Homepagina » Buitenland » Artsen in frontlinie coronacrisis slaan terug: ‘Wij laten ons niet de mond snoeren’
artsen
Foto: Screenshot Breitbart

Artsen in frontlinie coronacrisis slaan terug: ‘Wij laten ons niet de mond snoeren’

Maandag censureerden de social media een persconferentie van artsen in de frontlinie van de coronacrisis die een ander geluid laten horen. De persconferentie voor het Capitol Hill in Washington D.C. is door miljoenen mensen bekeken en ging vooral over ‘wijdverspreide misinformatie’ rond het nieuwe coronavirus. De artsen beweerden onder meer dat ‘er al een remedie is, dat mondkapjes niet nodig zijn en dat de scholen open kunnen’. Ook zeiden ze dat het aantal coronabesmettingen ‘irrelevant’ is.

De artsen hielden op dinsdag opnieuw een persconferentie, dit keer om aandacht te vragen voor de censuur van hun eerdere persconferentie.

Eén van de artsen, James Todaro, zei dat platforms als Facebook en YouTube ‘draconische maatregelen’ nemen om mensen de mond te snoeren en te censureren. De social media kondigden aan dat alle inhoud die ingaat tegen de adviezen van de WHO wordt gecensureerd. Volgens Todaro heeft de WHO ‘een aantal fouten gemaakt tijdens deze pandemie’. Hij sprak van een ‘georkestreerde aanval’. Hij benadrukte dat artsen op grote schaal worden gecensureerd.

Corruptie

Een andere arts, Simone Gold, zei dat haar groep inmiddels een ontmoeting heeft gehad met vicepresident Mike Pence. Het gesprek ging vooral over de censuur van artsen op social media. Ze heeft de regering-Trump ook om steun gevraagd.

Er is volgens haar inmiddels zoveel misinformatie dat je haast kunt spreken van corruptie. “Wetenschappelijke tijdschriften als The Lancet en The New England Journal of Medicine publiceren valse gegevens. Naast de corrupte wetenschappelijke tijdschriften heb je nog de media en de overheid.”

De persconferentie maakte ook in Nederland veel los. “Zeer verontrustend: de steeds verder oprukkende censuur op social media. Zie ook het YouTube-bericht dat kritiek op de WHO ‘niet toegestaan’ is,” schrijft FvD-voorman Thierry Baudet. “Wie van ons is nog vrij en heilig? Welke discussies kunnen we nog voeren? Dit kan toch zo niet langer?”

De tweede persconferentie is hieronder te bekijken:

[Breitbart]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
6 maanden geleden

Het tij gaat keren, de wijzen zijn nu aan nu aan het woord.

HMN
HMN
6 maanden geleden

Hier zijn alle Speeches video’s van AmericansFrontlineDoctors.com #WhiteCoatSummit (27,28 Juli 2020)
geschaduwt

https://lbry.tv/@AmericasFrontlineDoctors2

(LBRY.com is een opensource video-hosting platform gebaseerd op torrent en blockchain technology om censurering tegen te gaan)🔥

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
6 maanden geleden

Baudet, je roeptoetert maar door dat het een en ander niet langer kan, maar als zogenaamd volksvertegenwoordiger doe je niets. Je onderneemt namens de bevolking echt helemaal niets.

Alle lof voor de artsen, die in opstand komen tegen censuur.

De wereldbevolking is in oorlog met de (r)overheden ook in NL. Begrijp je dat niet of heb je het lef niet om op te treden? Zo niet hou dan je mond en verlaat het politieke circus. Van clowns heeft de bevolking inmiddels haar buik vol en humor is ver te zoeken.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Harrie H. Braam
6 maanden geleden

En als Baudet mr in de rechten pas eind juli wakker schrikken over die rampen wet. Begin april toen ze de consultatiewet indiende had de pleuris al moeten uitbreken. Een regering die de grondwet wil afbreken is geen knip voor de neus waard. Een volksvertegenwoordiger die daar niet onmiddellijk een motie van wantrouwen in over dient, ook niet. Een grondwet, Thorbecke draait zich om in zn graf, is voor bescherming van de burgers, niet de overheid. Is bij de Spaanse en Mexicaanse griep, 2 wereldoorlogen en de Vogelgriep ook niet uitgeschakeld. Baudet schaam je. En ook nog roepen om een harde lockdown begin maart. Alsof ie noet kon inzien dat de aandacht van de Eurobonds zou afgeleidt worden met deze corona BS. Controlled oppositie samen met Wilders, Klaver en nog een paar.

Edward
Edward
Reactie op  Harrie H. Braam
6 maanden geleden

Maar wat kun je doen met twee zeteltjes in de kamer. Terwijl het gros van het volk weer VVD, CDA of D66 blijven stemmen.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Edward
6 maanden geleden

Klopt. De verkiezingsuitslagen waren tot op heden gelukkig altijd vrij van fraude en zeer betrouwbaar. Net als peilingen. (Niet alleen die van mister muilkorf) Toch?

Corné Versluis
Corné Versluis
Reactie op  Harrie H. Braam
5 maanden geleden

Klopt niet wat je schrijft. Hij heeft zijn uiterste best gedaan na uitgebreid gesproken te hebben met huisarts Rob Elens om Hydroxychloroquine toe te staan
In de eerste lijnszorg d.m.v. een motie. Deze is door de basisschoolleraar de Jonge zonder enige medische kennis kwakzalvermotie genoemd.

Tony
Tony
6 maanden geleden

Hier zie je dat de farmaceutische industrie, de WHO en Bill Gates hun zaakjes wederom goed voorbereid en prima geregeld hebben. Platforms, sociale media maar ook publieke media, de medische wereld, hele regeringen en alle landelijke “gezondheidsorganisaties” zijn bewerkt, omgekocht en onder controle.

Het vele geld dat de farmaceutische industrie zelf ter beschikking heeft, maar ook alle donaties (8.8 miljard dollar) van de landen, kan worden aangewend om alles en iedereen die evt. een sta in de weg zou kunnen zijn om de plannen van Bill Gates, de WHO en de farmaceutische industrie te dwarsbomen, om te kopen. Dit heeft zijn uitwerking gehad en dat werkt nog steeds. Daar hebben zelfs vele regeringen aan bijgedragen. Regeringsleiders hebben dat zelf niet door, of zijn bewust onderdeel (een bewuste keuze dus) geworden van de te volgen strategie. Die laatste keuze is crimineel en mensonwaardig.

Volgens mij heeft de WHO niet per ongeluk fouten gemaakt zoals zij zegt, maar is het een bewuste keuze van de WHO om alles en iedereen voor de gek te houden. Die Todaro is omgekocht, niet te vertrouwen en lult uit zijn nek. Hij is de aanvoerder en woordvoerder van een groep wereldwijde oplichters die niets goeds met de mensheid voor hebben.

Om de toekomstige plannen m.b.t. de ondergang van de mensheid te bewerkstelligen, heeft het WHO het tien stappen plan opgesteld en tijdens de Global Vaccination Summit van 12 september 2019 in Brussel, bekend gemaakt. Van de inleiding en de 10 genoemde punten klopt er niet 1. Vandaar dat ik het de ondergang van de mensheid noem. Dit artikel kunt u op het internet vinden onder: Global Vaccination Summit, Brussels 12 september 2019.

Het is dus pure oplichterij en onwetende mensen dus bewust voor de gek houden. Voor mensen die zich niet in deze materie verdiepen of verdiept hebben, klinkt het allemaal goed, maar het tegendeel is waar. Dit plan is er niet om de mensheid te dienen, maar om de ondergang van de (naar de mening van het WHO) overbevolkte wereld te bewerkstelligen. Maar dat zeggen zij natuurlijk zelf niet zo. Het gaat onder het mom van mensen niet ziek te laten worden en dus preventief in te enten. Maar pas op! Inentingen maken juist mensen ziek, want mensen worden hierdoor vergiftigd.

Kijk maar naar de ellende die Bill Gates, zijn vrouw Melinda en het WHO in de wereld met hun inentingsprogramma al hebben aangericht.

Ik geloof niet in de goede intenties van het WHO. De georkestreerde aanval is er 1 op de totale mensheid door het WHO, en niet op het het WHO, zoals Todaro zegt. Hij draait hier de zaken om en liegt dus. Het is altijd gemakkelijk om te zeggen dat je fouten hebt gemaakt. Maar wanneer je dat pas doet, wanneer mensen duidelijk maken dat er iets niet klopt en Todaro dat dus al langer wist, is het een kwestie die stinkt. Dan ben je niet te vertrouwen en heb je een andere agenda.

Dit alles is een onderdeel van de te volgen koers. Kritiek op het WHO is dan ook niet toegestaan. Wat mij verbaasd, is dat er binnen het WHO nog niemand naar buiten is getreden om openbaarheid van zaken te geven. Hopelijk komt dat snel, dat zou de situatie in de wereld ten goede komen.

Zelf heb ik ook bij The New England Journal of Medicine naar artikelen gezocht. Die waren verwijderd en het tegendeel werd beweerd en door commentaar vervangen, waarvan ik al mijn twijfels had. Deze artikelen waren dus gecensureerd. Dan klopt er iets niet.

Wake up and stay alert!

salvar
salvar
Reactie op  Tony
6 maanden geleden

wij de burger kan ook zijn zaakjes goed voorbereiden.
weet je hoe , geen muilkorf en geen vaccinatie.
werk dit niet dan moeten we een burgeroorlog beginnen.
het is het een of het ander.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Zo is het. Nooit en te nimmer een muilkorf en vaccinaties. Ik weet dat ook ik daardoor niet oud zal worden. Nou, dan maar niet. Het leven is nu een grote ergenis. Mede door al die mongolen waar de NSB trots op was geweest. Niet in de pas lopen zal betekenen vermoord worden. Briljant, een onzichtbare en niet bestaande vijand. Ik had het allemaal zelf kunnen verzinnen.

Rob
Rob
Reactie op  Tony
6 maanden geleden

Ik hoorde in een video zeggen dat, doordat Trump geen geld meer aan de WHO geeft, de WHO in feite bezit is geworden van Bill Gates. Gates heeft veel geld in de club gestoken, heel veel.

Tony
Tony
Reactie op  Rob
6 maanden geleden

Bill Gates was eigenlijk al heer en meester over het WHO, maar ook over veel andere aanverwante instanties die het WHO ondersteunen.

Daarvoor had hij Trump niet nodig. Geld was hier niet de inzet, het was een kwestie van kleur bekennen, of niet, en afwachten aan welke kant iemand, of een land, staat. Voorstanders betalen (smeer)geld en tegenstanders, Trump in dit geval, niet.

Iedereen, of elk land, die geld schonk aan het WHO betaalde in feite smeergeld om bij die club te horen en zo macht te bezitten en inspraak te hebben. Maar bekende hierdoor ook kleur. Trump had dit door en deed niet aan het spelletje mee, hij trapte daar dus niet in.

Dat scheidt een slimme en onafhankelijke zakenman van politieke meelopers en huichelaars.

Ik denk dat Fauci dat niet zinde, maar kon dat zelf niet veranderen. Maar dat kon Fauci (die ook zijn aandeel in deze pandemie heeft) natuurlijk niet publiekelijk zeggen, want dan zou hij door de mand vallen. Pas op voor Fauci, hij is en blijft een adder onder het gras.

Rob
Rob
Reactie op  Tony
6 maanden geleden

Duidelijk uitgelegd. Bedankt. Het terugtrekken van Trump betekent in die (financiële) zin dus dat er minder geld bij de WHO binnen komt. En dus bij Gates als heer en meester. Dat is in zekere mate dan eigenlijk goed nieuws.

Di Verve
Di Verve
Reactie op  Tony
6 maanden geleden

Bill Gates heeft miljarden betaald op onderzoek te steunen, in Nov 2019 heeft hij al een patient gekocht op het covid 19 vaccin. Terwijl het hier in Europa nog niet was binnengekomen. Geloof ook dat rond die tijd of hierna USA zich terugtrekt uit WHO. Tijdens de zitting van Obama(democraat) zijn miljoenen betaalt aan het onderzoekcentrum van Wuhan. Gates, WHO en ander konsoorten weten al veel meer, waarschijnlijk ligt er al een Vaccin klaar tot de juiste moment is, eerst nog wat wereldbevolking bang maken, dan inenten met een virus,om antistoffen te krijgen , waarvan men beweert dat er nog iets anders kan mee ingespoten worden om ons te traceren (daarvoor dan die 5G en hoger).Dit zou dan nog iets te maken hebben met een NWO. new world organisation. Het feit dat dit nu gebeurt in 2020 het verkiezingsjaar van Trump en zijn ruzie met China en hierna alle rellen van ANTifat en BLm Ik zat deze week op Amerikaanse stream media, en heb de persconferenties gezien, zowel filmpje buiten als binnen. had links opgeslagen, en doorgestuurd naar Amerikaanse kennissen. Eerst linken op FB niet meer open te krijgen, (behalve die nog openstonden op pc), daarna sommige op twitter. had nog enkele linken naar filmpjes op youtube, maar daar heb ik er ook minstens 2 zien verdwijnen. Ik probeerde nog linken terug te sturen voor zolang ik ze open kreeg. Daar in de USA zijn ze natuurlijk opgevlogen onder hun 1° amendement. Hier nog enkele linken naar/over de dokters en berichten over de sencuur, bij sommige moet je wel door de berichten scrollen (oa twitter, FB); indien deze niet rechtstreeks opengaan zul je moeten plakken en kopieren…
https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/JAHA.120.017144

http://covexit.com/americas-frontline-doctors-summit-attracts-huge-interest-and-more/

https://www.breitbart.com/politics/2020/07/28/watch-live-silenced-frontline-doctors-hold-capitol-hill-press-conference-to-challenge-big-tech/

https://www.facebook.com/herco.deboer?__tn__=%2CdCH-R-R&eid=ARAO5YJtVVIdd9GuYQgthzZ8JeIOshNqU_zp9sxRVxuKRU92s2MpQvTmrdbHbsOQurxQsCAwyhlMf6rn&hc_ref=ARQcrTv6B4rT2Pz2DFd0VdfsZnnWCpEQwkrU2jlOPwG5_HbYJEq5AqgcUlY3DspWDq8&fref=nf

https://twitter.com/drsimonegold
https://twitter.com/richardursomd
https://twitter.com/dockaurG
https://twitter.com/drdavidsamadi

https://www.breitbart.com/politics/2020/07/28/twitter-restricts-donald-trump-jr-s-account-for-sharing-viral-video-of-doctors-coronavirus-press-conference/?fbclid=IwAR0IaD7zbjijHHOURUnSRJInd6IeEcrDWG1DBhLgj5WwhFYhwvr_ZZB8c_I

http://covexit.com/fox-news-laura-ingrahams-stunning-interview-with-yale-professor-harvey-risch/

https://www.katychristianmagazine.com/2020/07/27/dr-stella-immanuel-fights-for-covid-cure-we-already-have/

Christgalaxy
Christgalaxy
6 maanden geleden

Bizar dat die dokters gecensureerd worden! Gelukkig heeft Rusland zijn eigen internet opgericht. 5G speelt in de gehele zaak een centrale rol en dient echt gestopt te worden.

Dries
Dries
6 maanden geleden

Ik las in het AD dat de EU coronamedicijn in de VS heeft aangeschaft.

Begrijp ik het dan goed dat de vaccins hiermee van de baan zijn?

Zie hier de link: (doorscrollen naar tijdstip 12:47 uur)

https://www.ad.nl/binnenland/live-italie-verlengt-noodtoestand-tot-oktober-1-op-5-duitse-patienten-in-ziekenhuis-stierf~ac3df8a5/

salvar
salvar
6 maanden geleden

wie wordt er gek van het woord corona, de hele dag door is het niet de tv dan de radio in je auto.
er moet iets gebeuren en snel ze werken steeds verder hun plannen uit.
de jongeren zijn verdooft en reageren meteen , mondkapje hup , spuitje zometeen hup.
spring van een flatgebouw hup.
blijkbaar vinden ze het geweldig om zelf niet te denken maar dat doet de overheid toch.
wakker worden jongeren zo meteen zijn jullie aan de beurt.

Jani
Jani
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Men verlangt naar een vaccin om van de ellende af te zijn!! Dat hebben die ett..bakken toch maar mooi voor elkaar!!!

Margie
Margie
6 maanden geleden

https://zelfzorgcovid19.nl/dokter-stella-immanuel-genas-al-haar-350-patienten-met-het-zelenko-protocol/

Dr. Stella Immanuel was ook spreker op deze persconferentie luister naar haar betoog. (Nederlands vertaald)

“Wanneer mensen sterven ga je niet wachten op de uitkomsten van een dubbelblind onderzoek, dat is onethisch.”

Jan
Jan
6 maanden geleden

De cabal (de lachende derde) zinspeelt op een burgeroorlog. Er wordt een probleem gecreëerd en vervolgens moet er een oplossing voor dat probleem worden bedacht (strengere wetgeving). Een burgeroorlog is geen optie. Probeer in ieder geval zo min mogelijk GMO te eten.

kramer
kramer
6 maanden geleden

DIT IS PURE WAARHEID.HET ZIJN MOORDENAARS.

P.M.
P.M.
Reactie op  kramer
6 maanden geleden

Gisteren nog een filmpje op You tube gezien met een stukje in waarin Bill en Melinda Gates de tweede golf aankondigde en met allebei een smile tot achter hun oren. DEGOUTANT!!! Ik ben belg , en door die stomme achterlijke debielen is nu het dragen van een idioot mondmasker praktisch overal verplicht en veel van die stomme belgen hebben oogkleppen op en de meeste van die zogezegde broeihaarden zit dan nog eens bij die rot vreemden.(marokkanen,turken,joden)

x

Check Also

ggd

Oud-GGD-directeur over corona: ‘Er zijn helemaal geen maatregelen nodig!’

De gepensioneerde GGD-directeur Jan Vosters vindt de ...

huisarts

Ongeruste huisarts: ‘Wat er nu gebeurt, druist in tegen de artseneed en Code van Neurenberg’

Huisarts Els van Veen was al ongerust, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x