Binnenland

Hilariteit om cursus voor klimaatactivisten met dreigende burn-out: ‘Dit land is inmiddels een open inrichting’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Klimaatactivisten met een dreigende burn-out kunnen vanaf nu een cursus volgen. Ja, echt. Mensen die zich alleen voelen in hun strijd tegen ‘klimaatverandering’ trainen in een reeks bijeenkomsten hun weerbaarheid.

“Ik huil omdat we waarschijnlijk nooit meer een Elfstedentocht in Nederland kunnen schaatsen omdat het zo warm wordt dat de gletsjers verdwijnen,” zegt deelnemer Hans Meijer in een filmpje van Nieuwsuur.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dan is het de beurt aan een vrouwelijke deelnemer: “Ik huil om een onzekere toekomst voor m’n kinderen.”

Is Jiskefet weer terug?

De cursus wekt veel hilariteit. “Van Kooten en de Bie,” reageert vastgoedondernemer. BVNL-bestuurder Hans van Tellingen vraagt zich af: “Is Jiskefet weer terug?”

“Dit land is inmiddels een open inrichting,” twittert presentatrice van het NPO-programma Ongehoord Nieuws Raisa Blommestijn.

PVV-Kamerlid Harm Beertema maakt zich boos. “Misleide volwassenen met klimaatstress. Daarvan kan je zeggen dat ze kritischer moeten nadenken. Maar dat scholen kinderen zoveel angst aanjagen dat ze denken dat er over 10 jaar geen menselijk leven meer op onze planeet mogelijk is, is walgelijk. Die indoctrinatie moet stoppen,” vindt hij.

Te triest voor woorden

“Lieve mensen, dit is Nieuwsuur, niet De Speld! Ongelofelijk. Wat een sukkelaars die zich zo bij de neus hebben laten nemen dat hun mentale gezondheid – die waarschijnlijk al vrij labiel was – eronder lijdt. Te triest voor woorden,” schrijft advocaat Bart Maes.

Theatermaker George van Houts voegt toe: “Radio Bergeijk is terug.”

4.9 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

177 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Kuhles
John Kuhles
1 jaar geleden

Klimaat veranderd op alle planeten in ons Zonnestelsel … Vooral door de 11-jarige cyclus van heftige Zonnestormen is de aller grootste reden dat het Klimaat veranderd en dat doet het al miljoenen jaren … Ook op andere planeten waar geen mensen leven (let that sink in for a moment!) … Allemaal heel lang bekend … Ons aandeel is zo minuscuul dat al zouden we allemaal radicaal stoppen met elke vorm van fossiele brandstoffen te gebruiken, het nog steeds 0,00001% “minder effect” heeft en dus is er helemaal geen “crisis” we hebben “op te lossen” … Een aangeprate kolder narratief die maar één doel heeft: MEER CONTROLE & MACHT uit handen geven aan totaal ondemocratische dystopische Technocraten (controlfreaks) … Landen waar het van nature veel warmer is dan Nederland hebben het grotendeels PRIMA op orde … “Bang zijn” voor 1 graad warmer (gemiddeld) is totaal absurd en elke 11 jaar is er weer veel meer aanwas van ijs in de Noordpool & Zuidpool (Antarctica) … Dat er periodes zijn van minder ijs is HEEL NORMAAL en is gerelateerd aan Zonneactiviteiten 11-jarige cyclus van “highs & lows” … Ze spelen dat ze dom zijn of ze zijn ècht dom … Wat is erger?

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Heel Nederland is een aflevering van Jiskefet.

Ben het Zat!
Ben het Zat!
1 jaar geleden

Ik huil ook om dit

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
1 jaar geleden

Ik hou wel van depressieve klimaat activisten met burn-out.
Dat is de beste soort.

Back to top button
177
0
We lezen graag je reactie!x