Mens en Dier

Australische minister zegt ‘Nieuwe Wereldorde’ in plaats van ‘Covid’

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De minister van Volksgezondheid van de Australische deelstaat New South Wales, Brad Hazzard, versprak zich tijdens een persconferentie over de coronacrisis. Hij zei dat mensen onverschillig beginnen te worden. “Ik ben er niet blij mee, maar ik merk het,” zei hij. Hazzard voegde toe dat vooral restaurants, cafés en kroegen ‘een tandje bij moeten zetten’.

Hij waarschuwde dat ook de plek die we normaal gesproken zouden zien als de veiligste plek op aarde, ons huis, een gevaar vormt. “Je hebt al gehoord dat een aantal mensen thuis is besmet met het virus. We moeten deze Nieuwe Wereldorde… deze nieuwe wereld van Covid voorzichtiger benaderen, zelfs in ons eigen huis.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Opvallend genoeg lieten de media deze freudiaanse verspreking weg.


In Australië zijn zeer strenge coronamaatregelen van kracht. In deelstaat Victoria en de stad Melbourne zijn onlangs na een wekenlange lockdown wel versoepelingen aangekondigd. Dagelijks worden er in het land enkele tientallen positieve tests afgenomen. Voor de Australische regering was dit voldoende reden om de avondklok te schrappen en mensen op te roepen weer op kantoor te werken. Halverwege oktober gaan bovendien de basisscholen weer open.

Bill Gates

Eerder dit jaar versprak ook de Amerikaanse corona-expert Deborah Birx zich. Tijdens een interview met CNN liet ze zich ontvallen dat niet de overheid, maar Bill Gates de lakens uitdeelt. Televisiedokter Sanjay Gupta vroeg haar of we beschikken over de capaciteit om goed bron- en contactonderzoek te doen. Hierop antwoordde dr. Birx: “Ik denk dat dit de reden is waarom de criteria die de Gates, die ehhhh… de federale overheid aanbeveelt vrij streng zijn. Dit geeft staten de tijd om handen en voeten te geven aan het bron- en contactonderzoek.”

4.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
King of Light
King of Light
3 jaren geleden

De vraag is in deze, worden mensen wakker door deze NWO verspreking, of slapen ze gewoon door.

Het begint hier ook al. Geen avondklok, maar wel wordt er gekeken of de koopavonden, koopzondagen niet door te laten gaan en de horeca eerder moet sluiten.
Tja, lijkt dit niet op een verkapte avondklok???

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
3 jaren geleden

Nog zo’n gek!

Jopie
Jopie
3 jaren geleden

Wanneer gaat iedereen inzien dat we belazerd worden waar we bij staan …..???

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Er is een derde Wereld Oorlog.. een strijd tussen President Trump Team voor onze vrijheid tegen de World Economic Forum= the deepstate, COVID-19= slavernij. The NWO

Zover ik weet heeft President Trump gewonnen. Wij moeten mee vechten. Onze wapen is de burgerongehoorzaamheid. DRAAG GEEN MONDKAPJE.
Een mondkap is een symbool van de deepstate!

John Kennedy is vermoord door de deepstate. Hij wilde de NWO stoppen Hij was net als Trump voor onze vrijheid.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x