Homepagina » Binnenland » Handleiding om een oorlog uit te lokken. Groep verontruste Nederlandse burgers luidt de noodklok
Handleiding om een oorlog uit te lokken. Groep verontruste Nederlandse burgers luidt de noodklok

Handleiding om een oorlog uit te lokken. Groep verontruste Nederlandse burgers luidt de noodklok

Let op: de volgende stappen worden zorgvuldig doorlopen door onze overheden om ons voor te bereiden op een ‘legitieme’ oorlog met Rusland, Iran en Noord-Korea.

Waarom? Om het Amerikaanse bedrijfsleven te steunen en om het corrupte en deels failliete Amerikaanse financiële systeem te redden.

We willen even laten zien dat Amerika hierbij volop gebruikmaakt van DE standaard-ingrediënten om oorlogen te veroorzaken tegen alles wat hun systeem bedreigt. Verbaas u daarom niet over negatieve berichtgeving bij ons over de genoemde landen.

De impact van een volgende grote oorlog tegen deze landen kan de hele of halve aardbol vernietigen. Reden waarom we u wakker willen schudden.

Lees daarom niet langer de landelijke kranten, kijk niet meer naar de NPO, steun alternatieve nieuwssites, steun niet langer onze corrupte politici die allen de Amerikaanse oorlogsagenda ondersteunen.

Wist u dat Amerika vnl. de NAVO heeft ingezet om Ghadaffi weg te krijgen, Ghadaffi die een eigen Afrikaanse munt voorbereidde … Wist u ook dat de NAVO ook volop meewerkt(e) aan bommentapijten tegen de Syriërs?

Kortom, de media zetten ons op als wij tegen zij om de belangen van de wapenindustrie en de zgn. petrodollar in de lucht te houden.

Neem van ons aan dat de dollar meer dan ooit bedreigd wordt en wanneer Amerika Rusland en Iran niet kan overnemen zij met China zo’n sterke tegenmunt ontwikkelen dat de dollar vanzelf valt.

China en Rusland zijn al heel hard bezig om goud als tegenwicht voor hun financiële systeem in te gaan zetten, en een kat in het nauw als Amerika kan rare sprongen maken.

Invallen in Noord-Korea bijvoorbeeld om zo China aan te pakken, een oorlog uitlokken in Oekraïne om in Rusland te zorgen voor regime change, Iran aan te laten vallen door een militaire basis te houden in Irak, en Israël en Saoedie-Arabië hierin mee te sleuren.

Tot zover even onze angst. Nu even de standaard-ingredienten om een oorlog te ontketenen.

Stap 1

Koop 1 of meerdere mediakanalen op en/of betaal ze deels of stuur lobbyisten op ze af, bedreig journalisten en/of impliceer in je berichtgeving een negatieve connotatie tegen de genoemde landen/leiders.

We weten inmiddels allemaal dat onze nationale omroep, die 830 miljoen subsidie krijgt van de overheid, hoofdzakelijk spreekbuis is van de Amerikaanse belangen.

Fox News was niet voor niets een aantal jaren geïncorporeerd bij de NPO. Dagelijks worden we gebombardeerd met anti-Rusland-berichten, anti-Noord-Korea- en anti-Iran-berichten.

Wij weten inmiddels dat dit met de bedreigde dollar te maken heeft, dit gaan we hier niet uitleggen, wel dat wij voorbereid moeten worden op een ‘legitieme’ oorlog met deze landen.

Herinnert u zich nog de berichtgeving via AL onze grote landelijke kranten en de NPO die een inval in Irak steunden? Irak zou grote hoeveelheden gifgas hebben, jammer alleen dat er niets van dit te vinden was.

De dochter van de Koeweitse ambassadeur kwam ons daartoe vertellen dat ze in Irak baby’s op de grond gooiden in ziekenhuizen om onze onderbuikgevoelens aan te wakkeren.

Deze video, samen met het interview van BBC-reporter Sweeny waarin Poetin zogenaamd niet ingaat op vragen over de Krim en Oekraïne, behoren inmiddels internationaal tot de grootste leugenvideo’s ooit gemaakt en uiteraard uitgezonden/bewerkt door onze eigen NPO.

Onderzoekers hebben ook aangetoond dat ten tijde van de verkiezingen Google veelal positieve berichten liet zien over Clinton en negatieve over Trump.

Dit laat onverlet dat het beide geen goede keuzes zijn. Uit onvrede over de berichtgeving over hem pakt Trump nu wel de grote mediakanalen aan, een mooi begin.

Berichten met een negatieve connotatie plaatsen hoort hier ook bij. Let eens op berichten als: de Iraanse dictator Rohani ipv. president Rohani. Als je dit soort berichten maar vaak genoeg hoort, nestelt dit beeld zich vanzelf in je onderbewuste.

Stap 2

Infiltreer in alle goede doelen en laat die vooral negatieve berichten geven over de landen waar volgens Amerikaanse belangen een ‘regime change’ nodig is.

Mooi voorbeeld hiervan is uiteraard de VN, maar ook Amnesty verbazen wij ons over. De oprichter van Amnesty International, de jurist Peter Henry Solomon, gaf in 1966 al aan dat Amnesty geïnfiltreerd was door de Britse inlichtingendienst, hij is toen snel op een zijspoor gezet.

Wat heden opvalt is dat we vooral negatieve berichtgeving van Amnesty zien uit gevangenissen in landen die een ‘regime change’ nodig hebben volgens Engeland en Amerika … Andere voorbeelden mag u zelf gaan zoeken, wij kunnen alleen maar zeggen: let op, niets is wat het lijkt tegenwoordig.

Stap 3

Bestempel al het nieuws dat van kranten, omroepen en websites komt wat tegen de vigerende militaire en dollarbelangen ingaat als fake en wimpel elke verdachtmaking af als complottheorie.

Al eens opgevallen dat overheden in Amerika en Nederland een opvallende haast hadden om ‘fake’ nieuws aan te pakken?

Er is onlangs een lijst van onze overheid verschenen met daarop o.a. de Pravda als een krant met fake nieuws. Stel nu eens dat de Pravda alle niet-Russische kranten op een lijst zet als fake, een complete lacher toch?

We kunnen zelf ook nog wel nadenken, gelukkig. Wij kunnen het lezen van Chinese en Iraanse kranten bij u aanbevelen, geeft een hele andere kijk op de wereldgebeurtenissen. De waarheid ligt daarbij vaak in het midden.

Heeft u geen zin in Engelstalige artikelen, kunnen we www.geotrendlines.nl en www.goudstandaard.com/nieuws aanbevelen. Deze sites geven feiten, geen complotten en toch ontdekt u zo snel de echte wereldagenda.

Stap 4

Organiseer een zgn. false flag attack, een aanval op ons bijv. door een tegenstander, een fake aanval die in feite door je eigen mensen geënsceneerd is.

Bijna elke oorlog sinds de Eerste Wereldoorlog is uitgelokt via een zgn. false flag attack! Zie een opsomming hiervan op: www.wanttoknow.info/falseflag.

Het zal u verbazen hoe vaak wij als burger voor de gek gehouden zijn en worden. Zie ook hier een lijst van 69 van deze schijnaanvallen om ons te mobiliseren tot oorlog tegen wie dan ook: www.zerohedge.com/news/2017-03-07/ever-growing-list-admitted-false-flag-attacks

Als burger moet u zich dan ook terdege afvragen: wiens belangen dien ik eigenlijk als ik hierin meega? Neem van mij aan dat geen enkele burger ooit oorlog met een ander land gewild heeft, het zijn altijd overheden die gepushed door belangen van bedrijven ons de oorlog in jagen.

Wel eens gehoord van het Kerstsmis-incident in WO1? Wat gebeurde daar namelijk? Bij een groot aantal linies in België lagen de loopgraven van de Engelsen en Fransen zo dicht bij die van de Duitsers dat men elkaar kon horen zingen met Kerstmis.

Dat leidde ertoe dat men aan beide kanten kerstliedjes begon te zingen en dit leidde tot een ontmoeting en verbroedering op het tussenveld, het niemandsland. Op een aantal plaatsen is zelfs gezamenlijk gevoetbald.

Tja, wat moet je daarmee als politici in dienst van de oorlogsindustrie? De soldaten weigerden de dag daarna namelijk nog verder te vechten. De oplossing werd gevonden in het middenkader die dit had toegestaan als deserteurs weg te halen en te fusilleren.

Snel werden nieuwe leidinggevenden ingezet om de soldaten weer aan het vechten te krijgen. Ze kregen opdracht om uit hun loopgraven te komen om de vijand te bestormen, wie niet meedeed werd ook als deserteur gezien en ter plekke doodgeschoten.

Leuke keuze … Dit fenomeen deed zich voor aan beide kanten. U bent hierna aan de beurt in een volgende oorlog.

Hoe te proberen de publieke opinie te beïnvloeden en de burger weer eerlijke informatie te laten krijgen? Laten we als critici alle kranten en mediakanalen bestoken met genoemde feiten om ze te laten weten dat we ze doorhebben.

Andere acties zijn uiteraard ook welkom. Met Kerstmis in zicht moet duidelijk worden dat we onze machthebbers niet zullen volgen in een door hen uitgelokte oorlog, waar dan ook.

Ook de zgn. ‘vredemissies’ van de NAVO en anderen willen we niet meer volgen! Het moet maar eens uit zijn. Vrede is mogelijk door ontmanteling van de verborgen machten.

Laten we ze geen stem(men) meer geven en hun propagandakanalen failliet laten gaan bij gebrek aan lezers. Met een referendum vegen ze hun achterste af is gebleken, het moet dus anders. Wij hopen er het beste van.

Een groep verontruste burgers.

Meningen en standpunten geuit in opinieartikelen op deze website vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de opvattingen van NineForNews.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gladiator schreef:

  Ik ben het geheel eens met deze groep “verontruste Nederlandse burgers” en sluit me hier dan ook in zijn geheel bij aan!!!
  Ook de punten welke hier genoemd worden kan ik me geheel in vinden, echter…..wat mij een beetje stoort is het volgende, namelijk…

  “Meningen en standpunten geuit in opinieartikelen op deze website vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de opvattingen van NineForNews.”

  Niet noodzakelijkerwijs…..maar ik ga er toch in dit SPECIFIEKE geval van uit dat dit hier absoluut wél het geval is. Het wordt namelijk volgens mij eens eindelijk tijd dat er PARTIJ gekozen wordt voor óf de MSM óf de alternatieve media, welke dat dan ook mogen zijn. De tijden van dat aloude slap geouwe….!! moeten nu eens afgelopen zijn en het wordt verdorie eens tijd dat we bruggen gaan bouwen en degenen die aan al deze rottigheid schuldig zijn uit hun ivoren torens te trekken en een flink pak slaag te geven.
  Ik word er langzamerhand doodziek van dat we met zijn allen doodleuk aan de wal blijven staan en te kankeren en zaniken op de rest van de wereld en alles wat er fout is de ether in te jagen en het hier dan verder bij laten….
  NOGMAALS Ladies & Gentleman…..kijk en huiver, het is maar echt 7,5 minuten én meer dan de moeite waard!!

  https://www.youtube.com/watch?v=supgLJK3TpQ
  Why are you telling me…. (Dutch subs)

  Doe mij eens een plezier en kijk hiernaar en vooral……luister!!

  Een zeer verontruste Gladiator

  28 likes
 • baisetamere schreef:

  noord korea is “controlled opposition” dat dreigen met kernwapens is gewoon pure show om mensen bang te maken er veel ergere dingen die spelen in deze tijden.

  11 likes
 • Louise schreef:

  Wie is die groep veronruste burger?? Denk dat de burgers op deze site al lang op de hoogte zijn van alles wat hier boven genoemd wordt, allemaal ellende…..Waar is deze angst aanval goed voor?? Er is van alles mis in de wereld, daarom hebben we dit doem scenario helemaal niet nodig…… Gewoon je eigen leven leiden en op je af laten komen en ja, dezelfde boodschap als Densie…… denken met je hoofd en voelen met je hart en vooral elkaar helpen bij calamiteiten ………..Ik blijf gewoon positief………

  6 likes
 • Frans schreef:

  Houdt je innerlijke rust vast. breng andere mensen op de hoogte van de verderfelijke regeringen.
  Breng ze ook tot rust.
  Mediteer mee op de 17e dec wereldwijd miljoenen mensen.
  Want tegen Licht is de duisternis niet opgewassen.

  8 likes
 • Frans schreef:

  En Toch wordt het wereldvrede!
  En geen NWO>

  6 likes
 • Joris schreef:

  Trump moet mensen uit moslim landen toelaten van Hooggerechtshof, ik verwacht een “False Flag” aanslag in de Verenigde Staten binnen een maand, zodat men een reden heeft om deze deze beslissing terug te kunnen draaien.

  5 likes
 • Jaya schreef:

  Wie gelooft er nu nog in de wereldleraar Maitreya die wereldvrede belooft?

  2 likes
 • densie schreef:

  geen kwestie van geloven, dat doe je met je hoofd…

  kwestie van dat in je hart voelen…

  meditate!

  namaste

  3 likes
 • Jaya schreef:

  Er zijn al zoveel natuurrampen(ook op komst) en nu ook nog eens oorlogsrampen?

  1 likes
 • Faya schreef:

  Het geld is op, de olie is op en het drinkwater is op in Saoedie Arabie. Volg de Amerikaanse geopolitical news sites …{zie boven…}

  2 likes
 • Sebas schreef:

  Een goede collum chappeau!

  Ook goed samengevat.

  Gr.sebas

  2 likes
 • Louis Gieling schreef:

  Een groep verontruste burgers zonder naam,!! Maar het lijkt mij een beetje eenzijdige berichtgeving,voor ruzie zijn twee partijen nodig.

  1 likes
 • densie schreef:

  ….zou Yellowstone uitbarsten, kan er geen vliegtuig of wat dan ook maar de lucht in…

  de wereldbevolking zal dan drastisch verminderen door o.a. hongersnood…

  dat is dan een natuurramp…NIET door de mens bewerkstelligd…

  namaste

  1 likes
 • Richard schreef:

  Herinner je je die ‘veilighiedsexpert’ Robje van Wijck nog die alle evils steeds goed praatte?

  1 likes
 • Chantal schreef:

  Zijn er misschien een paar cryptomunten van Amerika dat ze daar mee komen om te proberen zich vanuit de Usd te redden? Het is vreemd dat regeringen de cryptomunten zolang tolereren tenzij ze er zelf belang in hebben.

  1 likes
 • Dolex schreef:

  Heeft deze groep ook een naam cq website?

  1 likes
 • Onno schreef:

  Wanneer u de beelden in onderstaand filmpje ziet, moet u bedenken dat dit de (door USA/GB psychopaten) vrijgegeven beelden zijn, dat er echter beelden zijn die een 3-4 x heftiger aanvalsgolf laten zien (dit is onvoorstelbaar gruwelijk en PROACTIEF een pure psychopathische afslachting van een volkomen uit de voegen barstend oorlogsgewonden- en vluchtelingenkamp totaal ca. 1,2 tot 1,4 miljoen mensen) en dat dit zo MEER DAN EEN UUR IN TOTAAL doorgaat.

  Let ook goed op, wat een vrouw in dit filmpje vanaf ca. punt 03:35 zegt:

  ——————
  ……..Also es sind kaum Flüchtlinge (door mevrouw bedoeld wordt: Van ALLE in Dresden ca. 1,2 miljoen verblijvenden……) lebendig aus Dresden rausgekommen.
  ——————

  https://m.youtube.com/watch?v=-rRDJG9KwWc

  Als je nu begrijpt dat o.a. de VN (die geen mandaat heeft aangaande WOII) voornamelijk uit de grond is gestampt om met oorlogsmisdaden/misdaden TEGEN de mens(elijk)heid WEG TE KOMEN, dan komen Oe Thant en Ban Ki Moon of hoe ze ook mogen heten, met hun futloze gedrag in een geheel ander daglicht te staan.

  En de krankzinnige NOS/BRD/USA/GB leugen van 25:000 doden bij mooiste en lieflijkste stad ter wereld Dresden ook…..

  Bovendien: Psychopaten, moreel debiel gericht op ABSOLUTE macht en controle, stoppen niet. Niet vanzelf.

  We moeten TESTEN EN UITNEMEN!!!

  1 likes
 • x

  Check Also

  italiaanse

  Italiaanse professor: Coronavirus gemaakt in Chinees lab, reken niet op effectief vaccin

  Het nieuwe coronavirus is gemaakt in een ...

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  >