Homepagina » Mens en Dier » Arts: ‘We beginnen een rechtszaak tegen de Nederlandse overheid. Corona moet van de A-lijst’
arts
Foto: YouTube/ACU2020

Arts: ‘We beginnen een rechtszaak tegen de Nederlandse overheid. Corona moet van de A-lijst’

Er is geen sprake van een pandemie of epidemie, zei arts Elke de Klerk op 10-10-2020 tijdens een bijeenkomst van de World Doctors Alliance in Berlijn. Ze zei ook dat corona niet langer thuishoort op de A-lijst van ziektes. “We weten nu dat het een normaal griepvirus is, en het griepvirus staat niet op de A-lijst.”

Ze vraagt zich af waarom kinderen mondkapjes op school moeten dragen terwijl er geen pandemie heerst. “Er is geen reden voor paniek. Er ontstaat paniek vanwege de PCR-tests, die een fout-positieve uitslag geven. 89 tot 94 procent van de uitslagen is fout-positief, de rest is fout-negatief. Ze testen niet op Covid-19.” De arts benadrukte dat we niet moeten kijken naar de testuitslagen, maar naar de klinieken.

87.000 verpleegkundigen willen het coronavaccin niet

“We beginnen ook een rechtszaak tegen de Nederlandse overheid,” zei De Klerk, toevoegende dat ze contact heeft met een hele grote groep artsen en verpleegkundigen. “We hebben contact met 87.000 verpleegkundigen die het coronavaccin niet willen.”

De persoon die na haar aan het woord komt in onderstaand filmpje is de Ierse professor Dolores Cahill. Zij is immunoloog en moleculair bioloog.

“Geweldig krachtig en hoopvol statement van dr. Elke de Klerk,” reageert Stefan Noordhoek.

4.6 11 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
BB
BB
6 maanden geleden

Fantastisch! er wordt aan gewerkt.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  BB
6 maanden geleden

En als dit geen soelaas beidt wordt het toch een keertje tijd om de tanden en spierballen te laten zien. Wie niet horen wil moet maar voelen.

mee 2
mee 2
6 maanden geleden

schuldige moeten hangen

Uitspraak van Georg Buch sr

als volk achter komt wat we hebben gedaan dan hangen ze ons gelijk op aan eerst de beste paal.boom, enz

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

WAT EEN GOED NIEUWS !!
Ja mensen nog even geduld, WIJ GAAN WINNEN… DE criminelen in Den Haag gaan 100% ten onder!!

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Beste @Joyce,

Prijs de dag niet voor de avond. Eerst zien en dan geloven.

Edward
Edward
Reactie op  Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Heel goed ! Helaas is de Nederlandse rechtstaat zo corrupt tot op het bot en steunen rechters uiteindelijk altijd de overheid. Maar wie weet kunnen we straks een nieuwe, tweede bevrijdingsdag in onze agenda zetten.

Stay Positive
Stay Positive
6 maanden geleden

Als dit soort nieuws nou in de MSM zou komen. Tsja, dan zou de gehele bevolking de hoax doorzien. Dat medici achter ons staan is goud waard. En dan die Gelauff van de NOS maar piepen. Maar waar blijft dit nieuws dan….?

Marischu.
Marischu.
Reactie op  Stay Positive
6 maanden geleden

Dat gehele bevoking de hoax doorziet, zie ik niet zo snel gebeuren. Het is ze zo ingepeperd dat het weer jaren gaat duren voor ze zonder mondkapje hun bed s`morgens uit durven te komen !!!!!!!!

H
H
Reactie op  Marischu.
6 maanden geleden

Tenzij zij over een paar maanden gevaccineerd zijn.

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Marischu.
6 maanden geleden

Het is veel makkelijker om mensen te bedonderen dan ze ervan bewust te maken dat ze bedonderd worden. Dus voor mij heb je helemaal gelijk Marischu. En die mondkapjes zijn intussen mode. Leuke motiefjes en passend bij de kleur van je ogen, haar, huidskleur, jas, handtasje, schoenen, enz.
Maar dat de MSM nu beginnen te draaien is hoopvol. Ze worden steeds nerveuzer.

Jelle
Jelle
Reactie op  Marischu.
6 maanden geleden

Wacht maar.
Voor de President verkiezingen op 3 November gaat het gebeuren.

Gied
Gied
Reactie op  Marischu.
6 maanden geleden

mijn werkgever stug gelovig in de situatie, geen interesse in kritiek, alleen zijn bedrijf
en Rutte’s “waarheid” telt. Hij heeft wel 4
flesjes ontsmettings zeep staan op kantoor.
2 beneden naar de werkplaats toe.
Die man en vele anderen lijden onder
smetvrees. Tot lachwekkendheid toe.

voorjaar
voorjaar
Reactie op  Stay Positive
2 maanden geleden

Meneer Gelauff, moet aan de bedelstaf gebracht worden, nos/npo saneren.
systeem zo inrichten dat dit nooit meer kan gebeuren, openheid.
i.s.m. R Jensen dit ter voorkoming dat er weer veel onder een grote mat wordt geschoven.
Ook de vriendin van ollogron, en alle hulpjes voor een tribunaal, zij hebben tenslotte mee geholpen dit mogelijk te maken.
Maar apart van de politiek om te voorkomen dat het weer met een sisser afloop.
het Nederlandse volk is te veel onrecht aan gedaan om dit zomaar af te handelen.

Jan V
Jan V
6 maanden geleden

Dat mocht eens tijd worden dat de artsen een rechtszaak tegen de staat gaan beginnen. Deze onzin duurt al veel te lang! Waar blijven de juristen die stilzwijgend meelopen met die godsvergeten Spoedwet? Ze weten het wel, maar er gebeurt maar niks. Schiet toch eens op!

joost v.d. v.
joost v.d. v.
Reactie op  Jan V
3 maanden geleden

ja jan dat denk ik al heel lang.ook bond overheidszaken had het er al een tijd geleden over maar zie je ook niets gebeuren.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
6 maanden geleden

Goed nieuws ! En alles zo snel mogelijk terug naar normaal zoals dat was.

Jaap L
Jaap L
6 maanden geleden

Maar uiteindelijk gebeurt er niets. Omdat zij de media niet controleren.

ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

Ik hoop dat de eisers gelijk krijgen maar ik voorspel nu al:
Gaat niet gebeuren want, zal natuurlijk worden aangevoerd door de staat:
a) democratisch besloten. Ieder Kamerlid heeft voorgestemd, incl Van Haga, Thierry en Wilders.
b) natuurlijk: beleidsvrijheid.
c) er vallen nog steeds heel veel doden door Covid19 en worden steeds meer. Het laait weer op. Dit was ook een argument van eerste kort geding van viruswaarheid.
d) het kort geding leent zich niet voor wetenschappelijke discussie(s). In diverse kort gedingen door viruswaarheid gevoerd werd dit betoogd door de staat en uiteindelijk door de rechter vastgelegd.

Al met al is deze zaak het meest kansloos en ik bid van ganse harte dat ik ongelijk heb en vooral ongelijk krijg.

Petra
Petra
Reactie op  ProAsfalt
6 maanden geleden

a) Waar heeft het FvD, Van Haga en de PVV voor gestemd?
c) Klopt deze stelling wel? Het is toch vreemd dat men nog steeds geen kans heeft gezien het virus te isoleren en dus te onderzoeken?!

Only Truth
Only Truth
Reactie op  Petra
6 maanden geleden

Ja, de bevindingen van Dr. Thomas Cowan, Dr. Andrew Kaufman, Dr. Ryke Geerd Hamer e.a. v.à.v. wat is een virus nu eigenlijk, zijn nog geen wijdverbreid gegeven helaas.

Lezer
Lezer
Reactie op  ProAsfalt
6 maanden geleden

a) Klopt NIET

Uit de kamerstukken:

“Stemmingen Tijdelijke wet maatregelen covid-19

Aan de orde zijn de stemmingen in verband met het wetsvoorstel Tijdelijke bepalingen in verband met maatregelen ter bestrijding van de epidemie van covid-19 voor de langere termijn (Tijdelijke wet maatregelen covid-19) (35526).

(…)

In stemming komt het wetsvoorstel, zoals op onderdelen gewijzigd door de aanneming van de nader gewijzigde amendementen-Van der Graaf c.s. (stuk nrs. 39, I tot en met III), de nader gewijzigde amendementen-Buitenweg c.s. (stuk nrs. 48, I tot en met VI), de amendementen-Van Raak/Van der Staaij (stuk nrs. 15, I tot en met IV), het nader gewijzigde amendement-Van Brenk c.s. (stuk nr. 38), de nader gewijzigde amendementen-Van der Staaij c.s. (stuk nrs. 40, I en II), het nader gewijzigde amendement-Van Dam c.s. (stuk nr. 32), het nader gewijzigde amendement-Veldman c.s. (stuk nr. 33) en het amendement-Groothuizen c.s. (stuk nr. 27).

De voorzitter:
Ik constateer dat de leden van de fracties van de PvdA, GroenLinks, 50PLUS, D66, de VVD, de SGP, het CDA en de ChristenUnie met uitzondering van het lid Voordewind voor dit wetsvoorstel hebben gestemd en de leden van de fracties van de SP, Krol, de PvdD, Van Kooten-Arissen, DENK, de PVV, FvD en Van Haga en het lid Voordewind ertegen, zodat het is aangenomen.”

https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/plenaire_verslagen/detail/b5b696d7-9b71-4645-ba92-46bc1b35a7ce

Het Leuventijdperk
Het Leuventijdperk
6 maanden geleden

Deze corona propaganda oorlog en de uitrol van de nieuwe wereld orde en genocide vaccin zal niet gestopt kunnen worden zolang de (hoog- en laagopgeleide) goedgelovige, afgerichte of angstige massa blijft hangen in het bestaan van een killer virus. Angst regeert en stuurt daarbij als onderdeel vooral de ziende blinden en simpelen van ziel. Het is een angst gelijk aan het niveau van die van een kudde bange schapen die met honden richting slachthuis wordt gedreven. De huidige tactieken, wetten en regels die nu worden gebruikt door de gecontroleerde politiek, overheid en media vertonen grote overeenkomsten met die van de zio-nazi tijd, 1933-1945.
De artsen die zich in deze verzetten en protesteren zouden daarom zomaar kaltgestellt kunnen worden, de tentakels van macht, de cabal, reiken ver, diep en kunnen ongenadig hard toeslaan, precies zoals toentertijd.

Sancties opleggen tot aan het verzelmoorden of het krijgen van een erge ziekte of ongeluk schuwen machthebbers niet als middel in te zetten als de weg, door wie dan ook, richting één wereldmacht wordt geblokkeerd. Er staat veel, zo niet alles, voor ze op het spel en zullen de wereld zelfs in een Armageddon durven storten om verder te kunnen winnen of juist andersom, bij grote verliezen deze starten.

Margie
Margie
6 maanden geleden

Doctors for truth…
Op de website http://www.worlddoctorsalliance.com is de open brief, die ook jij kunt ondertekenen.
Velen zijn je al voorgegaan…
Er zijn drie categorieën
A: doctors
B: health professionals
C: general public

Marie
Marie
Reactie op  Margie
6 maanden geleden

Ik heb gisteren ondertekend maar zie mijn ondertekening nog steeds niet staan. Jullie wel?

BB
BB
Reactie op  Marie
6 maanden geleden

Mogelijk sta je nu wel in het zwartboek der complotters. Zou zelf niet zo snel iets ondertekenen.

x

Check Also

vrouwen

Verontrustend: vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest

Tientallen vrouwen laten weten dat ze last ...

vaccin

Verpleegster betrokken bij vaccinatieprogramma spreekt zich uit: ‘Dit is genocide’

Een klokkenluider en verpleegster die al 23 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x