CoronaBuitenland

Deniz lag 3 weken na zijn vaccin met hartfalen ‘bekant dood’ in het ziekenhuis: ‘Had niet veel langer moeten duren’

Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!

Deniz uit het Belgische Oud-Turnhout was een gezonde jonge vader die in de bouwsector werkte. Drie weken na zijn coronavaccinatie kon hij zijn geliefde job niet meer uitoefenen. Hij is bovendien voor de rest van zijn leven hartpatiënt.

Kort na zijn vaccinatie kreeg Deniz last van hoestklachten. Hij begon vocht op te hoesten en kon niet meer liggend slapen. Het voelde alsof hij stikte. Zijn huisarts verwees hem door naar een longspecialist, die niets kon vinden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Echt niet normaal

Het werd zo erg dat Deniz besloot langs de spoedeisende hulp te rijden. Daar werd een echo van zijn hart gemaakt en bleek dat zijn hart aan het falen was. Hij had een hartcapaciteit van slechts 19 procent. Zijn longen zaten bovendien vol met vocht. Als het nog langer had geduurd, zou het niet goed zijn afgelopen, vertelt Deniz.

Hij werd met de ambulance overgebracht naar het UZ Leuven. Een ambulancebroeder zei tegen hem: “U bent deze week al de vierde jonge gast die we met hartproblemen naar Leuven moeten brengen. Normaal gesproken heb ik zulke gevallen twee à drie keer per jaar, van uw leeftijd.” De ambulancebroeder voegde toe dat dit ‘echt niet normaal’ is.

Link snel gelegd

Deniz raakte zijn baan kwijt en moet de rest van zijn leven zware medicatie slikken. Elke dag moet hij zeven tot acht pillen nemen.

“Ik heb nooit iets gehad. Altijd keigezond geweest. Nooit problemen gehad met mijn hart, ook in de familie niks. En drie weken na het vaccin lig ik in het ziekenhuis met hartfalen, bekant dood. In mijn ogen is de link snel gelegd,” aldus Deniz, die zich ineens 20 jaar ouder voelt.

“Het is bij mij heel snel gegaan met die spuit.”

4.8 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Ja….. Wat KAN je hier in vredesnaam nog over schrijven? Er IS al zoveel over gepraat en geschreven.

Wéér een veel te jong leven voor, zolang als het duurt natuurlijk, totaal verziekt.

Hier gaat het over een Belgische man, maar dit gebeurt natuurlijk net zo goed HIER in ons landje.

Wat ik mij dan WEL gelijk realiseer, is, dat deze “gevallen” natuurlijk verantwoordelijk zijn voor de enorme stijging van de zorgkosten. Alleen al in het geval van Deniz betekent het in de eerste plaats dure medicijnen (fijn voor de farmaceutische industrie), artsenbezoeken, behandelingen.

Maar…. daarnaast is deze man, eens in de kracht van zijn leven, ook voor altijd uitgeschakeld in het arbeidsproces.

WAT een verlies!!

En dan uiteraard voor Deniz zelf. Zijn leven is voor altijd verwoest.

Natuurlijk kan er gezegd worden: WAAROM heeft hij dat dan gedaan?

Ook DAAR is al meer dan genoeg over geschreven en gepraat. Niet iedereen kent de weg naar de alternatieve media. Los nog van het feit dat die maar zeer sporadisch zijn in België, vandaan dat velen de weg naar sites als deze hebben gevonden voor hun informatie.

En DAAR zit dan juist de kneep. De MSM, ook in België, belicht natuurlijk alleen maar één kant. En laat dat nu juist de verkeerde kant zijn.

Waar IK in ieder geval nog tot op de dag van vandaag niet bij kan met mijn pet, is, dat de vele artsen, die toch dagelijks nu met deze ellende te maken hebben, NIET willen inzien, dat alles te maken heeft met deze experimentele gentechinjecties.

Wat mij betreft moeten ALLE artsen die hier nog steeds aan meewerken, hard aangepakt worden voor dood en verminking door schuld.

Leon Schop
Leon Schop
1 jaar geleden

Weer zo’n vreselijk verhaal. De Belgische overheid zullen pas achter komen als men teveel inkomsten kwijt raakt doordat er teveel mensen in hun land sterven.

ster
ster
1 jaar geleden

Sorry ik heb er geen medelijden ermee, hoe hart het ook klinkt. Wappies worden jaren voor gek versleten en er word niet naar ze geluistert en door vele zelfs uit hun familie verbanden en vele hebben zijn ook hun beste vrienden ermee kwijt geraakt omdat ze een andere kijk hierop haddne en het egvaar zagen en ze werden op vele vlakken ook nog eens gediscirimineerd, Mijn zus bv word zelfs uitgekost door haar twee dochters en door haar man en vecht nu voor haar huwelijk en heeft veel verdriet wat haar twee dochters haar aandoen en met haar heb ik het wel te doen en met de bejaarde die niet om internet gaan en het niet beter weten door die valse media, ook daar heb ik het mee te doen als ze deze spuit nemen en mensen die gedwongen worden om zich te laten prikken (bv mensen in Australieen en China of mensen die anders geen medicezorg krijgen). Maar met deze man geheel niet, die zich als lab-rat heeft laten gebruiken. Hoe hart het ook klinkt, ik ben er ondertussen geheel klaar hiermee.Ik richt me nu liever op mensen die wel over een volle verstand beschikken en die wel deze gekte die er nu gaande is willen overleven en die graag een mooie wereld willen voor onze kinderen en kleinkinderen.

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Dit lees je dan weer niet op hun.

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x