Buitenland

MSM verwijderen stilletjes artikelen over corruptie en nazi’s in Oekraïne: ‘Niet te filmen dit!’

Help door dit met anderen op je socials te delen!

De gepensioneerde kolonel Douglas Macgregor zei in de show van Tucker Carlson dat Oekraïne het meest corrupte land ter wereld is, erger nog dan Mexico.

Dat is juist en weten de MSM natuurlijk ook, merkt advocate Carine Knapen op. “Zij hebben er in het verleden genoeg over bericht. Overigens ook over het groeiend probleem van extreem neonazisme.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Maar wat blijkt nu? Dit mag het publiek niet meer weten. Wat hebben de MSM gedaan? Knapen ontdekte dat ze alle negatieve nieuwsartikelen over Oekraïne die vóór 2022 zijn gepubliceerd van het net hebben gehaald.

Foetsie

“Weg! Foetsie! Over desinformatie gesproken: er is geen beter voorbeeld van hoezeer de pers het volk bedot, beliegt en bedriegt,” benadrukt de advocate.

Samen met Christoph Van Daele, die wekenlang heeft zitten graven en een groot deel van de artikelen terug heeft gevonden, heeft Knapen een lijst gemaakt van artikelen die de MSM hebben verwijderd. Ze heeft die gedeeltelijk gepubliceerd op X.

De artikelen hebben onder meer betrekking op corruptie en neonazi’s in Oekraïne. ‘Neonazi’s Oekraïne steeds brutaler’, kopte De Standaard in 2014. ‘Oekraïne: neonazi’s stichten chaos’, schreef De Morgen datzelfde jaar.

Niet te filmen dit

‘Oekraïne: neonazi’s in de regering?’ vroeg De Standaard in 2014. ‘Het Oekraïense neonazisme: een zorgwekkende tendens’, stelde Le Soir in 2010.

“Niet te filmen dit! Weg! Alles!” reageert fractievoorzitter van FVD in Hengelo Brian Geertshuis. Waarop Knapen zegt dat de lijst nog veel langer is.

Geertshuis: “Zo ziet censuur eruit. Zo wordt de geschiedenis herschreven!”

4.8 217 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

het is dus niet alleen een constatering maar ook een feit,ik dacht altijd dat Zylenski joodse roots had,en zich dus vanzelfsprekend verre van neo-nazi,s hield…..

Annette
Annette
9 maanden geleden

Laat ik nu totaal niet verbaasd zijn over dit artikel.

Dit past “perfect” in de krankzinnige tijd, waarin wij met z’n allen leven.

En WAT denken “ze” nu eigenlijk wel? Dat ze, omdat al deze kritische artikelen over de Oekraïne en de neonazi’s zijn verwijderd, dat ze dan niet meer bestaan?

Je kunt de geschiedenis niet uitwissen, al doen “ze” nog zo hun stinkende best.

Maar ja….. jammer dat er maar zo’n kleine groep van kritische denkers is, die WEL verder kijken dan hun neus lang is.

En…. met die wet die morgen in gaat, wordt het ZELFS voor deze groep een stuk lastiger om het ECHTE nieuws te vergaren.

Oude tijden (de veertiger jaren van de vorige eeuw) herleven en dat is slecht nieuws.

Even off topic:
Langs deze weg wil ik al diegenen hartelijk bedanken voor de geweldige en o zo positieve reacties op mijn stukjes.
Helaas had ik over dit item, de Oekraïne, niet zoveel te schrijven, omdat ik er simpelweg te weinig van weet.
Ik zal maar zeggen: Tomorrow is another day!

Menno
Menno
9 maanden geleden

Met dit soort censuur wordt weer eens extra duidelijk waaruit oorlogen voortkomen.

In een zieke kapitalistische samenleving,
waar enkel zakelijke-technocratisch totalitaire, megalomane ego-status belangen de boventoon voeren a la een great reset

Waar hypocrisie en leugens heersen,
ontstaan ​​er noodzakelijkerwijs oorlogen.

Het is er al en als niet snel gesmoord, zal het branden als de hel, zoals nog nooit.

Wat een diep intrieste zieke mensen.

aar om men in engeland
aar om men in engeland
9 maanden geleden

Wij worden al snds het begin van deze zinloze oorlog belazerd ,al het geenwat er op MSM ten berde word gebracht zijn leugens .Men magniet weten wie de werkelijke schuldigen zijn van de MH 17 .En hoe een zwendelensky zijn zakken vult met diverse duisterzaken ,nu ook weer blijkt dat zowel hij als zijn mede regeerders geld afromen van de giften vanuit europa en de vs .Om van het verduisteren van de geschonken wapens ,meer als de helft verdwijnd op de zwarte markt .Of gaat naar andere oorlogs gebieden .Zelensky en consorten bezitten diverse bankaccounts in diverse landen met etelijke miljarden .En zij hebben in vele landen kasten van huizen op zeer dure locates .CORUPT tot op het bot En deze vazal van zowel de VS als het WEF speelt het mooi europa verzwakt militair en economisch duitsland ligt op apegapen en stuurt aan op een totale bankroet Ook ons land merkt daar alles van ,en rutte de WEF vazal werkt hier aan mee ongeoorloofd wettelijk gezien Maar ja deze landverrader en zijn vazallen doen gewoon het geen zij opgedragen krijgen .Onze democratie word al langer met voeten getreden ,wij de burger telden al jaren niet meer mee .Rutte zijn toezegging van F16 straaljagers kan hem een flinke kater bezorgen gezien meer dan de helft van deze vliegtuigen technies niet compleet zijn vanwege onderdelen die gebruikt worden om de rest in de lucht te houden En indien zelensky ze krijgt gegarandeerd dat hij er mee rusland aanvalt .Wat de navo zeker goed uit zou komen dan word de rest van europa hier in mee getrokken .Want ja het is ook onze oorlog ,nou ik dacht het dus niet .

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x