CoronaMens en Dier

Lees deze krachtige afscheidsbrief van een psycholoog die werd geschorst vanwege ‘desinformatie’

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!

De tuchtraad van de psychologencommissie schorste Steve Van Herreweghe voor 24 maanden op grond van het verspreiden van ‘desinformatie’ over corona op sociale media.

“Ik heb gesproken, geschreven en gevochten voor de gezondheid en het welzijn van bang gemaakte mensen, daar waar velen zich hebben gevoegd onder de politieke dwang, de sociale druk, de mediapropaganda en de beschamende voortschrijdende misleiding,” schrijft hij daarover in een brief aan de commissie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Hij ging in beroep en verloor op 27 oktober vorig jaar. Opmerkelijk genoeg besliste zijn verzekering ‘plots’ verdere gerechtskosten niet te dekken.

Nog strijdvaardiger

Van Herreweghe merkt op dat de commissie de ‘zwijg-volg-slik-matrix’ representeert, die door en door corrupt en rot is.

Hij heeft na grondige evaluatie beslist om niet langer als erkend psycholoog te werken en hen op zijn beurt voorgoed te schorsen.

“Ik bedank voor een systeem dat wel bestaat dankzij zijn leden, maar er niet voor opkomt. Ik bedank voor jullie leraarschap, het gebrek aan menselijkheid, ethiek, deontologische moed en lef. Jullie schorsen een gepassioneerd en bijzonder competent dienaar op grond van wat historisch een zware uitschuiver zal blijken. Nu is het ook aan mij om jullie te schorsen, maar wel voor het leven, mijn leven,” schrijft Van Herreweghe.

Hij kondigt aan dat hij zijn werk, zijn missie nog strijdvaardiger zal voortzetten.

Zo bevrijd je jezelf van die zieke bende

De ex-psycholoog kan rekenen op veel steun. “Held!” zegt Stefan Noordhoek. “Of eigenlijk: gewoon iemand met een hart en een geweten. Met ballen en een ruggengraat. In een oceaan van angstige met ieder waanzinnarratief meewuivende technocratische weekdieren.”

“Je kunt nu verder als een vrij mens, doen waar je goed in bent, namelijk mensen begeleiden en inspireren naar een betere versie van zichzelf in deze verwarde wereld,” reageert arts Anne Fierlafijn.

Arts Leo Van den Bossche voegt toe: “Zo bevrijd je jezelf van die zieke bende! Verspil je tijd en energie daar niet meer aan. Dan hoef je je nergens meer te verantwoorden. En wees gerust, mensen zullen je blijven vinden indien ze ondersteuning wensen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 230 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
4 maanden geleden

Een helder Licht, deze man.

H.Smit
H.Smit
4 maanden geleden

Het is allemaal puur WEF fascisme, en met de vaccinatie is er dan ook al een soort van Endlösung voor ons in de pen. Maar de bijbel geeft het al aan en in ons hart weten we het allemaal dat uiteindelijk het “Goede” overwint.

Paulien
Paulien
4 maanden geleden

Het kaf en het koren ..

Hugo
Hugo
4 maanden geleden

Wat ben ik trots op mensen als Steve van Herreweghe die het hart op de juiste plek hebben zitten, en wat heb ik een afschuwelijke hekel aan die onbetrouwbare ruggegraatloze meelopers die te laf zijn om stelling te nemen tegen het onrecht wat ze deze man aandoen. Laf, hypocriet, en oncollegiaal.

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x