CoronaBuitenland

Reiner Füllmich bereidt samen met ‘heel veel’ andere advocaten zaak voor tegen ‘coronacriminelen’

Help anderen door deze info met anderen op je social media te delen!

Advocaat Reiner Füllmich houdt aanstaande zaterdag een bijeenkomst in Florida waar hij het bewijs zal presenteren dat hij heeft verzameld tijdens gesprekken met zo’n 400 wetenschappers, artsen, advocaten en journalisten.

We hebben te maken met psychopaten, genocidale gekken en massamoordenaars, zei Stew Peters, die Füllmich uitnodigde in zijn show. “Je hebt helemaal gelijk,” reageerde de advocaat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Hoe stoppen we deze coronacriminelen zoals Peters ze noemt en hoe houden we ze verantwoordelijk voor hun misdaden? Füllmich zei dat we moeten doorgaan met procederen. Hij lichtte toe dat zijn advocatenkantoor in Duitsland negen zaken heeft aangespannen tegen de daders. Maar, zo benadrukte Füllmich, het rechtssysteem in Duitsland is helemaal kapot en de rechterlijke macht compleet corrupt.

Tot zwijgen gebracht

De weinige rechters die nog bereid zijn om de wet te handhaven, zijn min of meer tot zwijgen gebracht. Bij één van hen deed de politie een inval. Zijn kantoor, huis en auto zijn doorzocht en zijn computer en mobiele telefoon in beslag genomen. Hetzelfde overkwam de drie experts die de rechter had opgeroepen, drie gerenommeerde professoren van gerenommeerde universiteiten. “Er is dus niet veel wat we in Duitsland kunnen doen,” verzuchtte Füllmich.

De advocaat wees erop dat de rechterlijke macht in de Verenigde Staten op sommige plekken nog wel functioneert. Zo oordeelde een rechter in Florida op 18 april dat de overheid, in dit geval de CDC, niet bevoegd is om mensen te verplichten een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer, het vliegtuig, op het vliegveld, enzovoorts.

Drie grote strafrechtelijke onderzoeken

Füllmich zei dat in Amerika ook andere zaken gewonnen zijn en onthulde dat hij op dit moment samen met heel veel andere advocaten een zaak voorbereidt tegen de verantwoordelijken. Hij noemde onder meer Pfizer en Bill Gates.

Veel mensen willen dat de daders achter de tralies verdwijnen of zelfs de doodstraf krijgen, maar dat is niet mijn vakgebied, zei Füllmich, die zelf gespecialiseerd is in aansprakelijkheidsrecht. Wel werkt hij samen met een advocaat in India, waar drie grote strafrechtelijke onderzoeken lopen naar Bill Gates. De Indiase FBI neemt dit zeer serieus, zei de advocaat. “Het ziet er niet goed uit voor Gates. In het ergste geval krijgt hij daar de doodstraf wegens massamoord.”

4.8 144 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 jaren geleden

Ik hoop dat deze man slaagt in zijn missie want er zijn ontzettend veel misdaden tegen de bevolking begaan, ik vrees alleen dat er een hoop gevangenissen moeten worden bijgebouwd op alle corona-criminelen achter de tralies te zetten…

De Gedempte Stem
De Gedempte Stem
2 jaren geleden

Laten we hopen dat ze ook een keer ergens komen met zo’n plan.

T,A
T,A
2 jaren geleden

HOPELIJK DUREN DIE PROCESSEN NIET NET ZO LANG ALS DE FRAUDE VERKIEZING VAN TRUMP.

LIEFS VOOR DE HERFST , VOOR DAT DE NIEUWE LEUGEN BEGINT

Erik
Erik
2 jaren geleden

Deze man is al heel lang bezig om de coronacriminelen voor het hekje te krijgen.
Lang niks van deze man gezien of gehoord.
Bij hem was ik ook bang dat hij bedreigd werd en daarom niks meer naar buiten bracht.
Maar gelukkig weer een goed bericht over deze man.😊💪🏻

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x