Het Complot

Bereidt elite laatste fase van Nieuwe Wereldorde voor? “Geheime priesterorde met toegang tot bovennatuurlijke krachten”

Help mee door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn altijd mensen geweest die hebben geprobeerd een valse utopie op aarde op te bouwen. Maar wie zijn die mensen en wat motiveert ze? Het Hof van Eden was een perfecte wereld, maar een machtige gevallen engel genaamd Lucifer werd tijdelijk de ‘god van die wereld’.

“Sindsdien leidt Lucifer samen met een derde van alle engelen een revolutie tegen God. Het wereldsysteem, of het Babylonische systeem, is luciferiaans van aard,” vertelt Paul McGuire, schrijver van het boek The Babylon Code, aan de site WND.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Nimrod, de achterkleinzoon van Noach, creëerde de eerste wereldregering, -religie en -economie in het oude Babylon. De Toren van Babel was de kroon op zijn werk. Sinds het oude Babylon doet een geheime priesterorde bestaande uit luciferiaanse elites geheime rituelen en wordt luciferiaanse kennis doorgegeven.

Plato sprak hierover in zijn ‘Republiek’, waarin hij schrijft dat de ideale samenleving wordt bestuurd door een elite bestaande uit enkele koningen. Sir Francis Bacon spreekt in zijn boek ‘New Atlantis’ van een geheime elite aan de top.

Amerika, het land van de Illuminati?

McGuire laat zien dat Amerika al vanaf het prille begin wordt bestuurd door deze elites. Bewijs voor hun geheime invloed kan worden gevonden op de Amerikaanse bankbiljetten. Op de achterkant van het dollarbiljet is een piramide met een alziend oog te zien. Daaronder staat de tekst ‘Novus ordo seclorum’, wat staat voor ‘Nieuwe orde van de tijden’.

Volgens McGuire woedt er al heel lang een strijd tussen christenen en de Illuminati-elite. Geheime kennis is via geheime genootschappen door de eeuwen heen doorgegeven. De namen van deze genootschappen zijn vaak veranderd, aldus McGuire. “Het Britse parlementslid Sir Francis Bacon stond bijvoorbeeld aan het hoofd van de Rozenkruisers, die later zijn opgegaan in de Beierse Illuminati.”

Vandaag de dag vallen ook Skull and Bones van de Yale-universiteit – waar oud-president Bush en minister van Buitenlandse Zaken John Kerry lid van zijn – Bohemian Grove, Bilderberg, de Council on Foreign Relations, de Club van Rome en de Trilaterale Commissie onder deze geheime genootschappen. Dit is de technocratische elite waar filosoof Plato naar verwees, aldus McGuire.

Aldous Huxley, de broer van Unesco-oprichter Julian Huxley, schreef over deze technocratie in zijn werk ‘A Brave New World’. Huxley schreef dat de term ‘technocratische elite’ komt van het woord ‘techne’. Dat woord is afgeleid van ‘wicca’, een term die staat voor het veranderen van de realiteit door middel van bovennatuurlijke krachten.

Bereidt elite laatste fase van Nieuwe Wereldorde voor? "Geheime priesterorde met toegang tot bovennatuurlijke krachten"In The Babylon Code wordt gesteld dat de geheime kennis van Nimrod werd doorgegeven aan de oude Egyptenaren en vervolgens aan de oude Grieken en de Romeinen. Uiteindelijk belandde deze kennis in het moderne Europa en in Amerika.

“Er is een geheime priesterorde bestaande uit mensen die toegang hebben tot bovennatuurlijke krachten,” zei McGuire. “Zij hebben de macht over de massa. De Illuminati creëerde het communisme en het fascisme om de massa te misleiden. Zo houden ze mensen onder de duim. Ze weten dat er bovennatuurlijke krachten zijn.”

“1,5 miljard mensen buigen vijf keer per dag richting Mekka”

Joel Richardson, schrijver van The Islamic Antichrist en Mideast Beast, ziet in Mekka het moderne Babylon, de hoofdstad van afgoderij en het economische bolwerk van Satan. Volgens Richardson is het islamitische rijk het grootste bolwerk van Satan op aarde.

Alleen moslims mogen de stad in en miljoenen ondernemen ieder jaar een pelgrimstocht om de Kaäba aan te raken, een zwarte steen die volgens moslims zonden kan wegnemen. “Je hebt 1,5 miljard mensen die vijf keer per dag buigen en bidden tot een valse god,” aldus Richardson. “Ze aanbidden Satan.”

Richardson zegt dat mensen zich druk maken over de Israëllobby in Washington, maar dat de Saoedische lobby nog veel invloedrijker is. “De Saoedische koninklijke familie had tot een aantal jaar geleden iedere belangrijke politicus in Washington in zijn zak.”

Prins Talal doneerde 50 miljoen dollar aan de Council on American-Islamic Relations, de belangrijkste jihadistische organisatie in de VS. Woordvoerder Ibrahim Hooper zei dat hij liever een shariawet heeft dan de Amerikaanse grondwet.

Carter, Bush, Clinton en Obama zijn ‘eigendom’ van de Saoedi’s

Prins Talal doneerde nog eens 20 miljoen aan Harvard en 20 miljoen aan Georgetown om een programma voor islamitische studies op te zetten. In ruil voor al dat geld wordt gezwegen over het gewelddadige regime in Saoedi-Arabië, waar je ledematen worden geamputeerd als je wordt betrapt op stelen en waar vrouwen worden gestenigd wegens overspel.

Richardson zegt dat de Saoedi’s miljoenen gaven aan president Jimmy Carter. Bush en Clinton werden ook overladen met geld uit Saoedi-Arabië. De Saoedische prins Talal betaalde de studieschuld van Barack Obama af. “Geen wonder dat Obama boog voor de Saoedische koning,” aldus Richardson. Obama weigert te praten over de invloed van de Saoedische lobby.

Van 23 tot 25 september is de paus in Amerika om te spreken over de opkomst van ISIS en de genocide op christenen in het Midden-Oosten. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

Reserveer hier alvast een exemplaar van The Babylon Code.

[WND]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Jake feyen
Jake feyen
7 jaren geleden

Als jullie willen dat er geen nieuwe wereld orde komt zouden jullie er dan alles aan doen om het tegen te houden? Ik ben een belgische ex Para Commando en heb de laatste 3 jaar plannen gemaakt om ze te stoppen maar om mijn missie te vervullen heb ik financiele steun nodig. Voor het geval dat u het denkt, ik ben niet alleen, er zijn nog duizenden die de zelfde missie hebben. Kennen jullie misschien mensen of groeperingen die ons daarin kunnen helpen.

edwin vissers
edwin vissers
4 jaren geleden

alfa en omega ,het begin en het eind ,je kunt er niks tegen doen ,volg Jezus en ontvang het eeuwig leven

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x