Mens en Dier

Obama annuleert controversieel megafeest met 700 mensen na storm van kritiek

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse oud-president Barack Obama heeft felle kritiek gekregen omdat hij zijn zestigste verjaardag groots wilde vieren. Hij nodigde honderden gasten uit in zijn buitenverblijf op het eiland Martha’s Vineyard. Dat terwijl er officieel een ‘coronapandemie’ heerst.

Het Republikeinse congreslid Jim Jordan schreef op Twitter dat Democraten oud-president Donald Trump de volle laag zouden geven als hij zo’n verjaardagsfeest zou organiseren. Ze zouden hem dan vast roekeloosheid verwijten, aldus Jordan.

Joe Biden zou niet op de gastenlijst hebben gestaan, maar Oprah Winfrey, George Clooney en Steven Spielberg wel. Daarnaast waren er 200 bedienden ingehuurd.

Hele andere regels

Velen wezen erop dat dit weer mooi laat zien dat er voor de elite hele andere regels gelden dan voor de rest van het volk. “Gaan stemmen – superspreadevent, Trump-bijeenkomst – superspreadevent, Obama’s verjaardagsfeest met 500 gasten – volstrekt normaal. En politici vragen zich af waarom de meeste Amerikanen hen verafschuwen,” twitterde Beth Baumann van The Daily Wire.

Schrijver Mark Steyn zei in de show van Tucker Carlson: “Ik mocht niet naar de negentigste verjaardag van mijn oma, maar Barack Obama mag wel 500 mensen uitnodigen omdat onze heersers zoveel beter zijn dan wij.”

Toen perschef van het Witte Huis Jen Psaki vragen kreeg over Obama’s megaparty verdedigde ze hem door te zeggen dat hij een enorme voorstander is van vaccineren.


Het feest gaat niet door

Na de storm van kritiek werd bekend dat het feest niet doorgaat. De oud-president nodigt nu alleen ‘familieleden en goede vrienden’ uit, schrijft de New York Post.


[Summit News]

4.4 29 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
10 maanden geleden

Hahahaha! Wat een ongelooflijke flapdrol is die Obama toch. Precies het verhaal van George Orwell: some animals are more equal than others. Duidelijk is wat Obama vindt van waar HIJ bij hoort.
Maar….. hij komt dus van een koude kermis thuis. En dat is volkomen terecht. Anderen de maat nemen en dan zelf menen, dat je daar BOVEN staat, is natuurlijk niet écht slim. Terug in je hok, woef!
Ondertussen is natuurlijk wel overduidelijk, hoe de boven ons gestelden inmiddels over dat hele coronaverhaal denken. Ze WETEN dat het allemaal bullshit is. En zo is het ook! ALS er werkelijk een zo gevaarlijk virus ronddwarrelde, dan zouden Obama met z’n hele kliek dat risico ECHT niet nemen.
En dan dat slappe verhaal van die perschef. Zij moet zich echt doodschamen. Ja, maar hij is zo’n groot voorstander van het prikkencircus. Ja, en…. Zegt alleen maar duidelijk bij welke vileine club Obama hoort.

Pavi
Pavi
10 maanden geleden

Alleen familie en vrienden. Ongeveer 500 in totaal?

Abby
Abby
10 maanden geleden

Moet je hun zien met hun mondluiers voor de foto, huichelaars. Stelletje criminelen. Net goed. Ik gun ze het licht hun ogen niet

Gezond Verstand
Gezond Verstand
10 maanden geleden

Hij wel weer hoor.. regels voor t plebs, en regeloosheid voor t verheven volk

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

40
0
We lezen graag je reactie!x