Archeologie

Verloren piramidecomplex gevonden in jungle van Ecuador

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al eeuwenlang gaan in Ecuador verhalen rond over legendarische steden die zijn verzwolgen door de jungle.

Veel van deze verhalen zijn gebaseerd op de hypothese dat bepaalde Incasteden zijn verdwenen in het regenwoud en dat daar grote hoeveelheden goud verborgen liggen.

Eén van de vele lokale legenden heeft betrekking op een beschaving die bekend werd vanwege de indrukwekkende lengte van de mensen die er deel van uitmaakten. Het gaat om mensen die ruim twee meter, en in sommige gevallen zelfs enkele meters lang werden.

Aardverschuiving

In de jungle van centraal-Ecuador zijn een aantal ruïnes en artefacten gevonden die geschikt lijken voor buitengewoon lange mensen. De omvang van het comlpex is nog onbekend omdat veel bouwwerken verborgen liggen onder de dichte begroeiing.

Door een aardverschuiving als gevolg van zware regenval of een aardbeving is een deel van de begroeiing weggevaagd, waardoor één kant van een grote piramide is blootgelegd.

Volgens één van de ontdekkers is het bouwwerk 80 meter lang en 80 meter hoog. Hij zag in de omgeving nog een aantal ‘heuvels’ van dezelfde omvang en vermoedt dat het allemaal piramides zijn.

Gereedschap

Een tweede ontdekker, een wetenschapper, schat dat de grote stenen blokken waar het bouwwerk uit bestaat twee ton wegen. De piramide is gemaakt van honderden stenen blokken, die in verschillende vormen zijn uitgehouwen en op een speciale manier in elkaar zijn gepast.

Rond de piramide zijn vele voorwerpen aangetroffen, waaronder stenen gereedschap in de vorm van hamers, keramiek en aardewerk. Binnenkort zal meer over de ontdekking naar buiten worden gebracht.

Bron: Thewatchers.adorraeli.com via Earth4all.net

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
8 jaren geleden

Een vroegere kennis van mij uit Ecuador wist mij 15 jaar geleden dit al te openbaren, en met de mededeling dat er ingangen waren naar de binnen aarde en de hollow earth de bewoners daarvan waren varierent van 2.70 tot 3.5 m lang.Dus dat klopt aardig met de bevindingen in dit artikel.

Bruce Fenton
Bruce Fenton
8 jaren geleden

Thank you for reposting this.

I will tell you that I am 99% sure this is an Anunnaki city, the stone blocks and the stone tools are all only suited to use by giant people. This city has come to us through synchronicity that started with us being contacted by Pleiadians (and laughed at) – now they have given us the rock solid proof of ancient alien contact.

Best regards

Bruce
http://www.Earth4All.net

Lucky Luck
Lucky Luck
8 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”]Een vroegere kennis van mij uit Ecuador wist mij 15 jaar geleden dit al te openbaren, en met de mededeling dat er ingangen waren naar de binnen aarde en de hollow earth de bewoners daarvan waren varierent van 2.70 tot 3.5 m lang.Dus dat klopt aardig met de bevindingen in dit artikel.[/quote]
En natuurlijk wist ook hij geen enkele film, foto of ander bewijs mee te nemen en bleef het ook toen bij wat cowboy-verhalen

Rob ter Horst
Rob ter Horst
8 jaren geleden

[quote name=”Bruce Fenton”]Thank you for reposting this.

I will tell you that I am 99% sure this is an Anunnaki city, the stone blocks and the stone tools are all only suited to use by giant people. This city has come to us through synchronicity that started with us being contacted by Pleiadians (and laughed at) – now they have given us the rock solid proof of ancient alien contact.

Best regards

Bruce
http://www.Earth4All.net[/quote%5D
Yepp, de Annunaki komen hier in ruimteschepen en gebruiken stenen gereedschap…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x