Homepagina » Gezondheid » Bedankt Bill Gates: er zijn nu meer poliogevallen door het vaccin dan het wilde virus. Wereldgezondheidsorganisatie trekt aan de bel
Bedankt Bill Gates: er zijn nu meer poliogevallen door het vaccin dan het wilde virus. Wereldgezondheidsorganisatie trekt aan de bel

Bedankt Bill Gates: er zijn nu meer poliogevallen door het vaccin dan het wilde virus. Wereldgezondheidsorganisatie trekt aan de bel

In vier Afrikaanse landen zijn nieuwe gevallen gemeld van polio die gelinkt zijn aan het vaccin, meldt persbureau AP. Bedankt Bill Gates.

Uit cijfers blijkt dat er nu meer kinderen verlamd raken door virussen die in het vaccin zitten dan virussen in het wild. Nogmaals bedankt Bill Gates.

Een nieuw rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wijst op negen nieuwe poliogevallen in Nigeria, Congo, de Centraal-Afrikaanse Republiek en Angola die veroorzaakt zijn door het vaccin.

Soortgelijke uitbraken

In zeven andere Afrikaanse landen zijn soortgelijke uitbraken gemeld. Ook in Azië zijn al meerdere gevallen opgedoken.

In Pakistan, waar officieel nog sprake is van een epidemie, zijn bijvoorbeeld gevallen gemeld die zijn gelinkt aan het vaccin.

Al deze gevallen blijken te zijn veroorzaakt door het poliovirus type 2 dat in het vaccin zit. In het wild werd dit type jaren geleden uitgeroeid.

Oncontroleerbaar verspreidt

Het Independent Monitoring Board, een groep die is opgezet door de WHO, waarschuwde deze maand in een rapport dat het poliovirus uit het vaccin ‘zich oncontroleebaar verspreidt in West-Afrika en het hele uitroeiingsproces in gevaar brengt’.

De groep voegde toe dat functionarissen er maar niet in slagen om uitbraken die veroorzaakt worden door vaccins, de kop in te drukken.

De klassieke handelswijze van Big Pharma. Signaleer een ‘probleem’. Zet een campagne op om mensen bang te maken. Kom met een ‘oplossing’ die mensen juist ziek maakt. Verdien hier ook weer aan.

[AP]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

De staat als verkrachter die een spuit tegen je wil in je lichaam inperst. Straks gaan ze nog bepalen wanneer een vrouw zwanger moet worden.

Mrs. No-one
Mrs. No-one
1 jaar geleden

‘Facebook’ zit nu ook al in dit malafide complot en wordt men daar verwijderd indien men het waagt om aldaar artikelen e.d. te ‘posten’ die de negatieve effecten van vaccinnaties openbaren c.q. blootleggen. Het wordt met de dag moeilijker, ook al zelfs via de sociale media, om nu nog licht te werpen op onrechtvaardigheden die ziektes of zelfs soms ook de dood tot het gevolg hebben. De onderdrukking van de mensheid neemt steeds meer [ziekelijke/moordende]monsterlijke en grotere vormen aan, hoe kan men zich daar nu nog tegen behoeden, door dit soort rampen te bestrijden als ook mobilisaties om dit tegen te gaan, ook al zo wat onmogelijk worden gemaakt?

Philip
Philip
1 jaar geleden

Het geld voor de meeste vaccinaties (verplicht) denk maar aan de mazelen, de ingeënte verspreiden net het virus, meer nog, het virus kan op die manier muteren en word dus wel degelijk gevaarlijker. (voor de ingeënte)
Toch, als je het op de natuurlijke wijze krijgt en ook geneest (99%) ben je er van de rest van je leven vanaf, of het nu muteert of niet, de ingeënte niet, want zij hebben tijdens hun leven meermaals een spuit nodig.

Als er dan geen lampje gaat branden, dan weet ik het niet meer!!

PS: op Facebook (dictatuur/censuur) word tegenwoordig alles wat anti vaccinatie betreft verboden en gecensureerd…dus opgepast wat je post op Facebook/staatsbook

Rob
Rob
1 jaar geleden

De WHO die waarschuwt en aan de bel trekt? Die organisatie is zelf net zo corrupt, als de hel. Die wordt dan ook niet voor niets soms de World Horror Organisation genoemd. Een organisatie die zich voor doet alsof het om de hele wereld gaat is altijd een globalistische organisatie. Daarom staat er ook ‘wereld’ voor, verwijzend naar het globalisme. Maar het zal wel weer de tactiek zijn van wijzen naar een ander. Bill Gates is aanhanger (en uitvoerder) van de depopulatie agenda maar dat betekent niet dat de WHO ook maar een greintje beter is.

x

Check Also

gates

Bill Gates: bij de VOLGENDE pandemie beschikken we over gigantische mRNA-fabrieken

Miljardair Bill Gates denkt niet dat de ...

corona

Zender roept op coronadoden te melden, krijgt tienduizenden reacties over sterfgevallen na prik

De Amerikaanse regionale zender WXYZ-TV plaatste enkele ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x