Buitenaards

Robbie Williams koopt eiland om ‘buitenaardse schepen te spotten’

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zanger Robbie Williams is van plan een eiland voor de kust van Californië te kopen zodat hij de lucht kan afspeuren naar buitenaardse ruimtevaartuigen.

Volgens vrienden heeft de 38-jarige popzanger 415.000 pond geboden voor White Rock Island, een eiland op ruim 35 kilometer van Los Angeles, meldt de Britse krant de Daily Star maandag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

White Rock Island is momenteel nog eigendom van Hollywood-regisseur Michael Caffrey. Hij heeft het eiland alleen gebruikt als locatie voor films en reclamespotjes.

Droomlocatie

Er wonen niet alleen een aantal exotische vogelsoorten, de lucht boven White Rock is geregeld zo helder dat Williams zich helemaal kan overgeven aan zijn passie: buitenaardse ruimteschepen spotten.

Er mag al op het eiland gebouwd worden zodat de zanger er een luxeoord zou kunnen realiseren. Williams zou een jaar geleden verliefd zijn geworden op White Rock toen hij met zijn vrouw Ayda Field (33) UFO’s aan het kijken was. Ze is in verwachting van hun eerste kind.

“Het is een droomlocatie voor hem en zodoende hoeven Ayda, hij en de baby niet in te checken in hotels in de buurt waar hij altijd wordt herkend,” zei een vriend.

Documentaire

Robbie was aanwezig bij de UFO-conventie in Nevada voor een documentaire van BBC Radio 4. Hij heeft in zijn leven naar eigen zeggen drie vliegende schotels gezien.

Volgens een bron is Williams momenteel in onderhandeling met Caffrey. Zijn vrouw Ayda zou inmiddels ook erg geïnteresseerd zijn in UFO’s.

Bron: Indiatimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Leuk maar ik had mijn geld overschot gestoken in directe hulp, voor hen die het nodig zijn.Misschien dat deze zanger ooit eens zo gaat denken,nu het een babytje heeft.En dan kan je wel Ufo’s hebben gezien, maar daar hoef je geen eiland voor te kopen.Die laten zich toch wel zien wanneer het “hen” past.

tomaat
tomaat
11 jaren geleden

dat wil ik ook …een eiland dan zou ik een achtbaan landing in mijn hoofd een beetje de spanning er in houden …a ja die buitenaardtse moeten niet denken dat het hier saai is en dan weer weg gaan zeker .

Diago
Diago
11 jaren geleden

Hunting Wolf

Je mist het punt…
Maar ga jij met je monopoly briefies lekker dwijlen met de kraan open.

De oplossing zit em niet in het verhelpen van de bijwerking.

Astrid
Astrid
11 jaren geleden

precies wat Diago zegt… met zo’n bedrag is het dweilen met de kraan open… om zielige kindertjes te helpen heb je minstens 3000 miljard nodig…. laat Robbie lekker zelf uitmaken wat hij met zijn geld doet…. weer zo’n typische opmerking van iemand zonder enig realiteits besef, maar wel met een dikke computer… duh!

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x