Homepagina » Buitenaards » “Beelden tether-experiment NASA bewijzen dat buitenaardsen bestaan”
"Beelden tether-experiment NASA bewijzen dat buitenaardsen bestaan"

“Beelden tether-experiment NASA bewijzen dat buitenaardsen bestaan”

Tijdens de negentiende vlucht van spaceshuttle Columbia op 25 februari 1996 werd het zogeheten tether-experiment uitgevoerd, waarbij astronauten probeerden middels een lange kabel – een tether genaamd – elektriciteit op te wekken en de bovenste laag van de atmosfeer te bestuderen. De kabel knapte uiteindelijk waardoor het experiment mislukte.

Nadat de kabel was uitgerold, verschenen in beeld allerlei cirkelvormige objecten met een gat in het midden, die kriskras door elkaar bewogen. Eerder deze maand publiceerde Stargazer Nation een nieuwe video op basis van het oorspronkelijke beeldmateriaal, waarin te zien is hoe UFO’s de tether benaderen. Het filmpje geeft complottheoretici nieuwe munitie, zo meldt de Houston Chronicle.

Ten tijde van het incident legde astronaut Franklin Chang-Diaz uit dat de objecten bij de kabel ‘kleine stukken puin waren’ die meevlogen met de spaceshuttle. Dit ruimtepuin werd verlicht door de zon, aldus de astronaut.

Later merkte John Tindall van History Channel op dat de telelens van de camera een cirkelvormige spiegel had met een gat in het midden. Omdat de beelden als gevolg van het licht van de zon werden overbelicht, leek het alsof ze zich achter de kabel in plaats van ervoor bevonden, aldus Tindall.

In de archieven van NASA over de hoogtepunten van de missie wordt nergens melding gemaakt van UFO’s of vreemde waarnemingen op het moment dat de kabel knapte. Als zich buiten het raam van de spaceshuttle vreemde zaken hebben voorgedaan, zijn ze weggelaten uit het overzicht van de hoogtepunten.

[Chron]


Vond je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. Ik denk dat Tindall gelijk heeft. Het is steeds hetzelfde verschijnsel dat heen en weer en op en neer zwemt. De afwezigheid van zwaartekracht doet vreemde dingen met de beelden en perspectieven, en met de gelijktijdigheid. Tijd en zwaartekracht hangen samen. Daarom lijkt het ook alsof er zoveel sterren zijn in het universum, terwijl het er in werkelijkheid maar een is, de zon.

  2 likes
 2. Oke, maar één ster? Toch mooi dat er hier mensen zijn die ons er even op wijzen dat we ons altijd vergist hebben als we dachten meerdere sterren te zien. Dat is dus niet, lees ik nu. Het is er namelijk maar één.
  Het moet niet gekker worden hier!!!

  6 likes
 3. UFO Hunters (de wat serieuzere voorloper van Ancient Aliens) heeft een aflevering aan dit gebeuren besteed.

  De eerste keer dat ik deze beelden zag, was ik wel onder de indruk. Na het zien van die aflevering niet meer, het is een optische illusie.

  Deze ben ik nog wel benieuwd naar, daar heb ik nooit een echte verklaring voor gezien:

  https://www.youtube.com/watch?v=NdpdradNfMk
  (geluid uit, die muziek is vreselijk)

  3 likes
 4. Ik heb er zelf 1 gezien. Op steenworp afstand, recht voor m’n snufferd. Helaas. Het zet je wereldbeeld op zn kop. Ik heb er geen gemak van alleen maar last.
  Ook geen gezellige gechannelde boodschappen waar ik wat mee kan, misschien hebben “ze” het geprobeerd en was ik te stom om het te begrijpen. Dat kan natuurlijk ook. 🙂

  Last? JA, want daardoor hoor ik bij de mafketels die weten dat er meer is. Dat er buitenaardse schepen zijn. En dat we geen antwoorden hebben, alleen maar vragen. Frustrerend en vermoeiend.
  Lijkt me zalig om het allemaal naar het land der fabelen te kunnen verwijzen.

  Disclosure…graag! Kunnen we eindelijk weer verder. Dat gekiekenboe ben ik zo beu, ik heb het gevoel dat wij (mensheid) in de maling worden genomen door dat achterbakse buitenaardse zooitje. Niks liefs aan.
  Ik zeg: OF kom wel en ga openlijk een gelijkwaardige dialoog aan OF sodemieter op.
  Maar hou op met dat geheimzinnige gedoe. En dat gechannel zet alleen maar mensen tegen elkaar op. Kan er niks positiefs aan ontdekken.

  3 likes
  • @Padja. en…. je had toevallig niet je mobiel bij je? geen foto kunnen maken? of misschien een onduidelijke foto, waar je niks op ziet? Alles wordt tegenwoordig op beeld vastgelegd en op internet gedumpt, maar iemand die buitenaardsen op een steenworp afstand ziet, vergeet om een foto te maken. En als er al foto’s op internet verschijnen, dan hebben ze de lens met gel ingesmeerd of zo, is er niks te onderscheiden. Iedere foto die je tegenwoordig maak met een smartphone is ongelooflijk scherp, behalve als het om buitenaardsen en UFO’s gaat. Heel geloofwaardig.

   0 likes
   • @Nobel.
    Wel eens verstijfd gestaan?
    Niet kunnen bewegen? Ikke wel.
    Tijd kwijt? Ook dat.

    Was het nou zo’n gezellig dagelijks schoteltje geweest dan bevond ik me nog in goed gezelschap. Maar nee, ook dat niet. Zoek me ongans maar heb nooit een plaatje, tekening of beschrijving gevonden die er ook maar iets op lijkt.
    Vervelend, frustrerend en vermoeiend.

    Ongeloofwaardig? Zeker weten!
    Zoals ik al zei, ik ben er niet blij mee. Last, geen gemak.

    0 likes
 5. Ik heb eerder berichten over dit experiment gelezen en gehoord, hierin werd verteld dat die kabel niet meteen knapte, maar dat de energie die deze “antenne” opving al zo hoog was dat er behoorlijk schade was ontstaan aan de shuttle

  2 likes
 6. We weten allemaal dat buitenaards leven bestaat. En we weten ook dat de Galactische Federatie boven ons, over ons hoed. Maar de title van deze artikel zegt: “beelden tether experiment van NASA bewijzen dat buitenaardsen bestaan”. Nou, ik kan er overheen gelezen hebben natuurlijk, maar ik zie geen enkele zin waarin duidelijk staat wat voor bewijs er nou eigenlijk was, ten tijde van het experiment in 1996.

  Iemand?

  2 likes
 7. De cirkelvormige objecten wijzen verschillende richtingen uit. Daarom denk ik ook dat het geen camera anomalie is, omdat daarbij alle ufo’s in dezelfde richting zouden wijzen. Iedereen is in staat om het beeldmateriaal te onderzoek en op Google te gaan neuzen naar een oplossing…

  1 likes
 8. Het is mij enig tijd geleden opgevallen dat er hier aardig wat internet trollen op reageren. Het word niet meer echt serieus meer hier. Maar oke 1 ster.. ik geloof dat al die objecten met een gat, gewoon een inter – galactische promotie is van dunkin donuts is hahahahahaha. Just kiddin.

  1 likes
 9. ruimte puin hebben ze zeker een doos met donuts laten vallen!!lol!! geloof wel dat het ufo,s zijn wel eens vaker gezien deze vorm de ene gaat ook sneller als de andere bewegen ook anders dan puin zal moeten doen mijn mening

  0 likes
 10. Ik zat zelf meer te denken dat dit een soort electro-organisme is dat voor komt in het heelal en dat aangetrokken word door een electriciteitsbron. Toch betwijfel ik dit wel omdat de objecten in een lijn lijken te vliegen en niet willekeurige kanten op gaan wat er toch gewoon op wijst dat het puin is.

  1 likes
  • Jan Doedel…De objecten vliegn in een rechte baan? Heb je de hele video wel bekeken? Dat is nou juist het punt… de objecten bepalen hun eigen vliegpad, rechts, links, bochten en zelfs verdwijnen en opkomen in en uit elkaar!

   Tsja, misschien zegt je naam al genoeg? 🙂

   0 likes
 11. 1996…..
  Volgens mij beetje oud nieuws.
  Is dit rubriek , uit de oude doos ??

  0 likes
 12. ‘Het tijdperk van de Apocalyps’ heeft de mensheid betreden. Ze staat nu voor de keus: óf zichzelf uitroeien met atoomwapens, óf verder evolueren naar een planetair bewustzijn. In dat laatste geval wordt zij waardig om de kennis van de Elohim (buitenaardsen) te erven en verder in de kosmos uit te dragen.

  0 likes
 13. Bij voorbaat heb ik m’n reserves bij zulke beelden. Geen idee waar ik naar zit te kijken. Bacterien onder de microscoop?
  Maar net zo min als dat er op de maan is geland (die hadden never-nooit-niet met dat ding kunnen opstijgen daarna) of dat er een karretje rondrijdt op Mars (die kon hooguit neerstorten met die te kleine parachute en te kleine remraketjes)
  is het zwart afplakken van delen van het beeld verdacht,
  en vergelijkbaar met images van de Mars Rover. (Rover = dief. Van de portemonnaie in dit geval van de Amerikaanse belastingbetaler o.a.)
  Het heeft er alle schijn van dat het karretje rondrijdt in de buitenstudio van Universal Studios op de grens van Chili en Bolivia. Het landschap daar is volkomen identiek aan ‘ahum’ Mars.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kleine ijstijd

Kleine ijstijd op komst? De voorspellingen van de NASA zullen u verrassen

De hele dag door wordt u bestookt ...

duitsland

Prijsexplosie! Stroomprijzen rijzen de pan uit in Duitsland door energietransitie: ‘erger dan gevreesd’

De Freie Demokratische Partei (FDP) in Duitsland ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.