Mens en Dier

Kijk: Actrice Els De Schepper stuurt je opmerkelijke nieuwjaarswensen

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

De Belgische actrice Els De Schepper zegt in haar nieuwjaarsboodschap dat ze zich het afgelopen jaar fragiel heeft gevoeld omdat de wereld in een uitdagende tijd zit. Omdat ze ziet dat grote bedrijven en leiders in Europa en over de hele wereld nieuwe wetten uitvaardigen om ons ons zelfbeschikkingsrecht te ontnemen.

Omdat zij – samen met de grote bedrijven – beter menen te weten wat wij nodig hebben en dat stilletjes doordrukken zonder onze mening te vragen, zonder dat wij voor hen hebben gekozen. Wetten waarvan die leiders en grote bedrijven vinden dat ze er zelf niet aan moeten voldoen. De actrice heeft zich fragiel gevoeld omdat ze ziet dat wie aan de macht komt daar te alle prijze wil blijven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

In illusies omhullen

De Schepper heeft ook gehuild om die vele mensen die overal onderdrukt worden door het ego, de hebzucht en angst van hun leiders. Ze heeft gehuild om diegenen die – fysiek, emotioneel en mentaal – gezond zijn of worden niet als hun eigen hoogste verantwoordelijkheid zien. Die liever geleid worden door reclames die verspilde en versuikerde gemakzucht aanmoedigen. Door bedrijven die hun klanten het liefst in illusies omhullen louter uit economisch gewin.

Ze heeft ook gezien dat er véle mensen van goede wil zijn. Mensen die proberen om het beste ervan te maken. Die inzicht en verantwoordelijkheid proberen te verwerven. Die fouten maken, maar ze ook weer willen rechtzetten, ervan willen leren en zichzelf en anderen omarmen.

Wars van alle verhulde beïnvloeding en manipulaties

Ik kan alleen maar hopen dat ieder van ons te zijner tijd die mooiste innerlijke stem aanspreekt, ze laat zien én kiest om verantwoordelijk en bewust te worden. Dat eenieder van ons kiest om het eigen pad te bewandelen, wars van alle verhulde beïnvloeding en manipulaties om ons heen, benadrukt De Schepper.

4.9 154 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
1 jaar geleden

Hele mooie woorden van Els de Schepper. Wat me uit haar woorden ook weer duidelijk wordt is dat er op individu niveau nog wel hoop is.
Het probleem in de maatschappij is het instituutsniveau. Daar gaat het goed mis en de verantwoordelijke bestuurders zijn òf corrupt òf incompetent. Zoals de Griekse mythologie ons al leert: ‘deze stallen moeten eens goed uitgemest worden!’

HenryH
HenryH
1 jaar geleden

Wat een prachtige boodschap voor dit nieuwe jaar.
En een hoopvolle inspiratie voor de mensheid om te geloven in de eigen kracht.

Bep
Bep
1 jaar geleden

De nieuwe schepper is opgestaan. Wel een beetje laat maar alle kleine beetjes helpen. Wie weet wat het te weeg zou kunnen brengen onder bekende acteurs die zich niet durven uitspreken of nog in het sprookje van angst en misleiding geloven.

Pien
Pien
1 jaar geleden

Heel mooi gezegd zonder personen persoonlijk aan te vallen.
Heel duidelijk en respectvol.

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x