CoronaBinnenland

Behandeling van rechtszaak tegen de staat, Rutte, Gates en Bourla begint woensdag: dit staat er te gebeuren

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Stichting RechtOprecht faciliteert een gerechtelijke procedure voor de rechtbank in Leeuwarden, waarbij zeven eisers met COVID-19-vaccinatieschade 17 gedaagden – waaronder de Nederlandse staat, premier Rutte, Bill Gates en Pfizer-baas Albert Bourla – civielrechtelijk aanspreken voor hun schade.

Deze procedure is de eerste ter wereld waarbij de eisers uitgebreid en onderbouwd uiteenzetten dat COVID-19 geen ziekte is, maar onderdeel van The Great Reset.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Advocaat Arno van Kessel laat weten dat zich inmiddels drie advocaten hebben gemeld bij de rechtbank die optreden voor de gedaagde partijen. Advocaat van de staat Pels Rijcken heeft aan de rechtbank gemeld dat zij voor 12 van de 17 gedaagden optreedt, waaronder Jaap van Dissel, Marion Koopmans, Rutte, ministers Kaag, De Jonge en Kuipers, Diederik Gommers en oud-minister Hoekstra.

Bourla verzet zich

Ook voor Paul Jansen, die per 1 juni is teruggetreden als hoofdredacteur van De Telegraaf, en hoofdredacteur van NOS Nieuws Giselle van Cann heeft zich een advocaat gemeld, weet Van Kessel. Er heeft zich daarnaast een advocaat gemeld voor Lareb-directeur Agnes Kant.

Bill Gates schakelde in Amerika zijn eigen advocaat in om medewerking te verlenen aan het in ontvangst nemen van de dagvaarding. Bourla heeft ervoor gekozen om geen enkele medewerking te verlenen, laat advocaat Peter Stassen weten.

Pogingen om de dagvaarding via de deurwaarder te overhandigen aan Bourla stuitten op verzet. De deurwaarder kwam niet langs de beveiliging van de Pfizer-directeur. Toch kon ervoor worden gezorgd dat Bourla van de procedure weet.

Eén van de cliënten is inmiddels overleden

“Daar zijn we heel ver in gegaan,” aldus Stassen. “We hebben naar onze overtuiging voldoende bewijs dat Bourla kennis heeft van de zaak.” De procedure tegen het tweetal loopt gewoon door, ook al heeft zich voor zowel Gates als Bourla nog geen advocaat bij de rechtbank in Leeuwarden gemeld. Ze zijn nu formeel onderdeel van de procedure.

Wat staat er aanstaande woensdag voor de rechtbank te gebeuren? Dan is er een zogeheten rolzitting, waar geen publiek bij aanwezig is. De rechtbank gaat de procedure dan voor het eerst behandelen. Er wordt vervolgens een datum geprikt met daarbij een instructie aan de advocaten die zich bij de rechtbank hebben gemeld.

Van Kessel benadrukt dat dit een zaak van groot maatschappelijk belang is.

Inmiddels is één van de cliënten met vaccinatieschade overleden. Het gaat om een zorgmedewerker die de COVID-19-injecties voor een ander heeft laten zetten. Zij is 51 jaar geworden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 214 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jill
Jill
8 maanden geleden

Goed zo 🙂

Ciss
Ciss
8 maanden geleden

Laten we met zijn allen energie sturen/ of bidden dat het uitkomt dat die spuiten vergif zijn en met voorbedachte rade met kwade bedoelingen toegepast op de bevolkingen ,het nu allemaal blootgelegd en bevestigd wordt en per direct stopgezet,en de schuldigen verder vervolgd .

Peter
Peter
8 maanden geleden

Goed zo afmaken dat zooitje

Eric Stairs
Eric Stairs
8 maanden geleden

…. en voor alle “rechters” die gewend zijn te buigen voor de macht: doe je werk als rechter…

Iedereen die willens en wetens aan de grootste misdaad tegen de mensheid ooit (!) heeft meegewerkt zal vroeg of laat ter verantwoording worden geroepen….

En ik ben ervan overtuigd dat als dat niet gebeurt omdat de rechtstaat niet meer functioneert het volk het recht in eigen handen zal nemen….

Back to top button
112
0
We lezen graag je reactie!x