Binnenland

Als jullie nog meer ondersteuning krijgen dan is de ramp voor dit land niet te overzien. Baudet waarschuwt voor gevaar

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eindeloze onzinmoties, eindeloze onzindebatten; als jullie nog meer ondersteuning krijgen dan is de ramp voor dit land niet te overzien, zei FVD-leider Thierry Baudet in de Tweede Kamer naar aanleiding van het voorstel van D66 om meer beleidsmedewerkers per Kamerlid in te zetten.

“Jullie moeten juist gekortwiekt worden,” vervolgde hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

“De Tweede Kamer moet zich op hoofdlijnen gaan richten en niet op al die neuzel-onderwerpen waarop men zich hier blindstaart en die het grote drama aan het zicht onttrekken,” aldus Baudet.

Groot gevaar

Ons land wordt volgens het Kamerlid getroffen door een groot drama als gevolg van klimaathysterie, massamigratie, de Europese machtsgreep en de onteigening van onze bevolking.

“Ziende blind houdt het Kamerlid zich bezig met eindeloze neuzel-debatten en als er nog meer ondersteuning komt, dan zal dat nog erger worden,” waarschuwde hij.

“Hier moeten we echt tegen zijn,” benadrukte de FVD-voorman. “Dit is een groot gevaar.”

Destructie van de beschaving

Het verbaast mij ook niet dat bij uitstek de partij van de babyboomers – de partij van de destructie van de beschaving – D66, deze motie heeft ingediend, zei Baudet.

Hij wees erop dat de meeste mensen door de bomen het bos niet meer zien.

Minder

We zijn niet meer in staat om grote kwesties ter discussie te stellen.

Men moet zich weer op hoofdlijnen gaan focussen en daarom moet er juist minder ondersteuning komen in plaats van meer, besloot hij.

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René
René
4 jaren geleden

Inderdaad, het is eerder tijd voor een grote schoonmaak daar dan dat er nog meer vuil binnenkomt.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
4 jaren geleden

De VVd is de grote huichelaar in dit geheel. Verschrikkelijke partij die alleen maar kan .iegen, in het kwadraat de overige partijen betreft leugens voorbij. Dus ik ben benieuwd of Forum bij winst van de naderende verkiezingen voor de huicnelpartij VVD gaat kiezen?

Eppo
Eppo
4 jaren geleden

dat is ook de bedoeling ,aangezien die Clubs GEEN Oplossing hebben of weten voor de door hun Ontwikkelings Hulp gelden gestarte Massamigratie .

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
4 jaren geleden

Ons land wordt volgens het Kamerlid getroffen door een groot drama als gevolg van klimaathysterie, massamigratie, de Europese machtsgreep en de onteigening van onze bevolking.

“Of met de lezers van de Telegraaf waar 81 procent van de ondervraagde lezers het volkomen terecht vindt dat de overheid deze maatregel(met een bijstandsuitkering verplicht “om een tegenprestatie” te leveren) neemt. Dit onder het motto “voor wat, hoort wat”, hetgeen vrij vertaald betekent: “ik ben jaloers omdat een ander misschien iets gratis krijgt wat ik niet krijg”.”

massamigratie : ieder vluchtelingen gezin zorgt voor een nederlands gezin (huishoudelijk schoon en boodschap werk, chauffeurd de man naar zijn werk vice versa en mag ook mee zware ondersteunende werken doen, klust in en om het huis tuin etc etc
klimaathysterie : het nedrlandse gezin gaat wandelen aan zee en in de bossen? gechauffeurd dat wel en onderzoeken of er echt iets mis is met het klimaat..
Europese machtsgreep : het nederlandse gezin gaat een paar maal per jaar op vakantie de vluchteling man is ingewerkt en neemt dit als vakantie werk de woning wordt bewaakt tijdens het gezin de vakantie vlugtelingen kinderen nemen de plaats op school tijdelijk in etc etc.. en het nederlandse gezin onderzoekt op de vakantie reis of zij andere originelen gezinnen vinden en hoe deze over de europese machtsgreep denken en zorgen dat zij zich met elkaar verbinden.. mede dat op deze reizen onteigening van onze europese bevolking wordt bekeken en onderzocht..
a-jo we hebben die zelf verrijkende politiek helemaal niet nodig..
wie steunt mijn motie!!!

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x