Homepagina » Het Complot » “Ebola wordt verspreid om bevolkingsgroei te stoppen”
"Ebola wordt verspreid om bevolkingsgroei te stoppen"

“Ebola wordt verspreid om bevolkingsgroei te stoppen”

De Amerikaanse zanger Chris Brown heeft gezegd dat het dodelijke ebolavirus, dat inmiddels aan meer dan 4000 mensen het leven heeft gekost, geen natuurlijke ziekte is. Hij deelde zijn complottheorie op Twitter. Volgens Brown wordt het virus opzettelijk verspreid om de bevolkingsgroei terug te dringen.

De tweet is inmiddels door ongeveer 29.000 mensen gedeeld en ruim 20.000 keer toegevoegd als favoriet. Sommigen steunden Brown door te zeggen dat ebola onderdeel is van een overheidscomplot. Ze waarschuwden dat ‘ze’ nu achter hem aan zullen komen omdat hij ‘de waarheid naar buiten heeft gebracht’. Anderen spoorden hem aan wat meer onderzoek te doen.

Ook andere beroemdheden als presentatrice Jenny McCarthy, acteur Rob Schneider en schrijfster Naomi Wolf menen dat de Amerikaanse overheid het dodelijke virus gebruikt om de bevolkingsgroei aan banden te leggen.

Eerder had ook Katie Hopkins dezelfde mening als Brown gedeeld, net op het moment dat Groot-Brittannië had beslist om 750 troepen naar Sierra Leone te sturen om het virus te bestrijden.

In West-Afrika, waar de ebola-uitbraak om zich heen grijpt, is een groot tekort aan personeel. Inmiddels is de eerste eboladode in Duitsland gemeld. Een VN-medewerker die in Liberia besmet raakte met ebola is in Leipzig overleden.

Frankrijk overweegt om reizigers uit West-Afrika op de luchthavens te controleren op ebola. Het land heeft ook gehoor gegeven aan een verzoek van de Guineese autoriteiten om extra behandelcentra voor ebola op te zetten. Zaterdag begonnen de Verenigde Staten al met de controles van passagiers uit West-Afrika.

[The Independent, AD]


Vond je dit leuk? Deel het dan met iedereen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

59 reacties

 1. Bestaat Ebola wel??

  Is Ebola niet gewoon een deel van de gemaakte illusie waar ook Hiroshima en Nagasaki, MH17, MH370 en de holocaust en veel meer.

  Als Media Hollywood het maar mooi brengt is alles waar en gelooft iedereen het.

  Och voor de eigen wereld freaken zal ik wel weer een fantast zijn.

  Veel succes met ieder zijn geloof.

  24 likes
 2. Eboa is net als aids Door de mens gemaakt. Een laatste poging van de illuminatie om de wereld te domineren en naar hun hand te zetten. Ook de pharamaceutichelwerk industrie ia er goed mee om tegen vaccin te maken. Deze mensen hebben er alles voor over om hun macht en geld te behouden. Maar we leven in de vijlde dimensie waar alles transparant wordt en we weer in liefde met elkaar gaan leven en de wereld weer pa radijs wordt. Het is een goddelijk plan om de aarde te redden. Lees er meer over op mijn website.

  26 likes
  • Beste Joost,

   De illuminatie is er niet in jou te domineren!

   De illuminatie is er om jou te begeleiden.

   Ze begeleiden ons naar het licht, wat de naam al zegt. Illuminatie is Latijns en het betekend in het Nederlands de verlichting.

   Ze maken stuk wat stuk moet om een nieuwe civilisatie te kunnen beginnen en dat doen ze uitstekend.

   6 likes
   • Ze noemen zich illuminati omdat verlichting betekend: INFORMATIE.
    Licht = informatie en zij zijn de enige die over de echte informatie beschikken zoals technologie, maar ook de gehele geschiedenis van de mens, extraterrestrials en nog vele kosmische geheimen die ze uitsluitend voor zichzelf houden. De rest van de mensen weerhouden ze van deze informatie zodoende ze als slaafjes te gebruiken en ze dom en onwetend te houden. Zij willen fungeren als Goden, zij willen de dienst uitmaken, zij hebben alle kennis gestolen van oude verlichte volkeren door alle die kolonisaties.
    Dat jij denkt dat de illuminati ons naar verlichting wil brengen is nogal erg naïef.
    Als de illuminati ons naar verlichting wil brengen zouden ze alle informatie delen en de mensheid niet onderdompelen in onwetendheid en ons ook niet op alle mogelijke manieren in een lage frequentie houden. Althans ik weet niet wat jij verlichting noemt Pascal.
    Maar als jij de illuminati wilt zien als Goden, is dat prima, het is jouw vrije wil.
    Ik denk alleen dat jij dan van een hele bitter koude kermis thuis komt.

    37 likes
  • Deze ziektes zijn het gevolg van ons geknoei met ons eten en de natuur, we eten zo zo rauw apenhersens, en kweken varkens en kippen met duizenden gelijk in een kleine ruimte, dat maakt gevaarlijke ziektes mogelijk, maar ik sta ook niet te kijken dat er machtige mensen ergens in de wereld bezig zijn om de gewone man welke hun groot gemaakt hebben te gaan ruimen.

   klinkt wat hard maar ik ben dan ook voor de raap.

   vrg kees

   5 likes
   • … en zo is het Kees. dat volk heeft werkelijk maling aan iedere vorm van hygiëne. volop kinderen op de wereld werpen maar er voor (kunnen) zorgen ho maar. ja, wij mogen daar voor opdraaien. zolang ze op grote schaal blijven leven zoals ze nu doen wordt dat alleen maar erger. een groot deel van de levensbedreigende ziektes en ellende komt daarom ok uit die hoek.

    2 likes
    • Typisch geval van totale onwetenheid ronnie die mensen worden zo laag gehouden. Bekijk het grotere plaatje en je zult anders praten. Ons `superieure ras` houd ze zo. Er is egt genoeg geld om de helewereld te laten draaien op milieuvriendelijke manier waarbij er geen armoede en hongersnood nodig is omdat dit dan gewoon niet kan geld maakt het meeste kapot, niet die arme landen die er nooit voor hebben gekozen. Wij kiezen ervoor om dit systeem door te laten draaien uit pure zelfingenomenheid. The venus project zal je helpen te begrijpen dat het ookegt te realiseren is als wij er met zen allen ook zo over na gaan denken ipv de afrikanen te beschuldigen van hun gedrag dat wij in stand houden.

     3 likes
 3. Absoluut waar. En is dat erg? Neen. Vanwege het bevolkingsprobleem hebben we een milieuprobleem, energieproblemen financiele problemen en vul maar aan. Een radicale shake up is nodig om de aarde weer te doen herleven. Ook in de natuur moet je snoeien om weer een mooie gezonde struik te krijgen.Feitelijk alles is in dit opzicht een copy van een vast patroon.

  Zoals er miljoenen planeten en sterren worden gezaaid en slechts de meest gunstige leven voortbrengt en zoals een vrouw met miljoenen zaadcellen wordt bestookt waarbij alleen die ene meest optimale het tot een bevruchting brengt en zoals miljarden mensen tussen goed en kwaad kunnen kiezen en slechts een handjevol het Koninkrijk der Hemelen binnengaat. Alles is qua model een copie van elkaar.

  12 likes
  • Zeg Bert, denk jij dat je God zelf bent ofzo? Echt een arrogantie van de bovenste plank.
   Als er mensen van deze planeet zouden moeten verdwijnen is het dat soort van jou wel, dat arrogante en egoïstische soort, dat alleen maar kritiek heeft op anderen terwijl ze niet eens zichzelf fatsoenlijk in de spiegel kunnen aankijken. Verdwijn lekker zelf van deze planeet .. Bert! (en neem Ernie met je mee).

   26 likes
   • andddd she scores! haha

    10 likes
   • @ carlijn

    Moet jij niet op zalando kijken ofzo, vrouw!

    Jouw opmerkingen duiden op arrogantie van de eerste klas, jouw wereld is niet groter als die van je kledingkast.
    Maarja dat is wat emancipatie doet met je, en teveel mtv.

    7 likes
   • @Carlijn Het is je vergeven. Laat rationeel denken aub prevaleren boven emoties. Met dat laatste schiet de planeet niets op. We hebben meer aan minder mensen die het goed hebben dan een door overpopulatie verstikte planeet waarbij mensen elkaar zowat opeten.

    1 likes
    • Overpopulatie is niet het probleem, het probleem is het systeem en hoe deze met de populatie omgaat. Dat de natuur zijn bijdrage levert aan balans, daar kan ik in meekomen. Maar mensen die bewust de populatie willen verminderen en juist technologie tegenhouden of proberen daar klauwen geld mee te verdienen, daar zit toch echt een steekje los.
     We zijn opgegroeid in een Kapitalistische wereld die van sommige mensen egoïsten heeft gemaakt. Er zijn technologieën en goede ideeën zat die de planeet kunnen redden,maar dan komt het aan op het geld…

     5 likes
  • Helemaal met je eens. Het is een vervelende en harde waarheid. Maar moeder aarde wordt volledig verkracht en leeggezogen door ons, omdat wij met zo velen zijn. Ik denk dan ook dat moeder natuur wel degelijk ebola heeft voortgebracht. De natuur zorgt namelijk zelf voor balans. Dat is er nu niet. Moeder natuur grijpt gewoon in.

   5 likes
   • Verkracht en leeggezogen doordat die elite voor dit systeem heeft gekozen. Er zijn technologieën en goede ideeën zat die de planeet kunnen redden,maar dan komt het aan op het geld… Heb je weleens gegoogled naar de ideeën die mensen hebben om de wereld te beteren? Om niet afhankelijk te zijn van olie etc?
    Uiteindelijk zorgt het systeem ervoor dat het niet van de grond komt.
    Het enige vervelende aan de waarheid is dat men het systeem accepteert die de ellende veroorzaakt.

    4 likes
    • Juist doordat wij dit systeem gedeeltelijk met zn alle lekker voortzetten, zal het zo blijven en erger worden. De westerse beschaving maakt dmv hebzucht, arrogantie en lak aan empathie de gehele aardbol kapot. Er zijn meerdere manieren om iedereen in een natuurlijk paradijs te kunnen laten levrn, helaas is dit niet egt reeel gezien 80% vd mensheid in een toestand van totale onwetenheid leeft. Zie the venus project voor meer uitleg en zoek theomegapointproject op op youtube voor meer visie op een betere wereld. De derde wereldlanden afschrijven en neerhalen door uitspraken zoals sommigen hier is onterecht omdat deze landen uitgebuit worden door onze zogenaamde beschaafdere maatschapij. Als je het fenomeen armoede onderzoekt zul je zien dat wij hun verslechterde toestand juist in leven houden door onze eigen dwaasheid.

     2 likes
 4. De pest was zeker ook een inside job.. duh! virussen liggen nu eenmaal altijd op de loer op onze planeet net als aardbevingen, orkanen, zandstormen, sprinkhanenplagen, tsunami’s, bosbranden, meteorieten, zonnewinden etc. etc.
  Typische gevalletjes van shit happens!

  7 likes
  • Eens!
   Ik vind het wel opvallend dat alle ellende zich in de armste gebieden concentreert.
   Gebeurt het in Amerika dan toch in new Orleans.. Het zal weer niet denk ik dan.
   Zouden de goden erg boos zijn op de armen?
   Valt het jullie ook op? Iemand een verklaring?

   2 likes
   • zolang wij maar geld en goederen (nuttellos) blijven sturen zullen ze te lui blijven dit probleem zelf aan te pakken. al generaties fokken (sorry) ze erop los en als er weer een hongersnood of ziekte op de loer ligt mogen wij daar weer voor opdraaien. tijd dat we het eens een jaar of tien loslaten. de natuur kan dan zijn werk doen en ontstaat misschien het besef dat ze moeten veranderen van levensstijl. klinkt hard maar ‘dit’ werkt ook niet.

    3 likes
    • @ Ronny: jij weet toch ook wel dat geld en goederen aan de strijkstok blijven hangen, en dat het bij die regeringen aldaar terecht komt. Ministers van ontwikkelingssamenwerking wereldwijd gaan daar heen om een sussend praatje voor de buhne te houden, MET camera ploeg uitereraard zodat wij, die gul geven voor die uitgemergelde zieke mensen, de suggestie toegespeeld krijgen dat er toch echt betrokkenheid is en er nu toch echt iets aan gedaan gaat worden. Ook af en toe een uitzending a la Peter R. de Vries die ons laat zien hoe sneu en zielig die mensen zijn en ondertussen veranderd er nooit iets. Vreemd….Maar het recht zal zegevieren mensen!

     2 likes
     • des te meer reden om er helemaal niets meer heen te sturen. misschien een bouwtekening van een waterput en een schep. kunnen ze zelf aan de slag. en “dat er iets aan gedaan gaat worden”….. geloof je het zelf? daar zijn ze 40 jaar te laat mee.

      1 likes
    • Pak eerst hebzucht aan, en dan zal armoede zichzelf oplossen. Ben ervan op de hoogte dat wij het fenomeen derde wereldlanden succesvol door zullen laten branden door onze eige “succesvolle “ manier van het exploiteren van die landen voor onze eigen materialistische waarden. Wat deze wereld nodig heeft en elk mens is liefde, samenzijn en eenheid. Zolang de grote leiders die ons sturen ons uitbaten op de negatieve behoeftes vd mens zoals lust,hebzucht en egoisme die languit open en bloot gepromoot worden dmv media, worden wij tegenover elkaar opgezet om ons zo te behouden vd ware behoeften vd mens. Eenheid is het geen dat ons kan helpen en daarvoor moeten we onze cultuur eens nader inzien, media fetisheerd materialistische voorwerpen naar ons toe, zodat wij met zen allen zeker de laatste, nieuwste snelste en mooiste telefoon of computer moeten kopen omdat we anders buiten de schuit vallen vd eenheidsworst niet wetend dat een gros vd materialen en grondstoffen uit de derde wereld landen geroofd worden waarbij niet gekeken worden naar de ethisch verantwoorde rechten vd mens. Hierbij komt de opbrengst van deze corrupte zaken vak bij een kleine groep corrupte leiders in deze landen waardoor de mensen op de onderste laag vrijwel geen kans heeft en ook geen kansen krijgen om erbovenop te klimmen. Zolang wi deze zaken niet willen inzien, zullen deze ` domme landen` altijd het resultaat zijn van een kapitalistisch monetair systeem. Maarja wij kunnen onze dikke huizen mooi inrichten met een hoop rommel waar niemand egt ultiem geluk in kan vinden, en onze dikke nekken vullen met de grootste rommel wat we tegewoordig hier als `lekker` eten noemen.. voed de consumentenmania en houd deze opgang anders zal het systeem in elkaar donderen en owee dan worden de arme nog rijk en slim!

     2 likes
   • Je kunt je ook afvragen waarom die gebieden zo arm en hulp behoevend blijven, terwijl bijv. in Afrika voor een vermogen uit de grond gehaald wordt. De bevolking daar wordt bewust dom gehouden en ze laten ze ook bewust verrekken.

    3 likes
    • er worden door multinationals giga-vermogens uit de grond gehaald in ‘arme’ landen en dan wordt er gecollecteerd omdat die arme mensen creperen van honger en ellende, dat moet de gewone man dan uit de wereld zien te helpen. Dat geld komt ook weer op de verkeerde plekken terecht en zo blijft het is dweilen met de kraan open. Een gebed zonder einde en de rijken lachen zich een breuk. Logisch dat die niet karma of hogere machten geloven. Ze moeten er niets van hebben.

     5 likes
   • 1 woord die u misschien wel eens hebt gehoort…. Hygiene !!

    1 likes
   • Hahaha god heeft hier in zoverre niks mee te maken! Vraag je eens af waarom armoede nog steeds in deze revolutionaire en slimme tijd nog steedsbestaat terwijl wehet geld, de wetenschap, de mmacht, de medische kennisen over de innovatiefste technologie beschikken. http://Www.hoezoarmoede.nl en al je vragen over armoede zullen verdwijnen.

    0 likes
  • Nou ten tijde van de zgn Pest werden genezers in brand gestoken om te kijken of ze heksen waren.

   Er was in de middeleeuwen een enorm verschil tussen de waarheid en wat er werd geloofd.
   Gelukkig is dat tegenwoordig niet meer zo.

   In je dromen.

   2 likes
 5. Agenda 21 van de elite.

  15 likes
 6. Vreemd, nog geen enkele ebola patient op foto of video gezien die met bloed uit de anus, ogen, neus en mond uitgedroogd in een noodhospitaal lag.

  En heel vreemd dat al deze artiesten geloven dat ebola echt bestaat en niet kunnen begrijpen dat ebola een verzinsel die het mogelijk maakt met een chemisch vaccin voor de zoveelste maal miljarden binnen te kunnen harken door de farmaceuten (rember the swine flu??). Vaccins leveren geld op, het is niet meer en niet minder dan alleen maar te doen om de P O E N !!! De Zio geldwolven zijn baas over de media en wie de media controleert die controleert de wereld en verzet deze naar believen in totale hysterie…..

  15 likes
 7. LOL! Om Chris Brown, de vriendinnenmepper, nou als betrouwbare bron aan te kaarten, gaat me toch een beetje ver.
  Ik heb vaak een vermoeden, dat deze vage figuren zich op deze manier weer lekker in de spotlights plaatsen. Z’n album verkopen zullen wel tegenvallen. Zucht……

  12 likes
  • precies emka. en omdat hij toevallig ook gekleurd is komt dit nog beter van pas. eigenlijk moet je dit soort figuren helemaal geen aandacht geven. voorbeelden genoeg in ons eigen landje. 5 dec. komt er aan 😉

   1 likes
 8. Mocht ebola hebben bestaan op kleine schaal dan wordt deze nu als een klein vuurtje bewust aangewakkerd tot een grote bosbrand en zal deze zelfs expres buiten Afrika worden verspreid om maar zoveel mensen in angst te kunnen verzetten. Het moest iets ergs en groots worden, iets waarvan iedereen het behoorlijk benauwd zou krijgen en de massa gedoseerd in een soort van shock zou kunnen verzetten. Ebola was voor dit doeleind ogenschijnlijk de beste kandidaat, hoewel het ebola virus nog niet zijn werk volledig heeft kunnen doen en de benodigde totale paniek en chaos vooralsnog uitblijft zal het pas komen als de gangsters, rovers en moordenaars (farmaceuten en overheid) het voor nodig achten. Of misschien zijn de verspreiders van dit virus nog niet zover en laat men het eerst rustig en gefarceerd uitbreken om daarna als het nodig is te laten ontvlammen tot er totale paniek opvolgt. Of men twijfelt, omdat veel alternatieve sites door de leugens heen proberen te prikken en men zich daarmee niet goed raad weet.

  Als dit virus pure business is dan ben ik er stellig van overtuigd dat dit niet is om mensen uit te roeien o.i.d. maar wel om miljarden te kunnen genereren/roven. Kijk naar de aangewakkerde massa hysterie rond de varkensgriep die landen er toe dwong vaccins in te kopen en zelfs de ontwikkeling van dit vaccin te subsidiëren, een vaccin wat uiteindelijk op de planken bleef liggen en er voor miljoenen over de balk bleek te zijn gegooid. Hier ging het ook om het grote geld en is het de farmagangsters wederom gelukt miljarden binnen te slepen (= roven).

  Dergelijk scenario dient zich nu weer aan en misschien dat ebola meerdere vliegen in één klap slaat en kan de overheid hier mee liften op de vleugels van de ebola verspreiders. Het grote geld roven is in ieder geval al begonnen en veel landen stoppen er reeds vele miljoenen in voor onderzoek en preventie. Misschien is ebola vergelijkbaar met de 9/11 aanslag, deze aanslag maakte een selecte groep miljardair, zorgde voor een oppepper van de oorlogindustrie en kon de overheid het gebruiken om wetten en regels er door te drukken onder het mom van terrorisme.

  10 likes
 9. Waar halen zij toch de bewijzen vandaan dat o.a. ebola gemaakt is door Amerika?
  Of aids? Is dit niet wishfull thinking?

  5 likes
 10. Pascaltje, het probleem is dat de elite of illuminatie terminologie gebruikt wordt, maar het zijn sekteleden met pentagram rituelen en zei hebben een geloofsovertuiging dat wie niet hun geloof aanhangt maar dood moet, nog erger dan de refo´s, extremisten etc.
  Dus als je ook in de aars genaaid wil worden door de ¨echte¨ extremisten, ga vooral zo door.
  Want jij bent diegene die dalijk niet gelooft in zijn eigen kracht of eigen geloofsovertuiging, maar simpel weg een gefabriceerd geloofsstandpunt inneemt.
  Van mij mag je, maar je irriteert wel door je ongefundeerde uitspraken.
  Want die ¨echte¨ illuminaties zullen je heus niet beschermen en zien jouw als de groep die ze kunnen domineren.
  Ga zo door met het domineren van je eigen echte ik, maar wij hopen dat je er eens uit komt.
  En anders veel succes, de reguliere wetenschap/westerse wereld zal je niet helpen als je ziek bent, maar gewoon je symptonen bestrijden en vervolgens klaag je steen en been als je niet meer uit die vicieuze cirkel komt(doe je al).
  Ghenghne, denk eens voor jezelf na oude vriend, anders zal je lijdensweg langer zijn dan die van ons, en dat wens ik je niet toe.

  4 likes
 11. Fulford also warns that the same leaders are continuing to spread bio-weapons around the world (including HERE in America?), have plans to launch a nuclear terror attack, are trying to start World War 3 and are plain old behaving like a bunch of psychopaths, an analogy we’ll have to agree with completely.
  http://beforeitsnews.com/alternative/2014/10/benjamin-fulford-shocker-western-leaders-work-for-hostile-aliens-or-just-plain-evil-3044600.html

  3 likes
 12. zo heeft een ieder zijn eigen visie zijn eigen bedenksels ,en zn mening of het nu over ufo,s geloof ziektes enzv gaat het blijft voor een ieder zijn eigen gedachte of bedachte waarheid of waarheden een niks meer dan een mening die gebaseerd zijn op waarheden of geen waarheden daar speculeert een ieder mee , eigenlijk is het een tekortkoming van het bewustzijn , deze speculeert met anderen om inzicht te krijgen en het bewustzijn van zichzelf te laten groeien daar hebben we anderen mensen of vrienden of onbekenden voor nodig om het te laten groeien , of ebola word verspreid of niet het blijft speculeren , zo zijn er tal van beelden waarmee een mens mee speculeert deze beeld vormende gaat in taal met woorden verbonden, kijk maar eens voor men iets zegt er komt een beeld in de gedachte wereld en we zetten het om in woorden, deze woorden kunnen botsen met anderen woorden van je vrienden je partner je geloofs genoot op je werk enzv het hoort allemaal bij een groei proces ,,van het bewustzijn,, wat is eigenlijk waarheid kun je het eten kun je het voelen , nee dat kan niet omdat deze gewoonweg niet bestaat, wel het speculeren van onwaarheden en waarheden die men probeert te vangen in woorden en beelden zijn tegenstellingen waarmee men speculeert , maar ze zijn heel listig…
  ze zijn afhankelijk van de tekortkoming van de mens, zijn onwetende gedachte die op zoek is naar waarheid… we scheppen en vormen onze eigen beelden , maar vele zijn illusies.. zo heeft men wat te doen ,het brein van de mens staat nooit stil , het explodeert in al zijn vormen..

  2 likes
 13. Ik weet niet of Ebola het virus is dat de mensheid vernietigd. Maar ik las jaren terug een stuk over een virus die de mensheid zal vernietigen. Op dit moment is het virus bezig te muteren werd er verteld in dat stuk van jaren terug. Er werd ook omschreven dat we als mens onze tijd hier op aarde aan het aftellen zijn, daar vele dier en plantsoorten al zijn overgegaan naar een ander bestaanswerkelijkheid en wij dit zien als uitsterven van bepaalde dier en plantsoorten. Zo is er ook een tijd dat dit voor de mensheid geldt. Het is slechts een overgang. Ons bewustzijn zal uit zijn jasje groeien. Op dat moment zal ons lichaam niet meer geschikt zijn om in te leven. De natuur brengt alles in balans, waardoor het wordt veroorzaakt maakt in principe niks uit. De ‘cabal’ versnelt alleen het proces en bewandelen hierdoor een ander evolutieproces.

  Namaste

  2 likes
 14. Hij zegt ‘ik denk..’. Wat een ophef om iemand die iets denkt.

  1 likes
 15. die meneer of mevrouw Pascal blijft zoveel onzin uitkramen…zoals ik een tijdje geleden al zei: ik ben met stomheid geslagen…
  maar ja, zonder oordeel maar wel met inzicht…het gebruiken van onderdrukkende middelen geeft geen heldere kijk…helaas,….
  maar in z’n algemeenheid… en om wakker te worden…langs deze weg zou ik jullie willen adviseren eens op YT te luisteren naar, o.a. David Icke, David Wilcock, Greg Braden, Nassim Haramein etc. in de zijlijn kom je vanzelf nog meer tegen…
  Namasté mooie dag en nu is deze reactie op de juiste plaats!

  1 likes
 16. Ik lees in het artikel iets over overheidscomplot. Maar zijn het niet meer de krachten achter de overheid die hier eventueel gaan profiteren van deze ebola uitbreek.

  Dan denk ik vooral aan de farmacheutische industrie en de lieden die er op uit zijn om een nieuwe wereldorde te stichten en deze zien als ideaal een wereldbevolking van hooguit 500 miljoen.

  Leuk vooruitzicht.

  1 likes
 17. Het gaat over ebola dus laten we het hier bij houden ,en als ik zie hoe er hier al weer met elkaar word gecommuniceerd gewoon triest. dit zegd weer genoeg ? Namaste

  1 likes
 18. Martien de pest was echt ! Veroorzaakt door ratten en hele slechte hygiene ! Bedoel poepen op ieder stukje straat ) want toiletten bestonden nog niet in ieder geval niet voor ons het plebs ! Wie weet waren er toen al alchemisten in dienst van koningshuizen die dit soort epidemieen konden uitlokken ! je weet maar nooit ! Alles kan in deze gekke doorgedraaide wereld !

  1 likes
 19. De Illuminatie wil inderdaad een nieuwe wereldorde stichten. En de bedoeling om de populatie zoveel mogelijk te laten slinken. Agenda 21, chemtrails, HAARP … Het dient stuk voor stuk om de mensheid terug te dringen, de farmaceutica zoveel mogelijk te laten groeien; ze hebben allemaal maar baat bij dat mensen ziek worden. Ook Fema-kampen zijn niet voor niets gebouwd. Ooit gehoord van de “Bilderberg”. De moeite om eens op te zoeken. Blijkt dat we in één grote leugen leven. WO III is nog maar pas begonnen. Wacht maar tot de explosie er is…

  1 likes
 20. Volgens mij, weet ik niet zeker is de holocaust ontkennen zelfs strafbaar en dus als iemand de moeite neemt kan die persoon die de holocaust ontkend aangegeven worden op politieburo, klopt dat?
  Ik weet niet hoeveel gevangenisstraf er op staat maar er stond er wel een op.

  0 likes
 21. Bijzonder ineffectief middel dan, Chris…
  20.000 mensen totaal? Dat is geen rem op de bevolkingsgroei…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

rode kruis

Nederlander geeft niks meer aan Rode Kruis: ‘Historisch lage opbrengst’. Is dit de reden?

De Nederlander geeft niks aan het Rode ...

coronavirus

Wetenschappers ontdekken hiv-achtige ‘mutatie’ die coronavirus extreem besmettelijk maakt. ‘100 tot 1000 keer zo efficiënt als SARS’

Het nieuwe coronavirus bevat een hiv-achtige mutatie ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.