Great ResetBinnenland

Arts trekt van leer tegen ‘arrogante, zelfingenomen’ kabinet: ‘Hier is gewoon sprake van provocatie, uitlokking’

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!

Premier Rutte zei op het congres van zijn VVD zaterdag een ‘hevige discussie’ te verwachten over de plannen van het kabinet voor de aanpak van de stikstofuitstoot. Vele honderden VVD-leden hebben een motie getekend waarmee afstand wordt genomen van het stikstofbeleid.

Rutte zei echter dat ‘er weinig ruimte is’ om de plannen af te zwakken. Hij zei verder dat de keuze van het kabinet ‘onvermijdelijk’ is. Minister Van der Wal (VVD) is verantwoordelijk voor de uitvoering van de plannen.

Arts Matthijs Schoemacher trekt fel van leer. “Dit kabinet bestaat voor een groot deel uit een stel arrogante, zelfingenomen, hooghartige betweters. Neem nou die zinloze, volledig onnodige stikstofbesluiten en -maatregelen. Alleen in Nederland. Hier is gewoon sprake van provocatie, uitlokking!” schrijft hij in een Twitterdraad.

Een opgestoken middelvinger

“Wat moet er nu nog gebeuren om een reactie uit te lokken?” vraagt de arts. “Wat een minachting, wat een dedain voor het klootjesvolk. Wat een kapsones.”

“Waar zijn nu de dokwerkers? Wat hebben die vreedzaam protesterende truckers na al die weken nou helemaal bereikt? Een opgestoken middelvinger,” stelt hij.

“Waar zijn nu die ferme jongens, stoere knapen? Foei, hoe suffig staat gij daar. Ze zijn er wel op de voetbalvelden. Daar gaat het los. Om een spelletje. Maar ze laten zich wel knechten en belazeren door een aantal omhooggevallen machtsmisbruikers, politici,” fulmineert Schoemacher.

Pure willekeur

Terwijl er geen geld is voor de zorg, gaat er 60 miljard naar klimaat en energie. Naar windmolens in een land waar het vaker niet waait dan wel. Volstrekt onbetrouwbaar. Waanzinnig duur, zwaar gesubsidieerd, aldus de arts.

Weggegooid geld dat zoveel arme mensen uit de misère had kunnen helpen. Zoals de investering in groene, duurzame energie, in zonnewarmte. In een land van mest en mist en vuile, koude regen, vol kille dauw en damp. Of miljarden investeren in biomassa, zogenaamd duurzaam. In werkelijkheid pure willekeur, met veel meer CO2-uitstoot dan het veel schonere aardgas, ons door de natuur rijkelijk toebedeeld, stelt Schoemacher.

“Het geschifte, mensonterende, huichelachtige, arrogante beleid van onze overheid, al jarenlang onder leiding van de fanatieke aanhanger van de EU en het WEF, de niet weg te branden Rutte,” vat de arts samen.

4.9 283 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
168 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alex Shao
Alex Shao
1 maand geleden

Je verwacht het niet! – (Of juist wel…)

Marcow
Marcow
1 maand geleden

Yup.
Actie. Maar dan ook rigoureus

Ludger
Ludger
1 maand geleden

Rutte is net een plaaggeest waarvan de Nederlandse bevolking heeft geaccepteerd dat hij er gewoon bijhoort en nooit meer weg gaat hoeveel ellende hij ook veroorzaakt

Ros
Ros
1 maand geleden

Windmolens zijn eerder een oplossing dan een probleem. Het rendement valt vies tegen en de totale kosten inclusief belasting voor milieu zijn hoger dan de opbrengst.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

168
0
We lezen graag je reactie!x