Homepagina » Mens en Dier » Australische minister zegt ‘Nieuwe Wereldorde’ in plaats van ‘Covid’
australische
Foto: Lock the Gate Alliance CC BY 2.0

Australische minister zegt ‘Nieuwe Wereldorde’ in plaats van ‘Covid’

De minister van Volksgezondheid van de Australische deelstaat New South Wales, Brad Hazzard, versprak zich tijdens een persconferentie over de coronacrisis. Hij zei dat mensen onverschillig beginnen te worden. “Ik ben er niet blij mee, maar ik merk het,” zei hij. Hazzard voegde toe dat vooral restaurants, cafés en kroegen ‘een tandje bij moeten zetten’.

Hij waarschuwde dat ook de plek die we normaal gesproken zouden zien als de veiligste plek op aarde, ons huis, een gevaar vormt. “Je hebt al gehoord dat een aantal mensen thuis is besmet met het virus. We moeten deze Nieuwe Wereldorde… deze nieuwe wereld van Covid voorzichtiger benaderen, zelfs in ons eigen huis.”

Opvallend genoeg lieten de media deze freudiaanse verspreking weg.


In Australië zijn zeer strenge coronamaatregelen van kracht. In deelstaat Victoria en de stad Melbourne zijn onlangs na een wekenlange lockdown wel versoepelingen aangekondigd. Dagelijks worden er in het land enkele tientallen positieve tests afgenomen. Voor de Australische regering was dit voldoende reden om de avondklok te schrappen en mensen op te roepen weer op kantoor te werken. Halverwege oktober gaan bovendien de basisscholen weer open.

Bill Gates

Eerder dit jaar versprak ook de Amerikaanse corona-expert Deborah Birx zich. Tijdens een interview met CNN liet ze zich ontvallen dat niet de overheid, maar Bill Gates de lakens uitdeelt. Televisiedokter Sanjay Gupta vroeg haar of we beschikken over de capaciteit om goed bron- en contactonderzoek te doen. Hierop antwoordde dr. Birx: “Ik denk dat dit de reden is waarom de criteria die de Gates, die ehhhh… de federale overheid aanbeveelt vrij streng zijn. Dit geeft staten de tijd om handen en voeten te geven aan het bron- en contactonderzoek.”

4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
King of Light
King of Light
6 maanden geleden

De vraag is in deze, worden mensen wakker door deze NWO verspreking, of slapen ze gewoon door.

Het begint hier ook al. Geen avondklok, maar wel wordt er gekeken of de koopavonden, koopzondagen niet door te laten gaan en de horeca eerder moet sluiten.
Tja, lijkt dit niet op een verkapte avondklok???

Casper
Casper
Reactie op  King of Light
6 maanden geleden

“Het begint hier ook al.” Nee mr King, het is hier o.a. begonnen. Nederlanders zijn het utlieme begrip van moderne slaven. Lekker met je kin op de knietjes naar de t.v. blijven kijken. Het befaamde bankhangen. Elke avond opnieuw. Dan wel staren naar een schermpje van 6 bij 10. Wat een kansloos volk zijn wij. De vrijwillige overgave druipt er gewoon van af. Het is ons met de paplepel ingegeven. Ga je liever voorbereiden, dit is niet meer te stoppen. Sla eten in, zet wat geld om in goud en zilver, en zorg dat je jezelf kunt verdedigen voor als de honger gaat toeslaan. Zet een kleine groep op om je heen om eten te kweken, en om allerhande klussen te kunnen doen. Het is al kwart over twaalf, en nog denken mensen dat het wel goed zal komen. De spoedwet zal er als boter doorheen gaan, en dan zul je zien hoe snel er meer draconische maatregelen zullen komen. Als we niet hard optreden, fysiek tegen mainstream NOS etc media, en de macht letterlijk grijpen met de hand, zeg dan je oude leventje maar vaarwel. Pessimistisch? Nee, realistisch!

Shirley
Shirley
Reactie op  Casper
6 maanden geleden

Mijn gedachten.Je bent 1 vd weinigen die ziet wat er komen gaat.Ook ik heb eten ingeslagen en ga zilveren munten kopen.Ook heb ik standaard zeoliet(zelfs veilig voor dieren en kinderen),CBD-olie,appelazijn,bakingsoda(alkalisatie),zuurzakbladeren en meer dingen in huis.Ik vries(ongeschilde)curcuma en gember in,gebruik honing in de koffie,kook met kokosolie,en gebruik ik vaak uien,knoflook,zoete aardappelen,citroen en meer en stoom ik mijn groenten al heel lang.Zilverwater(of goud-of pltinawater),MMS(verboden…hmmm..),zwarte zalf(ook verboden,hmmm..)zijn ook wondermiddelen.Ons lichaam is verzuurd en de juiste PH-waarde is daarom heel belangrijk.Ik denk heel simpel: ”Terug naar de natuur” en daar horen natuurlijk ook edelmetalen en mineralen bij.Als ik kanker zou krijgen bijv. weet ik mijzelf te genezen.
Ik ben leider van mij eigen lijf en leven.Blij dat jij ook kritisch en helder van geest bent.

Shirley
Shirley
Reactie op  Casper
6 maanden geleden

Ik wantrouw NLers al vanaf mijn jeugd niet en had al vroeg door dat ”zelfdenken” niet bestaat in onze cultuur.De gemiddelde NLer wil volgen(makkelijk) en beoordeelt de medemens op diploma”s en labels.
Vinger wijzen naar anderen en blijven klagen zonder zelf iets te doen hoort bij onze (aangeleerde) cultuur.De meeste NLers kennen de eigen geschiedenis niet,zelfs niet het verloop van WOII,waar ik opmerk dat veel mensen van andere afkomsten deze wel kennen.
De luiheid viert hier hoogtij en het feit dat er in NL zoveel mensen vrijwillig de maatregelen opvolgen bewijst dit ook.
Ik heb vernomen dat in Marokko,Egypte,Denemarken,delen v Spanje,delen v Frankrijk,Salzburg(en nog meer plaatsen) de maatregelen of niet worden opgevolgd,of deze er niet zijn.
Ik heb vorig jaar met vluchtelingen uit o.a Syrie,Pakistan, Ethiopie,Eritrea en Irak gewerkt en zij vertelden mij allemaal dat er meer ziektes bestaan in NL en dat wij zo individualistisch zijn.Wij worden als vriendelijk volk gezien, maar worden ook wantrouwd omdat ons handelen erg ”gemaakt” overkomt.(omdat het zo ”hoort”,doen we beleefd?).Ook waarschuwen vooral de Syriers ons voor de oorlog die zich zal uitbreiden,aangezien zij een zelfde angstoorlog hebben mee gemaakt en beseffen dat zij dit weer zullen meemaken.Ook zij zijn gevlucht omdat ze zich uitspraken tegen hun overheid en begrijpen niet dat veel mensen hier ”vrijwillig” de maatregelen opvolgen.Er4 zullen zich ook groepen tegen ons gaan keren,denk ik, en dit heeft met de pedofilie in ons land te maken.
Pedofilie is ”not done” in vele culturen en dat zal ons aangerekend worden.
Zelfs in de gevangenis zijn pedofielen hun leven niet zeker.
Hmmmm……zouden de criminelen in de gevangenis dan toch intelligenter zijn dan de gemiddelde NLer?Ik schaam me een NLer te zijn, maar zal mie nooit de mond laten snoeren.Uit liefde,liefde voor mijn medemens,de natuur,ofwel het leven.

Ruud
Ruud
Reactie op  Casper
6 maanden geleden

Helemaal gelijk we zijn een kansloos laf volk!
80 % laat zich vrijwillig vaccineren.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
6 maanden geleden

Nog zo’n gek!

Jopie
Jopie
6 maanden geleden

Wanneer gaat iedereen inzien dat we belazerd worden waar we bij staan …..😳🤨😝

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Er is een derde Wereld Oorlog.. een strijd tussen President Trump Team voor onze vrijheid tegen de World Economic Forum= the deepstate, COVID-19= slavernij. The NWO

Zover ik weet heeft President Trump gewonnen. Wij moeten mee vechten. Onze wapen is de burgerongehoorzaamheid. DRAAG GEEN MONDKAPJE.
Een mondkap is een symbool van de deepstate!

John Kennedy is vermoord door de deepstate. Hij wilde de NWO stoppen Hij was net als Trump voor onze vrijheid.

Joanna
Joanna
Reactie op  Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Wat als hij niet herkozen wordt? Gaat men vervolgens roepen dat hij bewust de verkiezingen verloren heeft, opdat verder achter de schermen het onrecht gaat bestrijden??

Bas Quarks
Bas Quarks
Reactie op  Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Trump staat er qua verkiezingen niet slecht voor, maar de strijd is nog lang niet gestreden. Blijkbaar zien de Democrats de bui al hangen en hebben gezegd echt ALLES te zullen doen om te voorkomen dat Trump gaat winnen. Een kat in het nauw maakt rare sprongen.
Pelosi is nu aan het proberen om de senaat te overtuigen dat Trump vanwege zijn “ziekte” geestelijk niet meer in staat is om te regeren en daarom afgezet moet worden. Ook wil zij de wet veranderen zodat Harris de plaats van Biden in kan nemen, want Biden schijnt het niet meer vol te kunnen houden.
Maar ook na de verkiezingen is het nog niet veilig. Die lui zijn echt gestoord. Vorige week had Pelosi tijdens een toespraak op tv waarschijnlijk China de opdracht gegeven een ballistische raket gereed te maken, want ze noemde codewoorden uit de Koude Oorlog. Afgelopen woensdag was er in China een testlancering en donderdag maakte Pelosi bekend dat ze Trump wil afzetten. Of dat inderdaad iets met elkaar te maken heeft of toeval is, zullen we hopelijk nooit weten.
Hoe gestoord kun je zijn als je een kernwapen tegen je eigen volk wilt inzetten om alleen maar je zin te krijgen!

Patries
Patries
Reactie op  Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Oh ja Joyce?

Als dat zo is he, waarom is Trump dan niet omgelegd? ze hadden daar erg veel kans voor, in zijn quarantaine tijd…

Ook blijft vreemd dat deze site blijkbaar zwaar tegen de maatregelen is maar wel ongestoord reclame blijft maken voor mondkapjes….

Lex
Lex
Reactie op  Patries
6 maanden geleden

Omdat het in deze digitale tijd voor de burger makkelijker is om mee te kijken. Als Trump nu wordt omgelegd zal niemand in Amerika dat zomaar aannemen zonder dat er een grootschalig en onafhankelijk onderzoek wordt ingesteld. En reclame is gebaseerd op je cookies. Dus waarschijnlijk heb je zelf vaak gezocht naar mondkapjes! Wel goed dat je NineforNews leest!

andré
andré
6 maanden geleden

laten we hopen dat we over een paar maanden allemaal roepen ; Ongelofelijk hé dat Ze het allemaal niet door hadden…

Joanna
Joanna
6 maanden geleden

Op zich is hij niet de enige persoon die dat woord uitsprak. Vanaf de jaren 50 kwam men tevens met dat woord op de proppen. Bovendien is er thans geen noodzaak meer om dat woord te omzeilen. Thans worden wij met de volgende berichten geconfronteerd: Vanaf 2024/2025 kan iedere wereldburger gevaccineerd zijn (coronapaspoort). Contant geld wordt mogelijk (definitief) binnen drie tot vijf jaar afgeschaft. klimaatplannen. Massa- immigratie. EU- staat in oprichting. Vervolgens wordt het volk ook nog eens afgeleid met valse hoop berichten.

salvar
salvar
Reactie op  Joanna
6 maanden geleden

@Joanna
je heb volkomen gelijk.
zaal her gebeuren of niet?
gaat het gebeuren dan krijg je een tijdje erna een oorlog uitgelokt door het demoniseren van rusland.
als masters (amerikaan) gelijk krijgt dan zal tijdens de oorlog 72 uur duisternis zijn door het ministelsel wat door het onze heen jaagt en de oorlog zal stoppen iedereen legt de wapens neer en gaat naar huis.
of het waar is weet ik niet maar staat wel beschreven door verschillende helderziende.

Joanna
Joanna
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

We moeten vooral Turkije (Ottomaanse Rijk) in de gaten blijven houden

jenne
jenne
6 maanden geleden

Telegraaf : Geen fille’s vanwege de intelligente lockdown, nu dit gaat echt te ver, de halve wereld economie ligt op sterven van wege deze intelligente lockdown, echt de fik moet in de media, zij zijn het ware kwaad, volkomen gecorrumpeerd !

benno
benno
Reactie op  jenne
6 maanden geleden

1000% met u eens !!

trackback
Australische minister zegt ‘Nieuwe Wereldorde’ in plaats van ‘Covid’ | JDreport.com
6 maanden geleden

[…] Lees verder bij de bron: Ninefornews […]

Jo Bidon
Jo Bidon
6 maanden geleden

New World Order werd door die Bush Sr. internationaal gebruikt. Daarmee bedoelde hij dat landen met grote militaire kracht en macht de zwakke landen mochten domineren (bombarderen) en dat hun wil wet was.

Arwijn
Arwijn
6 maanden geleden

Klassieke Freudiaanse verspreking.

x

Check Also

arts

Longarts kritisch op vaccinatiepaspoort: ‘1 jaar geleden was je nog een wappie als je dit toekomstscenario schetste’

Deze zomer kunnen we op vakantie gaan ...

gates

De media schrijven dat Bill Gates na 27 jaar gaat scheiden, maar dit is veel belangrijker

Microsoft-oprichter Bill Gates en zijn vrouw Melinda ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x