Buitenland

Heeft Trump toch gewonnen? Ex-inlichtingenofficier over de ‘misdaad van de eeuw’

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig militair inlichtingenofficier Seth Keshel ontdekte dat er alleen al in de Amerikaanse staat Georgia bijna 300.000 stemmen te veel zijn toegekend aan Joe Biden. Officieel is die staat naar Biden gegaan.

Op de website van de New York Times stond Donald Trump in Georgia op verkiezingsavond op winst toen 98 procent van de stemmen was geteld. Uiteindelijk ging de staat alsnog naar Biden.

Keshel baseert zijn onderzoek op onder andere trends, stemgeschiedenis en bevolkingsgroei of -afname. Daarmee kun je de uitslag van verkiezingen volgens hem zeer nauwkeurig voorspellen.

Met gemak

De oud-inlichtingenofficier merkte in gesprek met One America News op dat er in drie sleutelstaten in het oosten van de Verenigde Staten – Florida, Pennsylvania en North Carolina – een verschuiving heeft plaatsgevonden richting de Republikeinen. Je zou dus verwachten dat Trump die staten, met name Pennsylvania, met gemak zou winnen.

Ook in Georgia zag Keshel een verschuiving richting het Republikeinse kamp. Hij roept dan ook op tot een verkiezingsaudit in de staat die theoretisch gezien naar Trump had moeten gaan.

Spookstemmers

Verder zei hij dat in sommige staten, waaronder Georgia, extreem veel zogeheten spookstemmers geregistreerd staan. Hij noemde ook New Hampshire. Daar werden tussen 2012 en 2016 13.000 nieuwe kiezers geregistreerd. Tussen 2016 en 2020 kwamen er nog eens 200.000 nieuwe kiezers bij, volgens Keshel voornamelijk spookstemmers.

4.6 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annemiek B.
Annemiek B.
1 jaar geleden

Ik denk dat er meerdere misdaden van de eeuw knokken om de eerste plaats… Kiest u maar!

Pascal
Pascal
1 jaar geleden

Dus de grootste misdaad van de eeuw, wordt niet gecorrogeerd ? En men laat dit verder gewoon doorgaan ? Zonder er daadwerkelijk er iets mee te doen ? Het was toch de misdaad van de eeuw ? Daar moet toch elke politie agent toch achter aan gaan ?
Maar er gebeurt helemaal niets ! Want er is ook niets gebeurt ! Het was allemaal in scene gezet !
Totdat de massa opstaat, gebeurt er helemaal niets! En de weinige die zich echt bewust zijn, worden gedegradeerd als tweede rangs burger !

Marco
Marco
1 jaar geleden

Mooi nu die demente debiel er uit knikkeren.

Helaas zal dat niet lukken denk ik.

baviaan
baviaan
1 jaar geleden

de wereld is verrot…..

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x