CoronaBuitenland

Bekijk dit bizarre filmpje van de WHO over vaccinveiligheid

Help anderen door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft een hallucinant filmpje op social media geplaatst over de zorgen rond de veiligheid van de coronavaccins.

In het filmpje wordt Kate O’Brien opgevoerd als deskundige. Zij is directeur van de afdeling Vaccins bij de WHO en werkte eerder nauw samen met Gavi, the Vaccine Alliance, een organisatie die is opgezet met geld van onder meer de Gates Foundation.

Volgens de WHO zijn bijwerkingen van coronavaccinatie ‘extreem zeldzaam’ en beschermen ze tegen ernstige ziekte en sterfte.

Extreem belangrijk

Wat gevaccineerde mensen overkomt, zou niet toegeschreven moeten worden aan hun vaccinatie, stelt O’Brien in het filmpje. “Het is overduidelijk dat deze vaccins levens redden,” beweert de kinderarts en zelfverklaard ‘vaccinkampioen’.

Ze claimt verder dat vaccinatie alleen al in het eerste jaar 20 miljoen sterfgevallen heeft voorkomen en waarschuwt voor ‘ongeloofwaardige’ berichten op social media over jonge sporters en vaccinatieschade. Wat die sporters overkomt, kan iedereen overkomen, aldus de arts. Dat een persoon gevaccineerd was, wil volgens haar niet zeggen dat het vaccin heeft bijgedragen aan een gezondheidsprobleem.

O’Brien zegt ook dat het ‘extreem belangrijk’ is dat mensen hun informatie halen uit ‘betrouwbare bronnen’.

Gangsterpraktijken

“Dit is bewust misleidende reclame voor geneesmiddelen die niet zijn getest, niet veilig zijn, niet genezen en ook niet doen waarvoor ze gemaakt en toegelaten werden. Dit zijn gangsterpraktijken van de WHO. Ontbind en onteigen deze private organisatie alstublieft!” reageert plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs.

Huisarts Frank Peeters schrijft: “De WHO beweert dat informatie over bijwerkingen van de prik die op sociale media gepost wordt niet geloofwaardig is en dat je voor informatie andere, geloofwaardige, accurate bronnen moet raadplegen.”

4.9 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
137 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Steven
Steven
15 dagen geleden

verhaaltje… wij van wc-eend…

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
15 dagen geleden

Ik wist niet dat Marion Koopmans een zus in de VS had.

Rik
Rik
15 dagen geleden

Wij van WEF adviseren WEF

Sjors
Sjors
15 dagen geleden

Stuitend, 180% van de werkelijkheid. De arrogantie ten top.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

137
0
We lezen graag je reactie!x