BuitenlandCorona

WHO bevestigt (per ongeluk) dat corona niet gevaarlijker is dan griep

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft eindelijk bevestigd wat wij (en vele experts en onderzoeken) al maanden zeggen: het coronavirus is niet dodelijker of gevaarlijker dan griep. WHO-kopstukken deden deze aankondiging op maandag tijdens een bijeenkomst, maar niemand leek te begrijpen wat er daadwerkelijk gezegd werd. Sterker nog: ze leken het zelf niet helemaal te begrijpen.

Tijdens de bijeenkomst onthulde WHO-bestuurder Michael Ryan dat naar schatting 10 procent van de wereldbevolking besmet is geweest met corona. Dat is veel meer dan het officiële aantal gevallen (ongeveer 36 miljoen).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Margaret Harris, een woordvoerster van de WHO, bevestigde het getal later en lichtte toe dat het is gebaseerd op uitkomsten van alle seroprevalentiestudies die wereldwijd zijn gedaan.

Hoewel dr. Ryan zei dat ‘de overgrote meerderheid van de wereldbevolking nog steeds risico loopt’, is dit goed nieuws. Het getal bevestigt eens te meer dat het virus veel minder dodelijk is dan iedereen voorspelde.

Waarschijnlijk nog lager

Er wonen ongeveer 7,8 miljard mensen op aarde. Als 10 procent besmet is geweest, kom je uit op 780 miljoen gevallen. Er zijn 1.062.360 mensen gestorven met corona. Dat staat gelijk aan een IFR (infection fatality rate) van ongeveer 0,14 procent, vergelijkbaar met de griep.

0,14 procent is ruim 24 keer lager dan het getal dat de WHO in maart gaf – 3,4 procent. Dit getal werd gebruikt voor alle modellen waar de politici hun draconische beleid op baseerden.

Aangezien er van alles wordt geschaard onder ‘corona’, is de IFR waarschijnlijk nog lager dan 0,14 procent. Dat zou betekenen dat Covid veel minder gevaarlijk is dan griep.

En wat deden de media? Die bedachten er angstaanjagende krantenkoppen bij om nog meer paniek te zaaien. Terwijl dit simpele rekensommetje ons laat zien dat dit goed nieuws is en dat de coronasceptici al die tijd gelijk hebben gehad.

[Zero Hedge via OffGuardian]

4.6 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
benno
benno
3 jaren geleden

msm is onderdeel van ons probleem en werkt dus samen met nwo/vn.

dus van de msm (op een kleine uitzondering na) moeten we het niet hebben.
en we kunnen ook stoppen met zo verbaasd te zijn over de msm.
msm is onze vijand. punt !

salvar
salvar
3 jaren geleden

dit moet toch voor het duo simpel zijn om hun huid te redden.
liever niet natuurlijk door het leed wat ze veroorzaakt hebben.
maar toch het duo moet nu zo snel mogelijk stoppen met het geouwehoer.
als ze kunnen rekenen de schoolmeester geven ze toe dat ze fout zaten.
niet dan met pek en veren het land uit.

laten ze iedereen (en dat kan haga, baudet en wilders) een copie geven en misschien dringt het tot de hersenloze door dat ze weer gewoon aan het werk kunnen en de het hele circus achter zich kunnen laten.

als ze nu nog niet toegeven dan moeten ze allemaal afgevoerd worden in een dwangbuis.

rrr
rrr
3 jaren geleden

En als de sterftestatistieken goed gezuiverd worden zoals de CCD in de US uitkwam op 9000 sterfgevallen agv covid19 ipv ruim 200000 is het percentage nog veel lager dan 0,13%. In maart/april was de perverse prikkel van $39000 als op de op de overlijdensakte covid19 als doodsoorzaak stond; zo werden vele verkeersslachtoffers opeens covid19-dode.

Pieter prior
Pieter prior
3 jaren geleden

Waar zit dat ‘per ongeluk’ dan in. Ik lees het niet in het artikel terug opsteller …

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x