Mens en Dier

Ebru Umar: ‘Vertel gevaccineerden dat ze een gevaar voor de samenleving zijn en hun stoppen slaan door’

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maandag berichtte de NOS dat ‘tachtig procent van de Covid-patiënten op de IC niet gevaccineerd is’. Coronapatiënten beginnen weer een probleem te worden op IC’s, aldus de publieke omroep. Iemand schreef naar aanleiding van dit nieuwsbericht op Twitter: “Merk echt dat m’n geduld begint op te raken. Het is zó simpel, pak die prik.”

Columnist Ebru Umar haalt keihard uit naar deze persoon. “Het probleem zit niet in de ongevaccineerden. Het probleem zit erin dat de gevaccineerden de afbraak van de zorg mede mogelijk maken.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Tief toch op met je prik

“Er moet structureel geïnvesteerd worden in personeel, opleiding en faciliteiten. Niet in een prikje. Tief toch op met je prik,” sneert ze.

Umar was nog niet klaar. “Vertel gevaccineerden dat ze een gevaar voor de samenleving zijn en hun stoppen slaan door. Zo’n vaccin doet weinig voor je denkvermogen hè? Ik – gezond persoon – ga me zo laten testen of ik wel gezond ben. Idioot, maar nog idioter dat gevaccineerden dat niet hoeven te bewijzen,” stelt ze.

Ik ken net iets te veel gevaccineerden die toch ziek zijn

De columnist krijgt bijval van psycholoog en voormalig beleidsadviseur Joep Heldoorn. Die schrijft: “Klopt helaas wel. Ik ken net iets te veel gevaccineerden die toch ziek zijn (geworden). Maar zodra zij hun corona-app (QR-code) tonen, zijn ze overal welkom.”

Dinsdag schreven de media dat mensen die gevaccineerd zijn, maar toch besmet raken met corona in Nederland nog altijd naar binnen kunnen met de QR-code. Terwijl in België de app is aangepast, gaat ons land dat niet doen.

4.9 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Renkir
Renkir
2 jaren geleden

De berichtgeving van de MSM begint verontrustend te worden.

Annette
Annette
2 jaren geleden

“Maandag berichtte de NOS dat 80% van de Covid-patiënten op de IC niet gevaccineerd is. En dat wordt nu een probleem.

Héél vreemd. IK heb toch echt de afgelopen dagen gelezen, dat het grootste percentage van de opgenomen patiënten volledig gevaccineerd was.

Ik houd het er op, dat de schaamteloze verslaggevers van de NOS er geen énkele moeite mee hebben om te liegen en te bedriegen.

Zij behoren inmiddels tot het nieuwe Ministerie van Waarheid. Uiteindelijk: het doel heiligt alle middelen.

Het is wel met een absoluut duidelijk doel: de gebrainwashte, geprikte menigte moet klaargestoomd worden om de andere groep aan te vallen. NU gebeurt dat nog met de mond. IK heb daar al wat staaltjes van mee gekregen.

Maar…. ik zie het in de nabije toekomst nog wel gebeuren, dat er groepjes “zombies” met stokken en scheppen op je pad zullen komen.

Ik ben er ook van overtuigd, dat dat de smerige opzet is van de autoriteiten. ZELF zijn ze natuurlijk niet in staat om miljoenen mensen onder de duim te houden. Daarvoor hebben ze straks hun eigen elitetroepen.

Dan blijft er niets anders over dan je huis te barricaderen en het thuis gezellig te maken.

Jullie begrijpen: dit zijn alleen nog maar hersenspinsels van mij, over WAT er zou kunnen gebeuren.

Ik vind Ebru Umar een toffe meid, maar ik wil wel een kritische kanttekening maken wat betreft dat testen: Zij heeft schijnbaar niet de informatie gelezen over HOE schadelijk ook die testen zijn. DAT zou ze nog wel even moeten doen. Dan ben ik er zeker van, dat ze dat voortaan ook achterwege laat.

Ik heb gisteren gelezen, dat ze niet alleen het testen via de neus doen, maar binnenkort zijn de prikken ook niet meer nodig. Voor alle angsthazen, die bang voor prikken zijn, komt er dan een mogelijkheid om dat “vaccin” via de neus te krijgen.

IK houd mijn hart vast. Het gaat er natuurlijk helemaal niet om, of je een “prikje” in je arm krijgt…. het gaat om de levensgevaarlijke troep die ze via je arm in je lijf spuiten en dat er vervolgens NOOIT meer uitgaat.

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Vorig jaar waren er ook geen vaccins en dat heb ik overleefd.

Nog nooit heb ik een muilkorfje gedragen, nog nooit heb ik 1,5 meter afstand gehouden, nog nooit heb ik mijn handen of een karretje gedesinfecteerd.

Ik heb me nooit laten testen en ik ga me zeker niet inspuiten en weet je…

Ik voel me keigoed !

Geert-Jan
Geert-Jan
2 jaren geleden

Ach ja de Matrix samenleving
Waar een omgekeerde waarheid is regeert de leugen

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x