Homepagina » Buitenland » Grote studie, vers van de pers: zo dodelijk is corona echt
corona
Foto: CC0

Grote studie, vers van de pers: zo dodelijk is corona echt

Deze week heeft professor John Ioannidis van de Stanford-universiteit een studie gepubliceerd over corona waarin de zogenoemde infection fatality rate (IFR), het aantal sterfgevallen op het totale aantal besmettingen, is vastgesteld op 0,23. “Dat betekent dat van de 1000 mensen die het virus krijgen, er (ruim) 2 sterven. Ofwel 998 gaan niet dood!” licht huisarts Saskia Benthem toe. “Een IFR van 0,23 zou betekenen dat al meer dan 4 miljoen Nederlanders het gehad hebben.”

Haar collega Martin Voerknecht voegt toe: “Dat komt in een gemiddelde huisartsenpraktijk neer op 4 doden, veel minder dan door kanker, COPD, hartinfarct, beroerte, longontsteking, diabetes, ouderdom, alcoholisme, overgewicht, en in de buurt van de griep. Willen we nog steeds onze maatschappij op slot, 500.000 werklozen en miljarden schade?”

Ook biochemicus Mario Ortiz Martinez vraagt aandacht voor de nieuwe studie. “Covid-19 hoort niet in klasse A! Een IFR van 0,23 procent, wetenschappelijk bepaald! Vers van de pers! Peer reviewed!” schrijft hij.

Kans op besmetting is 0,83 procent

Tijdens de persconferentie die premier Rutte en De Jonge dinsdagavond gaven, zei de coronaminister op een gegeven moment: “En dat betekent dat dat virus zo onder ons is, dat pak ‘m beet op iedere 120 mensen die je tegen zou kunnen komen op straat, er eentje besmettelijk is op dat moment. Dus daar kun je al ziek van worden.”

De kans op besmetting is dus 0,83 procent, berekende hogeschooldocent Willem Sorm. “U zou dus ziek kunnen worden als u 120 mensen op straat tegenkomt die u recht in uw gezicht hoesten, u daardoor daadwerkelijk besmetten én uw immuunsysteem dusdanig faalt dat u ziek wordt. Klinkt ú dat in de oren als een stevig argument om de voortdurende en vrijheidsbeperkende coronamaatregelen te verzwaren en weer in lockdown te gaan?”

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
GEEN Schaap
GEEN Schaap
1 maand geleden

Ondertussen zijn de mensen doodsbang gemaakt. Ik stond bij de super te kletsen met een bekende. Tot er iemand achter me riep: mag ik bij mijn fiets.

Ze had een muilkorfje op. Toen ik zei dat ze veilig was met dat ding zei ze nee, niet echt. Afijn, ik heb ze maar in de waan gelaten.

jan doornbos
jan doornbos
1 maand geleden

Onze overheid blijft ‘gewoon’ het script, CoVID-19, volgen en de aandacht afleiden. Burgers zijn meer dan klaar met alle leugens en misleiding. Vooralsnog gaat ook onze overheid door met vernietigen. Echter, dat heeft de langste tijd geduurd. Al is de leugen…afijn.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  jan doornbos
1 maand geleden

Maar niemand heeft blijkbaar gehoord dat premier Rutte in zijn laatste toespraak het steeds maar duidelijk sprak over het daadwerkelijke grootste probleem. En de waarheid in deze steeds maar verhulde. Ik zal het jullie wel duidelijk uitleggen; hij had het steeds maar over “er zijn teveel mensen in het restaurant, teveel mensen in de AH, teveel mensen samen komen op het plein,” kortom overal komen er volgens de heren teveel mensen te samen. Kijk hier gooien ze nu hun eigen glazen in.
Door hun beleid, het alsmaar doorgaan met alles hier naar binnen halen en naar toe te laten komen HEBBEN WE GEWOON TEVEEL MENSEN IN DIT LAND en kunnen we daardoor geen kant meer op. ALS JE IN EEN AQUARIUM WAAR 100 VISSEN IN KUNNEN ER DUIZEND IN STOPT??? Dan wordt dat zooitje allemaal ZIEK. Door zijn linkse beleid worden we allemaal ziek. Dit wordt ons wel aangedaan door de heren. Wanneer gaan we??!!!!!!

Carolina spuesens
Carolina spuesens
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 maand geleden

Klopt helemaal.
Wij hadden dat met de kippen.
Maar, een beetje chloor in het water
deed wonderen.
Daarom kunnen wij ook nog water uit
de kraan drinken, zonder ziek te worden.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 maand geleden

Als hij zichzelf consequent vindt, dan moet hij stoppen met migranten toestaan.

Rob
Rob
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 maand geleden

Ik denk niet dat het ‘teveel’ in die context het idee van de regering is. Het idee van ‘teveel’ gaat veel meer om controle en in de zin van de NWO. Als ik de berichten de afgelopen tijd en jaren zo gelezen heb dan gaat het eerder om tracking en tracing. Teveel mensen op elkaar en ze houden geen 1,5 meter afstand. Dan wordt het moeilijker om iedereen te te identificeren. Dat schijnt al bij militairen duidelijk geworden te zijn. Volgens zeggen zijn er eens militairen gechipt en waren die moeilijk of niet te onderscheiden als ze te dicht bij elkaar waren. Daar hebben ze dus blijkbaar die 1,5 meter voor bedacht omdat dan iedereen wel geïdentificeerd werd. Er wordt dan ook wel gezegd dat ze de bevolking nu al daarvoor aan het voorbereiden te zijn zodat de 1,5 meter er al in zit als straks de chip uiteindelijk komt. Dan hoeven ze die 1,5 meter niet meer voor elkaar te krijgen. Daar zou iedereen al aan gewend moeten zijn. Voor de rest lijkt het ‘teveel’ mij ook over als hun eigen bescherming, om te voorkomen dat mensen in opstand komen en / of met elkaar over de gang van zaken in dit land.

Sina
Sina
1 maand geleden

Dit hele verhaal met de Covid-19, de zogenaamde “virus” muilkorf etc., doet mij steeds meer denken aan Close Encounters of the Third Kind. Worden/werden Hollywood films niet gemaakt om mensen voor te bereiden op wat er komen gaat? En het hoeft niet te gaan om een gebeurtenis die een jaar later afspeelt, er kan jaren overheen gaan. Denk bijv. aan Left behind, 2020 en meer van die rampen movies. De scenario die we nu hebben,(Covid-19, de zogenaamde “virus” muilkorf etc.) echt, die doet mij steeds meer denken aan Close Encounters of the Third Kind. Het komt zo goed als alles in deze film voor. Wat als ze het voor ons verborgen houden wat aliens/buitenaardsen betreft? Misschien komt het zweverig over, maar ik hoor en lees ook heel veel over mensen die intense visioenen hebben, ook dit komt in CEotTK voor. Waarom moeten we volgens de overheden in huis vast geplakt leven en het liefst geen omgang met anderen hebben? En vooral niet naar boven(buiten)kijken, want we konden eens wat zien….Ik denk dat dit alles ook een afleiding van totaal iets anders is, iets groots. Mijn mening is dat dr. PHD Carol Rosin er aardig in de buurt zit… The Last Card….

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Sina
1 maand geleden

Anderen zeggen weer dat het met Christus te maken heeft. In ieder geval iets geestelijks, iets goeds, iets groots. Het is maar wel label je eraan hangt.

jenne
jenne
1 maand geleden

Het gaat niet over Corona, dit is wat er wordt gebruikt als angst medicijn, de recet van blackrock is ready, de middenstand is kapot, het wordt een wezenloze samenleving, alles digitaal, alles via je Telephone, de Saskia Ollogren samenleving, vol spoken !

AlbertV
AlbertV
1 maand geleden

Is mensen, of een volk, (onnodig!) angst aanjagen niet een kenmerk van terreur?

Rob bentvelzen
Rob bentvelzen
Reactie op  AlbertV
1 maand geleden

Absoluut

Pieternella
Pieternella
Reactie op  AlbertV
1 maand geleden

Dat is zelfs een oorlogsmisdaad.

Anne
Anne
1 maand geleden

Nu, dan kunnen we weer terug naar normaal.
Niks geen vaccins.

Eelke Piers
Eelke Piers
1 maand geleden

Nu nog een onderzoek hoeveel mensen er dood gaan door angst voor Corona

Margie
Margie
Reactie op  Eelke Piers
1 maand geleden

Weer 35.000 kinderen dood door ondervoeding en honger…de werkelijke pandemie

nou en!
nou en!
1 maand geleden

liep vanochtend aan de verkeerde kant van de weg volgens een fietser,toen ik zei dat ik hem mij de maat niet liet nemen,hoorde ik volgens de man opeens bij viruswaarheid,huh…………..ok!

Petra
Petra
Reactie op  nou en!
1 maand geleden

Misschien wilde de fietser u voor uw eigen veiligheid naar de andere kant van de weg organiseren?

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
1 maand geleden

Er zijn in het leven veel zaken die je simpelweg niet kritisch mag benaderen of vragen over mag stellen, van de machthebbers/onderdrukkers.

Ontkennen bestaan of in twijfel trekken van bijv. de gaskamers in de voormalige concentratiekampen is ten strengste verboden en zelfs strafbaar. Het ontkennen of in twijfel trekken van virussen of met feiten onderbouwen dat je ziek bent niet door een virus, maar lijdt aan een zwak en ziek wordt van een gebrekkig of (tijdelijk) uitgeput immuunsysteem, zal hetzelfde lot ondergaan en het zelfs verboden of strafbaar zijn als je het bestaan van virussen ontkend.

Bestaan of in twijfel trekken chantabel gemaakte hooggeplaatste of koninklijke pedofielen, mag dan wel weer, zonder sancties.

Maar, kijk uit met wat je tegenwoordig doet of zegt, bijv. zeg niet dat kabinet Rutte ISIS terroristen heeft gefinancierd en daarom terroristen en kindermoordenaars zijn en nu bezig zijn een genocide vaccin uit te rollen.

Je bent als burger, niet alleen een kleuter, maar al snel een bedreiging voor de zionistische cabal en hun politieke poppetjes en ben jij de terrorist en extreme bedreiging voor de overheid en politiek als je de waarheid vertelt/zoekt of in (keiharde) ongezouten, niet politiek correcte bewoordingen kritische vragen stelt of de strijd aanbindt benan de op hol geslagen vaccinazi overheid en politiek en bijv. niet meegaat in het dnachimp-mutatie-nano-vaccin accepteren of de nieuwe wereld orde agenda niet accepteren.

De heilige vaccinazi Heren Rutte en de Jonge hebben daarom een gristeLIJKe, dertig zilverlingen, ultra linkse, vaccinazi op de bühne geheven die de kritische, heldere of oprechte denkers, de zogenaamde ‘rechts-extremist’ en potentiële ‘terrorist’ in de broek moet laten poepen en gaat wegzetten als grote bedreiging voor de toekomstige controlestaat, richting; “Ein Volk/Farbe, ein Reich, ein zio Führer!

https://nos.nl/artikel/2352448-terrorismebestrijder-meer-polarisatie-te-zien-sinds-coronapandemie.html

Beste allemaal, dit is geen pandemie, want waar liggen de killer-virus doden bij bosjes op straat, zoals voorspeld, maar dit is een wereldoorlog en het langzaam opstarten van genocide en een alles omvattende controle en onderdrukkingsstaat.

mee 2
mee 2
1 maand geleden

jij hebt geen studie voor nodig maar allen logisch nadenken wat klopt niet wat regering zegt

x

Check Also

lockdown

Lockdown mogelijk ook na half januari nog van kracht: ‘Strijd tegen deze tirannie!’

Als het aantal coronabesmettingen niet sneller daalt ...

covid-19

‘Schokkende’ docu over Covid-19: ‘Waarom vertelt het RIVM ons de halve waarheid?’

Na de toespraak van premier Rutte over ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x