Gezondheid

Finland geeft toe: Mexicaanse griepvaccin veroorzaakt chronische zenuwziekten

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De kogel is door de kerk. Finland heeft nu openlijk toegegeven dat het Mexicaanse griepvaccin leidt tot narcolepsie, een chronische zenuwziekte waardoor mensen oncontroleerbaar in slaap kunnen vallen.

De Finse regering erkent dit verband en zal de medische kosten dekken van 79 kinderen die onherstelbaar beschadigd zijn door het vaccin. Dat meldt persbureau AFP.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Narcolepsie is niet de enige erkende bijwerking van het Mexicaanse griepvaccin: 76 van de 79 kinderen lijden ook aan hallucinaties en fysieke verlammingen, aldus Finse onderzoekers.

Opvallend genoeg wordt er nog niet gesproken over het uitbannen van dit onwetenschappelijke ritueel waarbij kinderen worden geïnjecteerd met het Mexicaanse griepvaccin, zelfs nu het verband is aangetoond tussen de vaccins en permanente zenuwschade bij kinderen. Griepvaccins zijn niet alleen schadelijk voor kinderen, maar werken gewoonweg niet. Een dagelijkse dosis vitamine D doet veel meer om griep buiten de deur te houden dan griepvaccins.

De Amerikaanse regering weigert toe te geven dat vaccins schadelijk zijn. Zowel de regering als de vaccin-industrie blijven volhouden dat ‘vaccins veilig en effectief zijn’. Niets is minder waar: vaccins brengen jaarlijks schade toe aan miljoenen kinderen en zelfs het eigen onderzoek door de vaccin-industrie toont aan dat griepvaccins slechts werken bij 1 op de 100 mensen.

De gezondheidszorg, gedomineerd door de grote farmaceutische bedrijven, weigert vitamine D als een voedingsstof aan te prijzen die beschermt tegen griep. Vitamine D is veilig, effectief en goedkoop. Maar het gebruik van vitamine D zou een verlies van vele miljarden euro’s betekenen voor Big Pharma.

Vaccins veroorzaken autisme

Er is nu geen twijfel meer over mogelijk dat vaccins leiden tot zenuwschade, inclusief autisme. Wijlen topwetenschapper van Merck Dr. Maurice Hilleman heeft openlijk toegegeven dat vaccins tientallen onzichtbare kankerveroorzakende virussen bevatten. Vaccins zijn derhalve gereedschappen om ziekte te veroorzaken zodat de farmaceutische industrie kan blijven floreren.

De farmaceutische industrie wordt geleid door dezelfde wetenschappers die na de Tweede Wereldoorlog werden gerecruteerd in nazi-Duitsland. Dr. Fritz ter Meer, oud-directeur van IG Farben, was betrokken bij de ontwikkeling van het zenuwgas Zyklon B wat in de concentratiekampen werd gebruikt. Hij werd veroordeeld tot zeven jaar gevangenisstraf maar werd na vier jaar vrijgelaten door interventie van Rockefeller en J.J. McCloy, de toenmalige Amerikaanse Hoge Commissaris voor Duitsland. Ter Meer was meer dan 10 jaar werkzaam als directeur van farmaceut Bayer.

Dezelfde politieke ideeën die ten tijde van nazi-Duitsland werden verkondigd zijn overgenomen door de wetenschappers van de Amerikaanse Voedsel en Waren Autoriteit FDA. Bill Gates geeft bovendien openlijk toe dat vaccins de wereldbevolking met 10 tot 15 procent kunnen terugdringen als ze ‘hun werk goed doen’.

Vaccins houden Big Pharma operationeel

De bestuursleden van farmaceutische bedrijven zijn alles behalve humanitair. Ze geven de winsten van hun aandeelhouders niet op om gezondheid te bevorderen. Het is net als een automonteur die een oplosmiddel in je benzinetank gooit zodat je weer een paar honderd kilometer kunt rijden. De farmaceutische bedrijven doen alles om hun winsten veilig te stellen.

En ze vinden het maar wat leuk om te zien hoe de onwetende massa in de rij staat om geïnjecteerd te worden met chemische hulpstoffen en viraal DNA. Occupy Wall Street is een beweging die strijdt tegen de frauduleuze banken en de Federal Reserve, maar we hebben nog een beweging nodig: Occupy Big Pharma. De grote farmaceuten kunnen nog even genieten van hun miljoenen maar vroeg of laat moeten ze zich verantwoorden voor hun daden.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x