Homepagina » Mens en Dier » Duitse gezondheidsminister: ‘Trump heeft gelijk met kritiek op WHO’
duitse
Foto: Olaf Kosinsky / Wikipedia CC BY-SA 3.0 DE

Duitse gezondheidsminister: ‘Trump heeft gelijk met kritiek op WHO’

President Donald Trump heeft een punt met zijn kritiek op de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Dat heeft de Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn gezegd in een interview met de Financial Times.

“De WHO moet hervormen,” zei hij. “We moeten achterhalen waar het geld precies naartoe gaat.”

Het VN-agentschap is te afhankelijk van bepaalde lidstaten en moet op de schop, stelde Spahn. “De organisatie is gevoelig voor beïnvloeding door individuele leden en moet minder afhankelijk worden van die landen.”

Niet helemaal opdoeken

De Duitse minister vindt het te ver gaan om de WHO helemaal op te doeken, aangezien armere landen niet zonder de organisatie kunnen. “Eerst moeten we de crisis het hoofd bieden. Daarna kunnen we praten over de WHO.”

Hij deed zijn uitspraken enkele dagen nadat Trump had gedreigd uit de WHO te stappen. Afgelopen maand zette de Amerikaanse president de financiering van het agentschap tijdelijk stop.

Prominent figuur

Spahn is niet zomaar iemand. Hij is een prominent figuur binnen de CDU van Angela Merkel en al vaak getipt als haar opvolger.

In sommige Duitse media werd hij bekritiseerd vanwege zijn uitspraken over de coronapandemie. Zo zei hij in januari op de Duitse tv dat de symptomen van Covid-19 milder zijn dan die van de griep.

[FT]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
7 maanden geleden

Deze beste topcrimineel voelt zo langzamerhand de bui al hangen…….enkele weken geleden deed ditzelfde jongetje, eigenlijk een “Bankkaufmann”, de wel zeer spraakmakende uitspraak dat het Duitse volk de mensen welke deze beslissingen hadden gemaakt inzake deze “lockdown en alle daarbij horende maatregelen op dat moment”, (hem dus en de andere Duitse Bondsdag idioten) het hun niet kwalijk moesten nemen als ze hier en daar een “foutje hadden gemaakt” en de zaken dus niet goed beoordeeld hadden…….met als gevolg de totale Duitse economie met een rotvaart tegen de muur en welke absoluut niet meer goed te krijgen is met als aantoonbaar bijkomend gevolg een veelvoud meer doden in andere sferen zoals hart- en vaat patiënten en kankerpatiënten enz enz welke niet in ziekenhuizen geholpen konden worden en reeds zijn overleden!

Mijn opmerking hierbij is nog deze dat ik de grootste mate van schuld deponeer bij de MSM welke wereldwijd totaal gelijkgeschakeld is!!

Wat hier gebeurd is te gek voor woorden en ik kan nog steeds niet geloven dat er om ons heen zoveel mensen rondlopen welke compleet comateus zijn!!
Er wordt in ons land alsmede in Duitsland nog steeds meer waarde gehecht aan de uitspraken van veterinair artsen dan aan de wereld top elite van virologen!!!

Gegroet,

Gladiator

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Gladiator
7 maanden geleden

Welkom terug Gladiator, je scherpe ongespleten tong is gemist! Ave (zonder de ‘zij die gaan sterven groeten u 😉)

Elise
Elise
Reactie op  Gladiator
7 maanden geleden

Einstein heeft zich inmiddels al duizend keer omgedraaid in zijn graf.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Elise
7 maanden geleden

@Elise,

Beste,
Einstein was een totale FAKE, en deze man heeft niets maar dan ook helemaal niets bijgedragen aan wetenschap. Hij kon een beetje wiskunde echter hij heeft bijv. altijd ontkent dat er een aether bestond, en waarom, nou simpel, zou hij wel een aether erkennen dan klopten zijn eigen berekeningen niet meer en die klopten ook niet echter dat vonden zijn “handlers”, de zionisten beter gezegd, niet zo’n heel goed idee.

Ene Nicola Tesla, welke zijn laatste jaren moest wegkwijnen in een hotelkamertje in New York alwaar hij ook in eenzaamheid is gestorven januari 1943, was een écht genie maar deze werd aan de kant gezet door ene ook naar boven getilde en totaal corrupte Edison die ook de chazaren maffia achter zich had staan net zoals Einstein!!

Na zijn dood zijn al zijn patenten door de Amerikaanse staat in bezit genomen en dát is onder andere de reden dat we heden ten dage niet gebruik kunnen maken van gratis energie.
Wat ons mensen wordt aangedaan door dit zooitje vuil tuig is met geen pen te beschrijven en het gaat maar door en door en reden daarvoor is niets anders dan dat de grote meerderheid van het comateuze volk ons hier uitmaakt voor complotgekkies en denken dat de MSM de grote waarheidsprofeten zijn!!

Maarrrrr, aan alles komt een eind en ik kan u verzekeren beste Elise, dat hun de dunne poep in grote hoeveelheden langs hun benen de schoenen in spuit, en dat weet ik zeker.

Ze hebben namelijk nu op dit moment met dit achterlijke kreunsprookje vol ingezet op de goktafel in het kader van “alles of niets” en de kaarten liggen er nog steeds in hun voordeel echter maar zeer krap!!!

Dit herken ik aan een behoorlijk aantal zaken zoals o.a. het paniekvoetbal van enkelen in de Duitse Bondsdag en het telkens maar weer waarschuwen dat er een zogenaamde 2e golf aan komt.

Moet niet gekker worden natuurlijk, maar “het volk” gaat er nog steeds in mee……

Ongelooflijk nietwaar!!??

@Gea Breuker,

Thnx en gegroet,

Gladiator

Tja beste Elise, de wereld zit helaas een klein beetje anders in elkaar dan de meesten denken!

peters
peters
Reactie op  Gladiator
7 maanden geleden

@Gladiator,maar of het heelal werkelijk oneindig is, antwoorde Einstein ooit: hmm ik ken maar 1 ding wat zeker oneindig is en dat is de domheid van de mensen, en dat had hij toch aardig goed als ik uw verhaal zo lees.

Remco
Remco
Reactie op  Gladiator
4 dagen geleden

Die ‘tweede golf’ werd al maanden van tevoren aangekondigd…alles verloopt volgens plan….nu weer een zogenaamde ‘engelse variant’ kunnen we zeker hiermee weer maanden lang bang gemaakt worden!

Ellis de Wal
Ellis de Wal
Reactie op  Gladiator
7 maanden geleden

niet te vergeten de epidemiologen en andere zeer deskundigen wereldwijd 🙂

Rob
Rob
7 maanden geleden

Klinkt als retoriek. Opvolger van Merkel zegt al genoeg. Mooie praatjes zijn alleen bedoeld om het volk te winnen maar het zit hem nog steeds in de daden. Dat wordt hier in Nederland ook al decennia gezegd. Wat heeft die gezondheidsminister voor het Duitse volk gedaan? In de huidige wereld gaat het niet om gezondheid maar om macht en geld. De hele zorg sector draait op ziekte. Als de mens werkelijk gezond zou zijn dan zou het hele huidige zorg systeem waarschijnlijk als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dan stort het helemaal in want dan valt er niets meer aan het menselijk lichaam te verdienen.

Remco
Remco
Reactie op  Rob
4 dagen geleden

Ja precies Rob.

Lisette
Lisette
7 maanden geleden

De VN en haar tentakels is al sinds jaar en daar een zooitje….maar men bleef aan struisvogel politiek doen…..Donald Trump love him or hate him heeft als enige de stinkende communistische beerput in Amerika die de mensheid naar de verdoemenis helpt open gemaakt…corona moest Trump de das om doen, maar zoals het altijd gaat wie een kuil voor een ander graaft valt er meestal zelf in…..de deep state criminelen gaan allemaal met de billen bloot.

Martijn
Martijn
Reactie op  Lisette
7 maanden geleden

Precies! En moet je eens opletten wat voor vuurwerk er gaat komen na 3 november dit jaar als Trump met grote meerderheid herkozen wordt voor nog 4 jaar. Dat wordt weer genieten van de zure linkse tranen ghehe. TDS (Trump Derangement Syndrome) gaat nog heel groot worden lol.

Remco
Remco
Reactie op  Lisette
4 dagen geleden

Amerika (VS) communistisch? Sinds wanneer?

Joris
Joris
7 maanden geleden

Jens Spahn (Duitse minister en lobbyist)

Angela Merkel wil haar partijcriticus Jens Spahn als minister van Volksgezondheid opnemen in het kabinet van een mogelijke grootse coalitie. De vangst: al jaren geleden verdiende Spahn lobby voor de medische en farmaceutische sector.

Jaren Spahn wordt al jaren beschouwd als een potentiële kandidaat voor de functie van minister van Volksgezondheid, nu zou hij het moeten worden. Angela Merkel riep verrassend genoeg haar partijrecensent op in het kabinet voor een grootse coalitie met de SPD. Maar Spahn neemt het werk niet onbelemmerd over. Als lid van de Bondsdag verdiende hij lobbywerk voor de gezondheidsindustrie – zonder de extra inkomsten openbaar te maken.

Discrete bedrijfsconstructie
Vijf jaar geleden onthulde het nieuwsmagazine Focus een discrete bedrijfsconstructie: in 2006 vormde Spahn volgens het rapport een vereniging voor burgerrechten met lobbyisten die eigenaar was van het agentschap Politas, dat klanten in de medische en farmaceutische sector adviseerde. En volgens “Focus” met goede contacten met de Bundestag campagne: “Of het nu gaat om een hoorzitting, een achtergrondgesprek of een plenair debat, wij zijn er voor u.”

https://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/parteien/id_83295652/kuenftiger-minister-jens-spahn-verdiente-an-lobbyarbeit.html

ron
ron
6 dagen geleden

WHO moet opgedoekt worden is 1 grote criminele bende.

x

Check Also

kolonel

Ex-kolonel Russische geheime dienst GROe waarschuwt: ‘Machthebbers willen wereldbevolking uitdunnen’

Er is geen sprake van een pandemie. ...

corona

Het komt steeds dichterbij: 10 Duitsers sterven na coronavaccin

Als iemand met corona en onderliggende aandoeningen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x