CoronaBinnenland

Columnist hekelt ‘sadistische experiment’ De Jonge en Rutte: ‘Met je neppandemie’

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!

Columnist Ebru Umar zette zondag beelden op social media van het concert van De Vrienden van Amstel Live in Rotterdam Ahoy. Ze schreef erbij: “Jullie hebben ons twee jaar levensplezier afgepakt, Hugo de Jonge, Mark Rutte en ministerie van VWS – voor jullie sadistische experiment. Met je kútcorona en je neppandemie die helemaal niets heeft opgeleverd behalve dood en verderf.”

“Ik bedoel: is de zorg opgeschaald? Zijn er meer mensen gemotiveerd om een zorgopleiding te doen? Zijn de salarissen in de zorg verbeterd? In ruil voor jullie slaafse houding, Diederik en Ernst? Jullie hadden iets kunnen leren van Sywert. Wat heb je gedaan met die 5,1 miljard, Hugo?” vroeg Umar.

Enig idee hoeveel mensen jaarlijks kanker krijgen?

Het duurde niet lang voordat de trollen zich meldden. “Die neppandemie heeft de wereld ongeveer 15 miljoen doden opgeleverd. Maar Ebru vindt haar levensplezier belangrijker,” schreef iemand. Umar: “Enig idee hoeveel mensen jaarlijks kanker krijgen? Of aan sterven? Zonder dat je er wakker van ligt? Of dat het dag in dag uit op het nieuws is?”

Een ander noemde haar een ‘NSB-heks’ en een ‘extreemrechtse jankert’. Weer iemand anders zei dat ‘er veel meer doden waren gevallen als we naar jou hadden geluisterd’. “Door de maatregelen en vaccinaties zijn er niet méér dan 22.243 doden gevallen,” beweerde deze persoon.

“Mens, ga koken,” schreef ene Raoul. “Origineel hoor,” reageerde Umar.

4.8 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wilma
Wilma
2 maanden geleden

Ze heeft volledig gelijk. Het zijn massamoordenaars.

robert
robert
2 maanden geleden

BOOM!

Jaco
Jaco
2 maanden geleden

En!? Wat heeft dit opgeleverd? Stopt het nu?

Vlinder
Vlinder
2 maanden geleden

Met je eens Ebru!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

122
0
We lezen graag je reactie!x