CoronaBinnenland

Zo legde een groep ondergrondse ‘vaccinjihadisten’ bezorgde artsen het zwijgen op

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Het Lareb, College ter Beoordeling van Geneesmiddelen, Google en Facebook, maar ook filosofen, psychologen en bloggers tipten de gezondheidsinspectie IGJ als artsen hun zorgen uitten. De inspectie ging vervolgens achter de arts aan om hem of haar het zwijgen op te leggen. Dat blijkt uit vrijgegeven Wob-documenten.

Toen er nog weinig bekend was over de coronavaccins had de inspectie al een ‘integraal team vaccinaties’ en werd er gewerkt aan ‘anti-desinformatie’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Van neutraliteit kan geen sprake zijn geweest, van tunnelvisie des te meer, constateert data-analist Cees van den Bos.

der

Groep ondergrondse vaccinjihadisten

Toen een arts zich in februari 2021 kritisch had geuit op Twitter, vroeg een ambtenaar van het ministerie van VWS of de arts geblokkeerd kan worden op Twitter en of de inspectie stappen kan ondernemen.

In augustus 2021 spraken sommige huisartsen zich uit tegen het vaccineren van kinderen. Meteen kwam de Denktank Desinformatie, waar de inspectie ook in zat, in actie. De inspectie pakt het signaal op, valt te lezen in de Wob-stukken.

Ook in 2022 werden kritische artsen nog geobserveerd. “Ik zie dat [zwartgelakt] weer helemaal losgaat op Twitter en veel artsen woest maakt. Heeft het IGJ daar een oogje op?” vroeg iemand op 25 januari 2022 aan leden van de denktank.

Van den Bos: “De tunnelvisie van een groep ondergrondse vaccinjihadisten werd zonder onderbouwing omgezet in handhavingsbeleid.”

der

Eén ding

De inspectie onderzoekt artsen tot op de dag van vandaag om meldingen die tot stand kwamen via een cybermob van trollen, benadrukt de data-analist.

De inspectie kan volgens hem maar één ding doen: zo spoedig mogelijk alle dossiers uit deze donkerbruine periode afsluiten en de betreffende artsen rehabiliteren.

“Een injectie in je lichaam is je laatste barrière die fysiek geslecht wordt door de overheid. Als dat niet goed voelt dan is het je goed recht om dit met hand en tand te verdedigen,” reageert FVD-fractievoorzitter in Land van Cuijk Marianne Akkermans.

der

der

Zwarte periode

Huisarts Els van Veen, die zelf ook nog steeds wordt onderzocht door de inspectie, spreekt van een ‘zwarte periode in de geschiedenis’. “Enkel de bewering dat een huisarts ‘desinformatie verspreidt’ was genoeg om in staat van beschuldiging gesteld te worden. Daar kun je je niet tegen verdedigen.”

“Het is gevaarlijk geworden om je uit te spreken,” benadrukt Van Veen. “Voor mij is het een nachtmerrie met grote impact op mijn privéleven.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 208 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
2 maanden geleden

Sovjet unie 2.0

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
2 maanden geleden

Dit doet mij denken aan de praktijken zoals die in de DDR plaatsvonden.

Familie, vrienden en kennissen verraden elkaar en dat om een communistisch systeem in stand te houden.

Dat zich deze situatie na zoveel jaren in Europa, en dan in Nederland, herhaalt, is niet voor te stellen.

Dat dit allemaal gebaseerd is op een niet bestaand en nooit aangetoond virus, maakt de situatie nog absurder.

Mijn conclusie: geen pardon voor alle uitvoerders van het plan om de mensheid te onderdrukken, te misleiden en te elimineren.

Joost
Joost
2 maanden geleden

Deze Gestapo 2.0 figuren zijn naar mijn mening allen zwaar medeverantwoordelijk voor de dood en het verderf dat gezaaid werd met de gifspuiten. Ze mogen niet aan gerechtigheid ontsnappen. De onderste steen moet bovengehaald worden en alle verantwoordelijken voor dit drama moeten voor de rechter gebracht worden.

Annette
Annette
2 maanden geleden

Als je deze bevindingen van Van den Bos leest, dan kan je maar één conclusie trekken: Het is geen wonder, dat er in feite maar een handjevol artsen is geweest in de afgelopen jaren, die zich met hand en tand hebben verzet.

Daarmee wil ik dit fenomeen ZEKER niet goed praten. Het zou veel beter geweest zijn, als, zeg maar, minimaal een 80% van alle artsen zich duidelijk hadden uitgesproken.

Maar, net als tijdens de Tweede Wereldoorlog, was er natuurlijk ook maar een kleine groep ECHTE verzetsstrijders. En best wel een groot aantal heeft dat nota bene met de dood moeten bekopen. Ik denk dan onmiddellijk aan Hannie Schaft.

De grootste blaam treft natuurlijk die groep van ondergrondse vaccinjihadisten.
Trouwens een goed gekozen woord voor een stelletje fanatiekelingen, die zonder zelf na te denken, achter een stel artsen aangaat.
Artsen, die nog WEL een moreel kompas hebben en hun beroep, dat eigenlijk niet alleen een beroep zou moeten zijn, maar zéker een roeping, serieus nemen.

Eigenlijk kan je alleen maar tot de conclusie komen, dat wij met z’n allen in een totaal krankzinnige wereld terecht zijn gekomen en het wordt ECHT nu hoog tijd, dat al die gestoorden (denk dan eventjes OOK aan die burgemeester van Amsterdam) definitief op een zijspoor worden gezet. Eentje waar ze verder geen kwaad meer kunnen doen.

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x