Homepagina » Mens en Dier » De vader van Lena overleed aan alzheimer. Waarom de arts Covid-19 opgaf als doodsoorzaak
lena
Foto: Facebook/Lena Kay

De vader van Lena overleed aan alzheimer. Waarom de arts Covid-19 opgaf als doodsoorzaak

In april dit jaar overleed de vader van spreker en trainer Lena Kay. Op zijn overlijdensakte stond dat hij was overleden aan Covid-19. “Mijn vader stierf aan de gevolgen van alzheimer,” zegt Kay in een video op YouTube.

“Toen we de overlijdensakte kregen en ‘Covid-19’ zagen staan, waren we niet blij. Ik stelde voor om contact op te nemen met de arts en het te laten aanpassen. Dit was onjuiste informatie, er waren geen tests gedaan, niets.”

“We spraken onze arts, die zei dat hij orders van hogerhand had gekregen binnen de Britse nationale gezondheidszorg NHS. Hij zei dat hij bij iedereen die in deze periode sterft Covid-19 moet opgeven als doodsoorzaak.”

Onder druk gezet

Enkele weken voordat haar vader overleed, kreeg een familievriend een hartaanval. Ook hij stierf. Ook op de overlijdensakte van de vriend stond Covid-19 vermeld als doodsoorzaak. “Zijn familie was woest. Hij had geen Covid-19, hij was gestorven aan een hartaanval. Zij kregen hetzelfde te horen: orders van hogerhand. Onder druk gezet.”

Lena wijst erop dat onlangs naar buiten is gekomen dat artsen en ziekenhuizen veel geld krijgen voor coronapatiënten en -doden. “Dit doet belangrijke vragen rijzen. Waarom manipuleren ze de cijfers? Wat zijn de echte coronacijfers? Wie profiteert hiervan? Wie profiteert van de economische crisis? Blijf vragen stellen. Hier klopt iets niet.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[YouTube]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
6 maanden geleden

Alles is doordacht en ver vantevoren uitgestippeld, eerst werd er een test gedaan of het volk gevoelig is voor massahypnose, kijk maar naar het hamsteren van toiletpapier, nu de mondkapjes waanzin, en het opkrikken van de coronadoden kan niet anders dan met fraude.. wie is die hogerhand die de artsen verplicht om covid 19 op de overlijdingsakte te zetten? Er is nl geen pandemie… nu worden we overschreeuwd met besmettingscijfers.. dat is goed nieuws want dat houdt in dat we immuun worden..

MdeFilosoof
MdeFilosoof
6 maanden geleden

Het eerste wat sneuvelt in een oorlog is de waarheid. We zijn niet in oorlog tegen een onbekend virus of onbekende vijand. We zijn wereldwijd in oorlog tegen de overheid. Maar het volk heeft geen eigen leger. Dat is ook precies de reden waarom overheden overal een beroepsleger creëerde en het volksleger (dienstplicht) afschafte. Een volkslegers zou immers nóóit opeigen burgers gaan schieten tenzij het regiem al 40+ jaar aan de macht zijn en de doctrine voldoende os ingedaald.

Willem
Willem
Reactie op  MdeFilosoof
6 maanden geleden

Nou dat typ je nu wel maar ik heb ook in het “volksleger” gediend (ouwe zak he) maar daar waren genoeg fanatiekelingen die gegarandeerd op de bevolking schieten. Voorbeeld? Oké voorbeeld, wanneer je op wacht stond had je een geladen wapen, op een avond wilde een soldaat de poort uit, was niet zichzelf want (bleek achteraf) zijn vriendin had het uitgemaakt. De wacht wilde hem stoppen want je mocht de poort niet uit na een bepaalde tijd zonder goede reden, soldaat reageerde niet, de wacht riep “Halt” tot drie keer toe en schoot hem toen in zijn rug. Zomaar, orders een beetje te serieus genomen. Dus een volksleger zegt niet zo veel. Het was wel een goede maatregel om jonge jongens achter moeders paplepel vandaan te krijgen, dat heb je dus al een hele tijd niet meer en we hebben daardoor generaties van slapjanussen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Willem
6 maanden geleden

@willem oude dienstklopper hahaha. Ik dus ook zo’n oude knakker. Maar ik bedoel dus in algemeenheid. Als je ziet in bepaalde landen (niet china vanwege 60+jaar communisme) maar bv Egypte het leger afgelopen crisis toch weigerde om bevelen op te volgen van regering bij het onderdruk zetten van eigen bevolking omdat het dienstplicht leger de noden van het volk terecht vond. Beroeps soldaten die al jaren betaald worden, hebben na jarenlang geprogrammeerd te zijn, toch minder moeite met het neerknallen van burgers dan dienstkloppers die als tijdelijke passanten hun dienstplicht vervullen, en het dus ook niet als hun roeping beschouwen.

Tony
Tony
6 maanden geleden

Zoals altijd draait alles om geld, macht en manipulatie. Regeringen manipuleren de situatie, bevorderen dit en zijn daar onderdeel van. Dit gebeurd niet alleen in de Uk, maar ook in Nederland en de rest van de wereld. Dit zal dus wel niet snel veranderen. Wanneer ziekenhuizen de kans hebben om daar van te profiteren, deze mogelijkheid te benutten en zelfs uit te buiten, zullen zij dat niet na laten.

Dat dit zo te zien leidt tot het verstrekken van valse gegevens, is het dan ook niet zo verwonderlijk dat ziekenhuizen deze mogelijkheid benutten. Het wordt de ziekenhuizen dan ook mogelijk gemaakt bewust onjuiste gegevens door te geven of zelfs te vervalsen, en dat wordt zo te zien uitgebuit.

Het kan ook heel goed mogelijk zijn dat in Nederland het RIVM en het Outbreak Management Team dat zelf ook zo willen en dat hier andere belangen meespelen. Dan zou dat wereldwijd zijn. Het is niet voor niets, dat het allemaal geheimzinnig is en er veel vraagtekens bij de gang van zaken zijn.

De ziekenhuizen hebben in het geval van de Corona situatie een nieuwe manier gevonden om nog meer geld te verdienen. Dit door mensen angst aan te praten en de boel te manipuleren. Een IC-opname kost in Nederland gemiddeld ruim 12.000 Euro en dat is dus big business. Dan heeft u een idee.

In dit geval van hogerhand opgelegd door de landelijke gezondheid instanties onder leiding van het WHO, Bill Gates en farmaceutische industrie, om dit in stand te houden. Paniek zaaien, stress veroorzaken en zo nog meer mensen ziek te maken is een verdienmodel.

Dat is de opzet, want anders waren de onzinnige en onmenselijke maatregelen al veel eerder versoepeld of zelfs opgeheven.

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
Reactie op  Tony
6 maanden geleden

Hoi Tony,
Ik denk dat het veel en veel groter is Wanneer je de video boodschapen van Robert Kyosaki ziet is de wereld al een tijdje helemaal failliet. Er is noodzaak tot een nieuw economisch systeem. En dat nieuw economisch systeem pakt voor de gewone burgers en middenstanders helemaal niet leuk uit.
Heel veel regeringleiders zwijgen. De President van Ghana niet, en deelt zijn informatie met zijn volk.
Omdat het zo belangrijk is wat hij zegt, ben ik uren en uren bezig geweest om het Rockefeller Foudation document in gebroken Afrikaans/Engels die hij voorleest, van voor tot eind zo goed als mogelijk proberen te gaan vertalen. Dit document toont aan dat “denk tanks” constant bezig zijn met het beramen van plannen. Waarop wij weer weg kunnen worden gezet als komplotgekkies.
Ik stel voor om eerst zijn lezing te beluisteren en dan de vertaling in tektsvorm te gaan lezen.
Ik waarschuw alvast. Het is een heel lang stuk maar ieder woordt die hij zegt is essentieel om te kunnen begrijjpen wat ons nu overkomt en nog eventueel zou kunnen overkomen.

https://www.youtube.com/watch?v=TNP-KrKfa-U
De President begint met, Lieve inwoners van Ghana.

Het gaat hier over een artikel op de website van de Rockefellar Foundation, een PDF Document.
Dit is de Koptekst. Hypothesieer een gesimuleerde globale uitbraak met noodzakelijke gevarieerde fases met voorgeschreven uitkomsten.

Creeer een heel besmettelijk virus met een laag sterfte cijfer om een eerder bestaand plan te facciliteren. Maak of ontwikkel een virus met een Sars-HIV Hybride stam.
Commentaar van de president U ziet het is niet zomaar een natuurlijke pure virale ziekte.
Hij Leest verder. Het is een Hybride virus stam die gemaakt is in Fort Detrick in een klasse 4 Laboratorium tussen 2008 en 2013. Het is een onderzoeksproject om uit te zoeken waarom het corona virus zich wel onder vleermuizen verspreid maar zo moelijk besmettelijk is op mensen waarbij nu het HIV deel toegevoegd kan worden als missende sleutel om mensen te besmetten.
Creeer ook tegelijkertijd een veel dodelijker variant op het virus, als sterker biologisch wapen voor een backup plan om klaar te zijn als het nodig is in fase 3. Alleen als het echt nodig is, en waarbij een combinatie van SARS HIV MERS virus zal worden gebruikt.
De bewapende virusstam wordt in 2015 gecreerd in het Klasse 4 Lab van Fort Detrick. Transporteer de dodelijke virustam naar een ander Micro biolab Klasse 4 in Winnipeg Canada en laat het vervolgens stelen en smokkel het expres naar China. Gebruik daarvoor het Klasse 4 Lab van het virologisch instituut in Wuhan. Dit om plausibele ontkenning nodig te maken als back-up plan, ingeval dat nodig mocht zijn. Het primaire B script is leidend Back-up plan B is dat China het gecreeerd heeft en het perongeluk heeft losgelaten. Dat is waarom wij zeggen plandemic of geplande ongeluk.
Alle authoriteiten zoals Faucie WHO Tedros CDC VN zullen zich nu bezig houden met de ziekte verspreiding en de reactie daarop met als doel om het script zodanig uit te voeren zodat het plan in ons belang uitkomt
Creeer en bekostig een vaccinatie plan en rol dit uit op een wereldwijde schaal met het Bill Gates decade Vaccine Global Action Plan 2010-2020
Creer en zamel geld in voor een vaccine verificatie en certificerings protocols. Digital ID 2020 om de vaccinatie af te dwingen nadat de vaccinatiewet is ingegaan.
Tevens wordt er een event georganiseerd die als hypothese van een uitbraak dient, maar in feite als generale repetitie is opgezet volgens plan om te kijken wat de reactie tijd van verschillende landen is. Wij kennen dit als Event 201.
Laat het virus vrij uit het intsituut van virologie en geef volgens het primaire plan, de schuld aan de vismarkt in Wuhan.
Ga als WHO het overbrengen van het virus van mens op mens zo lang als mogelijk expres negeren en blijven ontkennen van een ernstig besmettingsgevaar, zodat het virus de kans krijgt om zich over de hele wereld te verspreiden voordat landen hun grenzen dicht kunnen gooien als reactie op het besmettingsgevaar.
Wanneer een land besmet is met het virus gooi dan de grenzen dicht voor het reizen, maar laat het virus zolang als mogelijk de burgers binnen de landsgrenzen besmetten door bewust en expres lang te wachten met in quarantaine gaan.
Ga vervolgens heel, heel sterk het sterftecijfer van het virus overdrijven en geef aan dat alles de schuld van het virus is en maak mensen zo bang als mogelijk. Als iemand overlijd die niet gerelateerd is aan het virus maak er dan toch van dat iemand door Covid overleden is.
De president maakt even tussentijds een opsomming aan de hand van dit PDF document en zegt dat dit dus al heel erg lang een plan van de Rockefellar Foundation Fauchi en Bill Gates was.
Hij vervolgd met het document
Probeer de Lockdowns zo lang als mogelijk vol te houden om de regionale economie te vernietigen.
Creeer meer onrust door de aanvoer van levensmiddelen te stagneren om te zorgen voor massale voedings te korten. Zorg er tegelijkertijd voor dat het immuun systeem van de burgers heel erg terugloopt zodat ze sneller ziek worden omdat ze geen contact met andere mensen hebben door dat ze verplicht in quarentaine worden gehouden.
Zwak iedere potentieel geneesmiddel af of zet daar de aanval op in en ga door met het pushen dat het vaccine de enige remedie is tegen het virus.
Herhaal de lockdown steeds weer opnieuw met twee wekelijkse intervallen. Hierdoor komen er steeds meer mensen in opstand en gaan vervolgens demonstreren waardoor er een tweedeling in de samenleving ontstaat. Wanneer er uiteindelijk te veel weerstand komt vanuit de samenleving versoepel dan de fase 1 lockdown maatregelen in juni 2020.
Het ultra bang gemaakte deel van de samenleving zal denken dat uit de lockdown gaan veel te vroeg is maar doen het toch. Wanneer de samenleving weer terug naar een aangepast normaal gaat, wacht dan een aantal weken en ga dan weer in augustus/september 2020 het aantal covid-19 doden uitermate zwaar overdrijven. Kombineer deze cijfers met de mensen die zullen sterven aan andere ziekten doordat ze veel vatbaarder zijn geworden voor onschuldige ziekten als gevolg van een verzwakt immuunsysteem door maanden in Isolatiete te zijn geweest en gebrek aan menselijk contact, om het sterftecijfer sterk te verhogen. Langs deze weg kan er weer naar een zwaar overdreven noodzakelijke fase 2 lockdown toe worden gewerkt. Voer dan vanaf oktober tot november een veel strengere Lockdown in en geef alle schuld aan de demonstranten vooral aan diegenen die de overheid toch al niet vertrouwden. De demonstranten zijn dan de oorzaak van de grotere tweede golf Overheden zullen dan kunnen zeggen, wij hebben jullie gewaarschuwd maar jullie wilden niet luisteren. Jullie roep om vrijheid heeft consequenties. Bij het overtreden van de fase 2 Lockdown maatregelen zullen de straffen en boete´s nog veel hoger zijn. Verklaar al het reizen. verplaatsen als niet essentieeel. Gebruik het leger voor het inzetten van checkpoints. Breid de tracking en tracing van de populatie verder uit door wetgeving op gebruik van verplichte volgapps.
Neem de controle over op voedsel en energie en creeer daarmee op grote schaal voedsel en engerie schaarste zodat mensen alleen aan eten en energie kunnen komen wanneer ze er toestemming voor krijgen.
Laat de fase 2 lockdown voor een veel langere periode in stand dan de fase 1 lockdown. Ga intussen verder met het vernietigen van de wereldwijde economie door het kapot maken van bevooradings lijnen en versterk tegelijk daarmee de voedselschaarste. Gebruik iedere opstand waarbij geweld wordt gebruikt als voorbeeld als zijnde een vijand van de staat zodat iedereen die zich bij deze beweging aan wilde sluiten zich op voorhand zal overgeven.
Na een hele lange fase 2 lockdown van 6 maanden of meer zullen we het vaccinatie programma uitrollen met vaccinatie certificaat en stellen het verplicht voor iedereen. Tevens krijgen de eerste mensen die een vaccine nemen voorrang op alles en allerlei privilege´s. Val juist de burgers die geen vaccine willen aan, en zet ze weg als gevaren voor de samenleving. Wij kunnen pas weer terug naar normaal als iedereen een vaccine neemt. Anders verpesten de niet vaccine nemers het voor de rest.
Wanneer de meerderheid van de populatie mee gaat en bereid is zich over te geven aan deze agenda van het nieuwe normaal dan kunnen we de minderheid uitsluiten door ze geen werk te geven en een reisverbod op te leggen.
Wanneer het echter blijkt dat de meerderheid deze agenda niet ondersteunt dan laten wij het veel dodelijker fase 3 Biologisch wapen SARS HIV MERS virus vrij. Dit virus genereert een veel hogere sterfte cijfer met 80 en meer procent en is het het ultieme angstwerktuig. Hierdoor zullen de tegenstanders zich heel snel onder de voorstanders schuilen en er een meerderheid van welwillenden voor vaccinatie ontstaat.
Nadat iedereen gevaccineerd is kan er een nieuw economie model opgebouwt gaan worden met het microsoft patent 2020060606 Crypto Currencie System Using Body Activity Data. NOTE van de vertaler. Het patent was eerder nog gewoon terug te vinden op de patentsite op het internet. Nu is het patent ineens niet meer zichtbaar of is er afgehaald.
Gelukkig heeft voormalig presidentskandidaat Senator en arts Ron Paul hem op zijn website gezet.
http://www.ronpaulforums.com/showthread.php?545675-Microsoft-Patent-WO2020060606
De president gaat verder.
Het nieuw economische model is gebasseerd op een crypto geldsysteem die gekoppeld is aan jou lichaam om jou werkactiviteit daar mee te monitoren en te belonen waarbij de bereidwilligheid voor jou onderwerping constant in de gaten kan worden gehouden.
Vervolgens gaan we volgens het nieuwe economische model± voedsel, water, huisvesting en andere essentiele basisbehoeften gebruiken als wapen voor onderdrukking. Kort samengevat komt het hier op neer. Doe wat wij zeggen en jij wordt beloond en kun je credits opbouwen en krijg je meer toegang tot de dingen die nodig zijn om te overleven. Of ga tegen ons in en je wordt gestraft door dat we je geen toegang verlenen tot basis behoeften die je nodig hebt om te overleven.

De president sluit af met de volgende boodschap.
Dit is allemaal opgenomen mijn landgenoten van Ghana. Alles wat ik voorgelezen heb was allemaal gepland aan de hand van dit document.
Alles wat plaats heeft gevonden komt rechtstreeks uit dit document van de Rockefellar Foundation en heeft iemand gelukkig het naar ons toe kunnen lekken.
Voorheen stond het op de Website van de Rockefellar Foundation maar is er nu van af gehaald.
Verder hoopt hij dat mensen zoals Anthony Fauchi ,Bill Gates, Rockfellar Foundation enz enz met deze geheime operaties aan het eind van het jaar door de mand vallen en zwaar gestraft zullen worden voor hun daden.

Tony
Tony
Reactie op  De Wilde Luizen
6 maanden geleden

Hallo, mooi dat jullie het stuk vertaald hebben. Het originele stuk tekst is te vinden als: rockefellerfoundation.org/wp-content/uploads/20487-80540-1-PB.pdf
en daarnaast staat er een stuk geschreven door Manning Fontaine: rockefeller foundation hypothesis a simulated global outbreak uit 2013.

Elke Nederlander en iedereen in de wereld zou deze stukken moeten lezen. Ik geloof niet in toeval. Ik hou mij pas 3 maand met deze materie bezig en val van de ene verbazing in de andere verbazing. Maar begin ook steeds beter te begrijpen wat er nou echt aan de hand is. Bill Gates is de (kwade) spil van alles. Daar ben ik al geruime tijd geleden achter gekomen. De macht tot al het kwaad en aangerichte ellende ligt bij hem, zijn vrouw en het WHO die landelijke “gezondheidsinstanties” manipuleert en aanstuurt, die op hun beurt weer regeringen onder druk zetten. Zij zijn samen met de farmaceutische industrie en andere belanghebbenden achter de schermen, de spil van al het kwaad en ellende dat nu de wereld beheerst. Vandaar mijn reacties.

Toen ik uitvond dat de farmaceutische industrie in de USA nooit en te nimmer aansprakelijk gesteld kon worden voor mensen die door vaccinaties ziek worden of door vaccinaties overlijden, werd mij alles veel duidelijker. Dat deze wet in de USA er stiekem door heen is gesluisd en aangenomen/goedgekeurd is, is niet voor te stellen, maar verklaart heel veel. Het ongeldig maken van deze nieuwe wet is op dit moment een bittere noodzaak en wel zo snel mogelijk en moge de daders aangeklaagd worden. Mensen zet je contacten in de USA aan het werk en maak dit mogelijk.

Met de goedkeuring van die wet was het laatste struikelblok voor de farmaceutische industrie uit de weg geruimd en kon het daadwerkelijke doel van deze kwade opzet (pandemie) beginnen. Namelijk het verspreiden van een kunstmatig gecreeerde Corona-virus (een vergif met toxische eigenschappen), een voortzetting en opvolging van SARS, MERS, EBOLA, AIDS en HIV. Het doel: mensen bewust (dood)ziek maken.

Ik denk nog steeds dat het Coronavirus van chemische oorsprong is, door chemtrails verspreid is en met het regenwater op de aarde is terechtgekomen. Ook de mensen die hier aan meewerkten zijn dus daders en waarschijnlijk tegelijkertijd ook slachtoffer. Maar dat is hun probleem.

Het is niet voor te stellen, dat mensen dit ueberhaupt met de mensheid voor hebben. De straffen kunnen wat mij betreft dan ook niet zwaar genoeg zijn. Dat wordt nog een hele klus.

GPVH
GPVH
Reactie op  Tony
6 maanden geleden

Link naar document lijkt een heel ander document op te leveren, zou het gewijzigd zijn???

Willem
Willem
6 maanden geleden

Hier klopt iets niet, nee zou het? Lijkt me toch sterk met die keurige overheden en goudeerlijke koningshuizen die al hun kapitaal aan de minderbedeelden schenken i.p.v. er een speedboot van 2 miljoen van te kopen en rare rituelen doen overal met zielige geheime handdrukjes enzovoorts. De wereld is een lachwekkende poppenkast, het is jammer dat er zoveel goeie mensen op kapot worden gemaakt, maar dat schijnt de weg van deze wereld te zijn.

jan doornbos
jan doornbos
6 maanden geleden

Het is meer dan ooit tijd voor de twee belangrijkste vragen. Vragen die officieel nergens worden gesteld. Namelijk, wat is een virus eigenlijk en is zoiets besmettelijk? In ieder geval is Covid-19 de naam van het project. (Certificate of Vaccination Identification Artificial Intelligence) Een virus is een eiwitreiniger. Een interne en persoonlijke schoonmaak aktie. Besmettelijk? Waar staat die ‘V’ in HIV ook weer voor?? Zijn we daarmee allemaal besmet geraakt?? Werkelijk ALLE overheidsmaatregelen zogenaamd tegen corona zijn frauduleus en ronduit crimineel. Het is de grootste zwendel uit de geschiedenis van de mensheid. Zo dom kun je niet zijn. Als veel burgers horen dat het dragen van een clowns neus bescherming biedt, zetten zij per direct zo’n ding op hun snavel. De angst is werkelijk enorm. En waarvoor? He-le-maal niets!

Willem
Willem
Reactie op  jan doornbos
6 maanden geleden

Een virus is niet besmettelijk mensen zijn besmettelijk.

De realist
De realist
6 maanden geleden

Dit soort artikelen doet me erg denken aan het fenomeen ‘DorpsRoddels’.
Iedereen weet van elkaar dat ze roddelen, dat de geroddelde verhalen alleen overdreven, versterkt en aangewakkerd zijn wat gebasseerd is op niks meer dan ‘drijfzand’ (suggestieve aanname’s, axioma’s ed.)
En het meest merkwaardige hiervan is?
Ondanks dat ze het van elkaar weten? Dan blijven ze vervolgens als nog in hun eigen roddels, en die van een ander geloven.

Dus wat verschild Dorps Roddels nu eigenlijk met dit soort artikelen?
Misschien wel dat ene beetje aandacht die ze te kort komen?

Arie van der Veer
Arie van der Veer
Reactie op  De realist
6 maanden geleden

Alzheimer is meestal een gevolg van een te hoog homocystëine gehalte. Dit heet hyHcy.

Elise
Elise
6 maanden geleden

Nieuwe maatregelingen NED: burgemeesters mogen zelf gaan bepalen of er mondkapjes in bepaalde gevallen moeten worden gebruikt. Ze mogen ook bepalen of er gedeeltes in quarantaine mogen gezet. Dit betekent dus heel veel onzekerheid voor burgers. De ene dag kun je gewoon reizen en de andere dag niet meer. Dus als er meer getest wordt en er zitten veel positieven tussen, dan kan de burgemeester erop inspelen. etc. Ook wij gaan de toestanden die in België etc. zijn meemaken. Grootste onzin, want hoe meer mensen besmet, hoe meer immuniteit. Virus zorgt voor minder doden(500000) dan mensen die aan kanker overlijden(meer dan 10 miljoen) of aan honger(meer dan 10 miljoen waaronder veel kinderen) wereldwijd. Dus hier klopt ook al iets niet.
Wat we dus hier zien is, dat de landelijke overheid zich terugtrekt. Nu ja, die EU gaat er dus zo komen.
Waarom ziekenhuizen/zorg etc elke dode als corona bestempelt voor geld? Zelf denk ik, dat dit meer met het financieel systeem te maken heeft. Er kan gewoon geen winst meer gemaakt worden(geld is nu luchtgeld/minder waard/koek is op) en tegelijkertijd wordt alles verder gedigitaliseerd. (ziekenhuizen hebben contracten met providers) Kortom feitelijk is alles failliet wat met de mens zelf te maken heeft en alles/het systeem wordt naar een nieuw tijdperk overgeheveld.
Het virus wordt dus gebruikt om de NWO verder op te kunnen zetten.
De eerste pomoborobol(kunst) staat bij het Vaticaan. 2 werelden. 1 aarde en 1 ijzeren/technische wereld. Als je nu nog niet snapt dat alles vooropgezet is, dan heb je een dikke plaat voor je kop.
Mijn grootste ergernis: Regelgeving/propaganda zorgt voor (wan)toestanden onder mensen zelf. Hierdoor verzwakken we ook. In feite valt dit onder zelfvernietiging. Ik ben nooit een kerkganger geweest, maar wat in de bijbel staat klopt als een bus. Vraag daarover weer: Hoe kan dat/het boek is eeuwenoud?
Veel sterkte allemaal/geef elkaar liefde(is gratis), want dit gaat echt niet goed aflopen! Veel mensen kunnen dit namelijk psychisch gewoon niet meer aan. Ik zie het overal al….
Veel knuffels van mij.

salvar
salvar
6 maanden geleden

las op msn dat de gekke jaap van dissel de belg met zijn ranzige kop zei van jullie in nederland ontkomen niet aan het dragen van mondkapjes.
hij schijnt al te beslissen voor ons , het moet niet gekker worden.
cbs zegt nu het aantal doden door covid is waarschijnlijk het dubbele , 12000 dus.
de cijfers van rivm kloppen niet zeggen ze?
wat zei zegt is echt zo en als dit bekijkt van het cbs krijg je het vermoeden dat er te weinig doden zijn gevallen door het covid.
het verhaal klopt als een bus het gebeurt hier precies het zelfde.
leugens leugens en nog eens leugens.
zo meteen beslissen ze over mondkapjes en loopt iedereen met een muilkorf en dat is niet voor jezelf maar voor een ander zeggen ze .

ik ga hem niet dragen U wel?
doe het niet , het is een ritueel voor ba-al

repelsteeltje
repelsteeltje
6 maanden geleden

Ik hoorde dier hetzelfde van een dakdekker wiens vader was overleden aan kanker , in de overlijdenacte was ook covid19 als oorzaak opgegeven en ook hij was er niet blij mee op zn zachts uitgedrukt .

x

Check Also

jensen

Jensen en Café Weltschmerz genoemd in overheidsrapport over ‘radicaal en extremistisch gedrag’

Veel mensen hebben kritiek op de maatregelen ...

facebook

Coronacensuur: dit is hoe Facebook ons allemaal het zwijgen oplegt

Facebook heeft vanwege corona de richtlijnen voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x