Binnenland

Kabinet mag WHO-pandemieverdrag niet ondertekenen voordat Kamer zich hierover heeft uitgesproken

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Het kabinet mag het WHO-pandemieverdrag niet ondertekenen voordat de Tweede Kamer zich hierover heeft uitgesproken. Een motie van BBB-voorvrouw Van der Plas die hiertoe oproept, is aangenomen door de Tweede Kamer.

De regering wordt dringend verzocht om de Kamer volledig te informeren over alle genomen besluiten met betrekking tot het pandemieverdrag en de Internationale Gezondheidsrichtlijnen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet-democratisch gekozen organisatie

Belangrijk is dat deze informatie wordt verstrekt voordat eventuele ondertekeningen of verdragsverplichtingen worden aangegaan, benadrukt de BBB. Dit garandeert dat volksvertegenwoordigers hun controlerende rol kunnen uitoefenen en dat het proces transparant blijft voor het publiek, licht de partij toe.

‘De WHO is een niet-democratisch gekozen organisatie en we vinden dan ook dat deze onderwerpen en de reeds genomen besluiten open besproken moeten worden in de Tweede Kamer’. Hierom hebben we deze motie ingediend, zegt BBB-beleidsmedewerker Jochem Vrugt.

Prominente rol

BBB-Kamerlid Mona Keijzer zei dat ze graag een brief wil van de regering waarin staat hoe ze omgaan met deze aangenomen motie.

Uit de toelichting op de begroting van het ministerie van VWS blijkt dat het kabinet inzet op het pandemieverdrag, waarbij Nederland een prominente rol speelt met de functie als covoorzitter van de onderhandelingen namens de Europese regio.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Onbekend
Onbekend
2 maanden geleden

Soap

Annette
Annette
2 maanden geleden

Uiteraard juich ik het besluit van de partij van Caroline van der Plas, de BBB, van harte toe.

Eindelijk laat deze partij, die ALLE boeren van Nederland toch héél erg in de kou heeft gelaten, zich ook eens van de goede kant zien.

Maar ik heb dit stukje goed gelezen en mijn onderbuik zegt mij, dat het allemaal geen moer zal helpen om dat vreselijke verdrag van, inderdaad, deze ongekozen Wereld (On)Gezondheidsorganisatie, wel of niet getekend te krijgen.

En WAAROM denk ik dat? Omdat, zoals wij al JAREN weten, de jongetjes en meisjes van de Nederlandse, inmiddels al weer maanden demissionaire regering, zich hier geen barst van zullen aantrekken.

Zij hebben ALLEMAAL hun ziel allang aan de duivel (WEF, WHO, VN) verkocht en streven er oprecht naar om, alweer, het braafste jongetje van de klas te zijn.

Wat het grootste deel van de Nederlandse bevolking hier van vindt….. dat zal ze WORST wezen.

Toevallig heb ik vanochtend weer een stukje gelezen op Telegram over ditzelfde onderwerp.

Die engnek en oorlogsmisdadiger Tedros en nog wat, heeft gedreigd, dat landen, die straks in mei dat vreselijke verdrag NIET tekenen, te maken zullen krijgen met die mysterieuze ziekte X. En dat zouden wij niet moeten willen met z’n allen.

Gezien het feit, dat er de afgelopen tijd door de kabinetsleden meerdere keren “gewoon” tegen de zin van de Tweede Kamer, getekend is bij het kruisje, kan ik mij, jammer genoeg, niet voorstellen, dat dat nu niet weer gebeurt.

Maar wij zullen het maar weer afwachten. Veel anders kunnen wij momenteel niet doen.

Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
2 maanden geleden

Ik zeg het nog een keer.

Nederland de proeftuin van het globalistisch wef.
Ze gaan het toch door zetten want dat doen ze met alles.
Ik hoop wel dat alles bij de nieuwe formatie teruggedraaid word.

Leo
Leo
2 maanden geleden

Wat ze ook mogen besluiten…. ik doe hier niet aan mee !!

Back to top button
120
0
We lezen graag je reactie!x