Het Complot

“Ebola wordt verspreid om bevolkingsgroei te stoppen”

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse zanger Chris Brown heeft gezegd dat het dodelijke ebolavirus, dat inmiddels aan meer dan 4000 mensen het leven heeft gekost, geen natuurlijke ziekte is. Hij deelde zijn complottheorie op Twitter. Volgens Brown wordt het virus opzettelijk verspreid om de bevolkingsgroei terug te dringen.

De tweet is inmiddels door ongeveer 29.000 mensen gedeeld en ruim 20.000 keer toegevoegd als favoriet. Sommigen steunden Brown door te zeggen dat ebola onderdeel is van een overheidscomplot. Ze waarschuwden dat ‘ze’ nu achter hem aan zullen komen omdat hij ‘de waarheid naar buiten heeft gebracht’. Anderen spoorden hem aan wat meer onderzoek te doen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ook andere beroemdheden als presentatrice Jenny McCarthy, acteur Rob Schneider en schrijfster Naomi Wolf menen dat de Amerikaanse overheid het dodelijke virus gebruikt om de bevolkingsgroei aan banden te leggen.

Eerder had ook Katie Hopkins dezelfde mening als Brown gedeeld, net op het moment dat Groot-Brittannië had beslist om 750 troepen naar Sierra Leone te sturen om het virus te bestrijden.

In West-Afrika, waar de ebola-uitbraak om zich heen grijpt, is een groot tekort aan personeel. Inmiddels is de eerste eboladode in Duitsland gemeld. Een VN-medewerker die in Liberia besmet raakte met ebola is in Leipzig overleden.

Frankrijk overweegt om reizigers uit West-Afrika op de luchthavens te controleren op ebola. Het land heeft ook gehoor gegeven aan een verzoek van de Guineese autoriteiten om extra behandelcentra voor ebola op te zetten. Zaterdag begonnen de Verenigde Staten al met de controles van passagiers uit West-Afrika.

[The Independent, AD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Bestaat Ebola wel??

Is Ebola niet gewoon een deel van de gemaakte illusie waar ook Hiroshima en Nagasaki, MH17, MH370 en de holocaust en veel meer.

Als Media Hollywood het maar mooi brengt is alles waar en gelooft iedereen het.

Och voor de eigen wereld freaken zal ik wel weer een fantast zijn.

Veel succes met ieder zijn geloof.

Joost
Joost
9 jaren geleden

Eboa is net als aids Door de mens gemaakt. Een laatste poging van de illuminatie om de wereld te domineren en naar hun hand te zetten. Ook de pharamaceutichelwerk industrie ia er goed mee om tegen vaccin te maken. Deze mensen hebben er alles voor over om hun macht en geld te behouden. Maar we leven in de vijlde dimensie waar alles transparant wordt en we weer in liefde met elkaar gaan leven en de wereld weer pa radijs wordt. Het is een goddelijk plan om de aarde te redden. Lees er meer over op mijn website.

Bert
Bert
9 jaren geleden

Absoluut waar. En is dat erg? Neen. Vanwege het bevolkingsprobleem hebben we een milieuprobleem, energieproblemen financiele problemen en vul maar aan. Een radicale shake up is nodig om de aarde weer te doen herleven. Ook in de natuur moet je snoeien om weer een mooie gezonde struik te krijgen.Feitelijk alles is in dit opzicht een copy van een vast patroon.

Zoals er miljoenen planeten en sterren worden gezaaid en slechts de meest gunstige leven voortbrengt en zoals een vrouw met miljoenen zaadcellen wordt bestookt waarbij alleen die ene meest optimale het tot een bevruchting brengt en zoals miljarden mensen tussen goed en kwaad kunnen kiezen en slechts een handjevol het Koninkrijk der Hemelen binnengaat. Alles is qua model een copie van elkaar.

emka
emka
9 jaren geleden

LOL! Om Chris Brown, de vriendinnenmepper, nou als betrouwbare bron aan te kaarten, gaat me toch een beetje ver.
Ik heb vaak een vermoeden, dat deze vage figuren zich op deze manier weer lekker in de spotlights plaatsen. Z’n album verkopen zullen wel tegenvallen. Zucht……

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x