CoronaBuitenland

Schokkende documenten vrijgegeven over corona als militaire operatie: het is erger dan je denkt, veel erger

Help door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

Schokkende documenten die zijn vrijgegeven, laten zien dat het Amerikaanse ministerie van Defensie – het Pentagon – vanaf het begin de leiding had over een militaire operatie die wij kennen als de ‘coronapandemie’.

Alles wat ons verteld is, was politiek theater. Zelfs het goedkeuringsproces rond de ‘vaccins’. Het was puur theater.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Toen voormalig farmabestuurder Sasha Latypova deze documenten boven water kreeg, was ze enorm geschokt. Via een Wob-verzoek kreeg ze toegang tot zo’n 400 schimmige contracten die het Amerikaanse ministerie had afgesloten met betrekking tot de ‘coronamaatregelen’, waaronder de ‘vaccins’.

Vaccins zijn officieel ‘countermeasures’

De klinische proeven met de coronavaccins waren niet echt, onthullen de stukken. Het blijkt dat er voor corona stilletjes wetten zijn aangenomen die stellen dat klinische proeven niet vereist zijn.

De proefpersonen waren in de veronderstelling dat ze deelnamen aan vaccinonderzoek, maar dat was niet het geval. Ze zijn misleid, stelt Latypova in gesprek met Clayton Morris. Slechts enkele mensen aan de top weten dat het één grote zwendel is. Gewone medewerkers zijn in het duister gehouden.

De vaccins zijn bovendien geen vaccins, maar staan te boek als ‘countermeasures’ oftewel tegenmaatregelen, die worden ingezet tegen de bevolking.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Prototypes

Latypova ontdekte aan de hand van de contracten en andere documenten dat men al in 2012 of 2013 is begonnen met het plannen van deze militaire operatie. Zo werd bijvoorbeeld in 2013 ‘Pandemic Enterprise’ opgericht, waar 10 hoofden van federale agentschappen bij betrokken waren, waaronder het ministerie van Defensie en de FDA. Ze hielden zich vooral bezig met het bedenken van manieren om alles geheim te houden.

Ze verdoezelen militaire activiteit onder het mom van een ‘gezondheidscrisis’, aldus Latypova, die toevoegt dat ‘tegenmaatregelen’ geen farmaceutische producten zijn. “Dat is een hele andere categorie.” Ze werden door Defensie besteld als ‘prototypes’. Mensen werden vervolgens massaal geïnjecteerd met deze ‘prototypes’. Het doel hiervan laat zich raden.

4.6 235 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

188 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nos=fakenews
nos=fakenews
1 jaar geleden
Ron
Ron
1 jaar geleden

Wanneer komt de misleidende corrupte MSM hiermee naar buiten.

Juan
Juan
1 jaar geleden

exact al jaren mee bezig, zonder noodzaak en met gevaar voor bevolking.

Jojo
Jojo
1 jaar geleden

Het is en blijft moord met voorbedachte rade!!

Back to top button
188
0
We lezen graag je reactie!x