Homepagina » Mens en Dier » Australische minister zegt ‘Nieuwe Wereldorde’ in plaats van ‘Covid’
australische
Foto: Lock the Gate Alliance CC BY 2.0

Australische minister zegt ‘Nieuwe Wereldorde’ in plaats van ‘Covid’

De minister van Volksgezondheid van de Australische deelstaat New South Wales, Brad Hazzard, versprak zich tijdens een persconferentie over de coronacrisis. Hij zei dat mensen onverschillig beginnen te worden. “Ik ben er niet blij mee, maar ik merk het,” zei hij. Hazzard voegde toe dat vooral restaurants, cafés en kroegen ‘een tandje bij moeten zetten’.

Hij waarschuwde dat ook de plek die we normaal gesproken zouden zien als de veiligste plek op aarde, ons huis, een gevaar vormt. “Je hebt al gehoord dat een aantal mensen thuis is besmet met het virus. We moeten deze Nieuwe Wereldorde… deze nieuwe wereld van Covid voorzichtiger benaderen, zelfs in ons eigen huis.”

Opvallend genoeg lieten de media deze freudiaanse verspreking weg.


In Australië zijn zeer strenge coronamaatregelen van kracht. In deelstaat Victoria en de stad Melbourne zijn onlangs na een wekenlange lockdown wel versoepelingen aangekondigd. Dagelijks worden er in het land enkele tientallen positieve tests afgenomen. Voor de Australische regering was dit voldoende reden om de avondklok te schrappen en mensen op te roepen weer op kantoor te werken. Halverwege oktober gaan bovendien de basisscholen weer open.

Bill Gates

Eerder dit jaar versprak ook de Amerikaanse corona-expert Deborah Birx zich. Tijdens een interview met CNN liet ze zich ontvallen dat niet de overheid, maar Bill Gates de lakens uitdeelt. Televisiedokter Sanjay Gupta vroeg haar of we beschikken over de capaciteit om goed bron- en contactonderzoek te doen. Hierop antwoordde dr. Birx: “Ik denk dat dit de reden is waarom de criteria die de Gates, die ehhhh… de federale overheid aanbeveelt vrij streng zijn. Dit geeft staten de tijd om handen en voeten te geven aan het bron- en contactonderzoek.”

4.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
King of Light
King of Light
1 jaar geleden

De vraag is in deze, worden mensen wakker door deze NWO verspreking, of slapen ze gewoon door.

Het begint hier ook al. Geen avondklok, maar wel wordt er gekeken of de koopavonden, koopzondagen niet door te laten gaan en de horeca eerder moet sluiten.
Tja, lijkt dit niet op een verkapte avondklok???

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
1 jaar geleden

Nog zo’n gek!

Jopie
Jopie
1 jaar geleden

Wanneer gaat iedereen inzien dat we belazerd worden waar we bij staan …..😳🤨😝

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Er is een derde Wereld Oorlog.. een strijd tussen President Trump Team voor onze vrijheid tegen de World Economic Forum= the deepstate, COVID-19= slavernij. The NWO

Zover ik weet heeft President Trump gewonnen. Wij moeten mee vechten. Onze wapen is de burgerongehoorzaamheid. DRAAG GEEN MONDKAPJE.
Een mondkap is een symbool van de deepstate!

John Kennedy is vermoord door de deepstate. Hij wilde de NWO stoppen Hij was net als Trump voor onze vrijheid.

x

Check Also

gevaccineerde

Het is officieel: meer gevaccineerde dan ongevaccineerde coronapatiënten in Australische ziekenhuizen

Voor het eerst liggen er in de ...

lockdown

Infectioloog zeer kritisch: ‘Lockdown ingesteld op basis van volstrekt ongeloofwaardig scenario’

Het is onhoudbaar dat de lockdown die ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

21
0
We lezen graag je reactie!x