CoronaBuitenland

Arts slaat alarm: de tumoren zijn groter dan OOIT

Help door dit artikel met anderen op je social media te delen!

Artsen zien steeds meer patiënten met kanker. In veel gevallen is de ziekte in een vergevorderd stadium. Ook de Canadese arts Charles Hoffe ziet dit in zijn praktijk.

Normaal gesproken is slechts een klein percentage van de nieuwe kankerdiagnoses in stadium 4. “In mijn praktijk is ongeveer twee derde van alle kankerdiagnoses sinds de uitrol van het vaccin in stadium 4,” zei Hoffe in het programma Good Morning CHD.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De arts zei dat pathologen van over de hele wereld zien dat kankers bij patiënten die in remissie waren, na vaccinatie weer opflakkeren vanwege de schade aan hun immuunsysteem door de coronavaccins.

Turbokanker

“De tumoren zijn groter dan ooit,” zei Hoffe over de nieuwe gevallen van kanker die worden gediagnosticeerd. “Ze lijken heel agressief te groeien, zich heel agressief te verspreiden en resistent te zijn tegen behandelingen.”

“Er wordt in dit geval ook wel gesproken van turbokanker,” benadrukte hij.

Volstrekt absurd

Eerder zei Hoffe: “Hoe meer prikken je neemt, hoe groter de kans dat je sterft aan corona.” Hij voegde toe dat de prikken het immuunsysteem ernstig beschadigen.

Het discrimineren van ongevaccineerden is volstrekt absurd, omdat zij degenen zijn die dit zullen overleven, stelde de arts. Hij zei ook dat het ‘absurd’ is dat de media mensen blijven misleiden door te beweren dat je anderen kunt beschermen door je te laten vaccineren.

4.9 147 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wil
Wil
1 jaar geleden

meer verkeersdoden ? vaccin?

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Niks van aantrekken, gewoon doorspuiten volgens Rotte!

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Dus moord met voorbedachte raden.. iedereen die dat gepusht hebt. Oppakken voor moord, en zeker de hoofdverantwoordelijke zoals Gates, de Jonge, Rutte, Kuipers, Oosterhause, Koopmans, Van Ranst, ende volksverlakkers uit beide kamers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Willem van der Kooi
Willem van der Kooi
1 jaar geleden

Opmerkelijk dat je veelal nieuws hoort vanuit het buitenland.
Werken de vaccinaties daar anders dan hier?

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x