Homepagina » Gezondheid » Bedankt Bill Gates: er zijn nu meer poliogevallen door het vaccin dan het wilde virus. Wereldgezondheidsorganisatie trekt aan de bel
Bedankt Bill Gates: er zijn nu meer poliogevallen door het vaccin dan het wilde virus. Wereldgezondheidsorganisatie trekt aan de bel

Bedankt Bill Gates: er zijn nu meer poliogevallen door het vaccin dan het wilde virus. Wereldgezondheidsorganisatie trekt aan de bel

In vier Afrikaanse landen zijn nieuwe gevallen gemeld van polio die gelinkt zijn aan het vaccin, meldt persbureau AP. Bedankt Bill Gates.

Uit cijfers blijkt dat er nu meer kinderen verlamd raken door virussen die in het vaccin zitten dan virussen in het wild. Nogmaals bedankt Bill Gates.

Een nieuw rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wijst op negen nieuwe poliogevallen in Nigeria, Congo, de Centraal-Afrikaanse Republiek en Angola die veroorzaakt zijn door het vaccin.

Soortgelijke uitbraken

In zeven andere Afrikaanse landen zijn soortgelijke uitbraken gemeld. Ook in Azië zijn al meerdere gevallen opgedoken.

In Pakistan, waar officieel nog sprake is van een epidemie, zijn bijvoorbeeld gevallen gemeld die zijn gelinkt aan het vaccin.

Al deze gevallen blijken te zijn veroorzaakt door het poliovirus type 2 dat in het vaccin zit. In het wild werd dit type jaren geleden uitgeroeid.

Oncontroleerbaar verspreidt

Het Independent Monitoring Board, een groep die is opgezet door de WHO, waarschuwde deze maand in een rapport dat het poliovirus uit het vaccin ‘zich oncontroleebaar verspreidt in West-Afrika en het hele uitroeiingsproces in gevaar brengt’.

De groep voegde toe dat functionarissen er maar niet in slagen om uitbraken die veroorzaakt worden door vaccins, de kop in te drukken.

De klassieke handelswijze van Big Pharma. Signaleer een ‘probleem’. Zet een campagne op om mensen bang te maken. Kom met een ‘oplossing’ die mensen juist ziek maakt. Verdien hier ook weer aan.

[AP]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Mrs. No-one schreef:

  ‘Facebook’ zit nu ook al in dit malafide complot en wordt men daar verwijderd indien men het waagt om aldaar artikelen e.d. te ‘posten’ die de negatieve effecten van vaccinnaties openbaren c.q. blootleggen. Het wordt met de dag moeilijker, ook al zelfs via de sociale media, om nu nog licht te werpen op onrechtvaardigheden die ziektes of zelfs soms ook de dood tot het gevolg hebben. De onderdrukking van de mensheid neemt steeds meer [ziekelijke/moordende]monsterlijke en grotere vormen aan, hoe kan men zich daar nu nog tegen behoeden, door dit soort rampen te bestrijden als ook mobilisaties om dit tegen te gaan, ook al zo wat onmogelijk worden gemaakt?

  8 likes
 • Philip schreef:

  Het geld voor de meeste vaccinaties (verplicht) denk maar aan de mazelen, de ingeënte verspreiden net het virus, meer nog, het virus kan op die manier muteren en word dus wel degelijk gevaarlijker. (voor de ingeënte)
  Toch, als je het op de natuurlijke wijze krijgt en ook geneest (99%) ben je er van de rest van je leven vanaf, of het nu muteert of niet, de ingeënte niet, want zij hebben tijdens hun leven meermaals een spuit nodig.

  Als er dan geen lampje gaat branden, dan weet ik het niet meer!!

  PS: op Facebook (dictatuur/censuur) word tegenwoordig alles wat anti vaccinatie betreft verboden en gecensureerd…dus opgepast wat je post op Facebook/staatsbook

  9 likes
  • elisabethje schreef:

   Zeer goed geredeneerd Philip, men veroorzaakt mutaties, ondermijnt het eigen immuunsysteem van de mens, en een gevaccineerde blijft levenslang afhankelijk van de vaccins. Drie vliegen in één klap!

   3 likes
 • Straalmans schreef:

  De staat als verkrachter die een spuit tegen je wil in je lichaam inperst. Straks gaan ze nog bepalen wanneer een vrouw zwanger moet worden.

  10 likes
 • Rob schreef:

  De WHO die waarschuwt en aan de bel trekt? Die organisatie is zelf net zo corrupt, als de hel. Die wordt dan ook niet voor niets soms de World Horror Organisation genoemd. Een organisatie die zich voor doet alsof het om de hele wereld gaat is altijd een globalistische organisatie. Daarom staat er ook ‘wereld’ voor, verwijzend naar het globalisme. Maar het zal wel weer de tactiek zijn van wijzen naar een ander. Bill Gates is aanhanger (en uitvoerder) van de depopulatie agenda maar dat betekent niet dat de WHO ook maar een greintje beter is.

  9 likes
 • elisabethje schreef:

  Bill Gates heeft ooit toegegeven dat hij de wereldpopulatie via vaccinaties toch al met 15% kan reduceren.
  Dan heeft hij het nog niet gehad over het wiskundig principe, de exponentiële functie die op termijn die 15% doet toenemen.

  1 likes
 • Elise schreef:

  Mijn hondje kreeg bij de 2de vaccinatie stuiptrekkingen en schuim uit zijn bek. Dat zijn toch symptomen van vergiftiging! Dacht echt dat ie dood zou gaan. Jammer, dat ik het niet op film heb.
  Wat ook een fabeltje is: eenmaal een kinderziekte gehad, dan ben je voor de rest van je leven safe. Of baby’s zijn nog immuun door zwangerschap. Dit komt mede door de snelle mutaties van vaccinaties.
  Iets anders:
  Ging met mijn zoontje van 5 maanden naar de wijk. Zaten daar 2 kinderen van een jaar of 3/4 op de aankleedtafel. Beide onder de waterpokken. Ik had zoiets van waarom doen ze dit? Was er niet blij mee en zei dat ook. Oh mevrouw maak je niet druk. Je baby is nog beschermd. Mijn zoontje heeft toen dus wel de waterpokken gekregen. Niet zo ernstig. Jaren later heeft ie het nog een keer gehad, maar toen wel ernstig.
  Het is goed dat ie het heeft gehad, maar je gaat het niet opzoeken als ze nog heel klein zijn.
  En zo zie je maar weer. Men weet eigenlijk weinig over ziektes/lichaam. Elk lichaam werkt anders, dus die vaccinaties zijn sowieso gevaarlijk.

  1 likes
 • John schreef:

  O wat hebben ze een lol samen. Hahshaha . Ze lijkt er niet zo veel mee te zitten. De onderwerpen zullen waar zijn. Maar hier zo veel lol over hebben? Is ook wel eng.

  0 likes
 • x

  Check Also

  roel coutinho

  Roel Coutinho over coronavaccin: ‘Succes beslist niet gegarandeerd’

  Robert Redfield, directeur van het Amerikaanse Centrum ...

  bill gates

  Bill Gates, ik ben niet jouw proefkonijn!

  Tien jaar geleden publiceerde de Rockefeller Foundation ...

  >