Paranormaal

Britse politie moet helderzienden en heksen gebruiken om misdaden op te lossen

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse politie moet in de zoektocht naar een vermist persoon de hulp van helderzienden en heksen niet uitsluiten. Dat staat in een nieuwe richtlijn voor politieagenten. Alle informatie die ze geven moet worden onderzocht.

Critici beweren dat helderzienden bezorgde familieleden valse hoop geven en dat er weinig bewijs is dat ze kunnen helpen om zaken op te lossen. De politiekorpsen is gevraagd komende maand te reageren op de nieuwe richtlijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Madeleine McCann

Vermiste personen die veel media-aandacht krijgen, trekken vrijwel altijd de aandacht van helderzienden en heksen. De informatie die ze geven moet worden geëvalueerd, maar mag niet leiden tot afleiding, tenzij de informatie klopt, aldus de richtlijn.

De politie kreeg tientallen tips binnen van helderzienden toen de drie jaar oude Madeleine McCann in 2007 vermist raakte in Portugal. Alle tips werden onderzocht, voor het geval ze bleken te kloppen. In 2002 schakelden rechercheurs een Iers medium in tijdens de zoektocht naar de 13-jarige Milly Dowler uit Surrey. Haar moordenaar Levi Bellfield werd in 2011 veroordeeld.

‘Geest’

De Dyfed-Powys-politie trof ene Carlos Assaf met een touw om zijn nek aan in zijn flat. Diens ‘geest’ zou helderzienden hebben geïnformeerd dat hij was gewurgd door gangsters, die hem hadden gedwongen benzine en bleekmiddel te drinken. Er werd in zijn lichaam echter geen benzine of bleekmiddel aangetroffen.

Volgens oud-rechercheur John Briggs krijgen helderzienden in sommige gevallen goede informatie van betrouwbare bronnen. De organisatie Missing People zei echter dat uit haar eigen onderzoek is gebleken dat helderzienden geen hulp of troost kunnen bieden. Vind je dit een goede ontwikkeling? Denk er dan aan dit artikel te delen op Facebook.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x