Homepagina » Buitenland » Politici massaal aan de cocaïne?
Politici massaal aan de cocaïne?

Politici massaal aan de cocaïne?

Op enkele meters van een aantal kantoren van Britse parlementsleden is cocaïne aangetroffen. De drug is gevonden in negen toiletten van het Houses of Parliament, de zetel van het Britse parlement.

Het witte poeder bevond zich in toiletten die worden gebruikt door gasten, maar ook op werkplekken waar burgers niet mogen komen.

Omdat de toiletten geregeld worden gereinigd moet de cocaïne korte tijd voor de vondst zijn opgesnoven, aldus journalisten van de Britse krant The Sun.

Ongepast

Enkele gebruikers zijn er kennelijk in geslaagd om de drug langs 500 politieagenten te smokkelen. De journalisten werden naar eigen zeggen getipt door een ingewijde.

Douglas Carswell van de Tory-partij zei: “De vondst laat zien dat het instituut van binnen verrot is.” Een parlementaire woordvoerder zei dat het parlementsgebouw een openbare plek is waar ieder jaar meer dan een miljoen bezoekers worden verwelkomd.

“Het is ongepast om de toiletten in de gaten te houden,” aldus de woordvoerder. “We hebben 14.000 toegangspassen verstrekt aan contractanten en andere partijen, waaronder leden van het Hoger- en Lagerhuis en hun eigen staf.”

Loonsverhoging

“Het is onmogelijk om te weten wie erbij betrokken is,” ging de woordvoerder verder. “Onze veiligheidsbeambten houden zich niet zozeer bezig met het opsporen van kleine hoeveelheden drugs.”

Enkele dagen geleden zei een parlementaire waakhond nog dat Britse parlementsleden recht hebben op een loonsverhoging van 11 procent.

In 2005 troffen medewerkers van een Duits televisiestation sporen van cocaïne aan in 41 van de 46 onderzochte toiletten van het Europees Parlement in Brussel.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. Niets verbaast me nog. Dit dus ook niet. Wie zijn hun dealers? Of verhandelen ze zelf? Zal me ook niet meer verbazen. We hebben tenslotte ook een royal, ROYAL, koninklijk casino. Een koninklijke gokplek, waar gokverslaafden echt niet van hun verslaving afkomen. Leegplukken en volledig aan de grond naar de afkickcentra. Dure behandelingen die weer lekker te declareren zijn van ons geld, de zorgverzekeringen.

  Waar ging het ook weer over? Oh ja. Coke bij politici. Door wat ze opgebruiken aan belastinggeld moet je het haast wel geloven.

  1 likes
 2. Dit gebeurd al eeuwen ik snap niet waarom mensen nou ineens zo verbaast doen.

  0 likes
 3. O dus zo word alle inbeslag genomen cocaïne vernietigd ?

  0 likes
 4. So fucking what? really.. Tuurlijk zitten sommige politici aan de drugs, dat is logisch, een enorm groot gedeelte van de bevolking heeft dat nodig om hun rot baan vol te kunnen houden. Of dat dan alcohol is, of een andere harddrug. Maakt niks uit, alcohol staat zelfs op veel schadelijkheidslijsten evenhoog als cocaine.

  Ik ben blij dat ik sinds een tijd gestopt ben met alcohol (en andere drugs)
  Verder ben ik bezig te stoppen met cafeine. Dat was namelijk volgens mij wel een slim idee;p

  0 likes
 5. het zijn tenslotte ook criminelen hé en niets meer dan dat!!
  politieke onschendbaarheid enzo, en dat in 2013 nog…

  0 likes
 6. nee, joh die hebben eerst een bakkie espresso op en snuiven dan vervolgens hun melkpoeder op de plee…je moet niet alles geloven

  0 likes
 7. In Den Haag, het parlementsgebouw, heeft men een aantal jaren geleden ook al cocaïne op de toiletten gevonden. Wat ze(politici) andere verbieden, gebruiken ze zelf.

  0 likes
 8. De coke snuivende elite, zij gebruiken dit omdat zij de werkelijkheid willen ontlopen, ze weten dat zij met verkeerde dingen bezig zijn, om ons allemaal door de strot te duwen, vandaar deze drug..

  0 likes
 9. Je moest eens weten hoeveel mensen er eigenlijk aan de coke zijn. Zelfs doodgewone mensen waar je het niet van verwacht. Ik ben er in de loop van de jaren zelf van geschrokken. Ik denk ook dat er (juist!) in de politiek veel word gesnoven. Waarom? Omdat het werk ‘onmenselijk’ is. Geestelijk veel te zwaar. Je bent alleen maar aan het discussiëren. soms een heel weekend lang. Hoe hou je dat vol? Coke

  0 likes
 10. @ hoaxintelligence: Nee ben niet verbaasd dat dit gebeurt (cocainegebruik door politici). Hun best wel arrogante praatjes komen niet voor niks keer op keer “uit hun strot rollen” . En die grote “zogezegd zelfverzekerde” maar desalniettemin huichelachtige ogen (sperren zich open vaak) spreken boekdelen. Het lijkt wel dronkenmansgelul in de kroeg maar dan door de zogezegd wat helderdere inzichten gemaskeerd “duidelijker zijn”. Ik heb geen ervaring met dit gif cocaine maar heb wel veel mensen om me heen gezien die zeer “zelfverzekerd” de grootst mogelijke onzin uitkraamden. Waarnemingen maken van (met name de nonverbale communicatie) veel duidelijk ! Kijk maar eens zou ik zeggen.

  0 likes
 11. Dit ontaarde gedrag van de “top” is typisch voor de eindtijd waar we in leven. Wat staat ons nog meer te wachten? lees: De Tijd van de apocalyps http://www.vitaliteitenkracht.info/webshop/boeken–artikelen/

  0 likes
 12. We leven in een tijd dat het kwaad zichtbaar wordt en babylon gaat vallen.. En iedereen die het geld, ratio en politiek/beest blijft aanbidden gaat mee in de val, jippie weg met die troep..

  0 likes
 13. days of our lives

  [quote name=”Nique”]Je moest eens weten hoeveel mensen er eigenlijk aan de coke zijn. Zelfs doodgewone mensen waar je het niet van verwacht. Ik ben er in de loop van de jaren zelf van geschrokken. Ik denk ook dat er (juist!) in de politiek veel word gesnoven. Waarom? Omdat het werk ‘onmenselijk’ is. Geestelijk veel te zwaar. Je bent alleen maar aan het discussiëren. soms een heel weekend lang. Hoe hou je dat vol? Coke[/quote]

  Dit verhaal is niet nieuw. Al vaker is gesuggereerd dat politici zich voorzien van pepmiddelen, bijvoorbeeld bij overleggen met vakbonden over nieuwe CAO’s. Dat zijn overleggen die dagenlang tot diep in de nacht worden gevoerd, waarbij de onderhandelaars ‘s ochtends vroeg zonder veel slaap weer verder gaan.

  Je moet dan wel over een heel sterke conditie beschikken wil je dat kunnen volhouden. Met cocaïne lukt dat vrij eenvoudig.

  0 likes
 14. [quote name=”Jeroen Ebelties”]We leven in een tijd dat het kwaad zichtbaar wordt en babylon gaat vallen.. En iedereen die het geld, ratio en politiek/beest blijft aanbidden gaat mee in de val, jippie weg met die troep..[/quote]

  Inderdaad we gaan rap naar een 0 tijdspunt waar vlak ervoor de misdaden tegen de mensheid zo overtuigend te zien zijn dat het niet meer te ontkennen valt. Ik verwacht de rapture er meteen na.

  De gecombineerde energie van de kwaadwillenden en de liefdevolle zielen wordt blijkbaar gebruikt als startenergie.

  Voor de laatste ontwikkelingen in dat proces: http://www.stankovuniversallaw.com

  0 likes
 15. Tell it like it is

  Als je het precies wilt weten kan je het het best aan de dealers vragen. Die weten precies wat er aan de hand is.

  Veel taxi chauffeurs zijn tegenwoordig dealer. je kan op de taxi alles krijgen maar voornamelijk coke.

  Ik weet uit insite informatie dat het een hechte kliek is in Brussel en andere overheidsinstellingen. Personeel word aangenomen als ze capabel zijn maar ook als ze niet te mondig zijn en mee willen doen met het spelletje van een hoog salaris en weinig uitvreten.
  Daarom zie je vaak dat personeel word aangenomen dat bij een andere overheidsinstelling gewerkt heeft.

  Er zijn veel mensen die zich kapot vervelen in Brussel, maar wel een salaris opstrijken van rond de 6000,- euro per maand.

  Als er ergens geld over de balk gaat is het bij Europol en in Brussel.
  er wort massaal langs elkaar heen gewerkt.
  en men loopt achter de feiten aan.
  Ondertussen is het likken naar boven en schoppen naar beneden.
  Maar mondje dicht wand de cultuur moet in stand gehouden worden.

  Brussel is echt een grootte draak.

  Illuminatie? nee hoor, gewoon mensen werk.

  Hoe is zo iets nog enig sinds te besturen?
  Het moet juist niet te besturen zijn, zo heeft het volk niets te zeggen.

  Waarom hebben geheime diensten zoveel macht?
  Zij weten alles van iedereen. Van de hoed en de rand en kunnen iedereen chanteren.

  Iedereen die iets uitgevreten heeft hebben zij in hun greep.

  Zij zijn door de jaren heen de gene geworden die de touwtjes in handen hebben, onaanraakbaar, onzichtbaar, dol op technologie. Hoe groter hoe machtiger.

  Maar het zijn allemaal individuen.
  die ook wc paper gebruiken.

  Hoeveel ikken zijn er in de wereld? Er is maar 1 ik. De rest zijn anderen.

  IK heeft de wereld in zijn greep.

  0 likes
 16. ze zullen wel een cocaïne verslaafde schoonmaker de schuld geven.oi

  0 likes
 17. [quote name=”Nique”]Je moest eens weten hoeveel mensen er eigenlijk aan de coke zijn. Zelfs doodgewone mensen waar je het niet van verwacht. Ik ben er in de loop van de jaren zelf van geschrokken. Ik denk ook dat er (juist!) in de politiek veel word gesnoven. Waarom? Omdat het werk ‘onmenselijk’ is. Geestelijk veel te zwaar. Je bent alleen maar aan het discussiëren. soms een heel weekend lang. Hoe hou je dat vol? Coke[/quote]

  Nou is niet helemaal waar. Mars, geeft je weer energie. Maar ook daar zit allerlei rotzooi door gepleurd. Dus jij vind discussieren zwaar werk? Zouden ze die gasten, in de bouw, aan het werk moeten schoppen, maar ja… ook dat werk ligt zo onderhand plat met die discussies van die gasten. Ik denk dat ze wel weten wat ze hun medemens aandoen en dat door te snuiven, de boel wat vergeten. Zo vergeten ze ook het verschil tussen arm en rijk. Lekker makkelijk excuus niet?

  0 likes
 18. Tsjonge , en dit is nieuws?
  bankiers die zich suf snuiven met ons geld , CIA die de grootste drugsdealer ter wereld is ,
  NL , ach , mooie film over de KVP, CHU en andere politieke partijen .
  De mannetjesmaker.

  Dan is dit geen nieuws , slechts het constant toe laten , dat wij ons door socio/pyschopaten/junkies/pedo’s/moordenaars laten leiden.

  Is old skool network.
  niks bijzonder gewoon doorlopen en laat ons in jullie veiligheid en andere BLA,Bla verhalen , de gewone burgers lastig vallen.
  Is ff wennen maar dan krijg je ook iets , waar het goed vertoeven is in de NWO.

  vul zelf maar in , wie in aanmerking komt.

  0 likes
 19. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Nique”]Je moest eens weten hoeveel mensen er eigenlijk aan de coke zijn. Zelfs doodgewone mensen waar je het niet van verwacht. Ik ben er in de loop van de jaren zelf van geschrokken. Ik denk ook dat er (juist!) in de politiek veel word gesnoven. Waarom? Omdat het werk ‘onmenselijk’ is. Geestelijk veel te zwaar. Je bent alleen maar aan het discussiëren. soms een heel weekend lang. Hoe hou je dat vol? Coke[/quote]

  Dit verhaal is niet nieuw. Al vaker is gesuggereerd dat politici zich voorzien van pepmiddelen, bijvoorbeeld bij overleggen met vakbonden over nieuwe CAO’s. Dat zijn overleggen die dagenlang tot diep in de nacht worden gevoerd, waarbij de onderhandelaars ‘s ochtends vroeg zonder veel slaap weer verder gaan.

  Je moet dan wel over een heel sterke conditie beschikken wil je dat kunnen volhouden. Met cocaïne lukt dat vrij eenvoudig.[/quote] zo te lezen spreek je uit ervaring,, haha:-D, coke de witte motor!!

  0 likes
 20. [quote name=”Kalki”]In Den Haag, het parlementsgebouw, heeft men een aantal jaren geleden ook al cocaïne op de toiletten gevonden. Wat ze(politici) andere verbieden, gebruiken ze zelf.[/quote]
  Volgens mij is het gebruik van drugs niet strafbaar in Nederland, alleen het verhandelen.

  0 likes
 21. [quote name=”Rolling Stone”][quote name=”Nique”]Je moest eens weten hoeveel mensen er eigenlijk aan de coke zijn. Zelfs doodgewone mensen waar je het niet van verwacht. Ik ben er in de loop van de jaren zelf van geschrokken. Ik denk ook dat er (juist!) in de politiek veel word gesnoven. Waarom? Omdat het werk ‘onmenselijk’ is. Geestelijk veel te zwaar. Je bent alleen maar aan het discussiëren. soms een heel weekend lang. Hoe hou je dat vol? Coke[/quote]

  Nou is niet helemaal waar. Mars, geeft je weer energie. Maar ook daar zit allerlei rotzooi door gepleurd. Dus jij vind discussieren zwaar werk? Zouden ze die gasten, in de bouw, aan het werk moeten schoppen, maar ja… ook dat werk ligt zo onderhand plat met die discussies van die gasten. Ik denk dat ze wel weten wat ze hun medemens aandoen en dat door te snuiven, de boel wat vergeten. Zo vergeten ze ook het verschil tussen arm en rijk. Lekker makkelijk excuus niet?[/quote]En in de bouw wordt geen coke gebruikt?

  grapjas.

  Overal waar zwaar werk wordt verricht wordt drugs gebruikt. Ik heb ook weleens een artikel gelezen waarin werd gesteld dat vrachtwagenchauffeurs, taxichauffeurs, nachtportiers, bouwvakkers enz. massaal coke of speed gebruiken.

  En ja politicus is zwaar werk. Soms zitten ze daar van 9 uur sochtends tot 4 uur snachts te vergaderen en hebben dan weer een meeting om 9 uur sochtends. Dat redt je niet op koffie en red bull.

  0 likes
 22. [quote name=”Wesley”][quote name=”Kalki”]In Den Haag, het parlementsgebouw, heeft men een aantal jaren geleden ook al cocaïne op de toiletten gevonden. Wat ze(politici) andere verbieden, gebruiken ze zelf.[/quote]
  Volgens mij is het gebruik van drugs niet strafbaar in Nederland, alleen het verhandelen.[/quote]
  Het gebruiken van drugs mag je mag alleen niks op zak hebben of verhandelen maar eenmaal ingenomen mag het gewoon

  0 likes
 23. [quote name=”Jeroen Ebelties”]We leven in een tijd dat het kwaad zichtbaar wordt en babylon gaat vallen.. En iedereen die het geld, ratio en politiek/beest blijft aanbidden gaat mee in de val, jippie weg met die troep..[/quote]

  Wat u zegt daar zit wat in. Je ziet hele dingen wegzinken en vele mensen worden ook steeds dommer en oppervlakkiger. ie bijvoorbeeld de enorme toename van de aantallen methamfetaminegebruikers in de VS en nu in Athene. Binnen een jaar veranderen deze mensen in krotten of zijn dood. En de elite maar lachen want die mensen zijn zo druk bezig om te scoren dat die niet gaan demonstreren tegen de kaalslag in Griekenland. Ik zie in de steden hele horden hopeloze gedrogeerde “zombies” die rovend en plunderend hun weg zoeken. Een ding is zeker er wordt bewust op deze ellende aangestuurd en als ik een arme werkeloze Griek was ging ik maar naar het platteland om bij een boer te werken voor kost en inwoning. Weg uit die rotsteden die wegzinken in een poel van ellende.

  0 likes
 24. Oh ja.. “Drugs de grote misdadiger”.

  Meesten van jullie zijn geïndoctrineerd door de war on drugs. Drugs is niet zo erg hoor.

  Ja, als je 9 kilo per dag snuift, dan is het slecht, maar het is gewoon als een biertje. Als je daar zoveel van drinkt totdat je je als een mongool gaat gedragen, dan is dat ook slecht.

  Ik weet het, die beelden zie je altijd van drugs gebruikers. De junks… De “gevallen” mensen. De brokkies wanhoop. Dat is wat ze je voorschotelen als het om coke of weed of speed gaat.

  Als je normaal doet, is drugs niets ergs. Stop die misplaatste haat alsjeblieft. Suiker en alcohol mag rijkelijk vloeien, dat mag je in kantines kopen… Maar coke? HAAT HAAT HAAT. Terwijl onderzoek uitwijst dat het minder slecht voor je is dan alcohol en je er gewoon beter van gaat presteren. Wat we van alcohol niet echt kunnen zeggen.

  Tuurlijk, het is verslavend en je moet ermee oppassen, maar gun die NWO alsjeblieft niet die haat die ze je aangesmeerd hebben. Die lui zitten nu in hun handjes te wrijven met een grote grijns en denken: “Goed zo, schaapjes… GOOED ZOO!!! Vertel ONZE mening.”

  0 likes
 25. [quote name=”Roeland”]Oh ja.. “Drugs de grote misdadiger”.

  Meesten van jullie zijn geïndoctrineerd door de war on drugs. Drugs is niet zo erg hoor.

  Ja, als je 9 kilo per dag snuift, dan is het slecht, maar het is gewoon als een biertje. Als je daar zoveel van drinkt totdat je je als een mongool gaat gedragen, dan is dat ook slecht.

  Ik weet het, die beelden zie je altijd van drugs gebruikers. De junks… De “gevallen” mensen. De brokkies wanhoop. Dat is wat ze je voorschotelen als het om coke of weed of speed gaat.

  Als je normaal doet, is drugs niets ergs. Stop die misplaatste haat alsjeblieft. Suiker en alcohol mag rijkelijk vloeien, dat mag je in kantines kopen… Maar coke? HAAT HAAT HAAT. Terwijl onderzoek uitwijst dat het minder slecht voor je is dan alcohol en je er gewoon beter van gaat presteren. Wat we van alcohol niet echt kunnen zeggen.

  Tuurlijk, het is verslavend en je moet ermee oppassen, maar gun die NWO alsjeblieft niet die haat die ze je aangesmeerd hebben. Die lui zitten nu in hun handjes te wrijven met een grote grijns en denken: “Goed zo, schaapjes… GOOED ZOO!!! Vertel ONZE mening.”[/quote]

  Drugs en ook alcohol (ook drugs) zijn min of meer door de elite gepresenteerd om mensen bezig te houden met het vergaren van die drugs. Het maakt mensen zwakker en zieker en daarmee prooien voor weer andere drugs namelijk de psychofarmaceutische “medicijnen”. In deze substanties worden vrijwel precies dezelfde stoffen gestopt (of andere stoffen met dezelfde werking) als drugs. ADHD- “medicijnen” bevatten stoffen die dezelfde werking hebben als cocaine. Blijkbaar is een deel der maatschappij ziek.

  0 likes
 26. days of our lives

  [quote name=”lauke”] zo te lezen spreek je uit ervaring,, haha:-D, coke de witte motor!![/quote]

  Haha, nee. Wel veel ervaringsdeskundigen gesproken. Ik heb in een verslavingskliniek gewerkt…

  0 likes
 27. [quote name=”Roeland”]Oh ja.. “Drugs de grote misdadiger”.

  Meesten van jullie zijn geïndoctrineerd door de war on drugs. Drugs is niet zo erg hoor.

  Ja, als je 9 kilo per dag snuift, dan is het slecht, maar het is gewoon als een biertje. Als je daar zoveel van drinkt totdat je je als een mongool gaat gedragen, dan is dat ook slecht.

  Ik weet het, die beelden zie je altijd van drugs gebruikers. De junks… De “gevallen” mensen. De brokkies wanhoop. Dat is wat ze je voorschotelen als het om coke of weed of speed gaat.

  Als je normaal doet, is drugs niets ergs. Stop die misplaatste haat alsjeblieft. Suiker en alcohol mag rijkelijk vloeien, dat mag je in kantines kopen… Maar coke? HAAT HAAT HAAT. Terwijl onderzoek uitwijst dat het minder slecht voor je is dan alcohol en je er gewoon beter van gaat presteren. Wat we van alcohol niet echt kunnen zeggen.

  Tuurlijk, het is verslavend en je moet ermee oppassen, maar gun die NWO alsjeblieft niet die haat die ze je aangesmeerd hebben. Die lui zitten nu in hun handjes te wrijven met een grote grijns en denken: “Goed zo, schaapjes… GOOED ZOO!!! Vertel ONZE mening.”[/quote]

  Ik zou een goede psychiater willen aanbevelen die mogelijk nogal wat substanties voor u kan voorschrijven met dezelfde werking. Valt u ook weer prachtig neer in een hokje of vakje ( en een etiketje) zodat u uw (psychofarmaceutische) drugsbehoeften kunt vervullen. Precies zoals de elite wil. Weer zo’n ietwat wakkere ziel die “onschadelijk” is gemaakt met psychofarmaceutica. Gesedeerd noemt men dat in “vaktermen”. U vroeg naar deze “oplossing”, nou die is er (zie voorgaand)

  0 likes
 28. [quote name=”Roeland”]Oh ja.. “Drugs de grote misdadiger”.

  Meesten van jullie zijn geïndoctrineerd door de war on drugs. Drugs is niet zo erg hoor.

  Ja, als je 9 kilo per dag snuift, dan is het slecht, maar het is gewoon als een biertje. Als je daar zoveel van drinkt totdat je je als een mongool gaat gedragen, dan is dat ook slecht.

  Ik heb je stukje even ingekort sorry.

  Tuurlijk, het is verslavend en je moet ermee oppassen, maar gun die NWO alsjeblieft niet die haat die ze je aangesmeerd hebben. Die lui zitten nu in hun handjes te wrijven met een grote grijns en denken: “Goed zo, schaapjes… GOOED ZOO!!! Vertel ONZE mening.”[/quote]

  Paddo,s vind ik helemaal ok. Ik snap niet waar mensen zich drug om maken.
  Echt een gift van de natuur.

  Aan weed ben ik verslaaft geweest. Kan niet, zeggen vele, maar bij mij dus wel.

  Ik vond mdma wel heel erg lekker en moest heel erg oppassen dat ik het niet maandelijks gebruikte.
  Mdma vond ik echt een aanval op mijn lijf. Ook al hebben recente onderzoeken uitgewezen dat het absolute niet zo schadelijk was als in het begin werd voorgeschoteld.

  Ik heb een grote barrière opgeworpen tegen de bekend overige drugs.
  Ik bid god op mijn blote knieën dat ik mijn hele leven zo verstandig blijf deze NOOIT te proberen.
  Wat kan er in Gods naam nu heilzaam zijn aan coke, speed en dergelijke rommel.
  suiker en alcohol gebruik je toch ook liever niet?

  Ik snap dan ook helemaal niet waarom je zo’n verslavende drugs “promoot” hier op deze site, waar het over bewust en gezond leven gaat.

  Je hele stukje doet mij vermoeden dat je er al behoorlijk aan gehecht bent en dat je het hier voor je zelf goed aan het praten bent.

  Geef mij maar een ingetogen jongen die naar de natuur winkel fietst en vrouwen nuchter en respectvol durft te benaderen.

  0 likes
 29. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Roeland”]Oh ja.. “Drugs de grote misdadiger”.

  Meesten van jullie zijn geïndoctrineerd door de war on drugs. Drugs is niet zo erg hoor.

  Ja, als je 9 kilo per dag snuift, dan is het slecht, maar het is gewoon als een biertje. Als je daar zoveel van drinkt totdat je je als een mongool gaat gedragen, dan is dat ook slecht.

  Ik weet het, die beelden zie je altijd van drugs gebruikers. De junks… De “gevallen” mensen. De brokkies wanhoop. Dat is wat ze je voorschotelen als het om coke of weed of speed gaat.

  Als je normaal doet, is drugs niets ergs. Stop die misplaatste haat alsjeblieft. Suiker en alcohol mag rijkelijk vloeien, dat mag je in kantines kopen… Maar coke? HAAT HAAT HAAT. Terwijl onderzoek uitwijst dat het minder slecht voor je is dan alcohol en je er gewoon beter van gaat presteren. Wat we van alcohol niet echt kunnen zeggen.

  Tuurlijk, het is verslavend en je moet ermee oppassen, maar gun die NWO alsjeblieft niet die haat die ze je aangesmeerd hebben. Die lui zitten nu in hun handjes te wrijven met een grote grijns en denken: “Goed zo, schaapjes… GOOED ZOO!!! Vertel ONZE mening.”[/quote]

  Ik zou een goede psychiater willen aanbevelen die mogelijk nogal wat substanties voor u kan voorschrijven met dezelfde werking. Valt u ook weer prachtig neer in een hokje of vakje ( en een etiketje) zodat u uw (psychofarmaceutische) drugsbehoeften kunt vervullen. Precies zoals de elite wil. Weer zo’n ietwat wakkere ziel die “onschadelijk” is gemaakt met psychofarmaceutica. Gesedeerd noemt men dat in “vaktermen”. U vroeg naar deze “oplossing”, nou die is er (zie voorgaand)[/quote]

  Ironisch bedoeld overigens (voorgaande opmerking).

  0 likes
 30. [quote name=”Wesley”][quote name=”Rolling Stone”][quote name=”Nique”][/quote]

  [/quote]En in de bouw wordt geen coke gebruikt?

  grapjas.

  Overal waar zwaar werk wordt verricht wordt drugs gebruikt. Ik heb ook weleens een artikel gelezen waarin werd gesteld dat vrachtwagenchauffeurs, taxichauffeurs, nachtportiers, bouwvakkers enz. massaal coke of speed gebruiken.

  En ja politicus is zwaar werk. Soms zitten ze daar van 9 uur sochtends tot 4 uur snachts te vergaderen en hebben dan weer een meeting om 9 uur sochtends. Dat redt je niet op koffie en red bull.[/quote]

  Nee grapjurk… wat ik bedoel is, in de bouw hebben ze het vele malen zwaarder en drukker, dan wat met een bak koffie voor je uit zitten te lullen. Bouwvakkers weten wat echt werken is. Die vergaderaars hadden maar een ander “vak” moeten kiezen. Heb meer respect voor bouwvakkers, dan van die tutjullen, die wat voor zich uit zitten te lullen en overal commentaar op geven. En dat zit daar, om de tafel aan de coke, nieuwe wetten te maken.
  Als jij opgepakt wordt met coke op zak zal hun een rotzorg zijn, zolang ze het zelf maar wel kunnen? Scheve redenering. O wacht…dat was natuurlijk nu juist de bedoeling. Discussies aanwakkeren? Wat mij betreft oppakken die handel.

  0 likes
 31. [quote name=”Josje

  Ik heb een grote barrière opgeworpen tegen de bekend overige drugs.
  Ik bid god op mijn blote knieën dat ik mijn hele leven zo verstandig blijf deze NOOIT te proberen.
  Wat kan er in Gods naam nu heilzaam zijn aan coke, speed en dergelijke rommel.
  suiker en alcohol gebruik je toch ook liever niet?

  Ik snap dan ook helemaal niet waarom je zo’n verslavende drugs “promoot” hier op deze site, waar het over bewust en gezond leven gaat.

  Je hele stukje doet mij vermoeden dat je er al behoorlijk aan gehecht bent en dat je het hier voor je zelf goed aan het praten bent.

  Geef mij maar een ingetogen jongen die naar de natuur winkel fietst en vrouwen nuchter en respectvol durft te benaderen.[/quote]

  Wat heb respect voor vrouwen er nou weer mee te maken? Ik vind gezond leven dat je je kan bewegen op de manier hoe jou dat goed dunkt. Het besluit om drugs te gebruiken is je eigen. Vooroordelen vind ik toxisch.

  Ik ben geen “reform-nazi” die zn zilvervliesrijst in de reform winkel koopt, daar gaat deze site ook helemaal niet over. Dat is ook een cult opzich, om je spulletjes te halen bij de peper dure en vaak minder smaakvolle reformzaak.

  En ingetogen jongens komen niet aan een vrouw. Dat is een les die alle jongens moeten leren. Vrouwen kunnen zeggen wat ze willen, maar in de praktijk werkt het niet zo. Iedere vrouw kiest de brede bink boven het magere mannetje uit de reformzaak. Dat is gewoon feitelijk. Vrouwen houden ook niet van vega-mannen. Dat heeft onderzoek uitgewezen.

  0 likes
 32. Veel junks hier op het forum die proberen de drugs goed te praten. Junks precies wat de elite wil dat mensen heel druk bezig zijn met het scoren van drugs (alcohol is ook drugs). Wat drugsgebruikers ook vaak doen is als afleidingsmanouvre koffie en suiker en alcohol demoniseren. Allemaal psychologische truckjes om de aandacht van het feit dat men zonodig drugs moet gebruiken af te leiden. Ja teveel alcohol is ook niet goed maar dat biertje bij de barbecue is dat nu zo’n ramp. Ik heb mensen om me heen zien veranderen omdat die zo nodig speed moesten gebruiken. Op een gegeven moment zijn er vriendschappen beeindigd. Ik hoef geen kennis die speedjunk is en loopt te tetteren als een idioot terwijl het voorheen een rsutig mens was. Opzouten !! Ikzelf heb het altijd bij een joint af en toe gehouden maar doe dat ook al jaren niet meer (ook dat is gewoon troep). Ook die cannabisplant wordt veel te veel verheerlijkt. Die wietrotzooi die in schuren en op zolders wordt gekweekt is turbowiet en niet meer die plant die een hippie in de tuin had staan.

  0 likes
 33. [quote name=”days of our lives”][quote name=”lauke”] zo te lezen spreek je uit ervaring,, haha:-D, coke de witte motor!![/quote]

  Haha, nee. Wel veel ervaringsdeskundigen gesproken. Ik heb in een verslavingskliniek gewerkt…[/quote]
  Haha oooo vandaar;-) heb ook genoeg nachten doorgebracht in observatoria s in oa, leiden, utrecht, gent maar gewoon op koffie en red bull en natuurlijke adrenaline,heb nog nooit coke geprobeerd en dat was ik ook niet van plan, dus geen idee hoe dat spul werkt!! Ieder zijn ding he, haha

  0 likes
 34. [quote name=”Aardebewoner”]Veel junks hier op het forum die proberen de drugs goed te praten. Junks precies wat de elite wil dat mensen heel druk bezig zijn met het scoren van drugs (alcohol is ook drugs). Wat drugsgebruikers ook vaak doen is als afleidingsmanouvre koffie en suiker en alcohol demoniseren. Allemaal psychologische truckjes om de aandacht van het feit dat men zonodig drugs moet gebruiken af te leiden. Ja teveel alcohol is ook niet goed maar dat biertje bij de barbecue is dat nu zo’n ramp. Ik heb mensen om me heen zien veranderen omdat die zo nodig speed moesten gebruiken. Op een gegeven moment zijn er vriendschappen beeindigd. Ik hoef geen kennis die speedjunk is en loopt te tetteren als een idioot terwijl het voorheen een rsutig mens was. Opzouten !! Ikzelf heb het altijd bij een joint af en toe gehouden maar doe dat ook al jaren niet meer (ook dat is gewoon troep). Ook die cannabisplant wordt veel te veel verheerlijkt. Die wietrotzooi die in schuren en op zolders wordt gekweekt is turbowiet en niet meer die plant die een hippie in de tuin had staan.[/quote]
  “Aardebewoner, ik deel jouw mening grotendeels. Drugs (engels woord voor medicijnen trouwens) worden vaak misbruikt door mensen om uit hun dagelijkse negatieve realitiet te vluchten.
  Maar behalve de zng. Turbowiet wordt er sinds enkele jaren door steeds meer telers zgn medicinale wiet gekweekt; laag in thc en hoog in cbd. Van deze laatste soort wordt je weining tot niet stoned en high, maar het is een zegen voor mensen die tot dan toe zwaar chemische troep van de medicijnenfabrikanten ( de officiële drugsdealers) moesten gebruiken met hun gevaarlijke bijwerkingen. Doe eens jouw eigen onderzoek op http://www.mediwiet.nl , er is meer dan alleen turbowiet.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gegeneraliseerde-angststoornis-bg

Ken je deze vorm van marteling die jij mogelijk ondergaat?

Heb je ooit gehoord van de zogenaamde ...

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Dit is misselijkmakend. Waarom de klimaatmaatregelen bedoeld zijn om jou het leven zuur te maken

Dit is misselijkmakend. Waarom de klimaatmaatregelen bedoeld zijn om jou het leven zuur te maken

Marc Morano van website ClimateDepot.com was te ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.