Homepagina » Het Complot » Bereidt elite laatste fase van Nieuwe Wereldorde voor? “Geheime priesterorde met toegang tot bovennatuurlijke krachten”
Bereidt elite laatste fase van Nieuwe Wereldorde voor? "Geheime priesterorde met toegang tot bovennatuurlijke krachten"

Bereidt elite laatste fase van Nieuwe Wereldorde voor? “Geheime priesterorde met toegang tot bovennatuurlijke krachten”

Er zijn altijd mensen geweest die hebben geprobeerd een valse utopie op aarde op te bouwen. Maar wie zijn die mensen en wat motiveert ze? Het Hof van Eden was een perfecte wereld, maar een machtige gevallen engel genaamd Lucifer werd tijdelijk de ‘god van die wereld’.

“Sindsdien leidt Lucifer samen met een derde van alle engelen een revolutie tegen God. Het wereldsysteem, of het Babylonische systeem, is luciferiaans van aard,” vertelt Paul McGuire, schrijver van het boek The Babylon Code, aan de site WND.

Nimrod, de achterkleinzoon van Noach, creëerde de eerste wereldregering, -religie en -economie in het oude Babylon. De Toren van Babel was de kroon op zijn werk. Sinds het oude Babylon doet een geheime priesterorde bestaande uit luciferiaanse elites geheime rituelen en wordt luciferiaanse kennis doorgegeven.

Plato sprak hierover in zijn ‘Republiek’, waarin hij schrijft dat de ideale samenleving wordt bestuurd door een elite bestaande uit enkele koningen. Sir Francis Bacon spreekt in zijn boek ‘New Atlantis’ van een geheime elite aan de top.

Amerika, het land van de Illuminati?

McGuire laat zien dat Amerika al vanaf het prille begin wordt bestuurd door deze elites. Bewijs voor hun geheime invloed kan worden gevonden op de Amerikaanse bankbiljetten. Op de achterkant van het dollarbiljet is een piramide met een alziend oog te zien. Daaronder staat de tekst ‘Novus ordo seclorum’, wat staat voor ‘Nieuwe orde van de tijden’.

Volgens McGuire woedt er al heel lang een strijd tussen christenen en de Illuminati-elite. Geheime kennis is via geheime genootschappen door de eeuwen heen doorgegeven. De namen van deze genootschappen zijn vaak veranderd, aldus McGuire. “Het Britse parlementslid Sir Francis Bacon stond bijvoorbeeld aan het hoofd van de Rozenkruisers, die later zijn opgegaan in de Beierse Illuminati.”

Vandaag de dag vallen ook Skull and Bones van de Yale-universiteit – waar oud-president Bush en minister van Buitenlandse Zaken John Kerry lid van zijn – Bohemian Grove, Bilderberg, de Council on Foreign Relations, de Club van Rome en de Trilaterale Commissie onder deze geheime genootschappen. Dit is de technocratische elite waar filosoof Plato naar verwees, aldus McGuire.

Aldous Huxley, de broer van Unesco-oprichter Julian Huxley, schreef over deze technocratie in zijn werk ‘A Brave New World’. Huxley schreef dat de term ‘technocratische elite’ komt van het woord ‘techne’. Dat woord is afgeleid van ‘wicca’, een term die staat voor het veranderen van de realiteit door middel van bovennatuurlijke krachten.

Bereidt elite laatste fase van Nieuwe Wereldorde voor? "Geheime priesterorde met toegang tot bovennatuurlijke krachten"In The Babylon Code wordt gesteld dat de geheime kennis van Nimrod werd doorgegeven aan de oude Egyptenaren en vervolgens aan de oude Grieken en de Romeinen. Uiteindelijk belandde deze kennis in het moderne Europa en in Amerika.

“Er is een geheime priesterorde bestaande uit mensen die toegang hebben tot bovennatuurlijke krachten,” zei McGuire. “Zij hebben de macht over de massa. De Illuminati creëerde het communisme en het fascisme om de massa te misleiden. Zo houden ze mensen onder de duim. Ze weten dat er bovennatuurlijke krachten zijn.”

“1,5 miljard mensen buigen vijf keer per dag richting Mekka”

Joel Richardson, schrijver van The Islamic Antichrist en Mideast Beast, ziet in Mekka het moderne Babylon, de hoofdstad van afgoderij en het economische bolwerk van Satan. Volgens Richardson is het islamitische rijk het grootste bolwerk van Satan op aarde.

Alleen moslims mogen de stad in en miljoenen ondernemen ieder jaar een pelgrimstocht om de Kaäba aan te raken, een zwarte steen die volgens moslims zonden kan wegnemen. “Je hebt 1,5 miljard mensen die vijf keer per dag buigen en bidden tot een valse god,” aldus Richardson. “Ze aanbidden Satan.”

Richardson zegt dat mensen zich druk maken over de Israëllobby in Washington, maar dat de Saoedische lobby nog veel invloedrijker is. “De Saoedische koninklijke familie had tot een aantal jaar geleden iedere belangrijke politicus in Washington in zijn zak.”

Prins Talal doneerde 50 miljoen dollar aan de Council on American-Islamic Relations, de belangrijkste jihadistische organisatie in de VS. Woordvoerder Ibrahim Hooper zei dat hij liever een shariawet heeft dan de Amerikaanse grondwet.

Carter, Bush, Clinton en Obama zijn ‘eigendom’ van de Saoedi’s

Prins Talal doneerde nog eens 20 miljoen aan Harvard en 20 miljoen aan Georgetown om een programma voor islamitische studies op te zetten. In ruil voor al dat geld wordt gezwegen over het gewelddadige regime in Saoedi-Arabië, waar je ledematen worden geamputeerd als je wordt betrapt op stelen en waar vrouwen worden gestenigd wegens overspel.

Richardson zegt dat de Saoedi’s miljoenen gaven aan president Jimmy Carter. Bush en Clinton werden ook overladen met geld uit Saoedi-Arabië. De Saoedische prins Talal betaalde de studieschuld van Barack Obama af. “Geen wonder dat Obama boog voor de Saoedische koning,” aldus Richardson. Obama weigert te praten over de invloed van de Saoedische lobby.

Van 23 tot 25 september is de paus in Amerika om te spreken over de opkomst van ISIS en de genocide op christenen in het Midden-Oosten. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

Reserveer hier alvast een exemplaar van The Babylon Code.

[WND]


Vind je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

3 reacties

  1. Als jullie willen dat er geen nieuwe wereld orde komt zouden jullie er dan alles aan doen om het tegen te houden? Ik ben een belgische ex Para Commando en heb de laatste 3 jaar plannen gemaakt om ze te stoppen maar om mijn missie te vervullen heb ik financiele steun nodig. Voor het geval dat u het denkt, ik ben niet alleen, er zijn nog duizenden die de zelfde missie hebben. Kennen jullie misschien mensen of groeperingen die ons daarin kunnen helpen.

    4 likes
  2. alfa en omega ,het begin en het eind ,je kunt er niks tegen doen ,volg Jezus en ontvang het eeuwig leven

    0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

sneeuw

Ondertussen in Iran: 6 meter (!) sneeuw (en nog veel meer)

Duizenden voertuigen begraven onder monsterhoeveelheden sneeuw, mensen ...

Ze kregen wat ze wilden. Een schokkende maar geloofwaardige alternatieve versie van het verhaal over 9/11

Ze kregen wat ze wilden. Een schokkende maar geloofwaardige alternatieve versie van het verhaal over 9/11

Mensen die geloven in het officiële verhaal ...