Buitenaards

“Beelden tether-experiment NASA bewijzen dat buitenaardsen bestaan”

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens de negentiende vlucht van spaceshuttle Columbia op 25 februari 1996 werd het zogeheten tether-experiment uitgevoerd, waarbij astronauten probeerden middels een lange kabel – een tether genaamd – elektriciteit op te wekken en de bovenste laag van de atmosfeer te bestuderen. De kabel knapte uiteindelijk waardoor het experiment mislukte.

Nadat de kabel was uitgerold, verschenen in beeld allerlei cirkelvormige objecten met een gat in het midden, die kriskras door elkaar bewogen. Eerder deze maand publiceerde Stargazer Nation een nieuwe video op basis van het oorspronkelijke beeldmateriaal, waarin te zien is hoe UFO’s de tether benaderen. Het filmpje geeft complottheoretici nieuwe munitie, zo meldt de Houston Chronicle.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ten tijde van het incident legde astronaut Franklin Chang-Diaz uit dat de objecten bij de kabel ‘kleine stukken puin waren’ die meevlogen met de spaceshuttle. Dit ruimtepuin werd verlicht door de zon, aldus de astronaut.

Later merkte John Tindall van History Channel op dat de telelens van de camera een cirkelvormige spiegel had met een gat in het midden. Omdat de beelden als gevolg van het licht van de zon werden overbelicht, leek het alsof ze zich achter de kabel in plaats van ervoor bevonden, aldus Tindall.

In de archieven van NASA over de hoogtepunten van de missie wordt nergens melding gemaakt van UFO’s of vreemde waarnemingen op het moment dat de kabel knapte. Als zich buiten het raam van de spaceshuttle vreemde zaken hebben voorgedaan, zijn ze weggelaten uit het overzicht van de hoogtepunten.

[Chron]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Daan
Daan
9 jaren geleden

Ik denk dat Tindall gelijk heeft. Het is steeds hetzelfde verschijnsel dat heen en weer en op en neer zwemt. De afwezigheid van zwaartekracht doet vreemde dingen met de beelden en perspectieven, en met de gelijktijdigheid. Tijd en zwaartekracht hangen samen. Daarom lijkt het ook alsof er zoveel sterren zijn in het universum, terwijl het er in werkelijkheid maar een is, de zon.

marcel
marcel
9 jaren geleden

Oke, maar één ster? Toch mooi dat er hier mensen zijn die ons er even op wijzen dat we ons altijd vergist hebben als we dachten meerdere sterren te zien. Dat is dus niet, lees ik nu. Het is er namelijk maar één.
Het moet niet gekker worden hier!!!

Patrick
Patrick
9 jaren geleden

De cirkelvormige objecten wijzen verschillende richtingen uit. Daarom denk ik ook dat het geen camera anomalie is, omdat daarbij alle ufo’s in dezelfde richting zouden wijzen. Iedereen is in staat om het beeldmateriaal te onderzoek en op Google te gaan neuzen naar een oplossing…

days of our lives
days of our lives
9 jaren geleden

UFO Hunters (de wat serieuzere voorloper van Ancient Aliens) heeft een aflevering aan dit gebeuren besteed.

De eerste keer dat ik deze beelden zag, was ik wel onder de indruk. Na het zien van die aflevering niet meer, het is een optische illusie.

Deze ben ik nog wel benieuwd naar, daar heb ik nooit een echte verklaring voor gezien:

https://www.youtube.com/watch?v=NdpdradNfMk
(geluid uit, die muziek is vreselijk)

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x