Great ResetMens en Dier

Baudet erg geschrokken na bezoek aan Davos: als wij niet opstaan, leven wij over 10 jaar in slavernij

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

FVD-voorman Thierry Baudet bracht deze week een bezoek aan Davos om het World Economic Forum eens van dichtbij mee te maken. “Ik ben echt getroffen door wat ik er allemaal omheen zag,” laat hij weten.

“Je hebt het conferentiecentrum met de wachttorens en de gewapende mensen die het daar afschermen, maar de rest van het dorp is eigenlijk één grote aaneenschakeling van paviljoens waar al die megabedrijven, maar ook landen – India en zo – hun kampement hebben opgezet,” zegt Baudet.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Heel beangstigend

Het is heel beangstigend om je te realiseren dat de mondiale elite nu net zo enthousiast is over de Vierde Industriële Revolutie, climate change, doorgaan met de oorlog tegen Rusland, het afpakken van ons geld, massale immigratie, minder soevereiniteit en al die ideeën van het globalisme, als twee jaar geleden over de coronaregels en decennia terug de communisten, met hun idee van een hogere mensheid, een hoger doel, wereldburgerschap, een wereldstaat, de opheffing van families, privé-eigendom en nationale verbanden, aldus de FVD-voorman.

Matrix-achtige controlestaat

“Dat is de vijand waartegen wij strijden – het globalisme,” vervolgt Baudet. “Premier Rutte probeert een beetje te doen alsof er niet zoveel aan de hand is, maar dit is waar de mondiale elites naartoe willen. Als wij niet opstaan en hen stoppen, dan leven wij over 10 jaar in slavernij. Dan raken we onze vrijheid kwijt, ons eigendom, onze welvaart, onze democratie en dan komt daar een Matrix-achtige controlestaat voor terug. Dat heb ik vandaag gezien in Davos. Je ziet hoe hermetisch het wereldbeeld is van deze mensen.”

4.8 197 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
159 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Daan
Daan
15 dagen geleden

We doen er niet aan mee jho geen denken aan

wolfje168
wolfje168
15 dagen geleden

En nu?

Christien
Christien
15 dagen geleden

Laten we dit tijdig stoppen.
Al zijn we wat aan de late kant.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
15 dagen geleden

Intussen hopen we maar dat het FVD niet ook een rol speelt in de psy-op.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

159
0
We lezen graag je reactie!x