Homepagina » Het Complot » Open Mind Conference Amsterdam: “9/11 was Israëlische staatsgreep”
Open Mind Conference Amsterdam: "9/11 was Israëlische staatsgreep"

Open Mind Conference Amsterdam: “9/11 was Israëlische staatsgreep”

Twee Amerikaanse sprekers geven volgend weekend in Amsterdam bij de Open Mind Conference een lezing over 9/11. Volgens hen waren de aanslagen in New York onderdeel van een zionistisch complot.

Oud-marinier Ken O’Keefe en journalist Christopher Bollyn hebben na hun eigen onderzoek geconcludeerd dat Israël achter de aanslagen op 11 september 2001 zit. Volgens O’Keefe veroorzaakt Israël daarnaast de instabiliteit in het Midden-Oosten uit expansiedrift.

Open Mind Conference Amsterdam: "9/11 was Israëlische staatsgreep"

Bollyn, die getrouwd is geweest met een Israëlische vrouw, ziet de aanslagen van 9/11 als een Israëlische staatsgreep. Hij is de auteur van Solving 9/11, een boekenreeks waarin hij zijn ideeën heeft uitgewerkt.

De Open Mind Conference wordt voor het eerst in Nederland gehouden, in zalencentrum Oldschool in de Rivierenbuurt. De voorgaande jaren werd de bijeenkomst in Denemarken gehouden.

Tijdens de bijeenkomst zullen ook de false flag-theorie van vlucht MH17, de gezondheidsproblematiek in de samenleving, geopolitiek, weermanipulatie, de vrijmetselaars en het monetaire systeem aan de orde komen. Het evenement is naar Nederland gehaald door voormalig KLM-piloot Willem Felderhof, die zijn werkgever aanklaagde omdat hij in het vliegtuig zou zijn vergiftigd door het zenuwgas TCP.

Ongecensureerde informatie

“Wie de waarheid spreekt, wordt al gauw beticht van het aanhangen van complottheorieën of antisemitisme, een manier om ons te diskwalificeren,” zei Felderhof. “Het zijn nota bene de Joden die het meest te lijden hebben onder het zionisme.”

“Het doel van de conferentie is om feitelijke en wetenschappelijke informatie toegankelijk te maken voor het grote publiek,” vertelde Felderhof aan NineForNews. “Deze informatie wordt veelal gemeden in de reguliere ‘mainstream media’. Er is onder de ontwakende massa (en vooral onder jongeren) een sterke behoefte aan meer ongecensureerde informatie om zodoende een beter beeld te kunnen krijgen van de realiteit.”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Mammon schreef:

  Deze zelfde Zionisten hebben Israël in 1947 uit de grond laten stampen om het in de toekomst weer te laten vernietigen… (met atoomkracht)

  Het trieste is dat het Joodse volk zelf niet door heeft dat het Joodse geloof al duizenden jaren
  door de Zionistische Elite bedrogen en gebrainwasht wordt!

  De Zionistische Elite heeft nu weer bedacht dat hun oorsprong begint in de Kaukasus
  (lees: Oekraïne) Als Israël vernietigd is zal “het Joodse volk” daar hun “beloofde land” claimen.
  Uiteraard na een allesvernietigende 3e wereldoorlog. Gelukkig heeft de Zionistische Elite genoeg ervaring opgedaan met WW1+2 en zullen de aantallen doden deze ronde nog hoger zijn. Gelukkig zijn veel Elite Zionisten families (multi) Miljardair, door hun eeuwenlange praktijken, dus de hele operatie financieren is niet moeilijk. Sterker nog, dit gaat ze nog veel meer geld opleveren dan het ze kost…

  19 likes
  • Libertad schreef:

   @Mammon

   Op vele sites te lezen, in een notendop: een grote kliek uit de Oostblok die stelend, liegend, moordend en over lijken gingen en nog steeds gaan voor het grote geld en vanuit de Oostblok zijn verdreven en vooral hun toevlucht zochten in Duitsland, vandaar ook de vele Duitse achternamen, hebben zichzelf tot jood getransformeerd. Met het echte jodendom en deze religie hebben de moordenaars en oorlogszuchtig, de op geld en macht beluste voormalige Oostblokvolk totaal niks te maken. Het joods zijn hebben zichzelf aangemeten om als dekmantel te dienen en moet je zien als afweermechanisme, zeg maar, om de wereldbevolking om de tuin te kunnen leiden en vooral om daarmee ieder kritische noot in de kiem te kunnen smoren en daarmee de zionistische macht te kunnen houden over het grote geld.

   Wat is geld? http://pieterstuurman.blogspot.nl/2013/08/de-dictatuur-van-het-geld.html

   6 likes
   • Oeboema schreef:

    Over welke kliek heb je het?
    Het is je misschien ontgaan, maar het is al honderden jaren gevaarlijk om Joods te zijn in Oost-Europa. Voor je carrière en je veiligheid kon je maar beter Christen zijn.

    12 likes
    • Libertad schreef:

     @Oeboema. Vele naar het Westen verdreven/geëmigreerde voormalige Oostblokkers hebben schijnbaar bepaalde kenmerken die worden toegedicht aan het joods zijn als ras. Maar zijn in werkelijkheid helemaal geen joden, dat zijn mensen die simpelweg en niet meer of minder hun roots hebben liggen in het Oosten. De crux is dat men de wereld heeft wijsgemaakt joden te zien en zelfs wettelijk te erkennen als ras en waarbij deze helemaal geen verbinding hoeven hebben met de joodse religie. Maar al die mensen die beweren joods te zijn missen het feit dat het jodendom een religie is, net als de islam of christelijke religie, ook deze religies hebben niets te maken met welk ras dan ook.
     Gemakshalve heeft men dit zogenaamde joodse ras een bredere en algemenere consensus gegeven door het te laten vallen onder de noemer “zionisme” en ook het zionisme heeft totaal niets te maken met de joodse religie, eerder met een totaal dubieuze organisatie die het niet schuwt om dat te zijn wat de joodse religie absoluut niet is.

     Dat het gevaarlijk is/was om joods te zijn kan wellicht kloppen, want veel mensen die zichzelf joods noemen zijn het gewoon niet, maar zijn zionisten, satanisten, criminelen, oplichters, leugenaars, plunderaars, oorlogshitsers of moordenaars die zich hebben verschuilt achter de joodse religie. Het joods zijn is voor deze club mensen het perfecte middel om te gebruiken tegen degene die kritisch en afwijzend tegenover ze staan. Gemakshalve kunnen deze religieloze zionisten telkenmale teruggrijpen naar de verschrikkingen die de religieuze joden hebben meegemaakt om zodoende al hun eigen verdorven, moorddadige en leugenachtige acties te rechtvaardigen en zelfs straffeloos te kunnen voortzetten.

     2 likes
  • Enkidoe schreef:

   Pffff, wat een hoop fantasie

   15 likes
 • riek schreef:

  ja, als jullie dit beginnen schrijven is het niet te verwonderen dat er over komplotdenkers wordt gelachen,
  eerst is het bush, dan zijn het de ara-bieren, en nu de joden,
  hou het simpel gastjes
  inside job, zo simpel….

  9 likes
 • Denker schreef:

  Ik denk …..Hahum …!! dat de desinformatie dusdanig groot is dat men zelfs geloofd dat jezus over het water liep.
  De leugen begint al bij de geboorte…
  En als iedereen hetzelfde zegt zal het wel waar zijn toch ?
  Dus als er iemand met een verhaal komt gaat men/velen het direct bekritiseren en men twijfelt over het waarheidsgehalte.
  Men kan eventuele waarheden niet meer zien ..
  Gehersenspoeld door de leugens..
  Dus de waarheid vertellen is vechten tegen de bierkaai..
  Gewoon als verteller WETEN dat je de waarheid verteld..
  DE rest kan de rambam krijgen ..
  Prettig weekend allen
  Blijf vooral dromen ..
  Jullie slapen vast beter dan ik ..
  Behalve s’nachts..:)

  5 likes
  • Faith schreef:

   Geachte denker, hier doe je je naam niet echt eer aan want waarom zou Jezus niet over water gelopen hebben? Als je ziet hoe ingenieus de Engelse cropcircles in elkaar zitten, hoe dat exact hetzelfde gebogen is en de grond van DNA is veranderd en als je weet dat er UFO’s in en uit vulkanen komen, dan moet je toch wel wat in huis hebben. ik zeg respect. Petje af. Daar kunnen onze eigen masters of the universe nog een puntje aan zuigen. Maar dat zal ze niet gaan lukken.

   6 likes
   • Denker schreef:

    Beste @Fait.. je doet je naam eer aan ..Jij denkt dat Jezus heeft bestaan ..cq bestaat ..
    Vertel mij eerst maar eens wie die Jezus dan zou zijn ( jou uitleg). ik ben benieuwd.

    2 likes
    • Faith schreef:

     @ Denker, mijn uitleg is dat Jezus een energiestraal was uit een hogere dimensie in een mensenlichaam. Om de mensheid wetend te maken dat er meer is dan het aardse. Er zijn trouwens veel meer boodschappers geweest overal ter wereld door alle tijden heen en de Hopi komen met ongeveer eenzelfde verhaal maar Jezus was de beroemdste. Dat lichaam mag dan niet meer hier zijn, zijn (Christus) energie zogezegd blijft zijn werk doen, zie oa. de cropcircles en UFO’s, om over UFO’s die vulkanen in en uit gaan maar te zwijgen. Dit gaat onze pet te boven dus kan het niet anders dan dat dit ook met die hoge dimensies te maken heeft. Het klinkt misschien wat Jip en Janneke maar wij zijn ook allemaal Jip en Janneke’s vergeleken bij hen, ook de elite, die niet meer zijn dan omhooggevallen arrogante zelfingenomen kwasten met hoogmoedwaanzin. Want wat maken zij klaar? Chaos en ellende, we worden doelbewust versuft en afgeleid met stompzinnige en leugenachtige media, geweldsuitbarstingen, oorlogen en films (vertier!) daarover, negativiteit is hun bedoeling, uitbuiting, schaarste en vernedering zodat we onszelf maar klein en nietig voelen en zodoende in een lage staat van bewustzijn blijven. Omdat zij zelf ook wel weten dat de mens op aarde is om zichzelf spiritueel te verheffen zoals Jezus voordeed. De elite heeft niemand meer om te drillen en de baas over te spelen als we dit allemaal beseffen. Vandaar ook dat alle religies de wereld uit moeten. Maar ze zijn aan de verliezende hand en dat is logisch want ze hebben kosmisch gezien niet zo veel in de melk te brokkelen, gelukkig maar.

     4 likes
     • Faith schreef:

      Achter ‘vandaar ook dat alle religies de wereld uit moeten’ moet nog staan, omdat alle grote religies uiteindelijk op hetzelfde uitkomen nl. dat er een hogere macht is. Hoe die Jip en Janneke’s hier op deze 3d planeet die religies ook uitleggen aan de mensheid. Daarom is het belangrijk dat je je intuitie ontwikkelt, je hart energie. Want of je nu jood, christen, moslim of boeddhist bent, als je zuiver op de graad blijft kan ieder voor zich daar zijn eigen antwoorden vinden.

      3 likes
   • EllenB schreef:

    Er zijn op dit moment ook mensen die over water lopen.
    De meeste gebruiken plexiglas, maar bij deze heb ik mijn twijfels.

    https://www.youtube.com/watch?v=VmYnl7FBEPo

    Ik weet dat in principe alles mogelijk is, als je er maar in gelooft, maar of dat hier ook het geval is ?
    Is het een groots opgezette truc, of wordt hij misschien geholpen vanuit een andere dimensie ?
    Ik weet niet wat ik ervan moet denken.

    3 likes
 • JC schreef:

  Even een kleine opmerking, er is behoefte aan ongecensureerde informatie, staat er in het artikel….wie zegt dat de informatie die hier besproken wordt ongecensureerd is?

  14 likes
 • jenne schreef:

  Wat je allemaal met poen kan doen !!!, alles en ieder één is te koop, en met die wetenschap beheersense de wereld !!!

  12 likes
 • Ronny schreef:

  en ja hoor….. het volgende complotje is weer geschapen. mijn god, hoeveel van die domme complotjes hebben we hier al voorbij zien komen???

  10 likes
 • rebels schreef:

  Het wordt steeds vreemder, dan die en dan die. Mooi om zonder goede onderbouwing slecht te spreken.

  7 likes
 • emka schreef:

  mooi ook dat mensen (truthers lol) er €50 voor over hebben om deze onzin te gaan bekijken.
  Conspiracies zijn big business.

  5 likes
 • Mijn waarheid is tenminste waar! schreef:

  Quote: “… veroorzaakt Israël daarnaast de instabiliteit in het Midden-Oosten uit expansiedrift….”

  Mwahaha…. Wat een lachwekkend domme opmerking. Israël heeft elke oorlog (die allemaal door de moslim-buurlanden zijn begonnen) gewonnen, daarbij ook veel land gewonnen en ze hadden zelfs heel Egypte kunnen wegvagen. Hebben ze allemaal niet gedaan, ze hebben netjes de moslims terug laten gaan naar hun land (terwijl zij de joden in Israël volledig wilden uitroeien) en hebben ook al hetveroverde land teruggegeven. Ja, de Golan-hoogte kan niet worden teruggegeven zolang de moslims Israël en de joden willen vernietigen. Als de moslims niet zo’n moordzuchtige massa waren, dan was er ook geen conlfict. De agressie kwam niet (en zal ook nooit) van Israël, de joden hebben genoeg aan het beloofde land, de rest van de wereld heeft hun interesse totaal niet.

  Dus… die gasten die beweren “onderzoek” gedaan te hebben, (er)kennen nog niet eens de feiten. Dat zegt genoeg over de motieven van deze lieden.

  3 likes
 • Elise49 schreef:

  Wat is waar of wat is niet waar? Eigenlijk maakt het niks meer uit. Het is al complete chaos.

  2 likes
 • Gertjan schreef:

  ga je informatie nou eens goed schiften voordat je het op internet pleurt!!! Met zulke onrealistisch onzin wek je echt de hilariteit over complot denkers in de hand.
  Ook ik ben van mening dat het een inside job van Amerika zelf is geweest. DAT staat al ter discussie. Met dit soort artikelen werkt je niet echt mee aan het stevig onderbouwen van de fragiele waarheid die we graag algemeen bekend willen hebben.

  0 likes
 • geenanti schreef:

  Wie heeft het gedaan Israël natuurlijk,. Wie zit er achter de Joden, wie beheerst de wereld de Joden, alles is de schuld van de Joden, zou het dan toch waar zijn dat het kindje Jezus in Bethlehem geboren is. Wie oren heeft die oren

  0 likes
 • Mayra Abarca schreef:

  Buitenstanders en anderen die niet of ten dele op de hoogte zijn van de onderwerpen die op de Open Mind Conference Amsterdam behandeld worden, raad ik aan het boek DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN van Robin de Ruiter te raadplegen.

  Dit zinvol gestructureerde boek is een van de meest complete publicaties over hetgeen er zich achter de schermen van het wereldtoneel afspeelt.

  Dit boek is o.a. verkrijgbaar in het Engels, Nederlands, Frans, Kroatisch, Servisch, Duits, Spaans, Portugees, Turks…

  0 likes
 • Robin de Ruiter schreef:

  David Rockefeller stated in his biography Memoirs:
  “Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and myself as ‘internationalists’ conspiring with others around the world to build a more integrated global political and -economic structure – one world. If that’s the charge, I stand guilty, and I am proud of it.”

  Over the last 25 years there has been a significant increase of awareness amongst the population about Rockefellers New World Order. This is largely due to a result of the September 2001 attack on the twin towers in New York which led to the formation of hundreds of “freedom of information” groups.

  Since September 11, our privacy is becoming less and less important to us: Reality TV, webcams and Augmented Reality. Even the government is less and less inclined to stay out of our private lives. We don’t have anything to hide, do we? Who cares; just don’t give us a headache!

  Like fools, we entrust all our private information to the system and totally depend on it for our monetary and other needs. We don’t notice it, because we are busy making just enough money to get by, stuck in traffic, football matches, watching television and our cell phones. Our remote control makes us feel like gods.

  We simply can’t be bothered to use our brains and maintain our skills.

  There’s an electronic device for everything. We go from “active“ to “passive“; from “independent“ to “fully dependent“; from “awareness“ to “ignorance“; from “social cohesion“ to so-called “independence“ and “social fragmentation“.
  The end of the individual right to self-determinations is at hand. Soon we are no longer deemed fit to make our own decisions and take responsibility. The System will take care of everything and is responsible for everything. From this instant, we depend on the System and no longer on each other.

  We look increasingly like a group of tourists that meekly follows their guide into unknown territory. A skilful guide who leads his ’friends’ by the hand for souvenirs and attractions. He gets a commission and sees to it that pockets are emptied. At the end of the tour, we are bankrupt but happy.

  What else could we expect from people who, for the last fifty years, have been raised by the political system, the mainstream media and educational system rather than by their parents?

  Why npt look into a mirror: Our behaviors, our fears, our lack of solidarity, our culture of lies and of course our materialism?

  If you choose not to look into the mirror, you blame someone else. Blaming someone else for our own stupidity is much more pleasant. Back to the television with a can of beer. Stop moaning. Get up early in the morning, stuck in traffic, work, stuck in traffic again; television, beer and back to sleep; day in and day out. And do not forget the supermarket on Saturday.

  How far does all this have to go? Could we forget about the couch, the beer and the television for just a second? We need to start using our brains quickly, or it will be too late. If we do nothing, we will end up in a modern version of the dark ages.

  0 likes
 • Gabreal Jones schreef:

  911 onderzoeksjournalist van het eerste uur Christopher Bollyn is inmiddels gebrandmerkt door het Parool, de VVD fractie in Amsterdam Zuid en AT5 als anti-semiet, Oldschool bleek old school nieuwe locatie dus voor de OMC: De Zonnewijzer Aalsmeer. Fresh Air.

  Schaamroodwitblauw dat dit in het ‘vrije’ Amsterdam anno 2015 gebeurd. CB is anti Zionist en dan wordt door het Beloofde Land kamp geheel ten onrechte en linea recta de anti-semiet kaart gespeeld. Als een Davidster krijgt Bollyn overigens een nazaat van Anna Boileyn anti-semiet op zijn jas gespeld door deze lieden

  Ervan uitgaand dat ze een grijze massa in hun schedel hebben zouden ze er goed aan doen zijn boek Solving 9/11 The Deception that Changed the World on line door te neuzen
  met de nodige aandacht.

  http://www.bollyn.com/public/Solving_9-11_-_The_Deception_That_Changed_The_World.pdf

  Tot slot. De- Joods Amerikaanse – prominente journalist Carl Bernstein is overigens ook anti Zionist. Watch this vid:

  https://www.youtube.com/watch?t=352&v=90Pm2Zpbq_4

  0 likes
 • Gabreal Jones schreef:

  And this vid:

  ….Journalist Amy Goodman interviews a former Israeli minister and she helps expose this trick used against dissidents, the defamation tactic of calling people “anti-Semitic.”

  https://www.youtube.com/watch?v=jUGVPBO9_cA&feature=youtu.be

  H.A.N.D. Have A Nice day

  CIA O

  0 likes
 • x

  Check Also

  russen

  ‘Ruslandkenner’ waarschuwt dat de Russen komen: ‘Ze zijn duivels slim’

  Poetin probeert de Nederlandse politiek te beïnvloeden, ...

  lange frans

  Schokkende nieuwe podcast Lange Frans over pedo-elite in Nederland: ‘Het is nu klaar’

  “Is het zo dat allerlei wereldleiders en ...

  >