Great ResetMens en Dier

Baudet houdt vlammend betoog: ‘Dit is hoe de weg naar de hel eruitziet, de ware koers van the great reset’

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

FVD-voorman Thierry Baudet onthulde dinsdag in de Kamer wat er schuilgaat achter de globalistische SDG’s, de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN, die in Nederland geïmplementeerd worden.

“Dit is hoe de weg naar de hel eruitziet, de ware koers van the great reset,” betoogde Baudet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

ChristenUnie-Kamerlid Don Ceder vroeg hem om ‘voorzichtiger’ te zijn. “Wat is dit nou voor slappe hap?” vroeg Baudet. “Voorzichtig zijn, voorzichtig zijn. We hebben te maken met een totalitaire machtsgreep op mondiale schaal.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Waar de globalistische agenda uiteindelijk toe leidt

“Inderdaad, elk weldenkend mens huivert bij al deze plannen. Elk weldenkend mens realiseert zich dat we te maken hebben met maniakken. Maar laat er geen misverstand over bestaan: dit is de richting waarin de mondiale elites bewegen,” benadrukte hij.

Schrijver en oud-topambtenaar Hans Siepel bekeek de speech ook en vat samen: “Voor hen die nog tot de onwetenden behoren over waar de globalistische agenda – waar de Nederlandse politieke, financiële en bestuurlijke elites zich aan gecommitteerd hebben – uiteindelijk toe leidt, Baudet legt het u in heldere bewoordingen uit: totalitarisme en de vernietiging van de individuele vrijheid!”

Alleen als we ‘nee’ zeggen

Psycholoog en jurist André Rozendaal voegt toe: “Alleen als we ‘nee’ zeggen stoppen we de verdere uitrol van deze anti-humane agenda die individuele mensenrechten in rook doet opgaan.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 216 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Inplaats van kijken hoe de criminelen onze vrijheid/Nederland vernietigt..doe net als de boeren in Parijs, DE HELE DEN HAAG PLAT LEGGEN EN DE REGERING ERUIT !! HET VOLK BIJ ELKAAR IS THE POWER !!

Uschi
Uschi
2 maanden geleden

Goed zo Thierry

Maria
Maria
2 maanden geleden

Goed zo Thierry!! Doe die slapers in de kamer de ogen maar open. Top.

Hugo
Hugo
2 maanden geleden

FVD is de enige partij die ons daarop voorbereid, en ons probeert te waarschuwen voor het kwaad. De andere partijen dutten vrolijk verder, en laten Rutte en zijn mede landverraders met rust. Die vent is al 13 jaar het paard van Troje. Volksverlakkers, Militairen en politie wordt wakker en doe je plicht. Laten we ons land naar de kloten helpen door toedoen van VVD, D66,CDA, CU, PvdA/GL, en de Soros partij VOLT. Kom in actie. NU.

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x