Mens en Dier

Kamerlid Agema roept Marion Koopmans tot de orde: ‘Stop met angst in onze samenleving te pompen’

Help door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) heeft het helemaal gehad met virologen en kinderartsen die angst verspreiden. Kinderarts-epidemioloog Patricia Bruijning zei in Nieuwsuur dat we eerst een vaccinatiegraad van 65 procent nodig hadden, maar dat we met de nieuwe deltavariant naar 80 procent moeten. “Als je tieners niet ook vaccineert, kom je uit op ongeveer 74 procent en dat is niet genoeg,” beweerde ze.

Agema wijst erop dat van de bloeddonors boven de 70 jaar vrijwel iedereen antistoffen in het bloed heeft. “Stop met angst in onze samenleving te pompen. 98 procent van de 70-plussers heeft antistoffen. Daar ging het om,” twittert ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Niet elk kuchje is corona!

Ook viroloog Marion Koopmans krijgt ervan langs. Toen haar 92-jarige moeder een boodschap deed, zei de dame die haar hielp dat ze even naar achteren ging om een slokje water te drinken tegen de hoest. Dat is ‘thuisblijven bij klachten’, schreef Koopmans.

Agema: “Hou op met angst in onze samenleving te pompen. Die dame was misschien wel getest. Of gevaccineerd. Of heeft hooikoorts. Niet elk kuchje is corona!”

Nodig kinderen niet actief uit voor vaccinatie

Het PVV-Kamerlid is ook niet blij met het advies van de Gezondheidsraad om gezonde kinderen vanaf 12 jaar in te enten met het coronavaccin van Pfizer. Dat advies is in lijn met waar demissionair minister De Jonge, het OMT en de Nederlandse Vereniging voor Kinderartsen eerder voor pleitten. De Jonge zei vorige week dat hij achter de inentingen van die leeftijdsgroep staat.

Agema richt zich tot De Jonge: “Er zijn ruim 1 miljoen jongeren in de leeftijd van 15-19 jaar. Twee van hen zijn overleden met corona. Zij hadden naast corona een andere ziekte. Vaccinatie is niet zonder risico. Nodig kinderen niet actief uit voor vaccinatie.”

4.9 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik ben blij dat Fleur Agema weer eens op een positieve manier van zich laat horen. Ik was het afgelopen jaar een beetje goed klaar met de PVV vanwege hun “positieve” inbreng betreffende de zogenaamde “vaccinaties”.
De angst regeert nu al anderhalf jaar de Nederlandse samenleving en dat is niet voor niets. Alleen op die manier kon de regering in samenwerking met wat veeartsen het grootste deel van de bevolking onder de duim houden.
Ik was ook in eerste instantie in de ban van de angst, tot ik mij er meer in ben gaan verdiepen. Vanaf dat moment ben ik alles in een ander perspectief gaan bezien.
Die Patricia Bruijning heb ik een paar keer op de televisie gezien en zij kwam op mij bepaald niet over als een integere arts. Veel meer als een mediageile vrouw. Dat geldt trouwens voor meer van die gasten. Ik denk dan ook aan Ab Osterhaus. Deze mensen hebben NOOIT het beste met ons voor gehad. Integendeel! Alles gericht om mensen de stuipen op het lijf te jagen en ze alleen al door angst en stress ziek te maken.
Als je de hele afgelopen periode beziet, dan zijn de mensen die vorig jaar overleden voornamelijk 80 plussers met ook nog eens in het merendeel van de gevallen onderliggend lijden.
Wat ik een grote schande vind, is dat nu de pijlen gericht zijn op jongeren. Jongeren, maar OOK kinderen worden zó gemanipuleerd, dat ze bang zijn om opa en oma ziek te maken. Mijn eigen kleindochter van 9 is ook op die manier geïndoctrineerd. Ik als oma heb tegen haar gezegd, dat ik helemaal niet bang ben dat zij mij ziek maakt. En ALS dat zou gebeuren, dat dat absoluut niet haar schuld zou zijn.
Onze kinderen en jongeren worden geestelijk beschadigd door het hele beleid. En DAT vind ik een zeer kwalijke zaak.

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Volledige onderwerping aan de corona dictatuur of oorlog met Rusland. U mag kiezen.

theo
theo
2 jaren geleden

Marion Koopmans is toch die veearts en Engel is een microbioloog.

dna
dna
2 jaren geleden

Fleurtje verwijt de ketel dat ze zwart ziet. Poppenkast is het een langdradige idioot poppenkastspelletje. Grof betaald door belastinggeld afgepakt van de ouderen en jongeren. Kijk ze lanterfanten en er op voorruit gaan. Vogelvrije ambtenaren in hun zielloze zeepbelletje.

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x