Mens en Dier

Barack Obama gaat golfen op dag nadat Michelle Amerikanen oproept om thuis te blijven. ‘Serieus?!’

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op vrijdag riep voormalig first lady Michelle Obama Afro-Amerikanen via de radio op om thuis te blijven en zo verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

“Hallo iedereen, dit is Michelle Obama. Onze gemeenschappen worden het hardst getroffen door het coronavirus en we moeten er alles aan doen om veilig te blijven,” zei ze. “Dat betekent dat je thuis moet blijven, omdat je het virus ook kunt verspreiden als je geen klachten hebt. Blijf binnen, blijf veilig. Heel erg bedankt en God zegene je.”

Voor de Obama’s gelden kennelijk andere regels. Op de dag nadat de boodschap was uitgezonden, werd oud-president Barack Obama gespot op de golfbaan in Gainesville in Virginia.

45 minuten rijden

De golfbaan ligt op tenminste 45 minuten rijden van Obama’s huis in Washington D.C.

Toen Obama in 2017 lid werd, vertelde een anonieme bron aan CNN dat het lidmaatschap zo’n 15.000 dollar per jaar kost. Naar verluidt krijgt iedere oud-president een erelidmaatschap.

Gewone burgers hangt een boete of arrestatie boven het hoofd als ze ‘niet-essentiële reizen’ maken of zich niet houden aan de afstandsregels.

Niet de eerste keer

Zo werd in Idaho een moeder gearresteerd omdat ze met haar kind naar de speeltuin ging.

Het is niet de eerste keer dat Barack Obama even wil laten zien dat de elite onaantastbaar is. Op de dag nadat zijn regering H1N1 had uitgeroepen tot gezondheidscrisis ging de oud-president ook een potje golfen.

Serieus?!

“Kom op! Een dag nadat Michelle zegt dat Amerikanen thuis moeten blijven, gaat Barack golfen? Serieus?!” reageert schrijver Matt Margolis.

Stel je voor wat er gebeurd zou zijn als Donald Trump op de golfbaan was gesignaleerd.

[PJ Media]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marie
Marie
3 jaren geleden
Willem
Willem
3 jaren geleden

Tja verschil schijnt er te moeten “wezen”, misschien laten ze hiermee (net als die burgemeester daar ergens) zo zien dat ze weten dat het allemaal nonsens is en dat het virus lang niet ze gevaarlijk is als de media iedereen wil doen laten geloven. Deze “elite” hoedt van spotten/mockery daar staan ze om bekend.

Straalmans
Straalmans
3 jaren geleden

Wat is eigenlijk met Bill Cosby gebeurd? Zit hij in de gevangenis of thuis?

Weesje
Weesje
3 jaren geleden

Gebeurt overal. Rutte die zijn mond vol heeft over ‘verrommelen’ van naleving van de maatregelen, terwijl ie naar een afvalverwerkingsbedrijf was geweest, waar het hele clubje geen afstand hield.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x