CoronaBuitenland

Bekijk dit bizarre filmpje van de WHO over vaccinveiligheid

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft een hallucinant filmpje op social media geplaatst over de zorgen rond de veiligheid van de coronavaccins.

In het filmpje wordt Kate O’Brien opgevoerd als deskundige. Zij is directeur van de afdeling Vaccins bij de WHO en werkte eerder nauw samen met Gavi, the Vaccine Alliance, een organisatie die is opgezet met geld van onder meer de Gates Foundation.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens de WHO zijn bijwerkingen van coronavaccinatie ‘extreem zeldzaam’ en beschermen ze tegen ernstige ziekte en sterfte.

Extreem belangrijk

Wat gevaccineerde mensen overkomt, zou niet toegeschreven moeten worden aan hun vaccinatie, stelt O’Brien in het filmpje. “Het is overduidelijk dat deze vaccins levens redden,” beweert de kinderarts en zelfverklaard ‘vaccinkampioen’.

Ze claimt verder dat vaccinatie alleen al in het eerste jaar 20 miljoen sterfgevallen heeft voorkomen en waarschuwt voor ‘ongeloofwaardige’ berichten op social media over jonge sporters en vaccinatieschade. Wat die sporters overkomt, kan iedereen overkomen, aldus de arts. Dat een persoon gevaccineerd was, wil volgens haar niet zeggen dat het vaccin heeft bijgedragen aan een gezondheidsprobleem.

O’Brien zegt ook dat het ‘extreem belangrijk’ is dat mensen hun informatie halen uit ‘betrouwbare bronnen’.

Gangsterpraktijken

“Dit is bewust misleidende reclame voor geneesmiddelen die niet zijn getest, niet veilig zijn, niet genezen en ook niet doen waarvoor ze gemaakt en toegelaten werden. Dit zijn gangsterpraktijken van de WHO. Ontbind en onteigen deze private organisatie alstublieft!” reageert plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs.

Huisarts Frank Peeters schrijft: “De WHO beweert dat informatie over bijwerkingen van de prik die op sociale media gepost wordt niet geloofwaardig is en dat je voor informatie andere, geloofwaardige, accurate bronnen moet raadplegen.”

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

136 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Steven
Steven
1 jaar geleden

verhaaltje… wij van wc-eend…

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 jaar geleden

Ik wist niet dat Marion Koopmans een zus in de VS had.

Rik
Rik
1 jaar geleden

Wij van WEF adviseren WEF

Sjors
Sjors
1 jaar geleden

Stuitend, 180% van de werkelijkheid. De arrogantie ten top.

Back to top button
136
0
We lezen graag je reactie!x