Binnenland

BBB-gedeputeerde gaat even ‘off-script’: ‘We willen doorgaan met de (stikstof)plannen’

Help door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Wij hebben onlangs een gesprek gehad met de minister en daarin aangegeven dat wij gewoon door willen gaan met de plannen en dat we het ons niet kunnen permitteren om stil te gaan staan, zei gedeputeerde Mariëtte van Leeuwen van de BoerBurgerBeweging in Zuid-Holland.

“Wij willen gewoon doorgaan,” benadrukte ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hoop van alle BBB-kiezers op de mestvaalt

De nieuwe gedeputeerde van de BBB bekent direct kleur. Ondanks de val van het kabinet is zij van plan door te gaan met het desastreuze stikstofbeleid, reageert FVD Zuid-Holland.

Fractievoorzitter van FVD in Zuid-Holland Ewald Kegel voegt toe: “BBB-gedeputeerde Mariëtte van Leeuwen gaat even ‘off-script’ tijdens de commissie over stikstof en weet binnen één minuut de hoop van alle BBB-kiezers even op de mestvaalt van de geschiedenis te parkeren.”

Partij van Nawijn

Kegel merkt op dat Van Leeuwen van de partij van Hilbrand Nawijn in Zoetermeer komt. Haar partner, Ronald Weerwag, is wethouder in Zoetermeer namens de partij van Nawijn.

4.8 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christien
Christien
7 maanden geleden

Dat heet een kat in de zak.

Rombout
Rombout
7 maanden geleden

Wat een volksverrader. BBB moet haar onmiddellijk dumpen.Heel snel anders stem ik niet op de BBB

PyongYang aan de Noordzee
PyongYang aan de Noordzee
7 maanden geleden

Nogmaals; BBB en Omzigt zijn allemaal van het partijkartel. En bij de volgende verkiezingen zullen uiteraard weer velen op deze rattenvangers van hamelen gaan stemmen. Dat komt omdat de gemiddelde Nederlander niet zo slim is. Die trappen iedere keer weer in dezelfde val omdat ze zich laten voorliegen en indoctrineren door de spreekbuizen van het wef-regime in ons land. De wakkere mensen zullen echt wel weten dat er maar 1 partij is waar je nog op kunt stemmen en dat is FVD. Daar komt ook nog bij dat de verkiezingen tegenwoordig ook hier worden gefixt. Ze zogenaamde peilingen geven de verkiezingsuitslagen al goed weer. Namelijk dat Omzigt en GroenRood flink gaan “winnen”. Daar wordt wel voor gezorgd. En die moeten zowieso in de nieuwe regering komen. Opdracht vanuit Brussel.

Jeff
Jeff
7 maanden geleden

En als ze nou bedoeld zou hebben dat de stikstofplannen van tafel moeten, dan hoefde deze gedeputeerde niet straks de gedupeerde te zijn.

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x