Het Complot

Open Mind Conference Amsterdam: “9/11 was Israëlische staatsgreep”

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee Amerikaanse sprekers geven volgend weekend in Amsterdam bij de Open Mind Conference een lezing over 9/11. Volgens hen waren de aanslagen in New York onderdeel van een zionistisch complot.

Oud-marinier Ken O’Keefe en journalist Christopher Bollyn hebben na hun eigen onderzoek geconcludeerd dat Israël achter de aanslagen op 11 september 2001 zit. Volgens O’Keefe veroorzaakt Israël daarnaast de instabiliteit in het Midden-Oosten uit expansiedrift.

Open Mind Conference Amsterdam: "9/11 was Israëlische staatsgreep"

Bollyn, die getrouwd is geweest met een Israëlische vrouw, ziet de aanslagen van 9/11 als een Israëlische staatsgreep. Hij is de auteur van Solving 9/11, een boekenreeks waarin hij zijn ideeën heeft uitgewerkt.

De Open Mind Conference wordt voor het eerst in Nederland gehouden, in zalencentrum Oldschool in de Rivierenbuurt. De voorgaande jaren werd de bijeenkomst in Denemarken gehouden.

Tijdens de bijeenkomst zullen ook de false flag-theorie van vlucht MH17, de gezondheidsproblematiek in de samenleving, geopolitiek, weermanipulatie, de vrijmetselaars en het monetaire systeem aan de orde komen. Het evenement is naar Nederland gehaald door voormalig KLM-piloot Willem Felderhof, die zijn werkgever aanklaagde omdat hij in het vliegtuig zou zijn vergiftigd door het zenuwgas TCP.

Ongecensureerde informatie

“Wie de waarheid spreekt, wordt al gauw beticht van het aanhangen van complottheorieën of antisemitisme, een manier om ons te diskwalificeren,” zei Felderhof. “Het zijn nota bene de Joden die het meest te lijden hebben onder het zionisme.”

“Het doel van de conferentie is om feitelijke en wetenschappelijke informatie toegankelijk te maken voor het grote publiek,” vertelde Felderhof aan NineForNews. “Deze informatie wordt veelal gemeden in de reguliere ‘mainstream media’. Er is onder de ontwakende massa (en vooral onder jongeren) een sterke behoefte aan meer ongecensureerde informatie om zodoende een beter beeld te kunnen krijgen van de realiteit.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
7 jaren geleden

Wat je allemaal met poen kan doen !!!, alles en ieder één is te koop, en met die wetenschap beheersense de wereld !!!

JC
JC
7 jaren geleden

Even een kleine opmerking, er is behoefte aan ongecensureerde informatie, staat er in het artikel….wie zegt dat de informatie die hier besproken wordt ongecensureerd is?

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door Arie Goedhart
7 jaren geleden
riek
riek
7 jaren geleden

ja, als jullie dit beginnen schrijven is het niet te verwonderen dat er over komplotdenkers wordt gelachen,
eerst is het bush, dan zijn het de ara-bieren, en nu de joden,
hou het simpel gastjes
inside job, zo simpel….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x