Homepagina » Binnenland » Als jullie nog meer ondersteuning krijgen dan is de ramp voor dit land niet te overzien. Baudet waarschuwt voor gevaar
Laat iedereen weten dat wat de gevestigde machten proberen niet meer werkt. Zo werd de FVD tot 21 keer toe geframed door de MSM
Foto: YouTube/Forum voor Democratie

Als jullie nog meer ondersteuning krijgen dan is de ramp voor dit land niet te overzien. Baudet waarschuwt voor gevaar

Eindeloze onzinmoties, eindeloze onzindebatten; als jullie nog meer ondersteuning krijgen dan is de ramp voor dit land niet te overzien, zei FVD-leider Thierry Baudet in de Tweede Kamer naar aanleiding van het voorstel van D66 om meer beleidsmedewerkers per Kamerlid in te zetten.

“Jullie moeten juist gekortwiekt worden,” vervolgde hij.

“De Tweede Kamer moet zich op hoofdlijnen gaan richten en niet op al die neuzel-onderwerpen waarop men zich hier blindstaart en die het grote drama aan het zicht onttrekken,” aldus Baudet.

Groot gevaar

Ons land wordt volgens het Kamerlid getroffen door een groot drama als gevolg van klimaathysterie, massamigratie, de Europese machtsgreep en de onteigening van onze bevolking.

“Ziende blind houdt het Kamerlid zich bezig met eindeloze neuzel-debatten en als er nog meer ondersteuning komt, dan zal dat nog erger worden,” waarschuwde hij.

“Hier moeten we echt tegen zijn,” benadrukte de FVD-voorman. “Dit is een groot gevaar.”

Destructie van de beschaving

Het verbaast mij ook niet dat bij uitstek de partij van de babyboomers – de partij van de destructie van de beschaving – D66, deze motie heeft ingediend, zei Baudet.

Hij wees erop dat de meeste mensen door de bomen het bos niet meer zien.

Minder

We zijn niet meer in staat om grote kwesties ter discussie te stellen.

Men moet zich weer op hoofdlijnen gaan focussen en daarom moet er juist minder ondersteuning komen in plaats van meer, besloot hij.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René
René
1 jaar geleden

Inderdaad, het is eerder tijd voor een grote schoonmaak daar dan dat er nog meer vuil binnenkomt.

Willem
Willem
Reactie op  René
1 jaar geleden

Wel jammer dat hij zijn eigen betoog van You Tube heeft verwijderd

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

De VVd is de grote huichelaar in dit geheel. Verschrikkelijke partij die alleen maar kan .iegen, in het kwadraat de overige partijen betreft leugens voorbij. Dus ik ben benieuwd of Forum bij winst van de naderende verkiezingen voor de huicnelpartij VVD gaat kiezen?

Eppo
Eppo
1 jaar geleden

dat is ook de bedoeling ,aangezien die Clubs GEEN Oplossing hebben of weten voor de door hun Ontwikkelings Hulp gelden gestarte Massamigratie .

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

Ons land wordt volgens het Kamerlid getroffen door een groot drama als gevolg van klimaathysterie, massamigratie, de Europese machtsgreep en de onteigening van onze bevolking.

“Of met de lezers van de Telegraaf waar 81 procent van de ondervraagde lezers het volkomen terecht vindt dat de overheid deze maatregel(met een bijstandsuitkering verplicht “om een tegenprestatie” te leveren) neemt. Dit onder het motto “voor wat, hoort wat”, hetgeen vrij vertaald betekent: “ik ben jaloers omdat een ander misschien iets gratis krijgt wat ik niet krijg”.”

massamigratie : ieder vluchtelingen gezin zorgt voor een nederlands gezin (huishoudelijk schoon en boodschap werk, chauffeurd de man naar zijn werk vice versa en mag ook mee zware ondersteunende werken doen, klust in en om het huis tuin etc etc
klimaathysterie : het nedrlandse gezin gaat wandelen aan zee en in de bossen? gechauffeurd dat wel en onderzoeken of er echt iets mis is met het klimaat..
Europese machtsgreep : het nederlandse gezin gaat een paar maal per jaar op vakantie de vluchteling man is ingewerkt en neemt dit als vakantie werk de woning wordt bewaakt tijdens het gezin de vakantie vlugtelingen kinderen nemen de plaats op school tijdelijk in etc etc.. en het nederlandse gezin onderzoekt op de vakantie reis of zij andere originelen gezinnen vinden en hoe deze over de europese machtsgreep denken en zorgen dat zij zich met elkaar verbinden.. mede dat op deze reizen onteigening van onze europese bevolking wordt bekeken en onderzocht..
a-jo we hebben die zelf verrijkende politiek helemaal niet nodig..
wie steunt mijn motie!!!

Jeff
Jeff
Reactie op  :adrianus-johannes.
1 jaar geleden

Ben bang dat je je baantje nog ff een tijdje zal moeten volhouden Arie, want een politieke carrière zit er niet echt in. En ach joh … is maar tot je 67e

Lambertus
Lambertus
Reactie op  :adrianus-johannes.
1 jaar geleden

U zou een fantastische sprookjesverteller kunnen worden bij de Fabeltjeskrant!

A. Dolf
A. Dolf
Reactie op  :adrianus-johannes.
1 jaar geleden

@A.J.

Waarom niet gewoon:

Discrimineren, consenteren en determineren?

Ik bedoel Discrimineren doen we al.
Concentreren doen we ook (vluchtelingen kampen en centra).
Nu nog even een stapje verder:
Determineren.
Met de huidige moderne technieken moet dat toch een fluitje van een cent zijn.
En er zijn nog vernietiging kampen intact.
Auswitch bijvoorbeeld ligt er nog net zo bij als vroeger.

salvar
salvar
1 jaar geleden

de regering is afgegleden naar krankzinnigheid, moet ik nog meer zeggen.
de god dienstige partij CU is afgegleden naar slijmen en denkt met de verkiezingen groter te worden, nee dus.
de partij des doods met het achterlijke ventje aan het roer en de groene idioten daar komt het grootste gevaar vandaan als is het maar voor vier jaar want , dan zitten we in de middeleeuwen en terug geworpen in de modder.
rutte denkt de boeren gesust te hebben maar niets is minder waar en daar moeten wij naar kijken.
ik ben blij dat er nog mensen zijn die demonstreren zoals de bouwers en de boeren en daar kunnen wij een punt aanzuigen.

duitinzakje
duitinzakje
1 jaar geleden

Zo’n Sigrid Kaag van D66 die waarschuwt voor opkomend nationalisme!! Het is compleet van de pot gerukt. Waarom zou van je Natie houden en die willen behouden voor het nageslacht verkeerd zijn?

Mevrouw Kaag is een globalist net als de alle progressieven en liberalen. Wat zij progressief noemen is op de keper beschouwd regressie, en terug naar het recht van de sterkste – of de rijkste. Maar dat kunnen deze dwaze meisjes helemaal niet begrijpen.

Het EP heeft een verklaring opgesteld waarin Europese Grondrechten worden toegekend en geregeld aan Afrikanen!!! De bedoeling is zo’n 100 miljoen Afrikanen naar Europa te sluizen…, als dat geen genocide is op de oorspronkelijke Europeanen! Er worden zelfs richtlijnen gegeven hoe dit er bij de Europeanen door te drukken. Allemaal in de trant van schuld, schuld schuld. Slavenhandel; kolonialisme; racisme; egoïsme en veel valse geschiedschrijving. Op onze scholen moet worden onderricht hoe ‘groot de inbreng is geweest van Afrikanen in de geschiedenis van Europa’.

https://michael-mannheimer.net/2019/11/19/eu-fuehrt-heimlich-grundrechte-fuer-alle-afrikaner-ein-flutung-europas-durch-hunderte-millionen-afrikaner-beschlossen-medien-und-politiker-schweigen/

We moeten allemaal onze afgevaardigden in de TK schrijven en om uitleg vragen.

Rini
Rini
1 jaar geleden

Nobel streven vanuit de heer Baudet. Tegen domheid is niet te vechten evenals tegen verzonnen vijanden en crisissen. Fictief creëren van problemen ten behoeve van het scheppen van geld en behoud van ‘werk’.
Veel ”belangrijke’ politici zullen vroeg of laat de gevolgen van de woede des volks onder ogen krijgen….

vladi
vladi
Reactie op  Rini
1 jaar geleden

dat is mijn enige hoop,een woedend volk en de gevolgen ervan moeten resoluut zijn.

fff

ben
ben
Reactie op  Rini
1 jaar geleden

was het maar domheid volgens mij weten ze precies waar ze mee bezig zijn
heerlijke vent trouwens die Baudet mijn stem heeft ie

Shadow1100
Shadow1100
Reactie op  Rini
1 jaar geleden

Allemaal prachtig verwoord in George Orwalls boek 1984 dat hij schreef in 1948! Het is al uitgekomen!

ronjaspers
ronjaspers
1 jaar geleden

Regeringen en politici hebben niets te vertellen,politici worden omgekocht of gechanteerd (denk aan epstein) De satanische globalistische elite willen een N.W.O. daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.Voor het uitmoorden van de bevolking worden miljoenen moslims binnengehaald en straks ook miljoenen barbaarse afrikanen.

Dolex
Dolex
1 jaar geleden

Angst zaaien was ook Ruttes tactiek. De wereld zou vergaan als Samsom aan de macht kwam.

louis .
louis .
11 maanden geleden

Verhuis dan naar Marokko als het je hier niet bevalt. Jij bent de laatste die ons zal redden watje.

x

Check Also

baudet

Thierry Baudet noemt beestje bij de naam: corona, de Grote Reset

Kamerlid Henk Krol vroeg premier Rutte onlangs ...

rutte

Rutte zegt dat ook marechaussee avondklok gaat handhaven: ‘Politiestaat’

Premier Rutte zei donderdag in de Tweede ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x