BuitenlandCorona

Artsen in frontlinie coronacrisis slaan terug: ‘Wij laten ons niet de mond snoeren’

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maandag censureerden de social media een persconferentie van artsen in de frontlinie van de coronacrisis die een ander geluid laten horen. De persconferentie voor het Capitol Hill in Washington D.C. is door miljoenen mensen bekeken en ging vooral over ‘wijdverspreide misinformatie’ rond het nieuwe coronavirus. De artsen beweerden onder meer dat ‘er al een remedie is, dat mondkapjes niet nodig zijn en dat de scholen open kunnen’. Ook zeiden ze dat het aantal coronabesmettingen ‘irrelevant’ is.

De artsen hielden op dinsdag opnieuw een persconferentie, dit keer om aandacht te vragen voor de censuur van hun eerdere persconferentie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Eén van de artsen, James Todaro, zei dat platforms als Facebook en YouTube ‘draconische maatregelen’ nemen om mensen de mond te snoeren en te censureren. De social media kondigden aan dat alle inhoud die ingaat tegen de adviezen van de WHO wordt gecensureerd. Volgens Todaro heeft de WHO ‘een aantal fouten gemaakt tijdens deze pandemie’. Hij sprak van een ‘georkestreerde aanval’. Hij benadrukte dat artsen op grote schaal worden gecensureerd.

Corruptie

Een andere arts, Simone Gold, zei dat haar groep inmiddels een ontmoeting heeft gehad met vicepresident Mike Pence. Het gesprek ging vooral over de censuur van artsen op social media. Ze heeft de regering-Trump ook om steun gevraagd.

Er is volgens haar inmiddels zoveel misinformatie dat je haast kunt spreken van corruptie. “Wetenschappelijke tijdschriften als The Lancet en The New England Journal of Medicine publiceren valse gegevens. Naast de corrupte wetenschappelijke tijdschriften heb je nog de media en de overheid.”

De persconferentie maakte ook in Nederland veel los. “Zeer verontrustend: de steeds verder oprukkende censuur op social media. Zie ook het YouTube-bericht dat kritiek op de WHO ‘niet toegestaan’ is,” schrijft FvD-voorman Thierry Baudet. “Wie van ons is nog vrij en heilig? Welke discussies kunnen we nog voeren? Dit kan toch zo niet langer?”

De tweede persconferentie is hieronder te bekijken:

[Breitbart]

4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
3 jaren geleden

Het tij gaat keren, de wijzen zijn nu aan nu aan het woord.

HMN
HMN
3 jaren geleden

Hier zijn alle Speeches video’s van AmericansFrontlineDoctors.com #WhiteCoatSummit (27,28 Juli 2020)
geschaduwt

https://lbry.tv/@AmericasFrontlineDoctors2

(LBRY.com is een opensource video-hosting platform gebaseerd op torrent en blockchain technology om censurering tegen te gaan)?

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
3 jaren geleden

Baudet, je roeptoetert maar door dat het een en ander niet langer kan, maar als zogenaamd volksvertegenwoordiger doe je niets. Je onderneemt namens de bevolking echt helemaal niets.

Alle lof voor de artsen, die in opstand komen tegen censuur.

De wereldbevolking is in oorlog met de (r)overheden ook in NL. Begrijp je dat niet of heb je het lef niet om op te treden? Zo niet hou dan je mond en verlaat het politieke circus. Van clowns heeft de bevolking inmiddels haar buik vol en humor is ver te zoeken.

Tony
Tony
3 jaren geleden

Hier zie je dat de farmaceutische industrie, de WHO en Bill Gates hun zaakjes wederom goed voorbereid en prima geregeld hebben. Platforms, sociale media maar ook publieke media, de medische wereld, hele regeringen en alle landelijke “gezondheidsorganisaties” zijn bewerkt, omgekocht en onder controle.

Het vele geld dat de farmaceutische industrie zelf ter beschikking heeft, maar ook alle donaties (8.8 miljard dollar) van de landen, kan worden aangewend om alles en iedereen die evt. een sta in de weg zou kunnen zijn om de plannen van Bill Gates, de WHO en de farmaceutische industrie te dwarsbomen, om te kopen. Dit heeft zijn uitwerking gehad en dat werkt nog steeds. Daar hebben zelfs vele regeringen aan bijgedragen. Regeringsleiders hebben dat zelf niet door, of zijn bewust onderdeel (een bewuste keuze dus) geworden van de te volgen strategie. Die laatste keuze is crimineel en mensonwaardig.

Volgens mij heeft de WHO niet per ongeluk fouten gemaakt zoals zij zegt, maar is het een bewuste keuze van de WHO om alles en iedereen voor de gek te houden. Die Todaro is omgekocht, niet te vertrouwen en lult uit zijn nek. Hij is de aanvoerder en woordvoerder van een groep wereldwijde oplichters die niets goeds met de mensheid voor hebben.

Om de toekomstige plannen m.b.t. de ondergang van de mensheid te bewerkstelligen, heeft het WHO het tien stappen plan opgesteld en tijdens de Global Vaccination Summit van 12 september 2019 in Brussel, bekend gemaakt. Van de inleiding en de 10 genoemde punten klopt er niet 1. Vandaar dat ik het de ondergang van de mensheid noem. Dit artikel kunt u op het internet vinden onder: Global Vaccination Summit, Brussels 12 september 2019.

Het is dus pure oplichterij en onwetende mensen dus bewust voor de gek houden. Voor mensen die zich niet in deze materie verdiepen of verdiept hebben, klinkt het allemaal goed, maar het tegendeel is waar. Dit plan is er niet om de mensheid te dienen, maar om de ondergang van de (naar de mening van het WHO) overbevolkte wereld te bewerkstelligen. Maar dat zeggen zij natuurlijk zelf niet zo. Het gaat onder het mom van mensen niet ziek te laten worden en dus preventief in te enten. Maar pas op! Inentingen maken juist mensen ziek, want mensen worden hierdoor vergiftigd.

Kijk maar naar de ellende die Bill Gates, zijn vrouw Melinda en het WHO in de wereld met hun inentingsprogramma al hebben aangericht.

Ik geloof niet in de goede intenties van het WHO. De georkestreerde aanval is er 1 op de totale mensheid door het WHO, en niet op het het WHO, zoals Todaro zegt. Hij draait hier de zaken om en liegt dus. Het is altijd gemakkelijk om te zeggen dat je fouten hebt gemaakt. Maar wanneer je dat pas doet, wanneer mensen duidelijk maken dat er iets niet klopt en Todaro dat dus al langer wist, is het een kwestie die stinkt. Dan ben je niet te vertrouwen en heb je een andere agenda.

Dit alles is een onderdeel van de te volgen koers. Kritiek op het WHO is dan ook niet toegestaan. Wat mij verbaasd, is dat er binnen het WHO nog niemand naar buiten is getreden om openbaarheid van zaken te geven. Hopelijk komt dat snel, dat zou de situatie in de wereld ten goede komen.

Zelf heb ik ook bij The New England Journal of Medicine naar artikelen gezocht. Die waren verwijderd en het tegendeel werd beweerd en door commentaar vervangen, waarvan ik al mijn twijfels had. Deze artikelen waren dus gecensureerd. Dan klopt er iets niet.

Wake up and stay alert!

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x