Homepagina » Archeologie » Verloren piramidecomplex gevonden in jungle van Ecuador
Verloren piramidecomplex gevonden in jungle van Ecuador

Verloren piramidecomplex gevonden in jungle van Ecuador

Al eeuwenlang gaan in Ecuador verhalen rond over legendarische steden die zijn verzwolgen door de jungle.

Veel van deze verhalen zijn gebaseerd op de hypothese dat bepaalde Incasteden zijn verdwenen in het regenwoud en dat daar grote hoeveelheden goud verborgen liggen.

Eén van de vele lokale legenden heeft betrekking op een beschaving die bekend werd vanwege de indrukwekkende lengte van de mensen die er deel van uitmaakten. Het gaat om mensen die ruim twee meter, en in sommige gevallen zelfs enkele meters lang werden.

Aardverschuiving

In de jungle van centraal-Ecuador zijn een aantal ruïnes en artefacten gevonden die geschikt lijken voor buitengewoon lange mensen. De omvang van het comlpex is nog onbekend omdat veel bouwwerken verborgen liggen onder de dichte begroeiing.

Door een aardverschuiving als gevolg van zware regenval of een aardbeving is een deel van de begroeiing weggevaagd, waardoor één kant van een grote piramide is blootgelegd.

Volgens één van de ontdekkers is het bouwwerk 80 meter lang en 80 meter hoog. Hij zag in de omgeving nog een aantal ‘heuvels’ van dezelfde omvang en vermoedt dat het allemaal piramides zijn.

Gereedschap

Een tweede ontdekker, een wetenschapper, schat dat de grote stenen blokken waar het bouwwerk uit bestaat twee ton wegen. De piramide is gemaakt van honderden stenen blokken, die in verschillende vormen zijn uitgehouwen en op een speciale manier in elkaar zijn gepast.

Rond de piramide zijn vele voorwerpen aangetroffen, waaronder stenen gereedschap in de vorm van hamers, keramiek en aardewerk. Binnenkort zal meer over de ontdekking naar buiten worden gebracht.

Bron: Thewatchers.adorraeli.com via Earth4all.net

Gerelateerd:

 Vind je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. [quote name=”Lucky Luck”][quote name=”pietje bell”]Een vroegere kennis van mij uit Ecuador wist mij 15 jaar geleden dit al te openbaren, en met de mededeling dat er ingangen waren naar de binnen aarde en de hollow earth de bewoners daarvan waren varierent van 2.70 tot 3.5 m lang.Dus dat klopt aardig met de bevindingen in dit artikel.[/quote]
  En natuurlijk wist ook hij geen enkele film, foto of ander bewijs mee te nemen en bleef het ook toen bij wat cowboy-verhalen[/quote]
  @lucky, als mensen die toch al niets geloven van anderen.En niet eens snappen wat er nu speelt was dat 15-20 jaar geleden ook het geval.Genoeg materiaal gezien van de volle natuur van Ecuador ,het Andes gebergte.en Bolivia.Ook de ingangen en piramides.En laat een ding heel duidelijk zijn deze mensen leven in een hogere 5 d dimensie in volledige vrede en harmonie met alles.En zolang die massa hier geen vrede en harmonie kan bevatten.En lekker dom gehouden wenst te blijven door regeringen en media. .Laten zij zich niet op beeldmateriaal zetten.lukt ook niet met een 3d camera kan je geen hogere dimensie op het scherm krijgen.Maar leg je oor eens te luister bij een groep straat muzikanten uit Peru, Ecuador of Bolivia.misschien dat er dan ergens een lichtje gaat branden.

  1 likes
 2. Een vroegere kennis van mij uit Ecuador wist mij 15 jaar geleden dit al te openbaren, en met de mededeling dat er ingangen waren naar de binnen aarde en de hollow earth de bewoners daarvan waren varierent van 2.70 tot 3.5 m lang.Dus dat klopt aardig met de bevindingen in dit artikel.

  0 likes
 3. Thank you for reposting this.

  I will tell you that I am 99% sure this is an Anunnaki city, the stone blocks and the stone tools are all only suited to use by giant people. This city has come to us through synchronicity that started with us being contacted by Pleiadians (and laughed at) – now they have given us the rock solid proof of ancient alien contact.

  Best regards

  Bruce
  http://www.Earth4All.net

  0 likes
 4. [quote name=”pietje bell”]Een vroegere kennis van mij uit Ecuador wist mij 15 jaar geleden dit al te openbaren, en met de mededeling dat er ingangen waren naar de binnen aarde en de hollow earth de bewoners daarvan waren varierent van 2.70 tot 3.5 m lang.Dus dat klopt aardig met de bevindingen in dit artikel.[/quote]
  En natuurlijk wist ook hij geen enkele film, foto of ander bewijs mee te nemen en bleef het ook toen bij wat cowboy-verhalen

  0 likes
 5. [quote name=”Bruce Fenton”]Thank you for reposting this.

  I will tell you that I am 99% sure this is an Anunnaki city, the stone blocks and the stone tools are all only suited to use by giant people. This city has come to us through synchronicity that started with us being contacted by Pleiadians (and laughed at) – now they have given us the rock solid proof of ancient alien contact.

  Best regards

  Bruce
  http://www.Earth4All.net[/quote%5D
  Yepp, de Annunaki komen hier in ruimteschepen en gebruiken stenen gereedschap…

  0 likes
 6. Onder de pyramide ligt Mumm-Ra begraven…

  0 likes
 7. [quote name=”pietje bell”]Een vroegere kennis van mij uit Ecuador wist mij 15 jaar geleden dit al te openbaren, en met de mededeling dat er ingangen waren naar de binnen aarde en de hollow earth de bewoners daarvan waren varierent van 2.70 tot 3.5 m lang.Dus dat klopt aardig met de bevindingen in dit artikel.[/quote]
  Vreemd dat je daar nu pas mee komt. Er is toch al tig keer over die zogenaamde holle aarde geschreven hier. Maar niet 1 keer heb je iets gezegd over die kennis..

  0 likes
 8. [quote name=”Vonzie”][quote name=”pietje bell”]Een vroegere kennis van mij uit Ecuador wist mij 15 jaar geleden dit al te openbaren, en met de mededeling dat er ingangen waren naar de binnen aarde en de hollow earth de bewoners daarvan waren varierent van 2.70 tot 3.5 m lang.Dus dat klopt aardig met de bevindingen in dit artikel.[/quote]
  Vreemd dat je daar nu pas mee komt. Er is toch al tig keer over die zogenaamde holle aarde geschreven hier. Maar niet 1 keer heb je iets gezegd over die kennis..[/quote]
  Was dat nodig dan? Wat ik al zei tegen lucky.Ga zelf eens op onderzoek uit.Of ga eens naar Ecuador of Peru,of Bolivia.Dan kan je het zelf beoordelen.Maar ja leugens worden hier gezien als waarheid en de waarheid wordt gezien als leugen.Zelfs ook nog een eindtijd voorspelling.wake-up.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

kazachstan

Sneeuw legt hoofdstad Kazachstan lam: record van 1964 geëvenaard. Bekijk deze bizarre beelden

In Nur-Sultan, de hoofdstad van Kazachstan, is ...

coronavirus

Is dit de man die verantwoordelijk is voor de epidemie van het coronavirus?

Het nieuwe coronavirus, dat in China al ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.