Buitenland

Vaccinatiecentrum gesloten na meldingen van heftige bijwerkingen

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vaccinatiecentrum in de Amerikaanse staat Colorado is gesloten na meerdere meldingen van heftige bijwerkingen na het coronavaccin van Johnson & Johnson. Meer dan 600 mensen die een afspraak hadden, zijn naar huis gestuurd.

Tijdens de observatieperiode kregen 11 mensen last van bijwerkingen, zo liet een woordvoerder weten. Sommige patiënten werden misselijk of duizelig na het vaccin. Negen van hen mochten naar huis, twee mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De woordvoerder zei tegen de Denver Post dat 0,8 procent van de mensen na vaccinatie last krijgt van bijwerkingen. Het vaccin van Johnson & Johnson bestaat in tegenstelling tot andere coronavaccins uit één dosis en is 66 procent effectief.

‘Uit voorzorg’

Na toediening van het J&J-vaccin zagen we tijdens de observatieperiode een beperkt aantal bijwerkingen optreden. We hebben besloten ‘uit voorzorg’ de rest van de dag niet meer te prikken, aldus Centura Health, de organisatie die het prikcentrum runt.

Eerder twitterde coronaminister Hugo de Jonge dat we de komende dagen ‘uit voorzorg’ geen prik met AstraZeneca geven aan mensen tot en met 59 jaar. Inmiddels krijgen mensen onder de 60 jaar helemaal geen AstraZeneca-vaccin meer.

Ernstige huidreactie

De afgelopen weken is er veel aandacht geweest voor reacties op de coronavaccins. Een man uit Virginia kreeg last van een ernstige huidreactie die volgens artsen was veroorzaakt door het vaccin van Johnson & Johnson.

Gezondheidsfunctionarissen zeiden na de sluiting van het vaccinatiecentrum dat het vaccin ‘veel veiliger is dan het krijgen van corona’. Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) deed eergisteren soortgelijke uitspraken nadat er een link was gevonden tussen het AstraZeneca-vaccin en bloedproppen. De voordelen ‘wegen op tegen de risico’s’, aldus het EMA.

[Zero Hedge via The Epoch Times]

4.7 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Carola
Carola
1 jaar geleden

Mordenaars!!!

Isabeau
Isabeau
1 jaar geleden

Gezondheidsfunctionarissen zeiden na de sluiting van het vaccinatiecentrum dat het vaccin ‘veel veiliger is dan het krijgen van corona’.

????????????????????????

ÈCHT onvoorstelbaar….

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

“Gezondheidsfunctionarissen zeiden na de sluiting van het vaccinatiecentrum dat het vaccin ‘veel veiliger is dan het krijgen van corona’. ”
Ik weet wat nog veel veiliger is. 60 jaar of langer op de markt. Alles is er over bekend.
Namelijk – tromgeroffel – Hydroxychloroquine. Toe te dienen als je lichaam het niet meer aan lijkt te kunnen.
Kan je lichaam het wel aan. Dat is bij de meeste het geval, dan hoef je niets te doen.

Geruststellend toch?
Nu nog de reguliere media.

Rob1777
Rob1777
1 jaar geleden

en is 66 procent effectief…..

Knap dat ze dat weten, ze zijn net begonnen met experimenteren op mensen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x