Homepagina » Binnenland » Baudet maakt gehakt van verhaal over Russische dreiging. Kijk hoe de Tweede Kamer zich als een horde hongerige hyena’s op hem stort
Baudet maakt gehakt van verhaal over Russische dreiging. Kijk hoe de Tweede Kamer zich als een horde hongerige hyena's op hem stort
Foto: YouTube/Forum Democratie

Baudet maakt gehakt van verhaal over Russische dreiging. Kijk hoe de Tweede Kamer zich als een horde hongerige hyena’s op hem stort

Tijdens een debat over defensie stortte de Tweede Kamer zich als een horde hongerige hyena’s op FvD-fractievoorzitter Thierry Baudet.

De inbreng van Baudet van vier minuten duurde vanwege de vele interrupties meer dan een half uur.

De FvD-leider hield een aantal Kamerleden tijdens het debat een spiegel voor. Hij liet zien hoezeer ze zijn geïndoctrineerd over bepaalde onderwerpen en wild om zich heen beginnen te slaan als hun illusoire wereldbeeld wordt bedreigd.

Schattig

In de media was vooral aandacht voor de botsing tussen Baudet en CDA-Kamerlid Hanke Bruins Slot.

Hij noemde haar ‘schattig’ vanwege haar overtuiging dat de militaire dreiging vanuit Rusland toeneemt.

“Ik was pelotonscommandant in Uruzgan. Ik heb pantserhouwitsers afgeschoten. Dat is verre van schattig. Toen zat u in uw studeerkamer,” reageerde Bruins Slot.

Baudet zei dat hij niet Bruins Slot schattig vond, maar haar geloof in de mededelingen van de veiligheidsdiensten over Rusland.

Overdreven

“Ik denk dat die dreiging wordt overdreven,” zei hij.

Bruins Slot vindt Rusland een bedreiging, terwijl in Afghanistan – waar ze zelf heeft gevochten – de Taliban inmiddels weer aan de macht is en radicaler is dan ooit tevoren.

Toen was het de beurt aan VVD-Kamerlid André Bosman.

Hij reageerde getergd: “Dan heeft de heer Baudet kennelijk gemist dat er vier Russen zijn opgepakt die een internetactie ondernamen tegen de OPCW (Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens). De hele discussie over MH17 gaat geheel voorbij aan de heer Baudet.”

Klakkeloos

Bosman benadrukte dat ‘onze diensten, die hoog staan aangeschreven, zich serieus zorgen maken over de dreiging van Russische en Chinese interventies’.

Baudet: “Als een spionageactiviteit extreem onprofessioneel is opgezet, zoals het geval was bij deze ‘Russische’ spionageactie, kun je je afvragen wie daar precies achter zat en hoe dat precies gegaan is.”

Hij merkte op ‘dat Rusland lid is van de OPCW en dus gewoon naar binnen kan’.

“U neemt allemaal maar klakkeloos aan wat er gebeurt,” vervolgde Baudet. “U leest iets in de krant en denkt: het zal wel waar zijn.”

Dubbele standaard

Ik sta daar wat sceptischer in, ik sta daar wat kritischer in, aldus het Kamerlid.

“Ik vind het op zijn minst opmerkelijk hoe ineens al die neuzen één kant op gaan en continu Rusland wordt aangewezen als de grote vijand,” zei hij.

Hij hekelde ook de dubbele standaard die in Nederland wordt gehanteerd.

Enerzijds is er extreme verontwaardiging over vermeende spionageactiviteiten, terwijl je anderzijds niks hoort over het ECHELON-programma van Amerika waarbij jarenlang alle telefoons van alle Europese politici continu werden afgeluisterd.

Bosman beschuldigde Baudet er vervolgens van ‘overal een oordeel over te hebben’.

Bekijk de video hieronder terug:

[Forum voor Democratie]


Vond je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

48 reacties

 1. Niet gek dat Baudet (Mussert 2.0) het goed doet onder complotdenkers. De nazi’s bewezen het al: complotdenken en fascisme zijn loten van dezelfde stam.

  6 likes
  • Slaat echt nergens op wat je stelt. Wat doe je dan hier op deze site als het je niks interesseert. Ga maar lekker meelullen met Rutte en kliekje landverraders.

   62 likes
   • Uw redenering is vreemd, maar ooit gehoord van vrijheid van meningsuiting?

    2 likes
    • @ danmaarzo
     Een mening is altijd subjectief, maar als dit( reactie van @ Peter) een mening is dan moet je die mening kunnen onderbouwen met argumenten .
     Anders is het een loze kreet, het wegzetten van groepen of beledigingen heeft niks te maken met vrijheid van meningsuiting , helaas begrijpt niet iedereen dat in het dagelijks internet verkeer, daarom is er zoveel agressie , iedereen roept maar wat zonder over de consequenties na te denken, een beetje dom dus…..

     6 likes
  • @ Peter
   Verklaar je eens nader, wat heeft Baudet met complotdenkers te maken..
   Wat heeft Baudet met Mussert te maken…
   Leg eens uit wat de nazi’s bewezen hebben i.v.m complotdenken..
   Of ben je zo’n iemand die de klok heeft horen luiden maar nog op zoek is naar de klepel….

   53 likes
  • Hoewel de vervolging van de Joden in de 2e wereldoorlog inderdaad op propaganda gebaseerd was is het juist Baudet die door de huidige anti-Russische propaganda heen prikt…
   We hebben m.a.w. niet één, maar een kamer vol complotters.

   14 likes
   • net zoals bij de klimaatdiscussies.liet Baudet zien dat hij ook hier de antiputin zombies in de tweede kamer in zijn zak had.
    zonder enige onderbouwing ging de hele bende de kast op.
    schittend,zoals hij als solist hier de regie wist te houden..

    9 likes
  • Enige onderbouwing zou geen kwaad kunnen lijkt me.

   15 likes
  • @Peter; Baudet, Mussert 2.0? Uh,….deze onzin die jezelf neerzet getuigt meer van meeloperij in de lijn van Mussert. Die heulde namelijk met de nazi’s, zoals jij nu met de enge Rutte en zijn gluipers.

   12 likes
  • Stel je eens voor dat je nog steeds door nazies geregeerd wordt, en dat het allemaal aan het uitkomen is.

   8 likes
  • Nazi staat voor nationaal zionisme.
   De meesten zijn niet zo happig op het zionisme

   3 likes
  • (De aanloop naar) WOII bewees het al: complotten bestaan, en moet je op tijd herkennen.

   2 likes
 2. Tja tegen zoveel onbenul kan geen mens tegen op, kijk een paar weken Vesti News en Russia Insight en je ziet dagelijks wat Putin zoal doet…..
  Wij hebben toch een spreekwoord ,,zo de waard is vertrouwt hij z’n gasten,,
  Geloof dat t vorige week was, herdenking 75 jaar na WO 11, dan gaat Putin bloemen brengen bij t graf van z’n broer en vele andere gesneuvelden, mooie bijeenkomst …… Dat zal vast niet zijn uitgezonden op de TV……..Hypocriete idioten hier, Wij zijn veel zieliger natuurlijk, selectieve slachtoffer rol…….

  41 likes
  • Louise,

   Zelf volg ik Russia Insight al een tijdje. Per toeval op Youtube gevonden.

   Dhr. Putin is niet alleen een goede president voor zijn land, maar zeer zeker ook een groot mens met liefde in zijn hart.

   Iets wat ik bij anderen mis.

   22 likes
 3. Maar natuurlijk wordt de dreiging van Rusland overdreven. Men heeft nu eenmaal een vijand nodig.

  43 likes
 4. Te schaamteloos voor woorden.
  Deze politici vormen hun mening gewoon uit de krant.
  En wat ze natuurlijk uit Washington krijgen ingefluisterd. Deze lui zijn gewoon gehersenspoeld en kunnen helaas niet meer zelfstandig denken. En we mogen dus op deze goedgelovige prutsers onze stem uitbrengen. Het is tenenkrommend en gewoon om te janken.
  Ik weet wel wat ik ga stemmen. Het zal niet helpen vrees ik maar ik zie het meer als waardering.

  38 likes
 5. “wat zegt dit, “Ik was pelotonscommandant in Uruzgan” wat heeft dit er mee te maken, helden staan bestaan in de film, als we het leven op deze kreten moet geloven wordt het een bende,
  hoe kan je oordelen over Rusland aks je er niet van weet, en ja de baasje in het leger willen een vijand, en u gelooft het blind. wat is er bereikt met dat legertje spelen, niets enkel ellende. dus kom met feiten of hou je mond aub

  15 likes
  • @Loek; ” peletonscommandant van een artillerie-eenheid in Uruzgan “; wat een giller. We weten allemaal dat deze lui in achterhoede zitten op veilige afstand van het echte werk. Nee, ze zou pas een echte commandant zijn als ze in de voorhoede had gezeten; daar waar de klappen vallen, namelijk bij de infanterie en aanverwante onderdelen. Maar ach, die lef had ze blijkbaar niet. Typisch een politicus; denken dat ze heel wat zijn maar eigenlijk niets voorstellen. En Rusland? In mijn diensttijd waren ze al de boosdoeners en konden ze elk ogenblik het land binnen vallen, wat nooit is gebeurd.

   11 likes
  • gevaarlijk deze vrouwelijke landmachtofficier.
   blind geloven, dat de russen gevaarlijk zijn.
   enige nuance zou op zijn plaats zijn

   11 likes
 6. Zelf ben ik met de FvD niet met alles eens. Voor het overgrote deel overigens wel. En hoe Baudet hier zich staande houdt, mijn zegen (stem) heeft ie. Zelf nadenken!!! Klopt het of niet.

  31 likes
 7. Salariskosten 2e kamer: 150 keer ruim 109.000 euro per jaar.
  Daarnaast reis en verblijfkosten en een ziektekostenbijdrage van ruim 2600 euro per jaar.

  Renovatie van het binnenhof: euro 525 miljoen.
  En dan nog de kosten voor het jaarlijks onderhoud en facilitaire zaken.

  Het gemiddelde “salaris” van een parlementslid van een land in de EU is euro 60.000 euro per jaar.

  21 likes
 8. De vijand is in grote aantallen binnengehaald en wordt met publiekgeld onderhouden, daar heb je geen Rus als vijand meer voor nodig. En niet te vergeten dat de politiek (landverraders) tegen de eigen bevolking strijdt i.p.v. voor. De overheid kan de bevolking niet eens meer gepaste bescherming bieden, eerder staat het gemiddelde mens juist door de politiek en overheid bloot aan gevaar door de instroom van jihadisten en ander soort gespuis die westerlingen zien als varkens.

  Baudet mist hier het punt waar vele miljarden naar toegegaan zijn, namelijk de AMERIKAANSE!! JSF waarmee in de toekomst in soevereine landen oorlog kan worden gevoerd op kosten van onze zaak. Het heeft er alle schijn van dat de VS de rekening legt bij het westen en zelf zakelijk er beter van wordt. Olie, grondstoffen roven, landen bezetten en uiteindelijk hier de rekening leggen voor bijv. milieuzaken (Tesla auto’s onder soort van dwang verkopen in Europa) en verder Rusland als vijand gebruiken om de Amerikaanse defensie-industrie verder op te krikken.

  Rusland is zeer zeker onze vriend, alleen mag men van de VS geen vrienden zijn met Rusland. Rusland staat zelfs open om als bondgenoot te strijden tegen eventuele vijandelijkheden van andere mogendheden. Maar, ook dat kan en mag niet van de door de zionisten geleide VS.

  20 likes
  • Wouw wat een antwoord helemaal gelijk . Wij kunnen samen aan de koffie.
   Als je na de video niet begrijpt hoe angst zaaien regeert dan is het toch tijd om wakker te worden mijn beste mensen.
   Je moet begrijpen dat deze mensen niets goed in petto hebben voor de toekomst van onze kinderen.

   2 likes
 9. Hoe zei ik het laatst ook al weer?
  die wolvin die nu al 7 jaar op de Veluwe woont en poept.
  Zo zie je ze ook ongetemd in de regeringsbanken. En als wolven inderdaad over Thierry heen vallen.
  Het is nl helemaal geen gek idee om de “natuurlijke” inloop van wolven in Nederland te vergelijken met sommige gekweekte wolven die deel uitmaken van onze regering. De verwildering die om ons heen slaat.
  bewust en wel gekweekt.
  We hebben als mensen de opdracht om de wereld een zachtaardig oord te laten worden.
  Ook natuurorganisaties die de wolf omarmen, (niet letterlijk). En die nu toch echt de wandelgebieden onveilig gaat maken voor natuurliefhebbers en wandelaars. Het gebeurd voor je ogen! Oh ja, wolven zijn schuw, behalve als ze het oostvaarders-plassen-honger-syndroom hebben.Ja dan eten ze ook wel kinderen. Waar lazen we dat ook weer ; dat kinderen gegeten worden door een soort van mensen die aan de top van de roedel staan.
  Roedelgedrag in de 2e kamer . Als je je er buiten begeeft dan wordt je verslonden.
  Maar wat mooi wat Thierry doet. !!

  19 likes
 10. Deze politici hebben geen benul van wat er allemaal gaande is en hoe ze dagelijks vanuit allerlei media op het verkeerde been worden gezet en worden gebruikt voor een agenda van derden die ze niet eens lijken te (her)kennen.

  Ongelooflijk! En dat soort mensen moeten wij dan vertrouwen als het om onze belangen gaat!

  Ben blij dat we in ieder geval nog een paar verstandige mensen hebben in het FvD. Thierry heeft tenminste nog de moed om eerlijk toe te geven dat hij niet altijd alle antwoorden voorhanden heeft en de mogelijke opties nog in overweging neemt. Dat is een teken van intelligentie. In tegenstelling tot de mensen die besmuikt lachend pretenderen dat ze de antwoorden al rond hebben, terwijl ze helemaal niet geinteresseerd zijn in de vraag wat nu eigenlijk de waarheid is. Wat een ramp!

  19 likes
 11. Het is eigenlijk de moeite niet waard om tegen die onbenullen in de kamer in te gaan, gewoon laten verrekken die gasten…hoewel ze zo wel hun eigen graf graven wat mij betreft.

  15 likes
 12. “Rusland is lid van de OPCW en kan openlijk naar binnen”. Ik las toen ergens dat juist het onderzoek niet toegangkelijk was voor Rusland.

  3 likes
  • De onderzoeken van het OPCW mbt Sirië vielen in het voordeel van Rusland uit. Het OPCW bespioneren ligt daarom niet echt voor de hand…

   7 likes
   • Juist wel. Het spioneren werdt gedaan tijdens het onderzoek. Rusland wilde gewoon weten welke info er was tijdens het onderzoek. Dat het achteraf in het voordeel van Rusland was, is inderdaad achteraf.
    Je gaat bovendien niet spioneren als je de uitslag al weet…

    3 likes
 13. Nog meer politie? Soldaten in de straten? Eng hoor!
  Baudet! Onder die witte lijntjes ligt een spiegel. Kijk daar eens in.

  4 likes
  • @Erde

   Dat is inderdaad vreemd en maakt Baudet daar een behoorlijke uitglijder of vraagt om nader uitleg en heeft eerder de schijn van symptoombestrijding. En het gevaar bestaat dat politie en leger zich uiteindelijk van hogerhand moeten keren tegen onschuldige burgers i.p.v. het (buitenlandse) geboefte. En laat duidelijk zijn dat echte criminaliteit waar tegen nooit opgetreden zal worden, zoals de politiek, banken en industrie, deze groot hebben gemaakt. Crimineel gedrag loont en goed gedrag wordt bestraft, tenminste in deze afvallige en geesteszieke wereld.

   De grondstenen naar WOIII wordt nog steeds gelegd, de politiek en overheid doen daarvoor uiteindelijk hun uiterste best.

   8 likes
   • Uiteindelijk is hij ook een lid van de Club.
    Controlled opposition.
    Men zal oogsten wat men zaait, en iedereen krijgt wat hem toe komt.
    Ik verwacht dat het weleens een bittere pil gaat worden.

    0 likes
 14. Bolshevik israel en tempeliers zijn hetzelfde. Je kiest bij hun altijd de duivel. Bibi is hitler, putin een pedo. Ik sta versteld hoe jullie ACHTERLOPEN

  3 likes
 15. zo even wachten en dan stemmen thomas ik doe mee.
  lijken of we het tuig van de richel een beetje in kunnen tomen.

  5 likes
 16. Angst en terreur zaaien dat houd t de elite aan de macht, en terreur introduceren is schijnbaarhet beste instrument?

  5 likes
 17. Als er werkelijk iets wilt veranderen dan moet eerst dat hele Binnenhof geruimd worden. In feite is dat niks anders dan een nationaal kantoor voor globalisme, gevestigd in Den Haag. De economie is niet onze economie, niet van het volk, het is de economie van het (zionistisch) globalisme en kapitalisme. Je hoort werkelijk niemand ‘binnenlands’ praten. Alles gaat over het buitenland. Dat Rusland een gevaar is is alleen maar zo voor de Westerse Cabal, gezeteld in Brussel maar vallend onder de rest van de Cabal. Ons ‘nationaal kantoor voor globalisme’ valt daar ook onder. Rusland heeft de Rothschilds en hun centrale bank het land uitgeschopt en werken niet mee aan de NWO. Dat is de reden dat de Cabal Rusland continue overal van beschuldigt en van alles doet om een oorlog uit te lokken voor hun eigen agenda. Onze politiek is mede schuldig aan vele miljoenen doden in andere landen door deelname aan die agenda. Wat ze daar verdedigen noemen is in feite binnen vallen in andere landen om de grondstoffen en om ‘zogenaamde democratie in te voeren.

  Wat dat betreft vertrouw in de FvD ook niet. Het ziet er naar uit dat niemand in het Binnenhof komt zonder die globalistische agenda te verdedigen. Ja, Baudet kan heel mooi praten. Hij verwoord ook feilloos wat heel veel mensen denken. Maar intussen heeft hij wel ook tegen het terug draaien van de belastingverhoging gestemd. Het zijn nog steeds niet de woorden maar de daden die laten zien waar een partij voor staat. In onderstaand artikel wordt mooi uitgelegd hoe de volkswoede en onrust wordt gekanaliseerd in een nieuwe partij die het volk moet vertegenwoordigen zodat het volk zich gedeisd houdt. Zo worden de gele hesje ook al als voorbeeld genoemd (als mogelijke nieuwe partij in Frankrijk) en de PvdA was zo’n voorbeeld na de oorlog toen de arbeiders onrustig werden. De FvD kan heel mooi verwoorden wat veel mensen denken maar ik kan me niet aan de indruk ontrekken (door die tegenstem voor het terug draaien van de btw verhoging) dat de FvD gewoon de volgende partij is die in het leven is geroepen om de gemoederen onder het volk in te dammen. Politiek verandert nooit iets. Niet zolang het globalistisch is in plaats van nationaal en in volksbelang. In feite zal dus het globalisme / kapitalisme verslagen moeten worden want DAT is de vijand van het hele menselijke ras.

  5 likes
 18. Bas van Stapelbergde

  Ik ga zelfs een stapje verder. Vanmorgen was het erg glad en ik glee bijna uit met mijn fiets en ik dacht direct dat dit moet de schuld van Poetin zijn. Het kan niet anders of het is de schuld van Poetin.

  4 likes
 19. gehakt ballen inderdaad ! maar dan half om half.. of toch alleen van varkens ?

  2 likes
 20. Inderdaad Salvar daarom zijn ze zo bang van hem….😀

  1 likes
  • Globalisme kan wel een weg zijn om tot de eenheid van de mensheid te komen en waar oorlogen en buitensporig geweld en sexuele perversies van het wereldtoneel verdwijnen.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Komt het grootste schandaal uit de Amerikaanse geschiedenis aan het licht? Overstock-directeur opent aanval op Deep State

Komt het grootste schandaal uit de Amerikaanse geschiedenis aan het licht? Overstock-directeur opent aanval op Deep State

Directeur van de Amerikaanse webwinkel Overstock Patrick ...

Verenigde Staten groter gevaar voor de mensheid dan nazi-Duitsland. Amerikaanse schrijver legt uit waarom

Verenigde Staten groter gevaar voor de mensheid dan nazi-Duitsland. Amerikaanse schrijver legt uit waarom

De Verenigde Staten financieren en verspreiden terrorisme ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.