Homepagina » Buitenland » Ziekenhuizen VS houden rekening met bijna 500.000 doden door coronavirus, onthullen gelekte documenten
coronavirus

Ziekenhuizen VS houden rekening met bijna 500.000 doden door coronavirus, onthullen gelekte documenten

Amerikaanse ziekenhuizen bereiden zich voor op miljoenen besmettingsgevallen met het coronavirus, blijkt uit een webinar dat in februari is gehouden door de American Hospital Association (AHA).

Business Insider heeft de hand weten te leggen op een kopie van de slides die getoond zijn.

Tijdens het webinar liet professor James Lawler van het University of Nebraska Medical Center zien hoe het virus zich volgens hem zal verspreiden in de Verenigde Staten.

10 keer erger

Dr. Lawler schat dat 96 miljoen Amerikanen besmet zullen raken met het coronavirus en dat er 480.000 sterfgevallen te betreuren zullen zijn.

Uit de slides blijkt dat ziekenhuizen zich voorbereiden op een situatie die 10 keer erger is dan een heftig griepseizoen.

Een woordvoerder van het University of Nebraska Medical Center zei dat de prognose mogelijk wordt aangepast als er nieuwe informatie naar buiten komt.

40 tot 70 procent

Lawler is niet de enige die veel besmettingsgevallen verwacht in de VS.

Eerder zei professor Marc Lipsitch van de Harvard-universiteit dat 40 tot 70 procent van de wereldbevolking binnen nu en een jaar besmet zal zijn met het nieuwe coronavirus.

500 besmettingsgevallen

Hij voegde toe dat de meeste mensen daar weinig tot niets van zullen merken.

In de VS zijn tot nu toe ruim 500 besmettingsgevallen geregistreerd.

[Daily Mail via Business Insider]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marie
Marie
7 maanden geleden

Wat een Indianenverhalen weer! Tot nu toe zijn er slechts ongeveer 3500 mensen overleden aan Corona. Aan gewone influensavirussen gaan jaarlijks alleen al in Nederland rond de 2000 mensen dood. Dit geeft echt te denken maar denken kunnen we blijkbaar niet meer..

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Marie
7 maanden geleden

Tenzij er een plan is om van de situatie misbruik te maken en alle ‘verwarde’ burgers naar FEMA kampen te sturen.

Rop
Rop
Reactie op  Marie
7 maanden geleden

Heel goed, Marie. Het wordt allemaal erg opgeklopt. Influenza geeft idd veel meer doden.

Maar het is wel goed dat ziekenhuizen zich voorbereiden op heel veel. Dan kan het alleen maar meevallen. En het eind van de besmetting is nog niet in zicht. Dus wellicht komt er nog eea.

Ik maak me in ieder geval niet druk. Was mijn handen wat vaker. Maar als ik in een drukke trein zit, tja… dan kan het zomaar gebeurd zijn. We gaan het zien.

Gopi
Gopi
Reactie op  Rop
7 maanden geleden

Het feit dat het eerste bericht over dit virus op nu.nl sprak van ‘3 besmettingen in China met mysterieus virus’ , met symptomen die op griep lijken..
3 mensen op een paar miljard, die griepachtige klachten hebben, en het dan al een mysterieus virus noemen? Sindsdien kwam het elke dag in het nieuws. Dat is voor mij het bewijs dat iets hier heftig stinkt.

Philip
Philip
Reactie op  Marie
7 maanden geleden

Volgens de laatste statistieken zijn er ruim 100 duizend besmettingen wereldwijd (inclusief China) en een 3700 tal doden.
Deze doden zijn voornamelijk zieke, fel verzwakte en oude mannen…deze zouden zelfs gestorven zijn aan een gewone verkoudheid!!

stel dat de besmettingen en doden wereldwijd 10 zelfs 100 keer meer word, dan stelt het nog niets voor en is het te vergelijken met een gewoon griep seizoen.

Wel heb je die extra doden er bij, want je hebt de besmettingen en doden van de griep, plus de extra doden van het corona virus……..maar dan nog stelt het op zich niet veel voor.

Er zit veel meer achter dan het gene ze de mensen komen vertellen, alles gebeurd met een reden, alles gebeurd met een doel-len!!

Herman de Graaf
Herman de Graaf
7 maanden geleden

Het lekken van documenten, prototypes, films etc. gebeurt zelden onschuldig.

Kwade opzet waarmee de lekker NIET tot doel heeft de wereld in kennis te stellen.
Nee, de doelstelling is meestal de wereld te misleiden !

Propaganda.

JAY
JAY
7 maanden geleden

Ik hoop dat we binnenkort gered worden door een buitenaardse beschaving hahahahaha
Jongens jongens sorry en dames wat een poppenkast om een griep virus

ChiXiStigma
ChiXiStigma
Reactie op  JAY
7 maanden geleden

Ik denk eigenlijk dat dit virus de buitenaardsen onder ons uitroeit, daarom moeten wij ook allemaal besmet raken.

Ikke
Ikke
7 maanden geleden

In Zuid Korea maar 55 doden!

Harry
Harry
Reactie op  Ikke
7 maanden geleden

Ik begin er steeds meer van overtuigd te raken dat de aantallen die de media noemt het topje is van de ijsberg met 95% nauwelijks symptomen. Als dat waar is dan is het inderdaad niet erger dsn de griep, de media hoopt echter hiermee Trump weg te krijgen zodat Amerika weer een president heeft die wel doet wat de media wil.

frans
frans
Reactie op  Harry
7 maanden geleden

# Harry
Inderdaad . het virus is in de VS onderschept door, ja een veiligheidsdienst, en is daarna tevens verzwakt. (heb dit niet van mijzelf). Ik heb dit uit de Bill, Will and Phil- chat.) 2 Amerikanen en een Australier.
In de VS uitzetten van dit lab-virus had inderdaad de bedoeling om Trump aan te vallen en te verjagen als president. Maar in de Vs is het dus niet uitgezet. Maar in China.
Trump wordt weer “gewoon” voor de 2e termijn President. Net zo “gewoon”als de vorige keer. Zijn taak, missie, opdracht, zit er nog niet op.
Ik denk dat Bernie Sanders deze ‘Ambts-taak’ niet aan zal kunnen. En een puppet zal zijn. Ondanks zijn mooie inzet bij de vorige verkiezingen waarbij hij alles uit handen gaf aan Hilarie.

d1rty
d1rty
7 maanden geleden

Het valt allemaal wel mee tot dat iemand overlijd waar je veel om geeft, dat is jouw wereld dan! Verder niet veel over speculeren want dat heeft geen enkel nut en draagt niet bij tot oplossingen.

Defixiones
Defixiones
7 maanden geleden

Het virus is niet het probleem, het vaccin is gevaarlijk.

William
William
7 maanden geleden

Dat zijn er nog steeds 150.000 minder dan de griep

frans
frans
Reactie op  William
7 maanden geleden

Wereldwijd sterven er jaarlijks 680.000, (680-duizend), mensen aan de zg gewone griepen.)
dus die Corona is een nietig virusje als er tenminste geen gevaarlijke ziektes onder zitten als je eenmaal hersteld bent ervan En voor de 2e keer bij verzwakking deze griep weer opleeft, omdat je drager blijft ervan en zich ergens in je lichaam verbergt.
Er was toch ook sprake van dat het dan hartfalen zou veroorzaken, een dodelijke variant van hartfalen.
Dus blijf toch maar wakker. niet onderschatten. Maar ook niet angst gaan zitten.
“Je moet het goede bloed” op je deurpost strijken zodat het virus aan je voorbij gaat.

Exegese
Exegese
7 maanden geleden

Precies @Defixiones, zij hopen dat het iedereen dun in de broek loopt zodat iedereen zich braaf laat vaccineren. Dat is de natte droom van het schuim der aarde wat ons in het geniep regeert.
De sekte des doods heeft altijd een luguber plan in de steigers.

Matt
Matt
7 maanden geleden

Die cijfers zouden toch uiteindelijk wel kunnen kloppen als je er van uit gaat dat driekwart van de Amerikanen al ziek is en zoveel medicijnen slikt dat die niet meer helpen en bewezen is dat bijna al hun voeding vol met synthetische* troep zit, dan kan inderdaad een griepje dodelijk zijn, zeker als het een nieuwe stam is, of een nieuw ‘uitgevonden’ virus waar voorlopig nog geen remedie tegen is, behalve een goed werkend immuunsysteem, dat je krijgt door gezond te leven.
*lobbywerk heeft er voor gezorgd dan bijvoorbeeld GMO in voeding niet op het label vermeld mag worden

x

Check Also

UvA

UvA krijgt felle kritiek na reactie op Gezond Verstand: ‘Dit is wat mij betreft de grens’

De Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft laten ...

toprechter

Oud-toprechter over corona: ‘Massahysterie en waanzin’

De overheid heeft de angst voor het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x