Mens en Dier

De vader van Lena overleed aan alzheimer. Waarom de arts Covid-19 opgaf als doodsoorzaak

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In april dit jaar overleed de vader van spreker en trainer Lena Kay. Op zijn overlijdensakte stond dat hij was overleden aan Covid-19. “Mijn vader stierf aan de gevolgen van alzheimer,” zegt Kay in een video op YouTube.

“Toen we de overlijdensakte kregen en ‘Covid-19’ zagen staan, waren we niet blij. Ik stelde voor om contact op te nemen met de arts en het te laten aanpassen. Dit was onjuiste informatie, er waren geen tests gedaan, niets.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

“We spraken onze arts, die zei dat hij orders van hogerhand had gekregen binnen de Britse nationale gezondheidszorg NHS. Hij zei dat hij bij iedereen die in deze periode sterft Covid-19 moet opgeven als doodsoorzaak.”

Onder druk gezet

Enkele weken voordat haar vader overleed, kreeg een familievriend een hartaanval. Ook hij stierf. Ook op de overlijdensakte van de vriend stond Covid-19 vermeld als doodsoorzaak. “Zijn familie was woest. Hij had geen Covid-19, hij was gestorven aan een hartaanval. Zij kregen hetzelfde te horen: orders van hogerhand. Onder druk gezet.”

Lena wijst erop dat onlangs naar buiten is gekomen dat artsen en ziekenhuizen veel geld krijgen voor coronapatiënten en -doden. “Dit doet belangrijke vragen rijzen. Waarom manipuleren ze de cijfers? Wat zijn de echte coronacijfers? Wie profiteert hiervan? Wie profiteert van de economische crisis? Blijf vragen stellen. Hier klopt iets niet.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[YouTube]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
3 jaren geleden

Alles is doordacht en ver vantevoren uitgestippeld, eerst werd er een test gedaan of het volk gevoelig is voor massahypnose, kijk maar naar het hamsteren van toiletpapier, nu de mondkapjes waanzin, en het opkrikken van de coronadoden kan niet anders dan met fraude.. wie is die hogerhand die de artsen verplicht om covid 19 op de overlijdingsakte te zetten? Er is nl geen pandemie… nu worden we overschreeuwd met besmettingscijfers.. dat is goed nieuws want dat houdt in dat we immuun worden..

MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 jaren geleden

Het eerste wat sneuvelt in een oorlog is de waarheid. We zijn niet in oorlog tegen een onbekend virus of onbekende vijand. We zijn wereldwijd in oorlog tegen de overheid. Maar het volk heeft geen eigen leger. Dat is ook precies de reden waarom overheden overal een beroepsleger creëerde en het volksleger (dienstplicht) afschafte. Een volkslegers zou immers nóóit opeigen burgers gaan schieten tenzij het regiem al 40+ jaar aan de macht zijn en de doctrine voldoende os ingedaald.

Tony
Tony
3 jaren geleden

Zoals altijd draait alles om geld, macht en manipulatie. Regeringen manipuleren de situatie, bevorderen dit en zijn daar onderdeel van. Dit gebeurd niet alleen in de Uk, maar ook in Nederland en de rest van de wereld. Dit zal dus wel niet snel veranderen. Wanneer ziekenhuizen de kans hebben om daar van te profiteren, deze mogelijkheid te benutten en zelfs uit te buiten, zullen zij dat niet na laten.

Dat dit zo te zien leidt tot het verstrekken van valse gegevens, is het dan ook niet zo verwonderlijk dat ziekenhuizen deze mogelijkheid benutten. Het wordt de ziekenhuizen dan ook mogelijk gemaakt bewust onjuiste gegevens door te geven of zelfs te vervalsen, en dat wordt zo te zien uitgebuit.

Het kan ook heel goed mogelijk zijn dat in Nederland het RIVM en het Outbreak Management Team dat zelf ook zo willen en dat hier andere belangen meespelen. Dan zou dat wereldwijd zijn. Het is niet voor niets, dat het allemaal geheimzinnig is en er veel vraagtekens bij de gang van zaken zijn.

De ziekenhuizen hebben in het geval van de Corona situatie een nieuwe manier gevonden om nog meer geld te verdienen. Dit door mensen angst aan te praten en de boel te manipuleren. Een IC-opname kost in Nederland gemiddeld ruim 12.000 Euro en dat is dus big business. Dan heeft u een idee.

In dit geval van hogerhand opgelegd door de landelijke gezondheid instanties onder leiding van het WHO, Bill Gates en farmaceutische industrie, om dit in stand te houden. Paniek zaaien, stress veroorzaken en zo nog meer mensen ziek te maken is een verdienmodel.

Dat is de opzet, want anders waren de onzinnige en onmenselijke maatregelen al veel eerder versoepeld of zelfs opgeheven.

Willem
Willem
3 jaren geleden

Hier klopt iets niet, nee zou het? Lijkt me toch sterk met die keurige overheden en goudeerlijke koningshuizen die al hun kapitaal aan de minderbedeelden schenken i.p.v. er een speedboot van 2 miljoen van te kopen en rare rituelen doen overal met zielige geheime handdrukjes enzovoorts. De wereld is een lachwekkende poppenkast, het is jammer dat er zoveel goeie mensen op kapot worden gemaakt, maar dat schijnt de weg van deze wereld te zijn.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x