Homepagina » Wetenschap » Op deze manieren zoeken wetenschappers naar tijdreizigers
Op deze manieren zoeken wetenschappers naar tijdreizigers

Op deze manieren zoeken wetenschappers naar tijdreizigers

Tijdreizen wordt al sinds de negende eeuw voor Christus beschreven, in een tekst van de Mahabharata. Zelfs onze voorouders vroegen zich af of we door de tijd kunnen reizen. Terwijl natuurkundigen de wetenschap achter tijdreizen blijven bestuderen, zijn er maar weinig mensen die gewoon vragen of er ook mensen uit de toekomst onder ons zijn.

Ze bestaan: mensen die uit de toekomst komen. Tenminste, op internet. De één zegt een soort geheim agent te zijn die in 2061 samen met andere agenten is teruggestuurd naar 2011. Ze moesten getuigenissen met rampzalige gevolgen analyseren en erachter komen wie daar verantwoordelijk voor waren.

Een andere ‘tijdreiziger’ vertelt op zijn blog over grote gebeurtenissen die in de toekomst zullen plaatsvinden. Zo zouden we in 2051 zeker weten dat UFO’s en buitenaardsen bestaan en breekt volgend jaar de derde wereldoorlog uit.

Feestje voor tijdreizigers

Veel natuurkundigen zeggen dat tijdreizen mogelijk is. Gizmodo heeft een aantal manieren op een rij gezet waarop men naar tijdreizigers zoekt. Volgens kosmoloog Stephen Hawking is het mogelijk dat de mens in de toekomst vooruit kan reizen in de tijd. Om ver vooruit in de tijd te reizen zal een ruimteschip 99,99 procent van de lichtsnelheid moeten bereiken.

Als dat gebeurt zal er in de tijd gereisd worden. Volgens Hawking komt dat doordat de tijd in de ruimte sneller gaat dan op aarde. Hoe hoger de snelheid is die door het ruimteschip wordt bereikt, hoe minder tijd er in het schip voorbij gaat in vergelijking met de aarde. Een dag op het ruimteschip staat dan gelijk aan een jaar op aarde, aldus de wetenschapper.

Hawking organiseerde al eens een feestje voor tijdreizigers, waarbij hij de uitnodigingen verstuurde toen het feestje al voorbij was. Op die manier zouden alleen mensen uit de toekomst van het evenement afweten. Helaas kwam er niemand opdagen.

Conventie van tijdreizigers

In mei 2005 organiseerde het Massachusetts Institute of Technology (MIT) een bijeenkomst met de bedoeling contact te maken met tijdreizigers uit de toekomst. De zogeheten Conventie van tijdreizigers was van tevoren aangekondigd, en er waren bijna 500 normale bezoekers aanwezig.

De plaats en tijd van de conventie worden ook achteraf nog regelmatig gepubliceerd, zodat toekomstige tijdreizigers ervan op de hoogte zijn en in staat zijn om de conventie bijgewoond te hebben.

Alle tijdreizigers uit de toekomst waren welkom, er waren geen kledingvoorschriften. De organisatoren wilden alleen een duidelijk bewijs dat de tijdreizigers uit de toekomst afkomstig waren, zoals een demonstratie van een geavanceerde technologie. Er kwamen op de conventie uiteindelijk geen tijdreizigers opdagen.

Tijdreizigers gezocht op internet

Wetenschappers van de Universiteit van Michigan speurden het internet af naar tijdreizigers. Ze tikten zoektermen in die de mensheid pas na een bepaalde datum leerde kennen, waaronder ‘komeet ISON’ en paus Franciscus’, en keken of ze per ongeluk al eens eerder waren gebruikt door een tijdreiziger.

Ook vroegen ze aan twitteraars om gebruik te maken van bepaalde hashtags. Mensen die deze hashtags al voor de oproep hadden gebruikt, moesten wel tijdreizigers zijn. Deze tijdreizigers werden echter niet gevonden. Het feit dat ze niet zijn aangetroffen, bewijst volgens de wetenschappers niet dat tijdreizen onmogelijk is.

[Gizmodo]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Koolmees schreef:

  Tijdreizen is de verkeerde term aangezien tijd volledig niet bestaat. Men reist dus niet in de tijd maar men reist in de holografische matrix. Alles in het verleden en alles in de toekomst bestaat in deze matrix.
  Je hoeft dus alleen maar die specifieke sequentie te activeren (dat kan door tech), net als met een videospel.
  Als men wil tijdreizen moet men dus de term ‘tijd’ laten vallen anders lukt het nooit.

  @haunebu alles is parallel universum, er zijn ontelbare parallel realiteiten, iedereen leeft in zijn / haar eigen parallel realiteit en we ervaren elkaars realiteit omdat ze door elkaar zijn verwoven, maar eigenlijk heeft ieder een eigen sequentie. Ook tussen keuzes die wij dagelijks maken creëren wij parallel realiteiten.
  Als je moet kiezen tussen A & B en jij ervaart nu de keuze A, dan bestaat keuze B ook nog in de matrix.
  En ga zo maar door, alles in de matrix is namelijk ongelimiteerd.

  9 likes
  • bert s schreef:

   Op zich geen rare theorie. Ik heb deze al vaker de revue zien passeren echter ik heb met 1 redenatie een probleempje. Als ik in het NU voor keuze A ga, waarom zal ik dan in hetzelfde NU ook voor keuze B kunnen gaan? In mijn beleving is de keuze in het NU eenmalig en niet deelbaar naar andere keuzes en dus ook meerdere realiteiten creëren.
   Naar mijn bescheiden mening willen we het ons wel wat te ingewikkeld maken, terwijl eenvoud misschien wel de oplossing is.

   2 likes
 • rop schreef:

  In de tijd reizen bestaat niet, omdat TIJD gewoonweg in feite niet bestaat, tijd heeft de mens zelf gecreëerd
  om zelf de orde te creëren is er TIJD bedacht, want zonder TIJD word het voor de mens chaotisch, afspraken word altijd bedacht door met een tijd te spelen waardoor een bepaalde vorm of iets te word gecreëerd , een verjaardag, de tandarts, naar je werk, naar kantoor, vliegreizen , busreizen, treinreizen en ga zo maar door daar hebben we een TIJD voor nodig om te reizen naar een bestemming toe, eigenlijk zijn we constant bezig met tijdreizen , gedachten lopen altijd vooruit of achteruit, naar het verleden of een toekomst toe.. we kunnen gewoon niets anders dan met tijd voortdurend te spelen, en daar kunnen allerlei theorieën door ontstaan, in de praktijk zal een mens nooit in de TIJD lichamelijk kunnen reizen , wel de gedachten van de mens kunnen dat wel ,naar allerlei werelden kunt men reizen
  in gedachten en in dromen komen ze voor, maar het blijft een droom, mooie of lelijke dromen/gedachte
  zijn gebaseerd op en in TIJD , alleen als men droomt is er geen tijd bewustzijn, gedachten gaan ook vaak onbewust , de meeste mensen staan niet bewust stil bij TIJD, het is zo gewoon geworden dat een afspraak maken gewoon zo normaal is dat men dat gewoonweg niet meer stil staat bij de TIJD, staat men er echt stil bij ,dan bestaat tijd alleen maar bij het tikken van een klok en daarmee word het leven van de mens mee gecreëerd en gevormd , maar bij het grote plaatje bestaat deze niet EENS…

  6 likes
  • bert s schreef:

   Beste rop,

   Voor een groot deel zeker mee eens. Echter willen we iets “hard” maken dan moeten we met een soort wetenschappelijke verklaring ons gelijk gaan halen, anders blijven het alleen maar theorieën en verzanden dergelijke discussies in de trend van, heeft jesus bestaan ja of nee. Volgens mij moeten we het zoeken in het laatste nog redelijk niet begrepen wereldje van de kwantumdeeltjes.
   1. Volgens Einstein is bij verstrengeling van kwantumdeeltjes afstand niet relevant.
   2. Teleportatie van kwantumdeeltjes is een feit, zijn al geslaagde experimenten mee uitgevoerd.
   3. Kwantumdeeltjes vormen de fundamentele bases van het ontstaan van materie.
   4. Het bestaan van meerdere dimensies is niet bewezen, zijn alleen nog maar theorieën.

   Wat kunnen we hier logischerwijs uit gaan concluderen?
   a. Als afstand niet relevant is bij kwantumdeeltjes dan zijn zij niet onderhevig aan tijd, Einstein noemde
   dit spookie business, ik noem het logica.
   b. Teleportatie gaat volgens chinese wetenschappers 10.000 keer sneller dan het licht. Volgens mij
   gaat het oneindig snel maar is het voor de mens niet te zien aangezien wij niet de technologie
   bezitten om in een tijdloze omgeving iets te meten. Vandaar ook dat als men de werking van
   kwantumdeeltjes wil meten dit ook nooit lukt.
   c. Materie heeft zijn bestaansrecht door de kwantumdeeltjes en dat mag wel opmerkelijk worden ge-
   noemd want nu vloeit daar een voor de mens vreemde logica uit. Zodra er materie ontstaat komt
   deze materie terecht in wat wij tijd noemen. Oftewel er vindt een verstrengeling plaats tussen een
   tijdloos gebeuren( de kwantumdeeltjes) en een gebeuren waar tijd een rol speelt(materie).
   d. Gooi a,b en c op een hoop en je kan dan concluderen dat er geen meerdere dimensies of realiteiten
   bestaan. Sterker nog, de bases van het universum is misschien wel twee dimensionaal echter door de
   interaktie van de kwantumdeeltjes met van alles en nog wat ontstaat er materie en dus een derde
   dimensie die wij kennen. Een kwantumdeeltje bevat het verleden, heden en toekomst in één
   momentum. Sta hier eens bij stil en dan kun je enorm veel voor de mens paranormale zaken verklaren,
   als je er van uit mag gaan dat de mens de mogelijkheid heeft met zijn onderbewustzijn of ziel inter-
   aktie te plegen met kwantumdeeltjes.

   3 likes
   • Keesoe schreef:

    Goh wanneer gaat u naar stephan hawking? want hij kan een hoop van u leren merk ik.

    0 likes
    • bert s schreef:

     Normaal wil ik wel eens afsluiten met de opmerking dat het maar een theorie is en geen absolute waarheid, heb ik nu verzuimd.
     Vele verschillende theorieën zullen uiteindelijk er voor zorgen dat er een moment komt dat we alle mysteries zullen ontrafelen. Als niemand een eigen theorie ontwikkeld komen we uiteraard nergens.

     0 likes
    • elizabeth schreef:

     Stephan Hawking is een Zware Ongelovige in Vader God en Jezus Christus, die zit in de duisternis Vast aan zijn Stoel, Na zijn dood zal hij een Uittreding krijgen van zijn geestelijk Lichaam, zijn Reizigers Lichaam, zo snel als het Licht een geschenk van zijn Schepper, dan zal hij Zien wat een Mier hij was op deze Aarde,en Hoe Groot de Schepper God Zal Zijn.Maar hij is een Ongelovige,hij zal zich moeten Bekeren, anders zal het Grote aan zijn Neus voor gaan, en zal hij als Ongelovige, en Atheïst bij zijn duistere levende Heer aankomen satan.

     0 likes
  • Sjaak vd Wal schreef:

   Ben het niet bepaald met je eens. Tijd en ruimte zijn mijn inziens hetzelfde, of op zijn minst onlosmakelijk verbonden. Zeggen dat tijd niet bestaat en een verzinsel is is natuurlijk vreemd te noemen. Tuurlijk hebben wij de klok uitgevonden het horloge etc. Maar daarmee hebben we tijd nog niet tijd verzonnen. Integendeel. We hebben iets verschrikkelijk abstracts kwantificeerbaar weten te maken, net zoals kilometers, vierkante centimeters etc. Anyways, tijd bestaat wel degelijk, ruimtelijk gezien heb je xyz (3d) plus tijd.
   Je ruimtelijk verplaatsen, oftewel het overbruggen van den afstand vergt… jawel..

   2 likes
  • elizabeth schreef:

   Reizen in de Tijd is een geschenk van je Geestelijk Lichaam, bereid door God Zelf, Ruimte en Tijd zal aanwezig zijn na je Aardse dood, Tijd en Afstanden tussen de Planeten Kan niet met een Stoffelijk lichaam, alleen je eeuwige geestelijk lichaam kan afstanden maken, Reizen naar de Maan is dan van geen belang zo snel zal je daar zijn.Dat zijn de Wegen Gods onze Levende God.dat kan de Wetenschapper niet begrijpen.dat er een Hogere Macht bestaat dan Hij zelf in die Stoel.

   0 likes
 • Haunebu schreef:

  Het probleem is dat als je terug in de tijd gaat je automatisch een parallel universum creëert.

  3 likes
  • Nbtre schreef:

   Ik zou niet weten waarom

   0 likes
   • Haunebu schreef:

    Stel ik ga terug in de tijd en vermoord George Bush, vanaf dat moment creëer ik een parallel universum omdat in de wereld waar ik vandaan kom en jij nu nog steeds bent dit niet is voorgevallen.

    1 likes
    • bert s schreef:

     Volgens mij kun je daarom ook never nooit niet materie terug laten gaan in de tijd of vooruit in de tijd. Met jouw voorbeeld geef je aan dat er oneindig veel parallelle universa kunnen ontstaan waar je het bestaan nooit van kunt bewijzen. Zou je dit gaan proberen dan creëer je dus weer een eigen parallel universum waar jezelf dan niet bewust van bent.

     3 likes
 • Spade schreef:

  Het vage is dat als er ooit een tijdmachine word uigevonden, waarmee je vooruit en achteruit in de tijd kunt reizen…..dan is ie er nu al.

  6 likes
 • Kalki schreef:

  Maitreya is o.a. een tijdreiziger.

  4 likes
 • jhon schreef:

  Wishfull thinking ! als tijdreizen bestond waren er geen casino’s TIJD is een moment van schaduw

  4 likes
 • Eeelke schreef:

  Ik ben een leek dus misschien vertel ik onzin. Laat het graag weten.
  In de ruimte gaat de tijd niet sneller maar juist langzamer. De snelheid van tijd is afhankelijk van massa.
  Een klok op een sateliet om de aarde loopt langzamer omdat de aantrekkingskracht van de aarde daar lager. is. Hoe hoger de massa hoe hoger de aantrekkingskracht en hoe sneller de tijd. Direkt na de Big Bang was de massa erg kompakt, de aantrekkingskracht van het geheel erg groot en konden er een miljard jaren zitten in een jaar van nu hier op aarde.

  1 likes
  • Koolmees schreef:

   @ Eelke, eigenlijk bestaat ONZIN helemaal niet net zoals dat er geen waarheid bestaat. Iedereen die waarheden verkondigd is een misleiding. Ik vertel zelf nooit waarheden, ik vertel informatie wat ik vanuit mijzelf ervaar en waarneem, maar een waarheid is het nooit.
   Wat een ieder gelooft is zijn / haar waarheid. Als mensen mijn informatie als onzin wegzetten is dat hun ‘waarheid’, daar kan ik dus niks van zeggen.

   Ook Liefde is GEEN waarheid, Liefde is namelijk alles wat er is, als je zegt dat Liefde De Waarheid is lijkt het of dat er iets anders tegenover staat. Er staat niks tegenover Liefde, Liefde simpelweg IS. De rest is een illusie.
   Als men iets anders ervaart dan Liefde dan is dat in de illusie van Het Spel. Want het is maar een spel, wij zitten allemaal in een Spel. En eigenlijk alles wat op aarde gebeurt hoe verschrikkelijk ook, doet er niet toe, het gaat om de ervaring in Het Spel niet om de waarheid te vinden, de waarheid is een illusie net als tijd.
   Maar goed denkwerk Eelke, ga zo door, altijd je bewustzijn blijven vergroten, daarom ben je hier.

   3 likes
  • Keesoe schreef:

   Tijd van een sataliet gaat toch langzamer omdat de sataliet voordurend met een hoge snelheid reist? Al ga je 1 km/u dan nog laat je de tijd vertragen maar dan wel onmeetbaar klein. Met 10.000km/u is de vertraging van tijd nog amper meetbaar (misschien wel niet) maar die vertraging is dan al wel grote dan bij 1km/u

   0 likes
 • jro schreef:

  Via de uiterst interessante boeken van de Amerikaanse schrijver Peter Moon over o.a. ‘t Montauk Project in Amerika, werd mijn aandacht gevestigd op onderstaande site, i.v.m. toegepaste tijdsmanipulatie.

  In de Damanhur Commune in Noord Italië wordt volgens hun site ook geëxperimenteerd met de tijd, waarbij op astraal niveau wordt uitgetreden en uitgetreden zielen zich als lifter tijdelijk hechten aan levende mensen in een bepaalde tijdsperiode. Tja, zo kan ‘t misschien ook. Zie site onder.
  Tijdreizen op fysiek niveau lijkt me onwaarschijnlijk, gezien de gekristalliseerde, bevroren toestand van stromende ethervormen als collectieve consensus van gedachtenkeuzes, zich aldus vertalend als onze fysieke werkelijkheid.
  Om de collectief gekozen aardemanifestaties te doorbreken en te veranderen, kost m.i. heel veel energie en toestemming van de ons omringende geestelijke wereld, zoals engelen en natuurwezens, die op hun beurt instructies ontvangen vanuit de Al intelligentie en wil, of terwijl de Schepper.
  Niettemin wanneer men kijkt naar de m.i. wonderbaarlijke activiteiten van zo iemand als de Engelse Dynamo op Youtube en Ned 3, die schijnbaar moeiteloos materie omvormt, zowel qua vorm als inhoud en mogelijk zelfs de tijd kan manipuleren (oude foto aan de wand in een café op Ibiza, die een toekomstig beeld vertoont van Dynamo en proefpersonen), dan zal voor zekere ingewijden fysiek tijdreizen eventueel tot de mogelijkheden behoren, maar wel in samenspraak met de Schepper vermoed ik. Al ‘t bovenstaande onder voorbehoud natuurlijk.

  http://www.andersoninstitute.com/
  http://www.damanhur.org/

  3 likes
 • tijdreizigeruit1600 schreef:

  ik kom uit 1600 en kan helaas niet terug,de hele tijdmachine is verrot omdat ik 400 jaar vooruit ging.
  en zo te lezen aan jullie onbenullige reacties komen jullie niet uit het heden maar ook uit een ver ver ververleden

  3 likes
 • Sjaak vd Wal schreef:

  Tijdreizen kan eigenlijk al lang als je het vergelijkt met het ruimteschip verhaal.. als jij gaat lopen van antwerpen naar groningen en ik ga met de helicopter…. enfin..

  2 likes
 • Joost schreef:

  Tijdreizen bestaat niet omdat tijd niet bestaat je kunt wel vooruit denken en ‘markers’ zetten in je eigen toekomst. Probleem is dat je op gegeven moment je gedachte in hier en nu zitten en door snel denken soms ver vooruit.
  Door actie te nemen op iets wat zou kunnen gebeuren zonder de actie daadwerkelijk te hebben uitgevoerd creer je ‘shortcuts’ je moet hiervoor enorm veel onthouden. Doordat je aan de ene kant een nieuwe werkelijk aan het maken bent en aan de andere kant in het heden blijft staan kun je door logisch nadenken verbandend gaan leggen waardoor alles in een sneltreinvaart kan laten gaan. Ik beoefen dit nu met tussenposen bijna 30 jaar. Het is enorm complex om hier in detail te treden maar alle acties die iemand neemt heeft een gevolg. En elke keuze maakt een andere toekomst.zou graag keer toelichten mocht iemand het interessant vinden.

  2 likes
 • wolfje schreef:

  ‘time slip’ noemt men een situatie waarin mensen zich plotseling in een andere tijd bevinden. meestal kortstondig. het bekendste voorbeeld van een time slip is het avontuur van de dames moberly en jourdain in 1901 te versailles

  1 likes
 • redice schreef:

  tijd bestaat niet dus hoe kan je er dan in reizen??

  1 likes
 • Klemens schreef:

  Welcome to the Book of Truth and The Warning Second Coming website
  Prophetic Messages for the Second Coming of Christ
  http://www.thewarningsecondcoming.com/
  you can check what happends in the near future.

  0 likes
 • Kal-Purush schreef:

  Tijd, tja wat is tijd?
  Is dat wat wij uren, dagen maanden en jaren noemen of is dat wat wij in een rond doosje om onze pols dragen?
  Tijd: Heden – Verleden – Toekomst = NU.
  De tijd is een uitvinding van de mens, nog nooit een vogel of ander wild dier met een horloge gezien, U wel?
  Nee, de natuur draait niet op tijd, natuur komt en natuur gaat.
  Geen gezeur van : ik heb geen tijd, zoals wij mensen dat doen en daardoor onze hele “samenleving” naar de knoppen helpen, geen tijd voor elkaar, geen tijd voor de kinderen, geen tijd voor de ouderen en zo kan ik nog wel tijden doorgaan.
  Als iedereen nu eens in de spiegel zou kijken en zichzelf wijs maken dat tijd geen geld is dan zou de Wereld er wel eens heel anders uit kunnen gaan zien.
  Maar ja, het hier en nu kost alleen maar geld in de ogen van de hebzuchtige en moeten wij mensen steeds harder en materialistisch worden.
  Mededogen treft ons niet meer en zoals een spreekwoord, door mensen uitgevonden, zegt: de een zijn dood is de ander zijn brood.
  Ziet maar eens hoe wij op deze Wereld met elkaar omgaan, moord en doodslag zijn gemeen goed geworden, ziektes woekeren over de gehele Aardkloot en er zijn slechts een paar demonen die daar grof geld aan verdienen.
  Mededogen, bijna niemand weet meer wat het inhoud, op het werk niet, in seniorenhuizen niet, etc.
  Tja de moderne tijd net wat u zegt.
  Wie tijd heeft mag het mij verklaren: wat is tijd?

  0 likes
 • Matiashugo schreef:

  Ja wubbo ockels legde uit dat tijd relatief is. Alles bind zich wel op een factor namelijk de sequentie van zonnestelsel en in verb and met het aardse multiversele grid is terug Gaan naar een eerdere resonantie mogelijk. Namelijk tegen de draairichting in gaan of mee Gaan (verleden/ toekomst). De aarde is een thorus en kan dus instand manifesteren. Dus ook eerdere of latere fibraties. Sorry ik denk dat net als dat tijd een concept is, dat dus ook Geen omschrijving is dat alles mogelijk is en woorden niet genoeg is om deze ervaring te kunnen uitleggen. Ik Zou zeggen natuurlijk is het mogelijk maar tot in hoe vere kan wetenschap dit concretiseren? Ik denk dat het op die zelfde dilema neer komt “een concept” ervaren is het enige dat rest aan of het kan of niet. Maar de waarheid die bij deze ervaring hoort is persoonlijk. Althans Totdan we het colectief eens Zijn over een zelfde beleving van het reizen in deze lichaam. Vraag me niet of ik in mijn gezefer wat heb als bronnen, overtuigingen etc. ik heb het voor mezelf al bepaald dat ik het ervaren heb maar dat geeft mij Geen recht iets op te dringen. Ik deel graag voeding aan de nieuwschierigheid hiervan. En nodig uit jezelf te raadplegen of jezelf al wel niet al eens hebt gereist enof je openstaat voor het deel ervaring want die telt het meest, niet het deel van horen zeggen en geloven.

  0 likes
 • jimmy schreef:

  Mocht tijdreizen in de toekomst bestaan en de tijdreiziger uit de toekomst is hier dan openbaard deze zich niet maar analyseert.

  0 likes
 • rop schreef:

  tijdreizen is een theorie , in de praktijk onuitvoerbaar, tijdreizen is iets wat het brein van de mens , de geest of ziel of verstand mee speculeert , met het denken, gedachten geest ziel of wat men het maar noemt is het mogelijk te reizen van en naar verleden of toekomst toe , maar lichamelijk en fysiek zal men deze [lichamelijk]nooit kunnen meenemen met de gedachtewereld van het brein, deze speculeert met alle vormen die de wetenschap of geloof creëert, de gedachten wereld van de mens bestaat uit een beteren wereld scheppen maar men heeft niet door dat de geest/denken/ziel zelf de veroorzaker is die het menselijke lichaam voor problemen stelt , het wil het lichaam boven alles uittillen naar werelden toe , die het brein bedenkt en ontdekt in wetenschappelijker verklaringen, de waarheid van het brein zelf is wat men aanneemt als waarheden en daar mee gaat speculeren , de geest-mens-ziel-gedachten-wereld is een wereld van gedachtengoed die goed of niet goed zijn,[wat we slecht noemen] lichamelijk voert het lichaam strijd met deze werelden van speculaties , men kan het voelen als een prikkel die protesteert
  waarin de geest zelf weer protesteert tegen het lichaam , de geest vergt te veel van het lichaam zelf die uiteindelijk ziekmakend is, eigenlijk vergt het brein waar de geest inzit te veel van een lichaam het wil het lichaam laten geloven dat alles mogelijk is , maar het lichaam zelf heeft de eigenschap van het leven zelf die verbonden is aan de planeet aarde., deze kan men zien als een ruimteschip waar we al door de ruimte reizen, laten we maar op deze mooie ruimteschip maar zuinig zijn , want het in de thuisbasis van het leven zelf , de geest is de basis van vele illusies van kan het of kan het niet en daar voert het constant strijd in het lichaam van de MENS…

  0 likes
 • wolf19 schreef:

  Dus als ik het zo begrijp kan het strategiespel Red Alert nog werkelijkheid worden.. teruggaan in de tijd om Adolf Hitler te vermoorden, waarna er een nieuwe tijdlijn ontstaat en de tweede wereldoorlog wordt omgezet in een hevige strijd tussen de Geallieerden en de Sovjet-Unie!

  0 likes
 • zo gaan die dingen schreef:

  Buiten de tijd is het altijd, wij bevinden ons binnen de tijd dat niet meer is dan afstand in drie dimensies. Hoe snel we ook vooruit kunnen gaan, we kunnen ons zelver nooit inhalen. Binnen de tijd, is terug in de tijd mijn inziens daardoor onmogelijk, we kunnen door snelheid hoogstens de tijd vertragen. Buiten de tijd is het dus altijd, de 0-ruimte, het eeuwigdurend nu.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Astronomen ontdekken mysterieus zwart gat 'dat niet zou moeten bestaan'. Dit is 'm

  Astronomen ontdekken mysterieus zwart gat ‘dat niet zou moeten bestaan’. Dit is ‘m

  In het centrum van een sterrenstelsel hebben ...

  UFO's en aliens zijn antropologen uit de toekomst. Amerikaanse professor baart opzien

  UFO’s en aliens zijn antropologen uit de toekomst. Amerikaanse professor baart opzien

  Natuurkundigen kregen het onlangs voor elkaar om ...

  >