BuitenlandCorona

Grote studie, vers van de pers: zo dodelijk is corona echt

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Deze week heeft professor John Ioannidis van de Stanford-universiteit een studie gepubliceerd over corona waarin de zogenoemde infection fatality rate (IFR), het aantal sterfgevallen op het totale aantal besmettingen, is vastgesteld op 0,23. “Dat betekent dat van de 1000 mensen die het virus krijgen, er (ruim) 2 sterven. Ofwel 998 gaan niet dood!” licht huisarts Saskia Benthem toe. “Een IFR van 0,23 zou betekenen dat al meer dan 4 miljoen Nederlanders het gehad hebben.”

Haar collega Martin Voerknecht voegt toe: “Dat komt in een gemiddelde huisartsenpraktijk neer op 4 doden, veel minder dan door kanker, COPD, hartinfarct, beroerte, longontsteking, diabetes, ouderdom, alcoholisme, overgewicht, en in de buurt van de griep. Willen we nog steeds onze maatschappij op slot, 500.000 werklozen en miljarden schade?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ook biochemicus Mario Ortiz Martinez vraagt aandacht voor de nieuwe studie. “Covid-19 hoort niet in klasse A! Een IFR van 0,23 procent, wetenschappelijk bepaald! Vers van de pers! Peer reviewed!” schrijft hij.

Kans op besmetting is 0,83 procent

Tijdens de persconferentie die premier Rutte en De Jonge dinsdagavond gaven, zei de coronaminister op een gegeven moment: “En dat betekent dat dat virus zo onder ons is, dat pak ‘m beet op iedere 120 mensen die je tegen zou kunnen komen op straat, er eentje besmettelijk is op dat moment. Dus daar kun je al ziek van worden.”

De kans op besmetting is dus 0,83 procent, berekende hogeschooldocent Willem Sorm. “U zou dus ziek kunnen worden als u 120 mensen op straat tegenkomt die u recht in uw gezicht hoesten, u daardoor daadwerkelijk besmetten én uw immuunsysteem dusdanig faalt dat u ziek wordt. Klinkt ú dat in de oren als een stevig argument om de voortdurende en vrijheidsbeperkende coronamaatregelen te verzwaren en weer in lockdown te gaan?”

5 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
GEEN Schaap
GEEN Schaap
3 jaren geleden

Ondertussen zijn de mensen doodsbang gemaakt. Ik stond bij de super te kletsen met een bekende. Tot er iemand achter me riep: mag ik bij mijn fiets.

Ze had een muilkorfje op. Toen ik zei dat ze veilig was met dat ding zei ze nee, niet echt. Afijn, ik heb ze maar in de waan gelaten.

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Onze overheid blijft ‘gewoon’ het script, CoVID-19, volgen en de aandacht afleiden. Burgers zijn meer dan klaar met alle leugens en misleiding. Vooralsnog gaat ook onze overheid door met vernietigen. Echter, dat heeft de langste tijd geduurd. Al is de leugen…afijn.

Sina
Sina
3 jaren geleden

Dit hele verhaal met de Covid-19, de zogenaamde “virus” muilkorf etc., doet mij steeds meer denken aan Close Encounters of the Third Kind. Worden/werden Hollywood films niet gemaakt om mensen voor te bereiden op wat er komen gaat? En het hoeft niet te gaan om een gebeurtenis die een jaar later afspeelt, er kan jaren overheen gaan. Denk bijv. aan Left behind, 2020 en meer van die rampen movies. De scenario die we nu hebben,(Covid-19, de zogenaamde “virus” muilkorf etc.) echt, die doet mij steeds meer denken aan Close Encounters of the Third Kind. Het komt zo goed als alles in deze film voor. Wat als ze het voor ons verborgen houden wat aliens/buitenaardsen betreft? Misschien komt het zweverig over, maar ik hoor en lees ook heel veel over mensen die intense visioenen hebben, ook dit komt in CEotTK voor. Waarom moeten we volgens de overheden in huis vast geplakt leven en het liefst geen omgang met anderen hebben? En vooral niet naar boven(buiten)kijken, want we konden eens wat zien….Ik denk dat dit alles ook een afleiding van totaal iets anders is, iets groots. Mijn mening is dat dr. PHD Carol Rosin er aardig in de buurt zit… The Last Card….

jenne
jenne
3 jaren geleden

Het gaat niet over Corona, dit is wat er wordt gebruikt als angst medicijn, de recet van blackrock is ready, de middenstand is kapot, het wordt een wezenloze samenleving, alles digitaal, alles via je Telephone, de Saskia Ollogren samenleving, vol spoken !

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x