Gezondheid

Tientallen Syrische kinderen gestorven door vaccin tegen mazelen

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tenminste 36 Syrische kinderen uit de provincie Idlib zijn met ondraaglijke pijn om het leven gekomen nadat ze werden ingeënt tegen mazelen. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft haar vaccinatieprogramma met onmiddellijke ingang stopgezet en bloedmonsters naar Turkije gestuurd. Dat meldt de Britse Daily Telegraph.

In het noorden van Syrië kregen tientallen kinderen de afgelopen dagen een prik tegen de mazelen. Voor tenminste 36 kinderen was het vaccin fataal. Nadat ze ingeënt waren, kregen ze vreselijk veel pijn en overleden ze. Nog eens 50 kinderen zijn naar het ziekenhuis overgebracht met vergiftigingsverschijnselen. Na de vaccinatie vertraagde het hartritme van de kinderen en kregen ze een blauwe kleur.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Tientallen Syrische kinderen gestorven door vaccin tegen mazelen
Een Syrisch meisje wordt in een vluchtelingenkamp in Libanon gevaccineerd (AFP)

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd, maar er doen intussen al heel wat complottheorieën de ronde. Zo wordt gesuggereerd dat de vaccins zijn vergiftigd. Ook wordt geroepen dat regeringstroepen doelbewust de vaccins hebben gesaboteerd om de positie van de rebellen in het gebied te ondermijnen en chaos te creëren of dat het een tactiek is om de bevolking uit te dunnen. De kinderrechtenorganisatie Save The Children zei erg geschokt te zijn. De lokale autoriteiten hebben inmiddels een onderzoek ingesteld.

Ouders van overleden kinderen vinden dat rebellenleiders nalatig zijn geweest door de vaccins niet goed te bewaren of vaccins te gebruiken die over datum waren. De leiders van de rebellen wijzen er op hun beurt op dat de vaccins afkomstig waren van UNICEF en de WHO en via de Turkse overheid in Syrië zijn aanbeland.

Minister van Volksgezondheid Adnan Hazouri heeft gezegd ontslag te zullen nemen als de beschuldigingen van nalatigheid kloppen, maar hij wijst erop dat de ziekteverschijnselen bij de kinderen doen denken aan cyanidevergiftiging.

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
9 jaren geleden

Als mijn kinderen heden ten dage ter wereld zouden komen zou ik ze behoeden voor de huidige zwaar giftige vaccins. Ze hebben nota bene een wet in het leven geroepen dat men niet meer verplicht is tegenover het volk, net zoals een eenvoudig voedingsmiddel uit de supermarkt, om te vermelden wat voor stoffen zich precies bevinden in het vaccin, iets wat ze rechtstreeks in je lichaam spuiten met alle onomkeerbare gevolgen van dien. Te gek voor worden maar ze hebben volledige vrijstelling zich te verantwoorden voor iets wat ze rechtstreeks in je lijf spuiten. En bijna geen mens die een kik geeft op een handvol streng religieuzen een paar duizend mensen met andere motieven na, op een bevolking van 17 miljoen.

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Zijn dit niet de Telegraaf fabels waar we nu in mee gaan??

frans
frans
9 jaren geleden

stop inenten. ook hier is het de bedoeling dat je er levenslang ziek van wordt, ziek in allerlei opzichten.

Buddy
Buddy
9 jaren geleden

Als de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een fout als deze maakt is het genoeg als de verantwoordelijke persoon in kwestie zijn ontslag neemt, als anderen dit zouden doen is het moord..!!

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x