Mens en Dier

Bouwkundige in open brief aan Hugo de Jonge: ‘Als u niet binnen 2 weken opstapt, verbrand ik mijn diploma’

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Ingenieur Arash Mashadi roept woonminister Hugo de Jonge in een open brief op om op te stappen. Hij rondde in 2013 zijn studie Bouwkunde af en specialiseerde zich in vastgoedeconomie.

Er is een schreeuwend tekort aan woningen, met name huurwoningen, omdat veel verhuurders geen positief rendement meer maken. Velen kiezen ervoor om te verkopen bij leegstand. Deze huizen verdwijnen vervolgens van de markt, schrijft Mashadi.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hierdoor wordt de schaarste aan huurwoningen alleen maar groter en stijgen de prijzen verder, vervolgt hij.

‘Incompetente minister ruïneert de markt’

“Door de maatregelen van Hugo de Jonge en je collega Marnix van Rij is dit tekort alleen maar groter geworden. Jullie hebben met populistische maatregelen de bouw verlamd en een ontmoedigingsbeleid voor investeerders ingezet. Hierdoor groeit het tekort aan zowel koop- als huurwoningen dagelijks.”

Mashadi, die op LinkedIn door de minister is geblokkeerd, roept De Jonge op om per ommegaande zijn ministerpost te verlaten. Hij vraagt hem ook eens een kijkje te nemen op zijn LinkedIn-pagina. “Daar zie je dat meerdere vastgoedprofessionals radeloos zijn omdat een incompetente minister de markt ruïneert.”

Gênant

Woningen bouw je niet met fotoshoots en selfies van jezelf met een bouwhelm op, benadrukt hij. “Dergelijke acties komen gênant over.”

Tegen De Jonge zegt hij: “Hugo, mocht je na twee weken nog niet zijn opgestapt, dan neem ik afstand van mijn diploma en zal ik dat verbranden. Ik zal hiervan een video maken, hopend dat dit het besef versterkt dat het tijd is om op te stappen.”


4.9 185 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Equinox
Equinox
7 maanden geleden

Die narcistische incompetente paardenlul blijft nog wel zitten hoor. Die vind zichzelf de beste van iedereen. Kind uit een veraders familie en hij krijgt alle ruimte van die andere incompetente klootzakken. Met een beetje geluk zijn we een aantal van die idioten kwijt na de verkiezingen. Helaas is de keus ook niet echt verfrissend. De trein dendert namelijk gewoon door alleen met andere marionetten

semper amici
semper amici
7 maanden geleden

Het is de bedoeling en opzet van de WEF minister van wonen. De investeerders – die gelieerd zijn aan het WEF – kopen deze huizen op. Vergeet nooit de woorden van K.Schwab!!! U BEZIT NIETS, MAAR ZAL GELUKKIG ZIJN!!!

dirk
dirk
7 maanden geleden

Ja dit is ook de bedoeling of dacht hij nu werkelijk dat zij buiten shot zouden blijven? you will own nothing telt voor iedereen behalve een heel selecte club.

Ron
Ron
7 maanden geleden

Hugo was niet geschikt voor vws,niet geschikt voor woningbouw en helemaal niet geschikt als docent, beter achter de vuilniswagen lopen of samen met de rest van het kartel oprotten jullie maken ooit ons mooi Nederland helemaal kapot met al die onzin.

Back to top button
111
0
We lezen graag je reactie!x