Paranormaal

Britse politie moet helderzienden en heksen gebruiken om misdaden op te lossen

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse politie moet in de zoektocht naar een vermist persoon de hulp van helderzienden en heksen niet uitsluiten. Dat staat in een nieuwe richtlijn voor politieagenten. Alle informatie die ze geven moet worden onderzocht.

Critici beweren dat helderzienden bezorgde familieleden valse hoop geven en dat er weinig bewijs is dat ze kunnen helpen om zaken op te lossen. De politiekorpsen is gevraagd komende maand te reageren op de nieuwe richtlijn.

Madeleine McCann

Vermiste personen die veel media-aandacht krijgen, trekken vrijwel altijd de aandacht van helderzienden en heksen. De informatie die ze geven moet worden geëvalueerd, maar mag niet leiden tot afleiding, tenzij de informatie klopt, aldus de richtlijn.

De politie kreeg tientallen tips binnen van helderzienden toen de drie jaar oude Madeleine McCann in 2007 vermist raakte in Portugal. Alle tips werden onderzocht, voor het geval ze bleken te kloppen. In 2002 schakelden rechercheurs een Iers medium in tijdens de zoektocht naar de 13-jarige Milly Dowler uit Surrey. Haar moordenaar Levi Bellfield werd in 2011 veroordeeld.

‘Geest’

De Dyfed-Powys-politie trof ene Carlos Assaf met een touw om zijn nek aan in zijn flat. Diens ‘geest’ zou helderzienden hebben geïnformeerd dat hij was gewurgd door gangsters, die hem hadden gedwongen benzine en bleekmiddel te drinken. Er werd in zijn lichaam echter geen benzine of bleekmiddel aangetroffen.

Volgens oud-rechercheur John Briggs krijgen helderzienden in sommige gevallen goede informatie van betrouwbare bronnen. De organisatie Missing People zei echter dat uit haar eigen onderzoek is gebleken dat helderzienden geen hulp of troost kunnen bieden. Vind je dit een goede ontwikkeling? Denk er dan aan dit artikel te delen op Facebook.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x