Great ResetBinnenland

Meerdere Amerikaanse staten introduceren wetgeving tegen WEF: ‘Nederland moet dit voorbeeld volgen’

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

Nadat de Amerikaanse staten Louisiana, Alabama en Oklahoma wetgeving introduceerden tegen globalistische organisaties als de WHO en het World Economic Forum, volgt nu ook de staat Florida. Het WEF gaat niet bepalen wat wij in onze staat doen, dat gaat gewoon niet gebeuren, stelt gouverneur Ron DeSantis onomwonden.

De tafel van De Wereld Is Vierkant is van mening dat Nederland dit voorbeeld zou moeten volgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Als je kijkt naar het globalisme – dit speelt al sinds de Tweede Wereldoorlog, zei neuroloog Jan Bonte in de talkshow. “Ik denk dat ze ook de lelijkheid van hun programma hebben laten zien.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Godsonmogelijk fout

Er is ons van alles beloofd, iedereen zou er beter van worden, maar de enigen die er beter van worden, zijn de multinationals, zei Bonte, verwijzende naar het boek ‘Technocracy: The Hard Road to World Order’.

Centralisatie van de macht, is altijd het begin van het einde en dat zie je bij het World Economic Forum, dat zie je bij het pandemic treaty. Daarom gaat het in de EU ook zo godsonmogelijk fout, aldus Bonte.

Dit kan niet anders dan op termijn uit elkaar spatten

Op de vraag of dergelijke wetgeving ook kans van slagen heeft in Nederland, antwoordde jurist Hanno Wisse: “Ik denk dat we geen andere optie hebben dan dat we op een gegeven moment weer ontdekken dat we weer over onszelf moeten gaan.”

Dat zal heel moeilijk worden, want we krijgen ontzettend veel tegenwerking en we zien hele grote belangen tegenover ons, maar hoe langer we die keuze uitstellen, hoe moeilijker het wordt om daarvan terug te komen, voegde Wisse toe.

Dit kan niet anders dan op termijn uit elkaar spatten, zei Bonte nog.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 170 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jessie nameles
jessie nameles
2 maanden geleden

het gaat spatten als een zeepbel omdat alles onzin is.!!!! daarom [proberen] ze ons bankroet te maken zo snel als ze kunnen.. maar we ZIJN al opgestaan . altijd positief denken want het kan altijd slechter . de burger heeft de macht en niet de 1 % !!!

Margie
Margie
2 maanden geleden

Laat maar knallen. Dat wef moet geruimd worden. En wel heel snel. Amerikaanse staten zijn daar goed mee bezig. Moeten ze hier ook doen.

Ron
Ron
2 maanden geleden

Een burgeroorlog we moeten als bevolking zelf ingrijpen en de regering omverwerpen.
Veel keuze is er niet.
Anders zijn we echte slaven van het WEF en WHO. Al deze artikelen moet je delen dat doe ik ook.

Sjef
Sjef
2 maanden geleden

Zelfs een jonge Syriër die nu zes jaar in ons land is, ziet dat er er een burgeroorlog komt. Hooguit twee jaar en dan ploft de bom uit elkaar. Zoveel wijsheid en inzicht in de Nederlandse politiek zie je niet, maar hoor je wel van een zeer intellectuele Syriër. Als Nederland niet snel haar zeggenschap terugkrijgt, dan gaat het gruwelijk mis.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x