Gezondheid

Autisme kan worden behandeld met stofje uit broccoli

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat een stofje uit broccoli autisten communicatiever kan maken. Wetenschappers schrijven in tijdschrift PNAS dat een dagelijkse dosis sulforafaan het gedrag en de communicatievaardigheden van mensen met autisme verbetert.

De stof, die onder andere wordt gevonden in kool, bloemkool en broccoli, kan kanker voorkomen en is goed voor mensen met longaandoeningen. Daar komt nu bij dat mensen met autisme er baat bij hebben.

Veertig autistische jongens en mannen tussen de 13 en 27 jaar kregen 18 weken lang iedere dag een pil met sulforafaan of een placebo. Tijdens het onderzoek werden vragenlijsten ingevuld over het gedrag en de communicatie van de deelnemers.

De verbale communicatie en sociale omgang van de proefpersonen die sulforafaan slikten, verbeterden aanzienlijk. Ze werden ook rustiger en hadden minder last van ritueel gedrag.

Ongeveer één tot twee procent van de wereldbevolking lijdt aan autisme. Over de oorzaken van autisme is nog maar weinig bekend, maar mensen met autisme hebben vaak last van oxidatieve stress, schadelijke bijproducten in cellen die ontsteking kunnen veroorzaken, DNA beschadigen en leiden tot kanker en andere chronische ziektes. Sulforafaan helpt het lichaam tegen die stress te beschermen.

“Dit is in onze ogen het bewijs voor de eerste behandeling van autisme die symptomen verzacht door enkele van de onderliggende cellulaire problemen aan te pakken,” zei hoofdonderzoeker Paul Talalay. Hij doet al 25 jaar onderzoek naar stofjes uit groenten.

Dit artikel is gebaseerd op materiaal van Johns Hopkins Medicine.

Tijdschrift: Sulforaphane treatment of autism spectrum disorder (ASD). PNAS, 13 oktober 2014.

[De Morgen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
floris
floris
7 jaren geleden

Ga eerst de oorzaak maar eens aanpakken die bij de vaccinaties ligt. Gewoon de vaccins ontstoren met homeopatische druppels of biofotonentherapie. Niet voor niets wordt autisme ook wel een Post-Vaccinaal-Syndroom genoemd. http://www.tinussmits.nl

Wim
Wim
7 jaren geleden

Mijn moeder zeide altijd, eet je groente op.

tjeu
tjeu
7 jaren geleden

je hoeft geen dokter te zijn om te zien dat vele diagnoses kant nog wal raken. ER zijn vele ziektes die verkeerd gediagnosticeerd worden….ADHD is er een van, Autisme een andere. Vroeger had je nog hyper-kinetische kinderen….

Vele verkeerde diagnoses hebben te maken met “verkeerde” voeding…één van de grootste ziekteverwekkers van onze tijd! alle light producten, geraffineerde granen, suikers, aspartamen enz…onze voeding creëert nieuwe ziektes…jaar in jaar uit!

Autisme heeft niets te maken met communicatiestoornissen op laag niveau, het is een weg naar communicatie op hoog niveau. Echte autisten zijn mensen in een laatstelijnsincarnatie, mensen waarbij de lagere niveau’s worden stilgelegd omdat hun opdracht luidt: leer de hogere vormen van communicatie kennen… ooit gehoord van jonge mensen die uit hun hoofd duizend en miljoen-tallen verheffen tot de 25ste macht….of hoger? of die dingen doen die wij voor onmogelijk houden? kijk naar “the rainman”! Dit verhelp je niet met broccoli! hier zit een opdracht achter, een streven naar hogere kwaliteiten gedirigeerd door onze ziel.

Dat wat autisme genoemd wordt en genezen kan worden met broccoli heeft eerder te maken met ondervoeding of verkeerde voeding. Je zou versteld staan over het aantal overeten mensen dat lijdt aan ondervoeding. Let wel, ik werp geen steen, naar niemand. Ik ben overtuigd dat ieder ouder het beste voor heeft met zijn/haar kind maar jammer genoeg werken er invloedrijke krachten om ons allen te manipuleren……misleiden

josie
josie
7 jaren geleden

Google eens ( de trefwoorden zijn),,,,, monsanto en patent broccoli

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x