Chemtrails

Australië verspreidt chemtrails met propaanvlam

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen winter hebben wetenschappers veel data kunnen verzamelen tijdens een proef die wordt gedaan in de Australische Alpen.

Zij verkennen de mogelijkheid om meer sneeuw te laten vallen in het gebied door gebruik te maken van een techniek die al meer dan 50 jaar bestaat: cloud seeding. Dat meldt Sky News zondag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Bij cloud seeding wordt een bepaald deeltje aan de wolken toegevoegd zodat het gaat sneeuwen of regenen. De Australische Alpen hebben een belangrijke functie voor de watervoorziening van Australië.

Regenschaduw

Snowy Hydro, een organisatie die de proef met cloud seeding overziet, houdt de weersystemen die de alpen van Nieuw-Zuid-Wales naderen in de gaten om te kijken welke systemen zich het beste lenen voor de operatie.

Het bedrijf richt zich voornamelijk op weerfronten die zonder enige vorm van cloud seeding regenschaduw zouden veroorzaken, een verschijnsel waarbij er aan de lijzijde van bergketens beduidend minder neerslag valt dan aan de loefzijde.

Voordat men groen licht kreeg voor de proef moest eerst aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Zo mocht de proef geen negatieve invloed hebben op de omgeving. Wanneer de resultaten positief zijn krijgt het experiment mogelijk een vervolg.

Australië verspreidt chemtrails met propaanvlam

Zilverjodide

Snowy Hydro brengt zilverjodide in de wolken met behulp van een propaanvlam. Zilverjodide wordt algemeen beschouwd als een schadelijke, vervuilende en toxische verbinding. Inname van zilverjodide leidt tot huidirritatie, overmatige slijmproductie, hoofdpijn en irritatie van slijmvliezen. Andere symptomen zijn mentale uitputting, bloedarmoede en gewichtsverlies.

Naast zilverjodide maakt Snowy Hydro ook gebruik van indiumoxide. Indium is hoofdzakelijk een bijproduct van de zink-, ijzer-, lood- en koperwinning. Indiumverbindingen worden beschouwd als zeer giftig. Verschillende onderzoeken wijzen op orgaanschade en geboortedefecten veroorzaakt door indium.

Belastinggeld

Zowel zilverjodide als indiumoxide zijn niet oplosbaar in water. De deeltjes kunnen niet worden waargenomen met het menselijk oog, aangezien ze circa 0,06 micrometer in doorsnee zijn.

Volgens het bedrijf zijn wereldwijd meer dan 150 cloud seeding-programma’s (pdf) actief. In Australië wordt cloud seeding al sinds 1964 toegepast. Zo heeft de overheid van Queensland onlangs nog een experiment afgerond. Het project in Australië wordt voor een vijfde deel bekostigd met belastinggeld.

Bron: Skynews.com.au

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sjaak
Sjaak
11 jaren geleden

Wat heeft deze manier van cloud seeding in godsnaam met chemtrails te maken???

Ugh.
Ugh.
11 jaren geleden

Inderdaad Sjaak, mindcontrole noem ik dat, en dat is een kwalijke zaak. Valse info blijft maar komen, en komen, pf.

angel
angel
11 jaren geleden

[quote name=”Ugh.”]Inderdaad Sjaak, mindcontrole noem ik dat, en dat is een kwalijke zaak. Valse info blijft maar komen, en komen, pf.[/quote]
welke foute info is dat volgens jou ?

Henk
Henk
11 jaren geleden

Hij heeft liever zilverjodide op zijn brood.

Maar even tussendoor. De Australische Alpen zijn belangrijk voor de watervoorziening in Australië, zo staat er.

En daar gaan ze nu zilverjodide en indiumoxide in sproeien. Het moet niet veel gekker worden. Het wordt nog voor een deel betaald met belastinggeld ook.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x